8. Malcolm Griffin

Αποστολέας Θέμα: 8. Malcolm Griffin  (Αναγνώστηκε 4383 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

8. Malcolm Griffin
« στις: Ιουλίου 23, 2020, 04:10:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Malcolm Griffin, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο Malcolm Griffin γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1991 στο Chicago, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως guard.

Μετά την αποφοίτησή του από το Hyde Park Career Academy του Chicago, άρχισε την κολεγιακή του καριέρα από το Toledo (2009-2011) και την ολοκλήρωσε στο Fresno Pacific (2012-2014), έχοντας 18.6 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 5.6 ασίστ ανά αγώνα στην τελευταία του χρονιά.

Βρήκε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο στο Μαρόκο, όπου αγωνίστηκε στις Wydad Athletic Club Casablanca. Στα μισά της χρονιάς επέστρεψε στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε με τη φανέλα της Champaign Swarm, κατακτώντας το Πρωτάθλημα MPBA. Στη συνέχεια επέστρεψε στην Αφρική, όπου αγωνίστκε στις Fath US de Rabat και AS Salé (Μαρόκο και Τυνησία αντίστοιχα).

Τη season 2016-2017 πήρε την πρώτη του ευκαιρία στην Ευρώπη, παίζοντας στη Λετονία για τη Liepājas Lauvas, έχοντας 14.6 πόντους, 6.9 ασίστ και 5.5 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Τη season 2017-2018 ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για τον Κολοσσό Ρόδου, όπου πρόλαβε να παίξει μόνο στον πρώτο γύρο, έχοντας 15.8 πόντους, 5 ασίστ και 3.8 ριμπάουντ. Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του, αποτέλεσαν διαβατήριο για την μεταγραφή του στη Zenit, με την οποία είχε 4.2 πόντους και 3.9 ασίστ σε 9 αγώνες στην VTB League.

Την επόμενη χρονιά επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπου σε 25 αγώνες πρωταθλήματος είχε 7.5 πόντους, 3 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ σε 20 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα και σε 18 αγώνες για το Basketball Champions League, είχε 8.3 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα σε 22.8 λεπτά ανά αγώνα.

Στο φινάλε της season υπέγραψε με την Hapoel Tel Aviv, με την οποία αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι για τα playoffs του πρωταθλήματος Ισραήλ, ενώ με την ίδια ομάδα ξεκίνησε και την επόμενη χρονιά, παίζοντας σε 3 αγώνες πρωταθλήματος.

Τον περασμένο Δεκέμβριο επέστρεψε στην Ελλάδα και τον Κολοσσό Ρόδου, με τον οποίο πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια πριν διακοπεί το πρωτάθλημα, έχοντας 9.6 πόντους, 3.6 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ σε 23 λεπτά συμμετοχής.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Malcolm Griffin
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 23, 2020, 04:11:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Έχει εμπειρια και καλα στατιστικα.
Ξερει το πρωταθλημα, ελπιζω μονο να μην εχουμε περιπετειες με το οικονομικο.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ.

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 23, 2020, 07:16:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Παικταρας ο τυπος, το εχει αποδειξει.
Το θεμα ειναι να μην κλωτσησει απο τα οικονομικα και να ερθουν και ακομα 2-3 καλοι ξενοι.
Παντως σαν παικτης ειναι πολυ καλος.
Δεν το περιμενα να πω την αληθεια.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 24, 2020, 06:45:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
10-15 ποντους τους εχει ανετα.
Σε εμας θα παιζει και περισσοτερο.
Καλη επιλογη και σαν παικτης και γιατι γνωριζει το πρωταθλημα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ:8. Malcolm Griffin
« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 25, 2020, 12:53:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Griffin: «Είμαι χαρούμενος που πλέον θα έχω τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μου»

Ο Malcolm Griffin θα παραμείνει στην Basket League, αλλά από την Ρόδο και τον Κολοσσό, μετακομίζει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ο πρώτος ξένος της ομάδας μας για τη season 2020-2021.

Ο Αμερικανός point guard, ο οποίος βρίσκεται στο Chicago, μίλησε για την επιλογή του να πει το «ναι» στην πρόταση του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας, τον οποίο θα έχει –επιτέλους- στο πλευρό του:

-Τι σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση του ΠΑΟΚ;

Αποφάσισα να δεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ, γιατί είναι μια ομάδα με μεγάλη παράδοση και ιστορία. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω την ευκαιρία να οδηγήσω την ομάδα και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

-Είχες μιλήσει με τον Κώστα Μέξα πριν υπογράψεις το συμβόλαιό σου;

Μίλησα με τον Κώστα Μέξα μερικές φορές πριν υπογράψω το συμβόλαιό μου. Μου είπε ότι με προορίζει για τη θέση του point guard. Από τότε που έπαιζα στη Λετονία, η μόνη φορά που είχα αυτόν τον ρόλο ήταν αυτή στον Κολοσσό. Νομίζω ότι εκεί μπορώ να δείξω την πραγματική μου αξία και να βοηθήσω την ομάδα μου όσο πιο πολύ μπορώ.

-Ο ΠΑΟΚ είναι η 3η σου ομάδα στην χώρα μας. Είναι η Ελλάδα το δεύτερο σπίτι σου;

Ναι, μπορούμε να πούμε ότι η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μου. Έπαιξε και αυτό τον ρόλο του στην επιλογή μου να συμφωνήσω με τον ΠΑΟΚ. Ξέρω την Basket League, μου είναι οικείο το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής στην χώρα.

-Έχεις παίξει στο “PAOK Sports Arena”. Τι είναι αυτό που θυμάσαι από αυτά τα παιχνίδια;

Αυτό που θυμάμαι είναι οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ! Κάθε φορά που έπαιξα ως αντίπαλος στο “PAOK Sports Arena” θυμάμαι ότι ήταν τρελοί, παθιασμένοι και πολύ... θορυβώδεις. Έχω κάνει καλά παιχνίδια σε αυτό το γήπεδο, αλλά πραγματικά είμαι χαρούμενος που πλέον θα έχω τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο πλευρό μου και όχι απέναντί μου.

-Πώς θα περιέγραφες το αγωνιστικό σου στιλ;

Αγωνίζομαι στη θέση του point guard. Αυτό που μου αρέσει είναι να βάζω τους συμπαίκτες μου στο παιχνίδι, αλλά παράλληλα μπορώ να σκοράρω και να βοηθήσω και σε άλλους τομείς, όπως για παράδειγμα τα ριμπάουντ. Μου αρέσει να παίρνω πρωτοβουλίες στα δύσκολα και είμαι συνεργάσιμος εντός και εκτός του παρκέ.

-Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση με τον κορονοϊό. Πώς βίωσες την καραντίνα και πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση για έναν επαγγελματία αθλητή;

Όταν εμφανίστηκε ο ιός και διακόπηκε το ελληνικό πρωτάθλημα, επέστρεψα σπίτι μου και πέρασα πολύ χρόνο με την οικογένεια μου. Ήταν δύσκολα, αλλά προσπάθησα να μείνω σε φόρμα κάνοντας προπονήσεις στο σπίτι μου. Από τότε που έχουμε και πάλι πρόσβαση σε γυμναστήρια και γήπεδα, όλα είναι πιο εύκολα.

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Έχω παίξει τρεις φορές ως αντίπαλος σας στο “PAOK Sports Arena”. Πλέον, ήρθε η ώρα να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω είναι να μας υποστηρίξετε όπως κάνατε και στο παρελθόν, γιατί ένιωσα ότι δίνετε έξτρα δύναμη στους παίκτες της ομάδας!

Ικανός παίκτης, πιστεύω θα κάνει την διαφορά.
Οσο για τον κόσμο..... :whistiling:
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 8. Malcolm Griffin
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 07, 2020, 07:00:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
15 πόντους και 6 ασίστ, δεν με εκπλήσσει ξέρουμε τι παίκτης είναι.
Κάπου εκεί θα είναι τα νούμερα του φέτος. 8)

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 07, 2020, 10:24:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παιρνει παιχνιδια μονος του.
Ακομα δεν εχει παρει φορα.
Θα ειναι πολυ πολυ σημαντικος.
Το εδειξε και σημερα.

« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 07, 2020, 10:41:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
15 πόντους και 6 ασίστ, δεν με εκπλήσσει ξέρουμε τι παίκτης είναι.
Κάπου εκεί θα είναι τα νούμερα του φέτος. 8)

ΕΤΣΙ.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 08, 2020, 09:55:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
10-15 ποντους τους εχει ανετα.
Σε εμας θα παιζει και περισσοτερο.
Καλη επιλογη και σαν παικτης και γιατι γνωριζει το πρωταθλημα.

Τουλαχιστον ξερουμε τι να περιμενουμε απο αυτον.

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 25, 2020, 06:16:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν πηγε καλα χθες αλλα ξερουμε οτι θα ανεβει συντομα και θα εχει ποντους.