1. JeQuan Lewis

Αποστολέας Θέμα: 1. JeQuan Lewis  (Αναγνώστηκε 2471 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

1. JeQuan Lewis
« στις: Αυγούστου 28, 2019, 09:06:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ JeQuan Lewis, ο οποίος θα αγωνιστεί στην ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

O JeQuan Lewis γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 1994, έχει ύψος 1μ.85 και αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Ο JeQuan Lewis ξεκίνησε την καριέρα του από το Dickson County High School και συνέχισε στο πανεπιστήμιο VCU, από όπου αποφοίτησε το 2017 με 15,1 πόντους μέσο όρο με 81,8% στις βολές, 43,1% στα σουτ και 36,7%% στα τρίποντα. Ο Lewis στην τελευταία του χρονιά στο VCU είχε ακόμη 2,8 ριμπάουντ, 4,5 ασίστ και 1,7 κλεψίματα, στα 35 παιχνίδια που αγωνίστηκε και με μέσο όρο συμμετοχής 31 λεπτά ανά αγώνα.

Την πρώτη του επαγγελματική σεζόν την πέρασε στη GLeague και με τους Wisconsin Herd, την συνεργαζόμενη με τους Milwaukee Bucks ομάδα, είχε 9,2 πόντους, 2,3 ριμπάουντ, 4,5 ασσίστ και 1μ2 κλεψίματα σε 49 αγώνες.

Ο JeQuan Lewis συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό για πρώτη φορά τη σεζόν 2018-2019 όταν και αγωνίστηκε στην ομάδα της Κύμης. Σε 16 αγώνες πρωταθλήματος, ο Lewis είχε 16,1 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 5,7 ασσίστ και 1,4 κλεψίματα, με 78,9% στις βολές, 48,9% στα δίποντα και 34,8% στα τρίποντα. Στη διάρκεια της περσινής σεζόν ο JeQuan Lewis αγωνίστηκε και στο πρωτάθλημα της Κορέας με τους Goyang Orions (14,5 πόντοι, 2,6 ριμπάουντ και 5,8 ασσίστ σε 16 αγώνες)»
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: JeQuan Lewis
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 28, 2019, 09:11:46 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ!!!!

Πιστεύω ότι είναι μια πολύ καλή μεταγραφή!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ! smilepaok

Απ: JeQuan Lewis
« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 28, 2019, 11:16:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Καλο παικτακι, θα βοηθησει γιατι ξερει και το πρωταθλημα! pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ:3. JeQuan Lewis
« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2019, 10:15:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 20:30 απόψε ο JeQuan Lewis, ο δεύτερος Αμερικανός παίκτης που έρχεται για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Με ένα πλατύ χαμόγελο και ενθουσιασμένος από την προοπτική του να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Lewis στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και ήταν ξεκάθαρος.

«Ήταν μία πολύ εύκολη απόφαση για μένα το να αποδεχθώ την πρόταση του ΠΑΟΚ. Και για να πω την αλήθεια, περίμενα να μου κάνει μία πρόταση ο ΠΑΟΚ. Ήθελα να έρθω και να παίξω σε αυτή την ομάδα», τόνισε αρχικά ο Lewis και συνέχισε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες και να αγωνιστώ σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να παίζω και είναι πολύ ωραίο να έχει τόσο πολλά παιχνίδια η ομάδα. Είμαι έτοιμος να κάνω ότι ζητήσει ο προπονητής μου. Θα δώσω πολύ ενέργεια στην ομάδα, παίζω πάντα με πολύ πάθος, μπορώ να παίξω γρήγορο μπάσκετ και να κάνω ότι χρειάζεται για να πετύχουμε».

Έχοντας ήδη την εμπειρία της περσινής σεζόν στη Basket League με την ομάδα της Κύμης, ο JeQuan Lewis θεωρεί ότι θα προσαρμοστεί άμεσα στο νέο περιβάλλον: «Νομίζω ότι θα είναι εύκολο για μένα να προσαρμοστώ, έμαθα αρκετά από την πρώτη μου χρονιά στην Ελλάδα. Έμαθα και αρκετά πράγματα για τον ΠΑΟΚ, για την σπουδαία ιστορία της ομάδας, πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για τον ΠΑΟΚ κι αυτό που θέλω τώρα και πρέπει να κάνω είναι να μάθω και τους νέους συμπαίκτες και προπονητές. Να γνωριστούμε για να ξεκινήσουμε την δουλειά μας».

Ο JeQuan Lewis, γνώρισε για πρώτη φορά τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου στη Χαλκίδα. Θυμάται την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει τότε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, στους οποίους έχει να στείλει και ένα μήνυμα: «Οι δύσκολες σεζόν είναι αυτές που διαμορφώνουν τους χαρακτήρες των παικτών. Πιστεύω ότι με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας και την προσπάθεια που θα κάνουμε όλοι μας στην ομάδα, θα τα καταφέρουμε. Εγώ από την πλευρά θα κάνω ότι μπορώ για να ηγηθώ αυτής της προσπάθειας και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας όλη τη χρονιά»

paokara paokara αντε ρε παικτουρα

Απ: 1. JeQuan Lewis
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 05, 2019, 06:44:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξεκίνησε καλά, μετά τραβήχτηκε...
Τελέιωσε το παιχνίδι όμως με 10 ασίστ!
Τις μισές από ότι έκανε η ομάδα.

« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 13, 2019, 05:21:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
ΕΙχε 4 ασιστ χθες, φαινεται να συνεργαζεται καλα με τον Σμιθ.
Για τον ρολο που τον πηραμε, ειμαι ικανοποιημενος.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 15, 2019, 09:23:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
1o καλό του παιχνίδι με 19 πόντους και 3 ασίστ, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετό! :(

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για 35 λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και παίζαμε όπως έπρεπε. Τα τελευταία 5 λεπτά όμως δεν παίξαμε όπως έπρεπε και γνωρίσαμε αυτή την ήττα στο ξεκίνημα της διοργάνωσης».

Για τα τελευταία λεπτά: « Νομίζω στα τελευταία λεπτά υπήρχαν φάσεις που δεν αντιδράσαμε σωστά, είμαστε στην αρχή της σεζόν δεν μπορώ να δώσω κάποια άλλη εξήγηση».

Για το αν έμοιαζε το φινάλε με το παιχνίδι απέναντι στον Ιωνικό: «Μάλλον είναι κάπως διαφορετικό για μένα. Η ομάδα έκανε κάποια λάθη έχασε κάποια σουτ ίσως δεν είχαμε τη συγκέντρωση που θα έπρεπε».

Για το ότι η Μπεσίκτας είχε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ: «Δεν με απασχολούσε αυτό, πιστεύω στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Στο τέλος της ημέρας όταν βγαίνεις στο γήπεδο δεν σκέφτεσαι το μπάτζετ. Σε κάθε παιχνίδι θα βγαίνουμε για να παλεύουμε. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε για 40 λεπτά. Το να παίζεις σε αυτό το επίπεδο για 35 λεπτά δεν είναι αρκετό, το παιχνίδι διαρκεί 40 λεπτά πρέπει όλη τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση να τη δείχνουμε στο παιχνίδι».

« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 15, 2019, 09:44:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πηρε σουτ, πηρε προσπαθειες και δεν φοβηθηκε.
Πολυ καλο παιχνιδι.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 15, 2019, 11:52:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Χρειαζεται να μαθει την ομαδα.
Σημερα ανελαβε και παραπανω πρωτοβουλιες.
MVP αλλα τι να το κανεις. :(

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 16, 2019, 07:30:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ειναι καλος παικτης, ξερει να κατεβασει και να δει γηπεδο.
Χθες σκοραρε, μπηκε και σε αλλο ρολο αφου βοηθησαν οι συνθηκες.
Ξερει το πρωταθλημα, δεν τον φοβαμαι.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!