Γυναικείο Χαντμπολ 2020-21 (ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021)

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο Χαντμπολ 2020-21 (ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2021)  (Αναγνώστηκε 3313 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Δημήτρης Πελεκίδης συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ Mateco, έχοντας στο παλμαρέ του ένα «νταμπλ» ως βοηθός προπονητή την αγωνιστική περίοδο 2018-19, και ένα κύπελλο Ελλάδος την αγωνιστική περίοδο 2019-20 ως πρώτος προπονητής.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Mateco, ο Δημήτρης Πελεκίδης δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του ΠΑΟΚ, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τον έφορο του τμήματος, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι κάτι που με τιμάει ιδιαίτερα και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω πιο σκληρά στο γήπεδο. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, στόχος να μείνει η ομάδα στην κορυφή στον ελλαδικό χώρο και να κάνει μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Την χρονιά που τελείωσε άδοξα κατακτήσαμε δικαίως το κύπελλο μέσα στο γήπεδο. Φέτος θέλουμε και τους δύο τίτλους να τους πάρουμε εντός αγωνιστικού χώρου. Ζητούμενο να μείνουμε στο υψηλότερο επίπεδο και να κάνουμε μία καλή πορεία στην Ευρώπη»

Να κανουμε σντσγωνιστικη ομαδα πρεπει.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Γυναικείο Χαντμπολ 2020-21
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 21, 2020, 09:02:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έτοιμη για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» η Βάσια Γκάτζιου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την επέκταση συνεργασίας με την αθλήτρια, Βάσια Γκάτζιου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η 23χρονη διεθνής εξτρέμ θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» για τέταρτη συνεχή χρονιά, με στόχο πάντα την κατάκτηση των τίτλων των εγχώριων διοργανώσεων και την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Η Βάσια Γκάτζιου μετά την συμφωνία ανανέωσης της με τον ΠΑΟΚ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είμαι μέλος ενός τέτοιου Συλλόγου, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή και τον έφορο, Δημήτρη Χασεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους σε μένα. Η νέα σεζόν θα πρέπει να μας βρει ακόμη πιο δυνατές και έτοιμες, για να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά και εύχομαι υγεία σε όλους».

Σημαντική η παραμονή της...

« Απάντηση #2 στις: Ιουνίου 22, 2020, 04:07:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα» η Αγνή Ζυγούρα

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αγνή Ζυγούρα, για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Η αθλήτρια θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» για τρίτη συνεχή σεζόν, με τις δύο προηγούμενες να κρίνονται απόλυτα πετυχημένες για την ίδια, καθώς συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση των τίτλων τις δυο τελευταίες αγωνιστικές περιόδους.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας με το Δικέφαλο, η Αγνή Ζυγούρα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά στο γήπεδο, ώστε να αγωνιστούμε ξανά στα ευρωπαϊκά... σαλόνια, αλλά και να κατακτήσουμε για ακόμη μία φορά τους πολυπόθητους τίτλους στις εγχώριες διοργανώσεις. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τον Έφορο κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Θα τα πούμε στο γήπεδο!».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #3 στις: Ιουνίου 22, 2020, 04:08:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ η Μαρία Χατζηπαρασίδου

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Μαρία Χατζηπαρασίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η 25χρονη πλέιμεικερ, συνεχίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά στα «ασπρόμαυρα», έχοντας ως συλλογικό στόχο την διατήρηση στην εγχώρια κορυφή και την Ευρωπαϊκή καταξίωση.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ Mateco, η Μαρία Χατζηπαρασίδου δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι περήφανη που για τέταρτη χρονιά είμαι κομμάτι του ΠΑΟΚ. Έχει γίνει δεύτερη μου οικογένεια και είμαι ευγνώμων που ο Σύλλογος, ο Πρόεδρος κος Κατσαρής και ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, με εμπιστεύονται. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να ζήσω και άλλες... ασπρόμαυρες στιγμές με την ομάδα μου. Υγεία πάνω απ'όλα και καλή επιτυχία σε όλους!».

Ο κορμος της ομαδας μενει.

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 03, 2020, 07:23:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Marija Nikolic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η εκ των αρχηγών, Marija Nikolic, θα διανύσει την τέταρτη χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Marija Nikolic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μένω στην ασπρόμαυρη οικογένεια μου για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ελπίζω τη νέα χρονιά να μην έχουμε τα ίδια προβλήματα με τον κορωναϊό και να συνεχίσουμε με την ίδια φόρα που είχαμε την χρονιά που πέρασε, μη χάνοντας ούτε έναν βαθμό. Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου!».

Πολυ δυνατη! paokara

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 06, 2020, 09:59:56 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευγενία Σαμολαδά, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η 20χρονη δεξιά ίντερ θα διανύσει την σεζόν που έρχεται την τέταρτη χρονιά της στα ασπρόμαυρα.

Για την ανανέωση συνεργασίας της με τον ΠΑΟΚ, η Ευγενία Σαμολαδά, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Νιώθω ενθουσιασμένη που θα είμαι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, που πιστεύουν σε μένα. Τέλος, εύχομαι όλοι να έχουμε μία επιτυχημένη σεζόν με υγεία πάνω απ'όλα σε όλους».

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 07, 2020, 06:31:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Jovana Stojanovic, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στο Βελιγράδι της Σερβίας το 1994, η Jovana Stojanovic αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 180cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2005 από την ŽRK Zemun, στην οποία παρέμεινε μέχρι και το 2010, συλλέγοντας τις πρώτες της εμπειρίες από τον γυναικείο χώρο του χάντμπολ.

Το 2010 μεταπήδησε στην εξίσου σέρβικη, ŽRK MAX SPORT Nova Pazova, στην οποία έμεινε για τρία χρόνια, παίρνοντας παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αγωνιζόμενη στο EHF Challenge Cup.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρας της ήρθε το 2013, όταν και μεταγράφηκε στην ŽRK Radnicki Kragujevac. Εκεί κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, ενώ πραγματοποίησε εμφανίσεις στο EHF Champions League και στο EHF European Cup.

Η αγωνιστική περίοδος 2016-17 την βρήκε στην ουγγρική, Békéscsaba előre nkse, ενώ οι δύο επόμενες ως μητέρα την βρήκαν ανενεργή με το άθλημα.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της σέρβικης, ŽRK Železničar Inđija.

Όσον αφορά τις διεθνείς συμμετοχές της, έχει αγωνιστεί με την Εθνική Νεανίδων της Σερβίας.

Μετά την συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ, η Jovana Stojanovic δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον ΠΑΟΚ και θα γίνω κομμάτι αυτού του σπουδαίου Συλλόγου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Οι φιλοδοξίες μου είναι συνυφασμένες με αυτές του ΠΑΟΚ, δηλαδή ότι θέλει να βρίσκεται πάντα στην κορυφή και να κερδίζει τρόπαια. Έχω ακούσει ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταπληκτικούς οπαδούς και δεν μπορώ να περιμένω να αγωνιστώ μπροστά τους. Τους υπόσχομαι ότι θα δίνω το 100% μου σε κάθε αγώνα, τιμώντας τα χρώματα της φανέλας μου. Πάμε ΠΑΟΚ».

Έμπειρη είναι θα βοηθήσει πίστευω...

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 07, 2020, 06:34:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ Mateco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μεντεσίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Η 23χρονη εξτρέμ, πλέον και μέσα στις κλήσεις της Εθνικής Ομάδας γυναικών της χώρας μας, θα συνεχίσει για ακόμα μία χρονιά στα ασπρόμαυρα.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης της, η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που και φέτος θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κο Δημήτρη Χασασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Είμαι έτοιμη να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς»

Δυνατή ομάδα για ακόμα μια χρονιά..

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 29, 2020, 07:46:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Marija Oljaca, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στο Βελιγράδι το 1991, η Marija Oljaca αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και έχει ύψος 181cm.

Ξεκίνησε την καριέρα της το 2007, αγωνιζόμενη με την φανέλα της HC Knjaz Milos, στην οποία παρέμεινε για επτά χρόνια, αποκτώντας ευρωπαϊκές παραστάσεις τόσο στο EHF Challenge Cup, όσο και στο EHF Cup Winners Cup.

Την σεζόν 2014-15 αγωνίστηκε στην γνώριμο του ΠΑΟΚ από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια στο EHF European Cup, ZORK Jagodina.

Η επόμενη αγωνιστική χρονιά 2015-16, την βρήκε για πρώτη φορά εκτός Σερβίας, καθώς την μισή σεζόν φόρεσε την φανέλα της ισπανικής CB Salud, και την άλλη μισή της τούρκικης Usak.

Η σεζόν 2016-17 την βρήκε και πάλι στο τούρκικο πρωτάθλημα με την φανέλα της Osmangazi Bursa, ενώ την  επόμενη χρονιά, 2017-18, αγωνίστηκε στην Polath Belediye Spor.

Τις χρονιές 2018-19 και 2019-20 αγωνίστηκε στην τούρκικη, Yahkavak Spor Klubu.

Μετά την συμφωνία έναρξης συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Marija Oljaca δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους. Όσον αφορά τους στόχους, θα κάνουμε ότι καλύτερο και πιστεύω πως θα αναδειχθούμε πρωταθλήτριες, κάνοντας παράλληλα μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη».

Dobrodošla Marija!

Πηραμε εμπειρη τερματοφυλακα.

« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 05, 2020, 09:28:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αβραμίνα Σεβδίλη, για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η 18χρονη αθλήτρια, γεννημένη το 2002, αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ και μέχρι πρότινος φορούσε τα χρώματα του Γ. Σ. Προσοτσάνης.

Η νεαρή αθλήτρια την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πήρε την πρώτη επίσημη συμμετοχή της στην Α1, ενώ από το 2015 καλείται στα κλιμάκια της Εθνικής Ομάδας, με κορυφαίες στιγμές τη συμμετοχή της με την Κ17 της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γεωργία, καθώς και τη συμμετοχή της στην πανευρωπαϊκή διοργάνωση με την Κ19 της Εθνικής στη Βουλγαρία.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, η Αβραμίνα Σεβδίλη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή για εμένα που φέτος θα αγωνιστώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή, Δημήτρη Πελεκίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Για εμένα, είναι ένα τεράστιο και πρωτόγνωρο βήμα και ευελπιστώ μέσα από τη δουλειά και την καλή συνεργασία να βγει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Καλώς ήρθες Αβραμίνα!