24. Anderson Esiti

Αποστολέας Θέμα: 24. Anderson Esiti  (Αναγνώστηκε 9975 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

24. Anderson Esiti
« στις: Ιουλίου 24, 2019, 11:17:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Άντερσον Εσίτι από τη Γάνδη. Ο Νιγηριανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2023 και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 24.

Ο Άντερσον Εσίτι γεννήθηκε στις 24 Μαΐου του 1994 στο Γουάρι της Νιγηρίας. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική Ακαδημία, Μπόμπις Γιουνάιτεντ και το 2012 μεταπήδησε στην Πορτογαλία και την Λεϊσόες.

Εκεί, αφού έπαιξε λίγα παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα, πήρε άμεσα προαγωγή κι έκανε 45 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα τη σεζόν 2013-14. Τα κατορθώματά του δεν πέρασαν απαρατήρητα και η Εστορίλ με τον Μάριο Μπράνκο ως τεχνικό διευθυντή εκείνη την περίοδο, τον έκανε δικό της.

Στη νέα του ομάδα άμεσα βρήκε ρόλο. Παρέμεινε για δύο σεζόν μετρώντας 57 αγώνες. Καθιερώθηκε ως ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ του πρωταθλήματος και κέντρισε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στην Ευρώπη.

Η Γάνδη ήταν εκείνη που τον έκανε δικό της, κι όπως αποδείχθηκε πέτυχε… φλέβα χρυσού. Ο Εσίτι αγωνίστηκε για τρεις συνεχόμενες σεζόν με τη βέλγικη ομάδα, φτάνοντας τις 95 συμμετοχές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όντας εκ των κορυφαίων σε απόδοση ποδοσφαιριστών της.

Ο ΠΑΟΚ τον προσέγγισε από τον περασμένο Ιανουάριο και εν τέλει κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Καλώς ήρθες Άντερσον!

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 44. Anderson Esiti
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 24, 2019, 11:18:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Απο τωρα τοπικ, ΝΑΙ ΡΕ  :paokeisai:

smilepaok smilepaok

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 25, 2019, 12:01:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Καπως ετσι θα μας βλεπουν με αυτο το ΘΗΡΙΟ στο ΚΕΝΤΡΟ >:D >:D >:D >:D

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 25, 2019, 12:43:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλωςήλθες μαυροψώλη παικταρά.... Αφρικανικό θεριό.... Υγιής και τροπαιούχος σου εύχομαι smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 25, 2019, 07:14:59 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ήρθε, είπε και ένα τραγούδι! :))
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΤΑΝΚ! musicrocker
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 24. Anderson Esiti
« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 25, 2019, 12:53:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ ΑΛΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ smilepaok

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 25, 2019, 02:24:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ! >:D

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 25, 2019, 06:47:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Μιλαμε για το απιστευτο αμυντικο χαφ....Οπερ σημαινει, οτι ο κοοουτς επιζητα ταχυτητα στο κεντρο, εντονη πιεση και γρηγορο κλεψιμο της μπαλας...

Καπως ετσι εξηγειται οτι δεν πιεσε πολυ, για τον ποιοτικο μεν αλλα αργο δε Ολιβειρα...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 25, 2019, 08:42:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Για τα συναισθήματα και τις σκέψεις του για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Θέλω να ανέβω επίπεδο και είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ.

Γνωρίζω την ομάδα εδώ και τρία χρόνια, καθώς έπαιξα ένα φιλικό εναντίον της στην Ολλανδία και από την πρώτη στιγμή που την είδα μου άρεσε πολύ. Δεν γνώριζα ότι θα είμαι εδώ μετά από τρία χρόνια, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Όπως είπα έπαιξα κόντρα στην ομάδα πριν από τρία χρόνια στην Ολλανδία και απλά μου άρεσε. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον τον Ιανουάριο, είπα ok αυτό είναι ένα καλό βήμα για εμένα. Έψαξα το site της ομάδας, είδα video στο youtube, για να γνωρίσω τον σύλλογο.

Ήξερα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, καθώς όταν παίξαμε το φιλικό ήταν εκεί. Σκέφτηκα πως αν έχει τόσο κόσμο σε φιλικό, φαντάσου τι θα γίνεται στα επίσημα παιχνίδια. Είδα μαζική υποστήριξη από τους φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην Ελλάδα, ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους και μου αρέσει να παίζω σε τέτοιες ομάδες.

Οι φίλαθλοι σέβονται το παιχνίδι και σε εκτιμούν όταν αγωνίζεσαι καλά. Θέλω να παίξω για αυτούς. Ήταν μια εύκολη απόφαση να έρθω να παίξω εδώ».

Για το με ποιον μίλησες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: «Έλαβα την κλήση από τον Μάριο Μπράνκο για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο, αλλά η Γάνδη δεν με άφησε να φύγω στη μέση της σεζόν. Η κλήση ήρθε πάλι αργότερα. Ήμουν πολύ χαρούμενος καθώς γνώριζα τον Μπράνκο από παλιά.

Όταν λοιπόν μου τηλεφώνησε σκέφτηκα ότι θα είναι μια καλή ευκαιρία για εμένα, να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ. Όταν ήρθα εδώ συνάντησα τον Πέλκα, τον οποίο γνώριζα από το διάστημα που αγωνίζονταν στην Σετούμπαλ και εγώ στην Εστορίλ.

Συνάντησα και άλλους παίκτες, όπως τον Βαρέλα, τον οποίο δεν αντιμετώπισα ποτέ, αλλά άκουσα πολλά για αυτόν στην Πορτογαλία. Επίσης ξέρω τον Βιεϊρίνια, ο οποίο αγωνίστηκε στην Λεϊσόες. Την περίοδο που ήμουν εγώ στην ομάδα, αγωνιζόταν ήδη στην Βόλφσμπουργκ.

Είμαι μικρότερος του. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είδα το στιγμιότυπο όταν μπήκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό, όντας τραυματίας. Οι φίλαθλοι τον αγαπούν πολύ και τον σέβονται. Ελπίζω κάποια στιγμή να φτάσω και εγώ σ’αυτό το σημείο».

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 25, 2019, 08:47:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Έχουν μείνει όλοι ΑΓΑΛΜΑ από την σωματική του διαπλαση και εκγύμναση....
Μιλάμε ....ΜΗΔΕΝ λίπος έτσι  >:D >:D >:D >:D