Ψηφοφορία

MVP

PAOK - Vidi 0-2 Mvp + Match talk (Group L Europa League)

Αποστολέας Θέμα: PAOK - Vidi 0-2 Mvp + Match talk (Group L Europa League)  (Αναγνώστηκε 3463 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

PAOK - Vidi 0-2 Mvp + Match talk (Group L Europa League)
« στις: Οκτωβρίου 19, 2018, 11:22:38 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Νίκη και μόνο νίκη....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: PAOK - Vidi 25/10, 22:00 Cosports1HD (Group L Europa League)
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 20, 2018, 05:08:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα (22.10) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Βίντι για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Πέμπτη (25.10, 22:00).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :
Θύρα   Τιμή
1   €50
2, 3   €35
5, 6   €25
4A   €15
7Α   €20
7   €15
VIP 3ου:   €100
VIP 4ου:   €100

« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 22, 2018, 09:24:01 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά πρέπει να κερδίσουμε.

« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 22, 2018, 12:54:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Τον Γεβγέν Αρανόφσκι επέλεξε η UEFA για να διευθύνει τη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την Βίντι την Πέμπτη για το Europa League στην Τούμπα.

Ο 42χρονος Ουκρανός είναι διεθνής από το 2012, αλλά ποτέ δεν έχει «σφυρίξει» ελληνική ομάδα.

Φέτος έχει διαιτητεύσει τρία ματς του Europa League, με πιο πρόσφατο το Λεβερκούζεν-ΑΕΚ Λάρνακας 4-2.

« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 22, 2018, 07:23:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Θα εχουμε σιγουρα αλλαγες, δεν ξερουμε με τον Βιερινια τι θα γινει.
Παντως βλεπω και Λημνιο να μπαινει στην 11αδα.
Νικη για να αυξησουμε τις πιθανοτητες προκρισης.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 23, 2018, 02:39:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Μετά τη σπουδαία νίκη στη Λευκορωσία επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Βίντι την Πέμπτη (25.10, 22:00), με μοναδικό στόχο τη νίκη, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League.

Την παραμονή του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος. Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αντίστοιχη συνέντευξη της Βίντι θα πραγματοποιηθεί στις 19:45, ενώ στις 20:30 η ουγγρική ομάδα θα προπονηθεί στην έδρα της αναμέτρησης.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 23, 2018, 10:09:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Οποτε ο Τοσκα ειναι σιγουρος, εγω βλεπω και τον Σακχοφ να παιζει οπως και ο Λημνιος με τον Ουαρντα.
Θελω ενα 4μπαλο βασικα, θα με εφτιαχνε πολυ.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 24, 2018, 10:26:57 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Λογικό να γίνουν αλλαγές εγώ πιστεύω και ο Ακπομ θα παίξει είτε ως βασικός (λίγο δύσκολο) είτε ως αλλαγή.
Ανάλογα και με την εξέλιξη.

« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 24, 2018, 12:31:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το αν είναι διαφορετικό αυτό το παιχνίδι, σε σχέση με τα προηγούμενα: "Αυτό το παιχνίδι, έχει τη δική του δυσκολία. Είμαστε σε μία καλή περίοδο, έχουμε αυτοπεποίθηση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπούμε στο γήπεδο, έχοντας κερδίσει το παιχνίδι. Για να κερδίσουμε αύριο, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, 100% συγκεντρωμένοι και με τα στοιχεία που θα έχουμε βγάλει, να είμαστε κυρίαρχοι. Είναι τελείως διαφορετικό να αγωνίζεται με την Τσέλσι στην Τούμπα, με την ΜΠΑΤΕ εκτός και με την Βίντι στην Τούμπα. Η Βίντι είναι μία ιδιαίτερη ομάδα, που έχει δείξει διαφορετικά πρόσωπα στις διοργανώσεις".

Για τις σκέψεις του, με φόντο την απουσία του Βιεϊρίνια: "Ο Μάτος δεν έχει πρόβλημα. Ο Αντρέ, αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα με τον Άρη και δεν θέλουμε να τον πιέσουμε ή να ρισκάρουμε, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας".

Για την Βίντι που περιμένει: "Δεν είπα ότι η Βίντι, δείχνει διαφορετικά πρόσωπα μόνο στην Ευρώπη. Έχει δείξει κάποιες αδυναμίες σε κάποια παιχνίδια, αλλά για παράδειγμα με την Τσέλσι είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο κι έκλεισε τους χώρους. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό περιμένω. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει ετοιμάσει τα πλάνα της για αύριο, γιατί ακόμη η πρόκριση είναι ανοικτή".

Για το αν σκέφτεται να προχωρήσει σε ροτέισον: "Πρέπει να πω ότι έχουμε πολλούς παίκτες, που είναι βασικοί. Δεν είναι μόνο 11 οι βασικοί. Για εμάς, ο βασικός στόχος είναι να μπορούμε να έχουμε τους πιο ψυχικά και νοητικά φρέσκους παίκτες και την ίδια στιγμή να μην χάσουμε την ισορροπία και τη νοοτροπία που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Όποιος κι αν είναι στον αγωνιστικό χώρο, είναι για να κερδίσει το παιχνίδι κι αυτό θα ισχύει κι αύριο".

Για το αν περιμένει από την Βίντι να παίξει επιθετικά: "Δεν θεωρώ ότι η Βίντι θα έρθει να παίξει φουλ επίθεση, γιατί εμείς είμαστε μία ομάδα που κυριαρχεί στο γήπεδο. Μέχρι στιγμής έχει δείξει ότι δύναμη της είναι να αμύνεται σωστά. Όταν άρχισαν να πιέζουν ψηλά, είχαν θέματα και χαλούσε το παιχνίδι τους. Από εκεί και πέρα, η κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς τρόπους να φτιάξει παιχνίδι και να μεταφέρει την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση".

Για τον Παναθηναϊκό: "Αύριο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Europa League, μετά την Δευτέρα παίζουμε για το πρωτάθλημα, μετά έχουμε πάλι το Σάββατο πρωτάθλημα και μετά και πάλι Europa League. Για εμάς, το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο, δηλαδή το αυριανό".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το βάθος του πάγκου: "Σίγουρα είμαι ικανοποιημένος. Τα αποτελέσματα το δείχνουν αυτό και "μιλάνε" από μόνα τους. Κάθε παίκτης σε αυτή την ομάδα, θέλει να παίζει σε κάθε παιχνίδι κι αυτό για μένα είναι φανταστικό. Αυτό είναι δείγμα της αυτοπεποίθησης, της εμπιστοσύνης και της θέλησης να παίζουν συνέχεια. Το δύσκολο κομμάτι, είναι για τους προπονητές. Πρέπει να βρεις το σωστό σημείο για να κάνεις αλλαγές, να δώσεις ένα... διάλειμμα στον παίκτη και να είναι πιο φρέσκος".

Για το αν θεωρεί ότι η Βίντι θα παίξει το τελευταίο της χαρτί στην Τούμπα αύριο: "Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς ποια είναι η στρατηγική των ανθρώπων της Βίντι. Είναι προφανές, ότι είναι μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Είναι αυτό που είπα και πριν. Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, ανάλογο αυτού του επιπέδου και της διοργάνωσης. Νομίζω έχουμε την ομάδα με την ποιότητα και την ικανότητα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 24, 2018, 01:39:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαι ευτυχισμένος στον ΠΑΟΚ»

Για το αν μπορούν να κοντρολάρουν τον ενθουσιασμό μετά τα θετικά αποτελέσματα:

«Nομίζω ότι έχετε δει ήδη ότι έχουμε την απόδοση που πρέπει. Είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση, προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι, έχουμε την αυτοπεποίθηση και νομίζω ότι στο αυριανό παιχνίδι ο αυριανός αντίπαλος πιστεύω ότι πρέπει να φοβάται πιο πολύ εμάς, παρά εμείς αυτόν».

Για το αν υπάρχει η άποψη ότι σε περίπτωση που κερδίσουν τα ματς με Βίντι θα τελειώσει η υπόθεση πρόκριση:

«Όπως λέει και ο προπονητής δεν τελειώνει τίποτα, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στον όμιλο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η ομάδα μεγαλώνει σιγά σιγά. Θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια του ομίλου και να πάρουμε την πρόκριση η οποία θα παιχτεί μέχρι τον τελευταίο αγώνα».

Για το αν ανυπομονεί για το πρώτο του ευρωπαικό γκολ:

«Είναι κάτι το οποίο το συζητούσαμε τις προηγούμενες μέρες με τη σύζυγο ότι δεν έχω καταφέρει να σκοράρω, έχω δώσει ασίστ μόνο. Θέλω να πετύχω ένα γκολ είναι η αλήθεια αλλά το σημαντικότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Φυσικά όμως και θα ήθελα και ένα γκολ».

Για το στοίχημα με τον Γιώργο Σαββίδη και το πλύσιμο των αμαξιών:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, μόνο οι ζάντες θέλουν λίγο ακόμα, αλλά είναι το πιο δύσκολο κομμάτι του αυτοκινήτου. Γενικά είναι κάτι όμορφο να βλέπεις τον γιο του προέδρου να κάνει κάτι τέτοιο».

Για το πόσο εύκολο είναι να διαχειριστείς τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα:

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τους ανθρώπους στην πόλη να χαμογελούν και δεν θέλουμε να έχουμε κανέναν άνθρωπο στεναχωρημένο. Θέλουμε και εμείς να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι για να ενισχύουμε την αυτοπεποίθηση μας και τη σιγουριά που έχουμε στην ομάδα. Όπως είπε και ο προπονητής πριν, είμαστε μία ομάδα που έχουμε πολλούς καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και όλοι θέλουν να αγωνίζονται και να είναι έτοιμοι να μπουν στο γήπεδο και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Νομίζω ότι αυτό είναι η δύναμη αυτής της ομάδας, δηλαδή το ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να βοηθήσουν. Αυτό είναι το μυστικό αυτή τη σεζόν και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε για να έχουμε όλο τον κόσμο χαρούμενο και να είμαστε και εμείς χαρούμενοι».

Για τις σκέψεις του γύρω από την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Έχουμε κάνει κάποιες συζητήσεις μέχρι στιγμής και όπως όλοι γνωρίζετε είμαι χαρούμενος και ευτυχισμένος εδώ, όπως και η οικογένειά μου η οποία είναι εδώ σήμερα. Το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή είναι να παίζω να βοηθάω την ομάδα και οι συζητήσεις και το συμβόλαιο θα έρθουνε μετά».