7. Bane Prelevic

Αποστολέας Θέμα: 7. Bane Prelevic  (Αναγνώστηκε 29292 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Bane Prelevic
« Απάντηση #100 στις: Νοεμβρίου 14, 2017, 09:43:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Δεν ξερω τι παίχτηκε, αλλά είναι το χειρότερο που μπορούσε να συμβεί.... Πάντως τον Μπάνε δεν τον έχω να χάνει εύκολα την ψυχραιμία του ... και δεν είναι στον χαρακτήρα του τέτοιες κινήσεις;;; Κάτι σοβαρό συνέβει...   :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Φοβάμαι την επόμενη ημέρα..... :-[ :-[ :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #101 στις: Νοεμβρίου 14, 2017, 09:44:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Θα βγουν και αλλες ακομα πιο σκληρες ανακοινωσεις.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #102 στις: Νοεμβρίου 14, 2017, 09:46:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οχι θα ελειπε ο Γιωργος ο μαιντανος  facepalm

«Κατά την άποψή μου ήταν μια λάθος κίνηση. Ελπίζω να μας πιστεύετε, η οικογένειά μου ήταν πάντα κοντά στην ΚΑΕ και υπόσχομαι να λύσουμε και αυτό το πρόβλημα. Αλλά αυτή τη φορά, θα προσέξουμε την βοήθεια μας και που πάει συγκεκριμένα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι μια μεγάλη οικογένεια.
Υ.Γ.: Το πιο ενδιαφέρον σημείο. Σιωπή στα ΜΜΕ. Μην τους ξυπνάτε. Εχουμε τον Ράζβαν για αυτό».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #103 στις: Νοεμβρίου 14, 2017, 10:17:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Σκατα τα εκανες στο τελος Μπανε.
Το εχουμε ξαναδει το εργο.
Για τα δεδομενα σου που γραφει και ο Νικολας, την πατησες!
Παρασυρθηκες, εχασες την ψυχραιμια σου, τι σκατα εγινε ποιος ξερει, παντως το γ@μισες τελειως! facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #104 στις: Νοεμβρίου 15, 2017, 08:45:32 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Άνοιξε χωρίς λόγο θέμα ενώ η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη.
Λάθος κίνηση 100%.
Νομίζω πως ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση....

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #105 στις: Νοεμβρίου 15, 2017, 09:20:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Εντελως λαθος κινηση....Δεν υπηρχε λογος...Σιγα και τους τυπους που εδιωξε....Βεβαια η κριτικη που ασκειται στο Μπανε ειναι για τον You are not allowed to view links. Register or Login δεν ηταν αυτος θα ειμασταν παρεα με τον Ηρακλη ....

Και οπως ειναι φυσικο κανεις δεν σχολιαζει οτι δυο τυποι (αυτοι τελος παντων οι γνωστοι )  3 λεπτα πριν την ληξη του ματς εχουν καθισει και μπινελικωνουν προπονητη, παικτες και προεδρο... Ολα αυτα τα ονομαζουμε "δικαιωμα στη γνωμη και στην ελευθερη εκφραση"... Δηλαδη μονο αυτοι ηθελαν να κερδισουμε ολοι οι υπολοιποι ηθελαν να χασουμε....

Βεβαια κανεναν απο αυτους δεν εχω δει να βγαζει καμμια ανακοινωση ή να τα χωνει σε αλλους οπαδους οταν τρωγαμε προστιμα και αποκλεισμους εδρας επειδη παταγαν το ποδαρι τους μια φορα το χρονο σε ενα ντερμπι και τα εκαναν π@υτανα...

Οπως και να' ναι πιστευω και εγω οτι η αντιστροφη μετρηση για την αποχωρηση του Μπανε εχει ηδη ξεκινησει....

Και ας μην ξεχναμε οτι ενδεχομενως ξεκιναει και η αντιστροφη μετρηση και για την Α2.... 8)

Υ.Γ. Αυτα που γραφει ο μαιντανος Σαββιδης ειναι τουλαχιστον αστεια....Ποια λεφτα εχει δωσει και ποσα ειναι αυτα ? Ασχετα με το υπονοουμενο οτι "αυτη τη φορα θα προσεξουν που θα πανε τα λεφτα τους"... facepalm 

Υ.Γ. 2 Ετοιμαστειτε για τιμωρια εδρας , προστιμα και αλλες χαριτωμενιες που ετοιμαζουν οι "αγανακτισμενοι υποστηρικτες της ιδεας του ΠΑΟΚ ".... 

Υ.Γ. 3
Την εποχη που απλοί ανθρωποι της διπλανής πόρτας γραφουν βιβλια-ύμνους για την εποχη του τσιμέντου, και της μυρωδιας του καυτου παρκε, παρουσιάζοντας με θεάρεστο τροπο τις διαχρονικές εποχές του old school, σε μια προσπαθεια να γαλουχησουν τις επομενες γενιές, ερχεται αυτο το θλιβερό γεγονος να θολώσει το μυαλο μας.
Ο μπασκετικος ΠΑΟΚ, μας μεγάλωσε, μας ανδρωσε, μας εκανε ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ με τους τιτλους του, σφυρηλάτησε γενιές ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ στο ασπρομαυρο αμόνι του και παρόλο που ειμαστε μακρια, μας ΠΟΝΑΕΙ οταν προσπαθούν καποιοι, να ξηλώσουν τα σπλάχνα του

Ο μπασκετικος ΠΑΟΚ που σας ανδρωσε περιελαμβανε και τον Μπανε....Να μην πω οτι κυριως ο Μπανε ηταν ο μπασκετικος ΠΑΟΚ...Βεβαια εκπροσωποι απο τις  "γενιες που σφυρηλατηθηκαν" πλακωσαν καποτε τον Μπανε στις κλωτσιες μεσα στο Παλε...

Και επισης ο Μπανε υπηρετησε αυτη την ομαδα απο ολες τις θεσεις....Αν υπαρχουμε και κανουμε κριτικη αυτη τη στιγμη για την ποιοτητα της ομαδας το οφειλουμε σε αυτον που μετα τη λαιλαπα Μπατατουδη και Δροσου ανελαβε τις τυχες της ομαδας....

Φυσικα οι "γενιες που σφυρηλατηθηκαν" μαζι με τα διαφορα school εκαναν ρεκορ εισιτηριων επι Μπατατουδη και ακομα μεγαλυτερο επι εποχης του απατεωνα του Δροσου...Στα χρονια του Μπανε λίγοι και καλοι και μονο στα ντερμπι ο "λαος" εδινε το παρων...Και σχεδον παντα μετα απο αυτα τα ματς ο Μπανε και η διοικηση πληρωνε τα διδακτρα απο το " old school" ποτε με αποκλεισμους της εδρας , ποτε με χρηματικα προστιμα και ποτε και μετα δυο....

Και αν επρεπε να εχει κανει κατι νωριτερα, ηταν να εχει πεταξει εξω τοσα χρονια ολους αυτους τους πανηγυρτζηδες που ερχονταν σε ενα παιχνιδι και τα εκαναν π@υτανα....

(Στις ημερες του Μπανε φετος εφτασαν τα 1000 εισιτηρια....Υστερα απο τοσα χρονια....  Αλλα απο κριτικη και σχολιασμο παντα πρωτοι....)

« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 15, 2017, 12:21:06 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #106 στις: Νοεμβρίου 15, 2017, 03:23:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δήλωση Μπάνε Πρέλεβιτς

Για την αποκατάσταση της αλήθειας θέλω να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ ότι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι δικό μου «μαγαζί». Το αντίθετο μάλιστα. Υπενθυμίζω ότι ανέλαβα την θέση του προέδρου πριν από έξι  χρόνια και στη διάρκεια της θητείας μου σε μία θέση με τεράστιες ευθύνες, έγιναν με μεγάλες δυσκολίες υπερβάσεις αγωνιστικές και κυρίως εξωαγωνιστικές, οι οποίες μας έδωσαν το δικαίωμα αρχικά να ξεφύγουμε από την μηχανική υποστήριξη και τώρα πια να μην κινδυνεύει η ΚΑΕ.

Δεν προσφέρθηκε κανένας να έρθει μαζί μου και να υποστεί όλα όσα υποτιμητικά για τον θεσμό του προέδρου του ΠΑΟΚ πρωτίστως, αλλά και για τον χαρακτήρα μου χρειάστηκε να αντιμετωπίσω, προκειμένου να κρατήσουμε την ΚΑΕ σε λειτουργία.
Αυτό ήταν το έργο το οποίο αποδέχθηκα ότι πρέπει να επιτελέσω, βάζοντας την υπογραφή μου και αναλαμβάνοντας τις αστικές και ποινικές ευθύνες για όλα εκείνα τα χρέη και τις υποχρεώσεις που άλλοι δημιούργησαν, αλλά όφειλα, με την βοήθεια λίγων αλλά άξιων ανθρώπων, να φέρω εις πέρας.
Δεν χρειάζομαι ευχαριστώ από κανέναν, ούτε την προσωπική μου προβολή. Αυτό είναι το καθήκον μου απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο υπηρετώ σχεδόν ανελλιπώς από το 1988 όταν η μοίρα με έφερε σε αυτή την ομάδα που έχει σημαδέψει την ζωή μου. 

Δεν ζήτησα ποτέ το χειροκρότημα ούτε την αναγνώριση ως αθλητής, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη θέση υπηρέτησα την ομάδα. Δημόσιες σχέσεις δεν έκανα ποτέ, γιατί αυτός κατά την άποψή μου είναι ο μοναδικός τρόπος για να διοικήσεις σωστά την ομάδα.
Αναγκάστηκα να γίνω πολύ σκληρός και να συγκρουστώ με πολλά αγαπημένα πρόσωπα για το καλό της ΚΑΕ και του συλλόγου.
Σε αυτές τις σκληρές αποφάσεις εντάσσεται και αυτό για το οποίο όλοι μιλούν, γράφουν και σχολιάζουν από χθες το μεσημέρι. Διευκρινίζω λοιπόν, ελπίζοντας ότι όλοι θα διαβάσουν και θα προσπαθήσουν να κατανοήσουν.

Ουδέποτε απαιτήθηκε από οπαδό ή οπαδούς της ομάδας μας να επιστρέψουν εισιτήρια διαρκείας επειδή είναι κριτικά αντίθετοι σε αυτήν. Η προσωπική μου φιλοσοφία, αλλά και της ΚΑΕ συνολικά είναι πως δεν «φιμώνουμε» κανέναν, όλοι έχουν την ελευθερία να εκφράζουν τις σκέψεις, τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους. Υπάρχουν όμως όρια.

O καθένας έχει το δικαίωμα να κρίνει, δεν έχει όμως το δικαίωμα να σπιλώνει ανθρώπους συστηματικά, με κατηγορίες αβάσιμες και να επιτίθεται κατά της ακεραιότητας στελεχών της ομάδας, στοχοποιώντας τους.
Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά από απόφαση του ΔΣ της ΚΑΕ, επικοινώνησα με τον Κωνσταντίνο Πανάκα και του εξήγησα το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργεί η συνεχιζόμενη συμπεριφορά του και πως δεν τιμά κανέναν η εικόνα ενός μέλους της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ να κατηγορεί ανθρώπους που δουλεύουν χρόνια κάτω από δύσκολες συνθήκες με μόνο στόχο το καλό της ομάδας. Πολύ περισσότερο μάλιστα να το κάνει εν ώρα αγώνα. Την ώρα της μάχης δηλαδή, εκεί που όλοι πρέπει να είμαστε ενωμένοι για τον κοινό σκοπό.

Ίσως μια λύση θα ήταν, εφόσον δεν μπορεί να λειτουργήσει με διαφορετικό τρόπο, να αποφύγει την παρουσία του στο γήπεδο από τον συγκεκριμένο χώρο που βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον πάγκο της ομάδας. Το αν θα επιστρέψει τα διαρκείας του παίρνοντας πίσω τα χρήματά που αντιστοιχούν στις δύο θέσεις που λαμβάνει ανταποδοτικά από την ΚΑΕ και που σημειωτέων είναι οι ακριβότερες του γηπέδου, ή εάν θα συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο και να είναι δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας, από διαφορετική όμως θέση, αυτό ήταν δικό του θέμα. Αφήσαμε την κουβέντα ανοιχτή και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μία συζήτηση ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, πριν λάβω την απόφασή του με γραπτό μήνυμα πως θα επιστρέψει τα διαρκείας του και επιθυμεί την καταβολή των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία τους και μετά ακολουθήσουν και όλα όσα αναφέρθηκαν σε social media και ΜΜΕ περί δήθεν φασιστικής μου απόφασης.

Δεν φιμώνουμε κανέναν. Η κριτική είναι καλοδεχούμενη. Δεν είναι αποδεκτή η συστηματική προσβολή της ομάδας και των στελεχών της.

Αυτό που ζητώ από όλους και έχω το δικαίωμα να το κάνω, είναι να σταματήσουμε να λειτουργούμε αυτοκαταστραφικά. Ξέρω ότι μερικές φορές το κάνουμε με τόσο χαρακτηριστικό τρόπο, λες και αυτό είναι στο DNA μας. Μπορεί και να είναι.
Οφείλουμε όμως, απέναντι στους εαυτούς μας, όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΠΑΟΚ και το δείχνουμε ο καθένας με τον τρόπο του, να αντιληφθούμε πόση χαρά δώσαμε τις τελευταίες μέρες, με το δικό μας μοναδικό τρόπο, σε όλους αυτούς που περίμεναν στη γωνία. Και πως καταφέραμε, ο καθένας με τις αποφάσεις και τις ενέργειές του, σωστές ή λάθος, αντί να χαρούμε απλά για την τελευταία μας νίκη, όχι μόνο δεν ανακουφιστήκαμε, αλλά είμαστε έτοιμοι να φάμε τις σάρκες μας. Πρέπει να το κάνουμε και αυτό; Αν δεν αλλάξουμε τη νοοτροπία μας, όσα χρήματα κι αν έχει ο σύλλογος, δεν θα μπορέσει να αλλάξει επίπεδο.

Τώρα που στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, υπάρχει ένας άνθρωπος, ο κ.Ιβάν Σαββίδης, τα ηγετικά χαρακτηριστικά και η δυναμική του οποίου αποτελούν εγγύηση υγείας και επιτυχίας για ολόκληρο το σύλλογο, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και υποψιασμένοι.
Είναι η πρώτη φορά που καταφεύγω σε μία τόσο μακροσκελή δήλωση για να εκφραστώ και ελπίζω αύριο να σκεφτούμε όλοι πιο λογικά.

Με εκτίμηση,

Μπάνε Πρέλεβιτς

« Απάντηση #107 στις: Νοεμβρίου 15, 2017, 03:32:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τελη καλα το δουλευουν το παπατζηλικι για τον ΠΑΟΚ μας ανδρωσε κτλ αλλα γηπεδο εγω , ο Μπιλυς και μερικοι ακομα παμε.
Οι αλλοι θελουν ....οραμα! facepalm facepalm

« Απάντηση #108 στις: Νοεμβρίου 15, 2017, 06:30:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΝΕ οι άλλοι είναι Καραγκιόζηδες ... Άποψή μου... Άποψη ενός φιλάθλου που ζει μακριά και βλέπει τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα και πιθανόν πιο αντικειμενικά! 8)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #109 στις: Νοεμβρίου 15, 2017, 08:26:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δεν ειναι ψεματα τα οσα παραπανω αναφερει για το πως ξεκινησε, αλλα εξακολουθω να λεω οτι πρεπει να αποχωρησει.
Ας ερθει να αναλαβει καποιος αλλος.
Η θα παμε καλυτερα η θα παμε για φουντο.