55. Elijah Mitrou-Long

Αποστολέας Θέμα: 55. Elijah Mitrou-Long  (Αναγνώστηκε 1452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

55. Elijah Mitrou-Long
« στις: Ιουλίου 29, 2020, 01:17:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συμφωνία ΠΑΟΚ και Elijah Mitrou-Long

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Elijah MItrou-Long. Ο Καναδός γκαρντ, που έχει καταγωγή από την Ελλάδα, θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με την ομάδα μας.

Ο Elijah Mitrou-Long γεννήθηκε στο Mississauga του Οντάριο στον Καναδά, στις 15 Δεκεμβρίου του 1996, έχει ύψος 1μ.85 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Είναι γιος του Jersey Long και της Γεωργίας Μήτρου (Georgia Mitrou), η οποία κατάγεται από την Ελλάδα, ενώ ο αδερφός του Naz Mitrou-Long από το 2017 και μετά, οπότε και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα αγωνίζεται στο ΝΒΑ και τη GLeague (τελευταία του ομάδα η Fort Wayne Mad Ants, θυγατρική των Indiana Pacers).

O Elijah MItrou–Long ξεκίνησε την καριέρα του από το John Carroll High School στο Maryland και η αρχή της κολεγιακής του καριέρας έγινε από το πανεπιστήμιο Mount St Mary’s.

Ως πρωτοετής, τη σεζόν 2105-16, αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια (βασικός στα 23 από αυτά), έχοντας 5,6 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 2,2 ασσίστ σε 22,9 λεπτά ανά αγώνα. Τη σεζόν 2016-17 και ως δευτεροετής στο Mount St.Mary’s, ο Mitrou-Long αγωνίστηκε βασικός στα 35 από τα 36 παιχνίδια στα οποία συμμετείχε, ανεβάζοντας σε 34,4 λεπτά το μέσο όρο συμμετοχής του ανά αγώνα. Αυξήθηκαν σημαντικά και οι μέσοι όροι του, καθώς είχε 15 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 4,4 ασσίστ και 1,6 κλεψίματα ανά αγώνα, ενώ σούταρε και με 38,2% στα τρίποντα.

Η επόμενη χρονιά (2017-18) τον βρήκε εκτός αγώνων, λόγω της μεταγραφής του στο πανεπιστήμιο του Texas, με το οποίο αγωνίστηκε τη σεζόν 2018-19 και σε 36 αγώνες, αλλά μόνο στα 9 από αυτούς ως βασικός. Είχε 5,6 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,6 ασσίστ σε 17,9 λεπτά ανά αγώνα.

Η περσινή σεζόν (2019-20) βρήκε τον Mitrou-Long σε άλλο πανεπιστήμιο, καθώς αγωνίστηκε στο UNLV (Nevada Las Vegas) και σε 19 παιχνίδια (με 31,5 λεπτά ανά αγώνα), είχε 12,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 3,4 ασσίστ και 1,7 κλεψίματα, με 34,5% στα τρίποντα και 74,5% στις βολές.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Elijah Mitrou-Long
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 29, 2020, 01:20:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλα στατιστικα, αλλα απειρος απο σοβαρα πρωταθληματα.
Μακαρι να ειναι λαχειο.

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 29, 2020, 01:26:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Κώστας Μέξας για τον Elijah Mitrou-Long

Elijah Mitrou-Long ο πέμπτος! Ποιος είναι όμως ο 24χρονος Καναδός με τις Ελληνικές ρίζες, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ την επαγγελματική του καριέρα; Ο Κώστας Μέξας σκιαγράφησε το προφίλ του Elijah Mitrou-Long και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην επιλογή αυτή.

«Τον έχουμε παρακολουθήσει εδώ και καιρό, τον έχουμε αξιολογήσει και έτσι όπως θέλουμε να δομήσουμε την ομάδα μας, θεωρούμε ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει στις δύο θέσεις των γκαρντ. Προέρχεται από μία καλή χρονιά ως τελειόφοιτος στο κολέγιό του, το UNLV, είναι αρκετά γρήγορος και δυνατός για το ύψος του, μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις των γκαρντ, έχει ικανότητα με την μπάλα για να μπει μέσα στο καλάθι, έχει αξιόπιστο σουτ και δυνατά πόδια για την άμυνα. Σίγουρα ψάχναμε ένα τέτοιο παιδί», εξήγησε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε: «Είναι σίγουρο ότι ο Elijah έχει πολύ μεγάλο κίνητρο. Όταν μιλήσαμε, μου είπε ότι θέλει πάρα πολύ να παίξει στην Ελλάδα, που είναι και η χώρα καταγωγής της μητέρας του και για τον ρόλο που τον έχουμε πάρει μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι ρούκι, άρα πρέπει να του δώσουμε χρόνο και να τον βοηθήσουμε για να δείξει αυτά που μπορεί και με τα έμπειρα παιδιά που θα είναι δίπλα του, όπως ο Griffin και ο Παπαντωνίου, αλλά και γενικά στην ομάδα, πιστεύω ότι θα το πετύχουμε αυτό. Όσο περνά ο χρόνος και προσαρμόζεται θα μπορεί να μας βοηθήσει πραγματικά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ξέρει ότι το παιχνίδι είναι διαφορετικό εδώ σε σχέση με το κολέγιο, αλλά η δική μας δουλειά είναι να τον βοηθήσουμε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος όταν θα ξεκινήσουν οι αγώνες».

Ο Κώστας Μέξας, αναφέρθηκε και στις κινήσεις που ακολουθούν, αλλά και στη μάχη με το χρόνο που δίνει και λόγω συνθηκών η ομάδα: «Έχουμε μπει σε μία ικανοποιητική διαδικασία για την ολοκλήρωση του ρόστερ, θέλουμε να κάνουμε σχετικά γρήγορα τις επόμενες επιλογές μας και είμαστε και αναγκασμένοι να το κάνουμε. Είναι πλέον διαφορετικές οι διαδικασίες και τα πρωτόκολλα λόγω του κορωνοϊού. Οι ξένοι παίκτες για παράδειγμα χρειάζονται μια διαφορετική και πολύ συγκεκριμένη διαδικασία κι αυτό μας αναγκάζει να τρέξουμε λίγο πιο γρήγορα το θέμα των ξένων παικτών».

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 29, 2020, 06:00:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Άπειρος σαν παίκτης αλλά ελπιδοφόρος...
Θα δείξει αν μας κάνει, έχω μια επιφύλαξη.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 29, 2020, 07:52:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μακαρι να ερθει και ο αδερφος του ο Ναζ  :grin1:

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 30, 2020, 05:28:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αν προσαρμοστει και δειξει οτι καταλαβαινει που ηρθε και τι πρεπει να κανει, θα φανει πολυ χρησιμος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 31, 2020, 07:49:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ακομα ενας που πρεπει να προσαρμοστει.
Ιδωμεν.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 18, 2020, 04:13:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Από εδώ είναι η μητέρα μου, από εδώ είναι οι ρίζες της γιαγιάς μου, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Ξεκινάω την επαγγελματική μου καριέρα, όχι μόνο σε μια υπέροχη χώρα, αλλά και σε μια ομάδα που έχει μεγάλη ιστορία και τώρα, είμαι κι εγώ μέλος της. Ανυπομονώ για την εμπειρία, να βρεθώ με τους ανθρώπους εδώ, τους φιλάθλους και κυρίως το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες μου» και συνέχισε: «Έρχομαι ως rookie και ειδικά στην αρχή, θα έχω να μάθω πολλά. Ξέρω όμως ότι η συμφωνία που έχω είναι για τρία χρόνια και πάντα ήθελα να είμαι στην Ελλάδα. Η ομάδα μου έβγαλε εμπιστοσύνη υπογράφοντας για τρία χρόνια κι εγώ από την πλευρά μου, την εμπιστεύομαι επίσης. Θα είναι μια συνεχόμενη διαδικασία, αλλά ξέρω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Θα έχει σκληρή δουλειά για μένα».

Καλώς ήρθε.... paokara

Απ:55. Elijah Mitrou-Long
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 20, 2020, 09:25:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Προπονήθηκε....

Απ: 55. Elijah Mitrou-Long
« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 19, 2020, 06:45:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4