24. Shannon Shorter

Αποστολέας Θέμα: 24. Shannon Shorter  (Αναγνώστηκε 2111 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

24. Shannon Shorter
« στις: Δεκεμβρίου 22, 2019, 06:29:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ Shannon Shorter, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα μας μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Ο Shannon Shorter γεννήθηκε στη 1 Αυγούστου του 1989 στο Houston, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στις θέσεις των guard. Ο Shorter αποφοίτησε το 2011 από το North Texas, έχοντας περάσει νωρίτερα από τα κολέγια του Texas A&M και το Paris JC.

Στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας, ο Shorter δεν έπαιξε στην Ευρώπη, αλλά έμεινε στην Αμερική καθώς αγωνίστηκε σε Μεξικό, Αργεντινή. Η πρώτη του εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ ήταν η παρουσία του στην Hapoel Kfar Saba τη σεζόν 2013-2014, όπου σε 28 αγώνες της δεύτερης κατηγορίας του Ισραήλ, είχε 25.8 πόντους, 9.3 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ιαπωνία και Κίνα, πριν επιστρέψει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τη σεζόν 2016-2017, με τη φανέλα της TED Ankara, όπου σε 21 αγώνες είχε 20.1 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η σεζόν, μεταγράφηκε στη γαλλική Le Mans, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 ματς, με 8.6 πόντους και 2.1 ριμπάουντ.

Από εκεί και μετά, αγωνίστηκε σε Κίνα, Λίβανο και Αυστραλία, όπου την σεζόν 2017-18, ήταν συμπαίκτης του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Nathan Sobey και με τους Adelaide 36ers έφτασαν ως τον τελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του Shannon Shorter ήταν η ET Land στο πρωτάθλημα της Κορέας, με την οποία είχε 14.8 πόντους και 3.7 ριμπάουντ σε 18 συμμετοχές.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Shannon Shorter
« Απάντηση #1 στις: Δεκεμβρίου 22, 2019, 06:30:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μακαρι να βοηθησει οσο μπορει γιατι τον χρειαζομαστε πραγματικα.

« Απάντηση #2 στις: Δεκεμβρίου 22, 2019, 08:10:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Απο βιογραφικα μπουχτησαμε.
Ελπιζω να κανει το καλυτερο δυνατο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #3 στις: Δεκεμβρίου 23, 2019, 09:56:04 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αυτό ακριβώς.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Δεκεμβρίου 25, 2019, 09:38:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ηρθε. Από αύριο προπονήσεις.

« Απάντηση #5 στις: Δεκεμβρίου 26, 2019, 10:45:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης ο Shannon Shorter. O νέος Αμερικανός παίκτης του ΠΑΟΚ, ξεκίνησε το ταξίδι του από το Houston, έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο μετά τις 20:30 ανήμερα τα Χριστούγεννα και δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ευρώπη. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για μένα γιατί το Ελληνικό πρωτάθλημα έχει υψηλά στάνταρ. Είναι όμως και πρόκληση για μένα, για το πόσο σημαντική θα καταφέρω να είναι η επίδρασή μου στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι αυτό που αγαπάω πολύ και χαίρομαι που θα παίξω ξανά», δήλωσε αρχικά ο Shannon Shorter, που επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από ένα περίπου μήνα, στοιχείο που δικαιολογημένα τον διατηρεί σε κατάσταση ετοιμότητας. Και όπως υποστηρίζει ο ίδιος με βεβαιότητα… «Είμαι έτοιμος να παίξω. Δίνω πολύ μεγάλη έμφαση στην προσωπική μου προετοιμασία και εκγύμναση. Δούλεψα με τον προσωπικό μου γυμναστή, πιστεύω ότι είμαι έτοιμος από φυσική κατάσταση. Το μόνο που χρειάζομαι είναι λίγες προπονήσεις για να μάθω τα συστήματα της ομάδας και το πώς σκέφτεται ο νέος μου προπονητής».

O Shannon Shorter ξεκίνησε ήδη εντατικά μαθήματα για να μάθει όσα πρέπει για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, ενώ έχει ήδη γνωστά του πρόσωπα στην ομάδα. «Γνωρίζω τον Zane Knowles. Είμαστε και οι δύο από το Texas. Ο Zane, είναι ο άνθρωπος που θα παλέψει για να πάρει μέχρι και το τελευταίο ριμπάουντ, θα παλέψει ως το τελευταίο δευτερόλεπτο. Με τον JeQuan Lewis έχουμε παίξει ως αντίπαλοι στην Κορέα. Παίζει γρήγορα, έχει καλό σουτ, είναι πολύ επιθετικός στο παιχνίδι του», λέει ο Shorter και επισημαίνει την επίδραση που μπορεί και θέλει να φέρει ο ίδιος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Έχω κερδίσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα, ξέρω πως κερδίζονται τα παιχνίδια και αυτή τη νοοτροπία, του νικητή, πιστεύω ότι θα φέρω στην ομάδα».

Προτού ακόμη έρθει στη Θεσσαλονίκη, ο Shannon Shorter δέχθηκε αρκετά μηνύματα υποστήριξης από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Για αυτό και στέλνει το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να ξέρουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ότι θα παίξω πολύ σκληρά για την ομάδα, θα προσπαθήσω να έχω σημαντική επίδραση στο παιχνίδι. Για μένα τώρα ξεκινά η προσπάθειά μας και έτσι πρέπει να το δούμε όλοι μαζί. Τώρα που τελειώνει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και ξεκινά ο δεύτερος, πρέπει όλοι να το δούμε σαν ένα νέο ξεκίνημα. Όπως είναι για μένα ένα νέο ξεκίνημα, να είναι και για ολόκληρη την ομάδα. Πιστεύω ότι μπορώ να δείξω τις ηγετικές μου ικανότητες και να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα γυρίσουμε την κατάσταση».

Μακαρι να το δειξει απο την πρωτη στιγμη.

« Απάντηση #6 στις: Δεκεμβρίου 28, 2019, 10:11:27 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Η καλυτερη μεταγραφη του ηταν στην Γαλλια.
Τεσπα, μακαρι να βοηθησει περισσοτερο απο τον Εγκεκεζε.
Προφανως ειναι επιλογη του Χαραλαμπιδη.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 24. Shannon Shorter
« Απάντηση #7 στις: Δεκεμβρίου 28, 2019, 07:52:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αυτος που ηρθε πριν 3 μερες ηταν ο πρωτος μας σκορερ με 13! facepalm

« Απάντηση #8 στις: Δεκεμβρίου 28, 2019, 08:31:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Άργησε να πάρει μπρος, αλλά ακόμα ούτε τα ονόμα των συμπαικτων δεν ξερει καλα καλα.

« Απάντηση #9 στις: Δεκεμβρίου 29, 2019, 09:20:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Απο τον Εγκεκεζε, θα παει πολυ καλυτερα.
Γιατι παιρνει τις φασεις πανω του οταν βλεπει οτι μπορει.
Περιμενω την Κυριακη να ειναι καλυτερος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!