Exθες το απογευμα ηρθε στο ιατρειο πρωην ποδοσφαιριστης του ΠΑΟΚ (βασικος στο επος της Τοττεναμ) γιατι παρακολουθω τη γυναικα του και μιλαγαμε για τον Τζολη...
Τον ρωτησα παλι για το πιθανο ποσο της μετεγγραφης και αυτος επεμενε οτι το ταβανι για εναν ταλαντουχο παικτη του ελληνικου ποδοαφσιρου ειναι τα 12 εκ....Μax TA 15....Παραπανω δεν παει...Αυτα τα 40 εκ που ζητανε οι δικοι μας στην κερκιδα ειναι απιστευτα ποσα ...Εδω ο Ερικσεν που πηγε απο την Τοττεναμ στην Ιντερ και αγορασθηκε με 45 εκ....Τωρα του βαζει πωλητηριο η Ιντερ και ζηταει 60 εκ....Ειναι δυνατον να πληρωσει ομαδα 40 εκ. για τον Τζολη ?
Εκεινο που μου ειπε και μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πρεπει να πωληθει πριν ανοιξει η Τουμπα...Μαλιστα μου ειπε, "φανταζεσαι αυτον τον παικτη με γεματη Τουμπα και να εχεις τους αλλους στην κερκιδα ποτε να τον κραζουν και ποτε να τον αποθεωνουν ? Και εαν φετος ειναι ολα δοκαρι και μεσα , φαντασου του χρονου να ειναι δοκαρι και εξω...Φαντασου ποσο θα πεσει η τιμη του και πως θα ειναι ο ιδιος ο παικτης"
Εαν εχει κανει μια καλη και ανεφελη πορεια οφειλεται και στην κλειστη Τουμπα !!! Παιζει την μπαλα που ξερει χωρις αγχος, πραγμα πολυ σημνατικο για ενα 18χρονο ποδοσφαιριστη....
Απο εκει και περα συμφωνησε με την αφελη αντιμετωπιση των παιχνιδιων απο τον Γκαρσια...."Δεν ειναι δυνατον να παιζεις 90 λεπτα πρεσσινγκ και μαλιστα κοντρα σε γαυρο, κουλα και προσεχως βαζελο... Γι' αυτο και του βαζουν 3 χαφ ολοι οι παραπανω - και οχι μονο αυτοι- και τον μπλοκαρουν μετα το 20λεπτο"....
Για τον Νιντζα μου ειπε οτι εχει καλα εργομετρικα και γι' αυτο μπαινει αμεσως στα παιχνιδια....Για τον Μπαμπα , εβαλε τα γελια...
Και φυσικα ο ανθρωπος συμφωνησε οτι τυχον σκεψη (οχι αποφαση αλλα απλη σκεψη !!!) να αποχωρησει ο Ιβαν (παρα την αμπαλοσυνη του ) , ισοδυναμει με Β' Εθνικη....
Οταν του ειπα οτι υπερβαλλει , μου εφερε το παραδειγμα της κουλας...."Υπαρχει ανθρωπος που πιστευε οτι η κουλα θα πεσει ? Και εαν φυγει , στην σημερινη εποχη πιστευεις οτι υπαρχει ανθρωπος που θα δωσει λεφτα να παρει τον ΠΑΟΚ ? "...
Και ενα τελευταιο....Η πορεια του Γιαννουλη στην Νοριτς θα ειναι καλυτερη απο αυτη του Τσιμικα....Ξεκιναει απο μια ομαδα που θα εχει χρονο συμμετοχης και θα εξελιχθει....Φυσικα θεωρει δεδομενο οτι και η Νοριτς θα ανεβει και ο Γιαννουλης οτι εχει ηδη κουνησει μαντηλι...
Αυτα τα ολιγα...
Υ.Γ. Εννοειται οτι το συμβολαιο του Μητρογλου το πληρωνει ο χοντρος...