Γυναικείο Χαντμπολ 2019-20 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ

Αποστολέας Θέμα: Γυναικείο Χαντμπολ 2019-20 (ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΟΙΟΥ  (Αναγνώστηκε 5291 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Πελεκίδη, ο οποίος θα αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Γεννημένος στην Δράμα, ο Δημήτρης Πελεκίδης ξεκίνησε στον χώρο του χάντμπολ ως αθλητής, έχοντας σημαντικές επιτυχίες και δίνοντας τέλος στην καριέρα του το 2006.

Από την επόμενη κιόλας σεζόν ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην Θεσσαλονίκη, με την ομάδα του Φοίβου Συκεών.

Εκεί οπού «έχτισε» το όνομα του και παρέμεινε για έντεκα χρόνια, αφού την σεζόν 2017-18 ολοκλήρωσε την συνεργασία του.

Την περασμένη χρονιά, βρέθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Δημητρούλια στον πάγκο του Συλλόγου μας ως βοηθός προπονητή, έχοντας μάλιστα σημαντική συμμετοχή στην κατάκτηση του «Νταμπλ».

Μετά τη συμφωνία, ο τεχνικός Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον έφορο της ομάδας τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση η δυνατότητα που μου δίνεται να αναλάβω ως πρώτος προπονητής την γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Οι στόχοι σε ένα σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσαν να είναι άλλοι παρά μόνο η κατάκτηση της κορυφής. Ήδη με τους συνεργάτες μου έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για το στήσιμο της ομάδας για την νέα χρονιά. Μια χρονιά που αναμένεται δύσκολη γιατί καλούμαστε να διατηρήσουμε την ομάδα στην κορυφή μετά την περσινή κατάκτηση του νταμπλ. Ο μόνος τρόπος για να επιτευχθούν οι στόχοι μας είναι καθημερινά η σκληρή δουλειά και η επιμονή. Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα και ανυπομονώ να πιάσουμε δουλειά μέσα στο γήπεδο».

Καλή επιτυχία Coach στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ μας!

Στόχος να διατηρήσει η ομάδα όσα κατέκτησε....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Γυναικείο Χαντμπολ 2019-20
« Απάντηση #1 στις: Ιουνίου 24, 2019, 03:33:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Αγνή Ζυγούρα, η οποία θα φοράει τα «ασπρόμαυρα» και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η αθλήτρια, η οποία συνέβαλε τα μέγιστα για την κατάκτηση του «νταμπλ», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα acpaok.gr:
«Φυσιολογικό και επόμενο είναι, μετά από μία απόλυτα επιτυχημένη χρονιά, όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, να συμφωνήσουμε τη συνέχιση τη συνεργασίας μας. Εγώ, προσωπικά, ελπίζω και σε μία ακόμη χρονιά, όπου η ομάδα θα συνεχίζει να έχει τόσο υψηλά το αγωνιστικό προφίλ της, όσο και τις σχέσεις των ατόμων που την απαρτίζουν.

Η ομάδα μας ανέπτυξε έντονους δεσμούς μεταξύ των μελών της και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό το κλίμα, ώστε και του χρόνου να φτάσουμε στους στόχους μας, που θα πρέπει να είναι και πάλι το νταμπλ, αλλά και η καλή παρουσία στην Ευρώπη. Όταν είσαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, με τόσο μεγάλο κόσμο δίπλα της, προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνεις για να δώσεις και σε αυτούς χαρά, όπως δίνουν και αυτοί, με την υποστήριξή τους και την παρουσία τους στο γήπεδο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο μεγαλύτερος στόχος, να έρχεται όλο και περισσότερος κόσμος κοντά μας, βλέποντας τη συνεχή προσπάθειά μας».

Απο τις καλυτερες της περσινης χρονιας.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 02, 2019, 11:29:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια Marija Nikolic, η οποία θα παραμείνει στο Δικέφαλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η αρχηγός του ΠΑΟΚ θα διανύσει την τρίτη της χρονιά στα... ασπρόμαυρα, μετά την προηγούμενη άκρως επιτυχημένη χρονιά και την κατάκτηση του «νταμπλ».

Η Marija Nikolic μετά την ανανέωση της, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη που υπέγραψα ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ και θα μείνω εδώ στην οικογένειά μου για τρίτη συνεχή χρονιά. Είχαμε μία επιτυχημένη χρονιά, κατακτήσαμε το νταμπλ και ελπίζω αυτό το χρόνο να συνεχίσουμε έτσι, μαζί με τους προπονητές μας Δημήτρη Πελεκίδη και Γιώργο Βακάλη. Όσο για τη νέα σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει τους ίδιους στόχους και φιλοδοξίες για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, συν ότι θα παίξουμε στην Ευρώπη, κάτι που ήταν αρκετό για μένα, προκειμένου να αποφασίσω να μείνω στον ΠΑΟΚ».

Καλή επιτυχία Marija! Πάμε ΠΑΟΚ!

paokara

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 09, 2019, 06:49:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κατερίνα Βαφειάδου: «...εδώ θα μείνω...»

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Κατερίνα Βαφειάδου, η οποία θα παραμείνει στο Δικέφαλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 27χρονη δεξιά ίντερ, μετά την εκπληκτική σεζόν και την κατάκτηση του «νταμπλ» ανανεώνει την συνεργασία της με τον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά με στόχο την επανάληψη του περσινού θριάμβου.

Η Κατερίνα Βαφειάδου μετά την ανανέωση της συνεργασίας της δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της τεράστιας οικογένειας του ΠΑΟΚ. Θέλω μετά την αποθεραπεία μου, να επανέλθω ακόμα πιο δυνατή στο γήπεδο και να βοηθήσω την ομάδα μου να επιτύχει και τους φετινούς της στόχους».

Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Κατερίνα! Πάμε ΠΑΟΚ!

Έχουν μείνει σημαντικές παίκτριες.... pano

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 10, 2019, 11:28:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Το Ευρωπαϊκό ταξίδι του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του Συλλόγου μας ξεκινάει...

Μετά από μια χρονιά κυριαρχίας στην Ελλάδα με την κατάκτηση του «νταμπλ», ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να δοκιμαστεί στα «βαθιά» νερά της Ευρώπης, συμμετέχοντας στο EHF European Cup 2019-20.

Οι νταμπλούχες Ελλάδος, θα ξεκινήσουν από τον πρώτο προκριματικό γύρο και θα μπουν στην κληρωτίδα μαζί με ακόμα 31 ομάδες, στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 16/7 στην Βιέννη της Αυστρίας.

Οι αγώνες του πρώτου προκριματικού γύρου θα διεξαχθούν στις 7-8 Αυγούστου ενώ οι ρεβάνς είναι προγραμματισμένες για τις 14-15 του ίδιου μήνα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων και καλείται να αντιμετωπίσει μία εκ των:

SCM Craiova (Ρουμανία)

Astrakhanochka (Ρωσία)

TSV Bayer 04-Werkseifen (Γερμανία)

ESBF Besancon (Γαλλία)

Byasen Handball Elite (Νορβηγία)

DHC Slavia Praha (Τσεχία)

HC Gomel (Λευκορωσία)

Super Amara Bera Bera (Ισπανία)

Metraco Zaglebie Lubin (Πολωνία)

LC Bruhl Handball (Ελβετία)

Muratpasa BSK (Τουρκία)

Skuru IK (Σουηδία)

WAT Atzgersdorf (Αυστρία)

IUVENTA Michalovce (Σλοβακία)

Azeryol HC (Αζερμπαϊτζάν)

H.V Quintus (Ολλανδία)

Καλή επιτυχία Νταμπλούχες! Πάμε ΠΑΟΚ!

Σημαντική εμπειρία η συμμετοχή μας....

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 11, 2019, 03:35:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Βίκυ Κρίτζαλη, η οποία θα παραμείνει στο Δικέφαλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 19χρονη που αγωνίζεται στην θέση πίβοτ, μετά την άκρως επιτυχημένη σε συλλογικό επίπεδο χρονιά, με την κατάκτηση του «νταμπλ», θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μετά την ανανέωση συνεργασίας της, η Βίκυ δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που για τρίτη χρονιά θα βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, μια οικογένεια που σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να πρωταγωνιστήσεις στο άθλημα μας. Φέτος η χρόνια είναι πιο απαιτητική διότι το να παραμείνεις στην κορυφή θέλει επιπλέον προσπάθεια. Εύχομαι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους».

Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Βίκυ! Πάμε ΠΑΟΚ!

pano paokara pano

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 16, 2019, 02:18:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου, στην Βιέννη της Αυστρίας, η κλήρωση του πρώτου προκριματικού γύρου του EHF European Cup 2019-20.

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι η Muratpasa BSK από την Τουρκία, με το πρώτο παιχνίδι να είναι εντός έδρας στις 7-8 Σεπτεμβρίου και την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 14-15 του ίδιου μήνα, στην Αντάλια.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Δημήτρης Πελεκίδης, δήλωσε:

«Η κλήρωση σε γενικές γραμμές είναι καλή. Αποφύγαμε πολύ καλύτερες ομάδες, με περισσότερες Ευρωπαϊκές παραστάσεις. Η Muratpasa BSK τερμάτισε πέρσι δεύτερη στο Τουρκικό Πρωτάθλημα, ενώ αγωνίστηκε στα προκριματικά του Champions League. Έχουμε αισιοδοξία και θα γίνουν δύο πάρα πολύ καλοί αγώνες».

Με την σειρά της, η αρχηγός του ΠΑΟΚ, Μαρία Νίκολιτς, δήλωσε:

«Παίζουμε με έναν αντίπαλο που σχεδόν κάθε χρόνο αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μία ομάδα με πολύ εμπειρία που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί στο Τούρκικο πρωτάθλημα. Πιστεύω πως η κλήρωση είναι καλή για εμάς, γιατί η Muratpasa BSK είναι μία καλή ομάδα αλλά όχι στο επίπεδο των άλλων πιθανών αντιπάλων, έτσι έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε τους στόχους μας»

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 20, 2019, 02:52:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ η Ευγενία Σαμολαδά

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Ευγενία Σαμολαδά, η οποία θα παραμείνει στο Δικέφαλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 19χρονη δεξιά ίντερ, μετά την κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ», είναι έτοιμη να ζήσει ακόμα μία χρονιά στα ασπρόμαυρα γεμάτη εμπειρίες, τίτλους και ευρωπαϊκές παραστάσεις.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης με τον ΠΑΟΚ, η Ευγενία δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σε μία τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, τον κ. Χασεκίδη αλλά και τον coach Πελεκίδη που έδειξαν ότι με υπολογίζουν στο πλάνο της ομάδας. Στόχος μας είναι το εγχώριο «νταμπλ» αλλά και μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Ευγενία! Πάμε ΠΑΟΚ!

Ακόμα πιο καλή φέτος....

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 25, 2019, 11:43:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελένη Μούρνου, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η Ελένη Μούρνου, γεννημένη στις 31/07/1994 αγωνίζεται ως αριστερή ίντερ. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Φίλιππο Βέροιας, την σεζόν 2012-13 παραχωρήθηκε με την μορφή δανεισμού στην Ορμή «Λούξ» Πάτρας, όπου και ψηφίστηκε ως η κορυφαία αθλήτρια του πρωταθλήματος.

Την επόμενη σεζόν πήρε την πρώτη της μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, όπου και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε στην ομάδα της Ορμής «Λούξ» Πάτρας.

Το 2015 έκανε το δεύτερο περασμά της από τον Δικέφαλο, αυτή την φορά για μία τριέτια (2015-2018), στην οποία κατέκτησε για ακόμη μία φορά το Κύπελλο Ελλάδος με τους «ασπρόμαυρους» και βγήκε κορυφαία παίκτρια του τελικού κυπέλλου το 2016.

Η σεζόν 2018-19 την βρήκε να αγωνίζεται με την φανέλα της Αναγέννησης Άρτας.

Η Ελένη επιστρέφει για τρίτη φορά στον Δικέφαλο και μετά την επίτευξη της συμφωνίας, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, το Διοικητικό Συμβούλιο και ιδιαίτερα τον κ. Δημήτρη Χασεκίδη και τον προπονητή κ. Δημήτρη Πελεκίδη για την πρόταση τους να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που πιστεύουν σε εμένα και στις δυνατότητές μου και θέλουν να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ο ΠΑΟΚ ειναί μία ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ και θέλει να συνεχίσει με τους ίδιους στόχους την νέα χρονιά και εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους πετύχει. Επίσης θέλω να τους ευχαριστήσω για το σεβασμό που δείχνουν στους προσωπικούς μου στόχους και στο εθνόσημο και μπορώ να αγωνίζομαι με τα γαλανόλευκα στο beach handball. Εύχομαι καλή αρχή σε όλες τις ομάδες και ένα καλό πρωτάθλημα με δυνατά παιχνίδια και χωρίς τραυματισμούς.»

Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν Ελένη! Πάμε ΠΑΟΚ

Πολυ δυνατη επιστροφη-μεταγραφη.

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 31, 2019, 10:57:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Αναστασία Παναγιωτίδου, η οποία θα παραμείνει στο Δικέφαλο για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Η 21χρονη που αγωνίζεται ως αριστερή ίντερ, θα φορέσει τα... ασπρόμαυρα για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και είναι έτοιμη για μία χρονιά πρωταθλητισμού στην Ελλάδα και ευρωπαϊκής καταξίωσης με την συμμετοχή των «νταμπλούχων» στο EHF European Cup.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, η Αναστασία Παναγιωτίδου, δήλωσε:

«Χαίρομαι πολύ που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα ανήκω στο δυναμικό της ομάδας του ΠΑΟΚ. Στόχοι μας φέτος είναι η υπεράσπιση των δύο εγχώριων τίτλων αλλά και μία αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία και μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες».

Καλή επιτυχία στην νέα χρονιά Αναστασία! Πάμε ΠΑΟΚ!