22. Νωντας Παπαντωνιου

Αποστολέας Θέμα: 22. Νωντας Παπαντωνιου  (Αναγνώστηκε 1591 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

22. Νωντας Παπαντωνιου
« στις: Ιουλίου 24, 2020, 01:01:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Νώντα Παπαντωνίου! Μετά από το σύντομο πέρασμά του από την ομάδα μας στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19, ο Νώντας Παπαντωνίου επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με συμβόλαιο που θα έχει χρονική διάρκεια δύο ετών.

Ο Νώντας Παπαντωνίου γεννήθηκε στον Χολαργό στις 28 Απριλίου του 1990, έχει ύψος 1.90 και αγωνίζεται ως γκαρντ.

Ο Παπαντωνίου ξεκίνησε την καριέρα του στο Μαρούσι και στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Περιστέρι, Κολοσσό Ρόδου, Προμηθέα Πάτρας και Γυμναστικό Λάρισας Φάρο, Πανιώνιο και Λάρισα, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Ισπανία με τις Araberri και Lleida.

Την περσινή σεζόν (2019-20), στα 20 παιχνίδια πρωταθλήματος που αγωνίστηκε με την ομάδα της Λάρισας, είχε 11 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 5 ασσίστ κατά μέσο όρο.

Την σεζόν 2018-19, στο διάστημα που συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ, όταν τραυματίστηκε ο Phill Goss, ο Νώντας Παπαντωνίου πρόλαβε να αγωνιστεί σε 5 επίσημους αγώνες με τα ασπρόμαυρα.

Ο Νώντας Παπαντωνίου έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2008, της Εθνικής Νέων που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009 και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2010.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Νωντας Παπαντωνιου
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 24, 2020, 01:01:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πολύ καλή κίνηση....

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 24, 2020, 04:39:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Μεγάλη πρόκληση και τεράστιο κίνητρο στον ΠΑΟΚ»

Η πρώτη του συνεργασία με τον ΠΑΟΚ δεν κράτησε πολύ. Ένας τραυματισμός του Phil Goss τον έφερε στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της σεζόν 2018-19, αλλά η επιστροφή του Αμερικάνου γκαρντ οδήγησε και στην ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Επιστρέφοντας μετά από δύο περίπου χρόνια, ο Νώντας Παπαντωνίου αισθάνεται ότι έχει αφήσει κάτι στη μέση και δηλώνει έτοιμος να ανταποκριθεί στη μεγάλη πρόκληση. Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στο You are not allowed to view links. Register or Login ο έμπειρος γκαρντ, λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, παρουσία των δύο νέων μελών του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.κ. Θανάση Χατζόπουλου και Βασίλη Τριλυράκη.

«Ήθελα πολύ να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πριν από δύο χρόνια, τότε με τον κόουτς Παπαθεοδώρου, ήξερα ότι ερχόμουν λόγω του τραυματισμού του Goss, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα και η συνεργασία μας είναι για δύο χρόνια. Εύχομαι να έχουμε υγεία, να πάνε όλα καλά και να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ περνάει μια δύσκολη περίοδο, εύχομαι από εδώ και πέρα να κοιτάμε μόνο μπροστά και να πάμε ψηλά την ομάδα», σχολίασε αρχικά ο Νώντας Παπαντωνίου και αναφέρθηκε στο κίνητρο που του δίνει ο ΠΑΟΚ: «αυτό που ψάχνω στη ζωή μου και στην καριέρα μου είναι το κίνητρο. Κι έχοντας μάθει τα τελευταία χρόνια σε δύσκολες καταστάσεις, η προοπτική του ΠΑΟΚ ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση του καλοκαιριού για μένα. Είναι πολύ μεγάλο κίνητρο να είσαι μέλος μιας προσπάθειας που γίνεται από μια τόσο μεγάλη ομάδα, με αυτή την ιστορία, ώστε να βρει μια κανονικότητα, να παίξει ξανά στην Ευρώπη και να πετύχει πράγματα και χαίρομαι που θα συμμετέχω κι εγώ».

Σχολιάζοντας το μεγάλο διάστημα απουσίας των αθλητών λόγω της πανδημίας και της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Νώντας Παπαντωνίου ήταν ξεκάθαρος: «Νομίζω ότι για μας τους αθλητές είναι πιο εύκολο να επανέλθουμε. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου δεν αφήνεις το σώμα σου. Νομίζω ότι χάσαμε όλοι μας από αυτή τη διαδικασία, ιδιαίτερα στο οικονομικό κομμάτι, το πιο δίκαιο είναι να μοιραστεί αυτή η... χασούρα κι ελπίζω ότι όλοι μας σιγά σιγά θα βρούμε το δρόμο μας. Και οι ομάδες να ορθοποδήσουν και οι παίκτες να τα καταφέρουν και ο κόσμος έξω επίσης, αλλά όσον αφορά το παιχνίδι, εύχομαι να μπορέσουμε σύντομα να κάνουμε τα πράγματα όπως παλιά. Να έχουμε ξανά τις ίδιες συνήθειες μέσα στο γήπεδο, πράγματα που τώρα τα αποφεύγουμε και για ασφάλεια».

Γυρίζοντας δύο χρόνια πίσω, ο Νώντας Παπαντωνίου θυμάται το... κλίμα που βρήκε στον ΠΑΟΚ και λέει χαρακτηριστικά για το μεγάλο του κίνητρο: «Η ατμόσφαιρα στην ομάδα ήταν καταπληκτική. Και για εμάς τους αθλητές που περνάμε περισσότερο χρόνο με τους συμπαίκτες μας και τα μέλη της ομάδας παρά με την οικογένεια μας, το κλίμα είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να ζήσω και την ατμόσφαιρα ενός ντέρμπι. Πήρα μια γεύση από εκείνο το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ, το Νοέμβριο του 2018, που το έζησα από τον πάγκο σαν θεατής. Κι αυτό που λέω ξανά, είναι ότι αποτελεί τεράστιο κίνητρο το να επανέλθει η ομάδα αγωνιστικά εκεί που πρέπει και μπορεί. Γιατί μπορεί να είχε πρόβλημα γενικά ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, αλλά αγωνιστικά ήταν εκεί που έπρεπε».

Ηρθε ενας πολυ καλος παικτης στην πιο ιδανικη στιγμη γι αυτον.! paokara
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 24, 2020, 06:43:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εχει ενεργεια αυτος ο παικτης και νομιζω ειναι καλυτερος απο την πρωτη φορα που ηρθε.
Μακαρι να κανει την διαφορα.
Το χρειαζομαστε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 25, 2020, 01:23:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Στο παιχνίδι με την Λάρισα, αυτός μας ξεπάτωσε... ::)
Ελπίζω το ίδιο να κάνει με εμάς σε άλλους.
Πάντως είναι για 2 χρόνια το συμβόλαιο!

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 26, 2020, 06:32:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχει και μπολικη τρελα ο Παπαντωνιου που ειναι καλη να σε παρασυρει σε μια δυσκολη φαση.
Αν το πιστεψει και δεν εχουμε και εμεις προβληματα μπορει να γινει ο νεος Μαργαριτης.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 20, 2020, 02:37:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που αξίζει»

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τη έναρξη της προετοιμασίας και τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις σκέψεις για τη νέα σεζόν:

Το πιο σημαντικό για μένα είναι το μεγάλο κίνητρο. Η φετινή χρονιά είναι μεταβατική για την ομάδα, καθώς είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που δεν παίζει Ευρώπη και αυτό έγινε κατ’ επιλογή της για να κάνει μια καινούρια αρχή και να βρει σταθερότητα στο αγωνιστικό και το διοικητικό κομμάτι. Εμένα αυτό μου έδωσε το επιπλέον κίνητρο να έρθω σε μια μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα, ιστορία και κόσμο.

Για τη νέα σεζόν και αυτά που θέλει να ζήσει με τον ΠΑΟΚ:

Η ομάδα έδειξε από νωρίς ότι έχει εξαιρετικό προγραμματισμό, ο στόχος θα ξεκαθαρίσει όταν βρεθούμε όλοι μαζί, φέτος είναι μια δύσκολη χρόνια που δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με τον κορονοϊό. Εμείς θα πηγαίνουμε βήμα βήμα, ώστε να δέσουμε σαν ομάδα και να δείξουμε καλό πρόσωπο.

Για την παρουσία του στην περιφέρεια, ως ο μόνος Έλληνας εκεί:

Δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες γκαρντ στην ηλικία μου, οπότε έχω συνηθίσει να επιβιώνω ανάμεσα στους ξένους. Έτσι έγινε και πέρυσι στη Λάρισα. Φέτος έχω δίπλα μου τον Βαγγέλη που είναι η σημαία της ομάδας, και τον Δημήτρη Κακλαμανακη που έχει δείξει τις ικανότητες του. Το ίδιο και οι ξένοι, όπως ο Jermaine Love και ο Malcolm Griffin που είναι έμπειροι παίκτες.

Για το πως βλέπει ο ίδιος τη διαφορετική, δεύτερη θητεία του που ξεκινάει στον ΠΑΟΚ:

Τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με την προηγούμενη θητεία μου. Τότε είχα έρθει για να καλύψω το κενό του τραυματία Phil Goss. Προσπαθώ να δείξω εκτός από την άμυνα και το επιθετικό μου ταλέντο, φέτος θα προσπαθήσω να συνδυάσω και τα δύο.

Για τη σημασία που έχει για τον ίδιο η υπογραφή ενός διετούς συμβολαίου:

Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, έρχομαι από δύο πολύ καλές χρονιές έχοντας ταυτότητα, και θέλω να κάτσω πολλά χρόνια εδώ. Το ιδανικό είναι να βρίσκομαι σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ και επιστρέφοντας στην Ευρώπη να ξαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Μακάρι να καταφέρουμε να ψαλιδίσουμε τη διαφορά με τις άλλες ομάδες και να φέρουμε χαρές στον κόσμο μας, αλλά και σε εμάς.

Για τις νέες συνθήκες λόγω της πανδημίας:

Έχουμε πάρει μια κατεύθυνση ως ομάδα. Είναι ιδιαίτερη χρόνια και πρέπει να θυσιάσουμε κάποια πράματα για την ομάδα. Προσωπικά, μπαίνοντας στο γήπεδο δεν το σκέφτομαι, αλλά πρέπει να είμαστε έξω από αυτό υπεύθυνοι για αυτό. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Όλους μας ανησυχεί, ειδικά μετά τα περσινά γεγονότα που σταμάτησε το πρωτάθλημα, πρέπει όμως να μην το έχουμε έντονα στο μυαλό μας γιατί θα μας επηρεάσει αρνητικά. Δεν αγχώνομαι, ειδικά από την στιγμή που τα τεστ ήταν αρνητικά, περιμένουμε και τους τελευταίους παίκτες ώστε να ξεκινήσουμε πλήρεις την προετοιμασία μας.

Βασιζουμε πολλα πανω του.

Απ:22. Νωντας Παπαντωνιου
« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 20, 2020, 07:54:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχω θετικο φιλινγκ. 8)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ: 22. Νωντας Παπαντωνιου
« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 09, 2021, 07:47:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αυτο το χαλι ποτε θα συνελθει?
Τελειωνει ο πρωτο γυρος! ::)

Απ: 22. Νωντας Παπαντωνιου
« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 09, 2021, 07:48:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Χωνει κανενα καλο μ@νακι?
Σορρυ που ρωταω αλλα οταν ειχε εκεινο το ξ@κωλι, εκανε ματσαρες! :grin1:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!