2. Adam Smith

Αποστολέας Θέμα: 2. Adam Smith  (Αναγνώστηκε 6151 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

2. Adam Smith
« στις: Αυγούστου 28, 2019, 06:45:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Adam Smith, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Ο Adam Terrell Smith γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1992 στο Jonesboro της Georgia, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Μετά την αποφοίτησή του από το Fayette County High School, ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το UNC Wilmington (2011-2012), με το οποίο μέτρησε 13,7 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Στη συνέχεια, μετακόμισε στο Virginia Tech, στο οποίο είχε δικαίωμα συμμετοχής από τη σεζόν 2013-2014, όπου μέτρησε 11 πόντους ανά αγώνα σε 14 συμμετοχές. Την επόμενη χρονιά (2014-2015) αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια και είχε 13,4 πόντους και 2,6 ριμπάουντ. Στην τελευταία του κολεγιακή χρονιά, έπαιξε στο Georgia Tech, με το οποίο έφτασε μέχρι τους 16 της “March Madness” μετρώντας 15 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε κάθε παιχνίδι, σουτάροντας με 41% από την περιφέρεια.

Η πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη (2016-2017), τον βρήκε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Roseto, η οποία αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Σε 37 συμμετοχές, αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 23,6 πόντους ανά αγώνα, ενώ είχε ακόμα 3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ.

Την επόμενη σεζόν έπαιξε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στην Elan Chalon, με την οποία αγωνίστηκε και στο Basketball Champions League αντιμετωπίζοντας τον ΠΑΟΚ. Σε 12 συμμετοχές σε Γαλλία και Ευρώπη είχε 12,7 πόντους, ενώ τον Νοέμβριο μετακόμισε στην Τουρκία και στην Petkimspor, με την οποία είχε 17,5 πόντους και 2,3 ασίστ ανά αγώνα. Από τον Φεβρουάριο επέστρεψε στην Ιταλία, όπου και έκλεισε την χρονιά, αγωνιζόμενος στις Pallanacesto Orzinuovvi (21,8 πόντοι ανά αγώνα σε 6 συμμετοχές) και Capo d’Orlando (12,4 πόντοι ανά αγώνα σε 7 συμμετοχές).

Πέρυσι (2018-2019) αγωνίστηκε και πάλι στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλία, με τη φανέλα της Ravenna, όπου είχε 24 πόντους ανά αγώνα (τρίτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α2), 3,9 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Adam Smith
« Απάντηση #1 στις: Αυγούστου 28, 2019, 06:47:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μέχρι στιγμής Β Γαλλιάς, Β Ιταλίας....
WELCOME...

« Απάντηση #2 στις: Αυγούστου 28, 2019, 07:18:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Τα στατιστικα του ειναι καλα, αν πιανει 15-18 ποντους μ.ο σε καθε παιχνιδι θα ειναι σουπερ!
Αντε με το καλο! smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #3 στις: Αυγούστου 28, 2019, 11:18:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αρκετα εμπειρος και απο Ευρωπη και απο την διοργανωση.
Δειχνει καλος, μενει να το δουμε.
Καλως ορισε.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #4 στις: Αυγούστου 30, 2019, 03:41:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Μεγάλη πρόκληση ο ΠΑΟΚ…»

Ενθουσιασμένος για την προοπτική να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Basketball Champions League, δηλώνει ο Adam Smith, που στέλνει παράλληλα και το δικό του μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, ζητώντας τους να στηρίξουν όλοι μαζί την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν. Ο Αμερικανός γκαρντ, αναφέρθηκε και στην πρώτη του συζήτηση με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο χρόνια και στον JeQuan Lewis που τον γνωρίζει από τα κολεγιακά τους χρόνια.

«Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η απόφαση για μένα και την οικογένειά μου. Γνωρίζω πολύ καλά, πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ στην Ελλάδα και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος από με την προοπτική της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, από την στιγμή που πρόεκυψε το ενδιαφέρον της νέας μου ομάδας», λέει ο Adam Smith μιλώντας στο You are not allowed to view links. Register or Login και αναφερόμενος στις συζητήσεις που είχε με τον ΠΑΟΚ πριν από δύο περίπου χρόνια, διευκρινίζει: «Ναι, είναι αλήθεια ότι είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να υπογράψουμε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Συζήτησα το θέμα με την οικογένεια μου και ένιωσα τότε, ότι δεν ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσα να πάρω. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η στιγμή».

Ο Adam Smith γνωρίζει πολύ καλά το επίπεδο δυσκολίας, αλλά και τις προκλήσεις που θα έχει μπροστά του σε μία σεζόν με υποχρεώσεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο Basketball Champions League. «Νομίζω ότι είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση και για μένα προσωπικά, αλλά και για την ομάδα το να παίξω σε όλες τις διοργανώσεις. Πραγματικά πιστεύω ότι το να παίζουμε και στις δύο διοργανώσεις είναι πολύ καλό για μας, για να μπορέσουμε να έχουμε καλό ρυθμό, ενώ θα βοηθήσει και την χημεία που θα έχει η ομάδα μας».

Ερχόμενος να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα, ο Adam Smith έχει μεγάλες προσδοκίες και προσμονή για να συναντήσει και τον JeQuan Lewis, με τον οποίο ήταν για πρώτη φορά αντίπαλοι από το NCAA. «Γνωρίζω πολύ καλά την τεράστια ιστορία που έχει και η Ελλάδα, αλλά και ο ΠΑΟΚ, τους φοβερούς του φιλάθλους, αλλά και το πόσο αγαπούν οι Έλληνες το μπάσκετ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Smith και συνέχισε: «Θυμάμαι τις μάχες με τον JeQuan Lewis στο κολέγιο. Ήταν ένας πολύ σκληρός αντίπαλος, ένας πραγματικός πλέι μέικερ, που παίζει πάντα δυνατά στην άμυνα και με ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα παίξω μαζί του στον ΠΑΟΚ».

Ο Adam Smith,έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που θέλω να πω στους φιλάθλους μας είναι πως είμαι πολύ ενθουσιασμένος για την νέα σεζόν και το ίδιο θα ήθελα να αισθάνονται και αυτοί. Θέλουμε την υποστήριξή τους και όλοι μαζί πιστεύω ότι θα έχουμε μία εξαιρετική σεζόν».

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2019, 10:07:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ηρθε το παλικαρι! smilepaok

« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2019, 10:10:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Είμαι παίκτης ομάδας και ηγέτης

Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την άφιξη: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί υπογράψαμε καλούς παίκτες στην εβδομάδα που πέρασε και ανυπομονώ να τους γνωρίσω. Πιστεύω θα είναι μία καλή σεζόν για εμάς».

Για αυτό που θυμάται από της προ διετίας αναμετρήσεις της Chalon με τον ΠΑΟΚ: «Θυμάμαι τους υπέροχους φιλάθλους, με την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και το πάθος τους. Μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα στοιχεία για να πάρουμε νίκες στη διάρκεια της νέας σεζόν».

Για το αγωνιστικό του προφίλ: «Είμαι combo γκαρντ που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, να σουτάρει, να σκοράρει. Είμαι παίκτης ομάδας και ηγέτης. Κυρίως όμως θέλω να νικάω, να κάνω ότι χρειάζεται για να νικάμε».

Για την προσαρμογή ώστε να είναι έτοιμη η ομάδα με τον λίγο χρόνο που έχει μπροστά της: «Θεωρώ ότι η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα. Για να νικήσεις είτε στο ελληνικό Πρωτάθλημα, είτε στο BCL θα πρέπει να παίξεις ως ομάδα. Θα είναι πολύ σημαντικό, να δούμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας στην πορεία».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω να προσφέρω μέσα από την ομάδα. Είμαι καλός στο “ένας εναντίον ενός”. Όταν το ζητάει ο κόουτς, θα το κάνω. Θέλω όμως να παλεύω για την ομάδα και να νικάω».

ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕ  pano

« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2019, 11:59:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2019, 11:26:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο νέος γκαρντ του ΠΑΟΚ, δεν ακούει απλά τη συγκεκριμένη μουσική, αλλά την... τραγουδάει κιόλας! Μάλιστα, έχει το δικό του κανάλι στο Youtube, με το όνομα Άνταμ Τερέλ κι έχει ανεβάσει ήδη τρία βίντεο κλιπ!

Μάλιστα στις 20 του μήνα, αναμένεται να κυκλοφορήσει και το πρώτο άλμπουμ με τα τραγούδια του, τα οποία εκτός από το να τα τραγουδάει, συνθέτει κιόλας ο ίδιος

ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ  smilepaok
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 08, 2019, 11:31:26 πμ από m01can4 »

« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2019, 06:45:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχ