Eχθες μιλουσα με ενα παλιο παικτη του ΠΑΟΚ και παλιο συμπαικτη του προπονητη μας....Μου εκθειαζε την ποδοσφαιρικη ωριμοτητα του Τζολη -αν και 18 ετών- και φυσικα θεωρουσε οτι ειναι θεμα χρονου να φυγει...Οταν τον ρωτησα, ποιο πιστευει οτι θα ηταν το ποσο , μου απαντησε οτι το max που θα μπορουσε να χτυπησει ειναι τα 12 εκ....Καθολου παραπανω....
Και φυσικα ολα ειναι θεμα timing....Φετος βαζει τα απιστευτα γκολ , δινει τις απιστευτες ασσιστ και ως εκ τουτου , " η μετοχη του ανεβαινει"....Του χρονου μπορει να ειναι ολα "δοκαρι και εξω" και εκει που περιμενες τα 20 εκ , να βρεθεις με max 3 εκ...Αν σου κατσει μαλιστα και κανας τραυματισμος , αντιο ζωη...
Παντως και τωρα να εφτανε μια προταση καλη , να ξερετε οτι θα τον εδιναν...
Και βεβαιως συμφωνησε μαζι μου οτι η βιτρινα ειναι η Ευρωπη....Η Ευρωπη σου δινει το εναυσμα να παρακολουθησεις εναν παικτη...Τον ειδαν τον Γιαννουλη πχ φετος στα ευρωπαικα και αμεσως το ενδιαφερον των ομαδων αναζωπυρωθηκε....Εαν δεν παιζεις Ευρωπη σιγα μην ασχοληθουν μαζι σου....Ο Τζολης ηταν αποκαλυψη φετος στην Ευρωπη...Εδικα στα 2 πρωτα παιχνιδια...Λογικο ειναι λοιπον να ασχοληθουν μαζι του...
Ουτε ανταγωνιστικο και καθαρο πρωταθλημα εχεις , ουτε σαν χωρα βγαζεις ταλεντα...Μονο η βιτρινα η ευρωπαικη μετραει...Σιγα μην ερθουν σκαουτερς να δουν παικτες στο ΠΑΟΚ -Λαμια....Και ως αποδειξη δειτε την μετεγγραφη του Τσιμικα στη Λιβερπουλ ( ο οποιος θα παιξει κανα 10αρι παιχνιδια απο τα τοσα που δωσει η λιβερπουλ) οπου στην Ευρωπη επαιξε πολυ καλα....
Δειτε Γιαννουλη, Τζολη....Ετοιμοι να παιξουν βασικοι....Απο την αλλη παικτες του βαζελου , φευγουν ως "ταλεντα" σε καποιες ομαδες με την προοπτικη καποια στιγμη να εξελιχθουν...
Αντιθετως θυμηθειτε οτι απο ολοκληρη ομαδα που πηρε αηττητο νταμπλ, ουδεις ενδιαφερθηκε ....Ο Κανιας στον Ερυθρο Αστερα που βλαστημανε την ωρα και την στιγμη που τον πηραν και ο Σακχοφ στη Λετσε και τωρα στην κουλα...