2. Beau Beech

Αποστολέας Θέμα: 2. Beau Beech  (Αναγνώστηκε 1645 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

2. Beau Beech
« στις: Αυγούστου 02, 2020, 04:11:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Beau Beech, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο Beau Beech γεννήθηκε στη 1 Μαρτίου του 1994 στην Ponte Vedra της Florida, έχει ύψος 2.03 και αγωνίζεται ως forward.

Μετά την αποφοίτησή του από το Ponte Vedra High School, άρχισε την κολεγιακή του καριέρα από το North Florida, όπου στην τελευταία του season (2015-2016) είχε 15.4 πόντους, 6.4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα, σουτάροντας με 42.4% από την περιφέρεια και με 50.7% στα δίποντα.

Τον Αύγουστο του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο με τους Brooklyn Nets, από τους οποίους αποχώρησε τον Οκτώβριο έχοντας αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι της pre season. Τον Νοέμβριο αποκτήθηκε από τους Long Island Nets (θυγατρική ομάδα των Brooklyn Nets στην NBA G-League), με τους οποίους είχε 7.4 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 κλέψιμο σε 36 συμμετοχές, σουτάροντας με 36.7% στα τρίποντα και με 44.1% στα δίποντα.

Την επόμενη χρονιά (2017-2018) υπέγραψε στους Erie Bayhawks, με τους οποίους μέτρησε 5.9 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα, σουτάροντας με 33.3% στα τρίποντα και με 44.1% στα δίποντα.

Τη season 2018-2019 έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη για τους Hamburg Towers, με τους οποίους κέρδισε την άνοδο στην BBL. Σε 30 παιχνίδια, είχε 12.5 πόντους με 37.9% στα τρίποντα, 6.6 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 0.9 κλεψίματα.

Πέρυσι, παρέμεινε στους Hamburg Towers στην παρθενική συμμετοχή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, έχοντας 9.7 πόντους (40.7% στα τρίποντα, 84.1% στις βολές), 5 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ σε 26.3 λεπτά ανά αγώνα, στα 19 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί, πριν διακοπεί τα πρωτάθλημα στα μέσα Μαρτίου.

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Beau Beech
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 02, 2020, 04:13:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλο παικτακι δειχνει.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ!

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 02, 2020, 09:51:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σκληρό πρωτάθλημα το γερμανικό, εκεί τα πήγε ικανοποιητικά.
Ελπίζω στο δικό μας να είναι πιο αποτελεσματικός.
WELCOME
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 03, 2020, 03:56:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Beech: «Ετοιμαστείτε για πολλά τρίποντα»!

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Beau Beech έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ο 26χρονος Αμερικανός, ο οποίος βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην Ponte Vreda της Florida, μίλησε για τις πρώτες του σκέψεις για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, ενώ περιέγραψε και το αγωνιστικό στιλ του, τονίζοντας ότι το δυνατό του σημείο είναι τα σουτ τριών πόντων.

-Ποιες  είναι οι πρώτες σκέψεις σου για την υπογραφή του συμβολαίου σου με τον ΠΑΟΚ;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που υπέγραψα στον ΠΑΟΚ! Τόσο η ομάδα, όσο και η πόλη έχουν σπουδαία ιστορία και ελπίζω να γίνω κι εγώ κομμάτι της στην επόμενη σεζόν.

-Πώς περιγράφεις το αγωνιστικό σου στιλ;

Είμαι σουτέρ και θεωρώ τον εαυτό μου έξυπνο παίκτη. Μπορώ να παίξω στις θέσεις «3» και «4», ανάλογα με το που με χρειάζεται η ομάδα.

-Έχεις μιλήσει με τον Κώστα Μέξα για τον ρόλο σου στην ομάδα;

Στη συζήτηση που είχαμε με τον Κώστα Μέξα, μου εξήγησε ότι θέλω να παίζω στο «4» και «ανοίγω» το γήπεδο με το σουτ μου, προκειμένου να βρίσκουν χώρο οι guards μας.

-Ποιες είναι οι διαφορές στον τρόπο παιχνιδιού στην Ευρώπη και τη Γερμανία;

Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολύ πιο σκληρό σε σύγκριση με το NCAA. Στη Γερμανία το αγωνιστικό στιλ είναι παρόμοιο με το κολεγιακό, αλλά στην G-League το παιχνίδι έχει πολύ γρήγορο ρυθμό και πολλά τρίποντα!

-Πώς βίωσες την κατάσταση με τον κορονοϊό;

Η κατάσταση με τον κορονοϊό ήταν πολύ δύσκολη. Ήταν παράξενα. Ποτέ δεν περίμενα να ακυρωθεί η σεζόν, ήμουν σοκαρισμένος. Με έκανε να καταλάβω ότι ο αθλητισμός δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο ακόμα και για εμάς του επαγγελματίες αθλητές.

-Τι γνωρίζεις για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ;

Δεν ξέρω τόσο πολλά για την Ελλάδα ως χώρα, δεν την έχω επισκεφτεί ποτέ στη ζωή μου, οπότε η χρονιά που έρχεται θα είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία για μένα! Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ξέρω ότι είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και σπουδαίους φιλάθλους.

-Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξέρουν ότι θα φέρω μεγάλη ενέργεια στην ομάδα σε κάθε αγώνα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πάρει όσες περισσότερες νίκες γίνεται! Ετοιμαστείτε για πολλά τρίποντα!

Τρίποντα που θα μπαίνουν ή θα βρισκουν στην στεφάνη...? :grin1:

« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 03, 2020, 10:58:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Βρηκα πουλεν σας λεω! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ:2. Beau Beech
« Απάντηση #5 στις: Αυγούστου 24, 2020, 06:38:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στη Θεσσαλονίκη και ο Beau Beech

Με ολοφάνερη την επιθυμία να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πάλι στο γήπεδο, αλλά και σίγουρος για τον εαυτό του, παρουσιάστηκε ο Beau Beech, ο Αμερικανός φόργουορντ που έφτασε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.

«Είπα στον κόουτς Μέξα όταν μιλήσαμε, ότι είμαι έτοιμος. Έκανα προπόνηση όλο το καλοκαίρι και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να μπω στο γήπεδο με την ομάδα και να δείξω σε όλους και στην ομάδα μας και στη Θεσσαλονίκη, τι μπορώ να κάνω», δήλωσε ο Beech λίγο μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη. Τον Αμερικανό φόργουορντ, υποδέχθηκε ο Team manager του ΠΑΟΚ Μιχάλης Γιαννακίδης.

Ο Beech που θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ μόλις ολοκληρώσει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και περάσει το τεστ COVID-19, αναφέρθηκε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στις δικές του προσδοκίες από την επόμενη σεζόν: «Ξέρω ότι το Ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οπότε αυτό που περιμένω από την ομάδα μας είναι να δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Με σκληρή δουλειά από όλους μας μπορούμε να πετύχουμε πράγματα και να κάνουμε πολλές νίκες. Υπάρχουν καλοί παίκτες στην ομάδα και νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά καλά πράγματα. Έχω παίξει αντίπαλος στη Γερμανία με τον Elston Turner, είναι πολύ καλός παίκτης, έχω κάνει προπόνηση με τον αδερφό του Mitrou-Long και γνωρίζω την οικογένειά του».

ANTE ME TO KAΛΟ.

Απ: 2. Beau Beech
« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 13, 2020, 07:08:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μου αρέσει που πάντα ξεκινάει βασικός και μετά....χάνεται.
Σήμερα το πάλεψε και στην άμυνα και επιθετικά.
Χαι λαιτ, τα 3 συνεχόμενα 3πόντα όπου τελικά μπήκε το τελευταίο  :)) :))

« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 19, 2020, 06:33:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Εγραψε 3 .....3 πόντα το αλάνι στην αρχή! musicrocker
Μπράβο ρε..

« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 04, 2021, 12:41:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πολυ λιγα πραγματα σημερα.
Απογοητευση.

« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 09, 2021, 07:09:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Εγραψε 3 .....3 πόντα το αλάνι στην αρχή! musicrocker
Μπράβο ρε..

Αυτα τα εχει για ψωμοτυρι ρε! smilepaok
15 ποντους ο παικταρας και ανεβαινει λεμεεεε  flag