7. Bane Prelevic

Αποστολέας Θέμα: 7. Bane Prelevic  (Αναγνώστηκε 29295 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Bane Prelevic
« Απάντηση #120 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 01:31:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Kαι για να το τερματισω ....Ποια πιστευετε οτι θα ηταν η αντιδραση του Βεζυρτζη (επι εποχες παντοδυναμιας του) σε παρομοιο φαινομενο ?

Θα ανεχοταν ο κυρ Νικος (με τον χαρακτηρα και το θυμικο που εχει) καποιον που θα δηλωνε και πρωην μελος της διοικησης  να μπινελικωνει τον προπονητη απο τα επισημα ? 

Το πιο πιθανο θα ηταν να του εχει πεταξει στο κεφαλι το ποτηρι με το ουισκι που θα επινε εκεινη την στιγμη και εν συνεχεια θα κατεβαινε να τον "συναντησει" για να κανονισουν τα διαδικαστικα της διακομιδης του στο πλησιεστερο Νοσοκομειο...
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #121 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 03:54:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Αυτός είναι ο στόχος Τεο να αποχωρήσει... Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό ότι είναι στημένη και μεθοδευμένη όλη η ιστορία... Μυρίζονται λεφτά να δείς - με πιθανό μπάσιμο του Ιβαν - και πλάκωσαν οι μνηστήρες!
 ::) ::) ::)

Και δεν θελουν να τον σουταρει ο Ιβαν ε?
Μπορει δεν το ειχα σκεφτει.
Ειναι οντως περιεργο να δουμε τι θα γινοταν αν ο Μπανε την εκανε.
Τι θα γινονταν την επομενη μερα?
Θα εμπαινε ο Σαββιδης?
Και αν θα ηθελε να μπει γιατι δεν εμπαινε τοσο καιρο, τον κολουσε ο Μπανε..?
Θα μπει μάλλον σύντομα Τεο και το θέμα είναι ποιοι θα πάρουν τις θεσούλες την επόμενη ημέρα!

Παντως οχι ο Μπανε και οι υπολοιποι.
Μπορει να μπει ο Γιωργακης! facepalm

Kαι για να το τερματισω ....Ποια πιστευετε οτι θα ηταν η αντιδραση του Βεζυρτζη (επι εποχες παντοδυναμιας του) σε παρομοιο φαινομενο ?

Θα ανεχοταν ο κυρ Νικος (με τον χαρακτηρα και το θυμικο που εχει) καποιον που θα δηλωνε και πρωην μελος της διοικησης  να μπινελικωνει τον προπονητη απο τα επισημα ? 

Το πιο πιθανο θα ηταν να του εχει πεταξει στο κεφαλι το ποτηρι με το ουισκι που θα επινε εκεινη την στιγμη και εν συνεχεια θα κατεβαινε να τον "συναντησει" για να κανονισουν τα διαδικαστικα της διακομιδης του στο πλησιεστερο Νοσοκομειο...

Χριστοπαναγιες και μπαουλιασμα. 8)

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #122 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 09:17:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αυτα παιδια γινονταν και παλια.
Ποιος δεν εκραζε τους προπονητες?
Ισως οχι σε τετοιο βαθμο, αλλα το φετινο εχει παραπαει!
Μας εχουν στους 15-20 ποντους σχεδον ολοι οι αντιπαλοι.
Οκ, εφυγε ο Σουλης οπως εφυγε και ηρθε αυτος που τα εχει χαμενα.
Και στο κατω κατω τι του φωναζε, να παρει ταιμ αουτ οταν οι αλλοι ειχαν απο τους 15 ποντους φτασει στους 2!!!!
Ε τοτε πηρε! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Οσο για τον Μπανε κανενας δεν λεει οτι δεν εχει προσφερει, δεν εχει βοηθησει τον ΠΑΟΚ.
Εγω προσωπικα το αναγνωριζω γι αυτο και παω τοσα χρονια.
Δεν με ενδιαφερει τι κανουν οι αλλοι.
Χ#στηκα.
Απο εκει και περα αν υπαρχει περιπτωση να μπει ο Σαββιδης και δεν γινεται λογω Μπανε, καλο ειναι να φυγει.
Για το αν ηταν στημενο το σκηνικο, το θεωρω αστειο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #123 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 09:35:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο Γιάννης Καστούρας που είναι καθηλωμένος εδώ και εφτά χρόνια σε αναπηρικό αμαξίδιο κατέθεσε το δικό του περιστατικό καθώς ξαφνικά ενημερώθηκε πως αλλάζει θέση στο γήπεδο, μετά από μια ανάρτηση που είχε κάνει κατά του προπονητή του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου.

Για το περιστατικό στο ντέρμπι με τον Άρη:

«Ουδέποτε, παρότι κάθομαι κοντά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχω παρενέβη σε κάτι αγωνιστικό που έκανε τόσα χρόνια ο Σούλης Μαρκόπουλος, ούτε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου φέτος. Αυτό είχα γράψει και στο facebook, μετά τον αγώνα με την Γκαζιαντέπ, έφυγα για το σπίτι μου πολύ εκνευρισμένος, ενώ έχω ζήσει πολύ άσχημες καταστάσεις με τον ΠΑΟΚ εδώ και 30 χρόνια. Το θέμα είναι ότι με ενόχλησε αφάνταστα, ότι αυτός ο άνθρωπος έβριζε διαρκώς τα θεία. Μπορεί στο σπίτι του να κάνει ό,τι θέλει, αλλά είναι δημόσιο πρόσωπο και δεν μπορεί να προσβάλει την δική μου πίστη και των περισσοτέρων και ειδικά όταν εκπροσωπεί έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ.

Είχα γράψει στο facebook ότι οι γνώσεις μου δεν είναι επαρκείς για να τον κρίνω ως προπονητή, αλλά ως άνθρωπο. Το ίδιο είχε γίνει και με έναν προπονητή του ΠΑΟΚ στο handball και ο ίδιος με έπιασε και μιλήσαμε πολύ όμορφα. Με τον Νίκο τον Γεωργιάδη έγινε, αλλά μου το εξήγησε μετά. Στην ώρα του αγώνα ξεφεύγω είπε. Προς τιμήν του ο άνθρωπος δεν δικαιολογείται, το αιτιολόγησε.

Δέχθηκα κάποιες ενοχλήσεις, από το περιβάλλον του προπονητή. Εγώ κάθομαι πάντα παραπλεύρως του πάγκου του ΠΑΟΚ, μπροστά από τον Νίκο Σταυρόπουλο, τον Παύλο Σαλτσίδη. Φέτος υπήρχε μια διαφοροποίηση, έγιναν κάποιες πρόσθετες θέσεις υπερυψωμένες, αλλά εγώ πάντα καθόμουν εκεί μόνος μου. Δεν με ενόχλησε κανένας, ούτε στα φιλικά ούτε στα επίσημα ματς.

Κάνω την ανάρτηση ότι ενοχλήθηκα από τις ύβρεις του προπονητή και ο επόμενος αγώνα που μπόρεσα να παραβρεθώ, γιατί έλειπα ταξίδι, ήταν το ντέρμπι με τον Άρη. Μόλις μπήκα μέσα, με ενημέρωσαν δύο άνθρωποι, που δεν θα ήθελα να τους εκθέσω, ότι έδωσε εντολή ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, να μην καθίσω εκεί που κάθομαι και να πάω κάπου αλλού. Δεν μου εξήγησαν τον λόγο και πήγα και κάθισα κάτω από την μπασκέτα.

Ο Τέλης δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου, όπως και στην περίπτωση του Κώστα χθες, ο Τέλης έκανε την συζήτηση, αλλά άλλος παραπονέθηκε… Γυρνάω στο σπίτι μου κάνω αυτή την ανάρτηση το Σάββατο και επικοινώνησε μαζί μου, προς τιμήν του με πολύ όμορφο τρόπο ο αδερφός του προπονητή, ο δημοσιογράφος, ο οποίος μου λέει ότι μίλησε με τον αδερφό του και δεν ξέρει τίποτα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Επικοινώνησε μαζί μου με μήνυμα στο facebook. Εγώ αμφιβάλω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Εγώ θα προτιμούσα ο ίδιος ο κόουτς, με τον οποίο στο ημίχρονο, είχαμε μια έντονη συνάντηση των βλεμμάτων μας, με ότι αυτό σημαίνει. Υπάρχει και μια συνέχεια στο θέμα, καθώς σήμερα το πρωί επικοινώνησε μαζί μου ένας άνθρωπος που εργάζεται στην ΚΑΕ, αλλά επικοινώνησε μαζί μου ως φίλος και μου είπαν να μην κάθομαι εκεί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από τις led πινακίδες. Εγώ το σέβομαι αυτό, αλλά είναι δυνατόν να ασχοληθεί με αυτό το θέμα ο τιμ μάνατζερ και όχι ένας υπεύθυνος του γηπέδου; Υπάρχει στο γήπεδο ο υπεύθυνος της εταιρίας που βάζει τις πινακίδες. Δεν είναι δυνατόν να έχει δώσει προκαταβολικά οδηγία ο τιμ μάνατζερ μια ομάδας, για ένα θέμα που δεν άπτεται των αρμοδιοτήτων του.

Για την συνέχεια:

«Καμία συνέχεια. Εγώ έχω αηδιάσει για την ομάδα του μπάσκετ από το 87’ που παρακολουθώ τους αγώνες και έχω ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, κάναμε αγώνες για να φτιάξουμε αυτό το γήπεδο και πλέον αυτό το γήπεδο δεν το αισθάνομαι σπίτι μου, με έκαναν να νιώθω ξένος. Μετά τον αγώνα με την Γκαζιαντέμπ, έχοντας υποστεί μεγάλες αγωνιστικές πίκρες, η στεναχώρια που έζησα με αυτά που άκουσα κατά την διάρκεια του αγώνα με την Γκαζιαντέπ, δεν συγκρίνεται με καμία. Έχω ξενερώσει πάρα πολύ άσχημα».

Για τα όσα έγιναν με τον Κωνσταντίνο Πανάκα:

«Ήμουν μπροστά και στο περιστατικό με τον Κωνσταντίνο. Και με τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Δεν είπαν το παραμικρό, απλά είπαν αυτό που φώναζε όλο το γήπεδο. Να πάρει time out. Απλά είναι αναγνωρίσιμος ο Κωνσταντίνος και για αυτό στοχοποιήθηκε. Όλοι φώναζαν να πάρει time out, ούτε έβριζαν, ούτε τίποτα. Καταρχάς εκεί που κάθεται ο Κωνσταντίνος από πάνω του, είναι επιφανείς άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Δεν θα μπορούσε κάποιος να τον συνετίσει ή να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα της ΚΑΕ. Δεν έγινε τίποτα απολύτως, απλά δεν πρέπει κανένας να ασκεί κριτική στον προπονητή του ΠΑΟΚ.

Εμείς γίναμε πιο ΠΑΟΚ από ότι ήμασταν χάρη στον Μπάνε Πρέλεβιτς, δεν θα ξεχάσω ότι έπαιζε τραυματίας, δεν θα ξεχάσω το κλάμα του στη Νάντ, αλλά άλλο ο παίχτης Πρέλεβιτς, η ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ και άλλο ο παράγοντας Πρέλεβιτς, ο οποίος μπορεί και να κάνει λάθη. Γιατί τον Κωνσταντίνο τον αδίκησε. Επειδή ο Κωνσταντίνος είναι από τους ρομαντικούς, είναι από τους ανθρώπους που έχει συνεισφέρει και οικονομικά και δεν το χρησιμοποιεί ποτέ, θα μπορούσα να πω ότι έπεσα από τα σύννεφα, αλλά έτσι όπως είναι η ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή δεν θα μου φαινόταν τίποτα παράξενο».

Αυτό που είπε ο Τεο, έχει χαθεί η ψυχραιμία λόγω πίεσης και κυρίως αποτελεσμάτων... :(
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #124 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 10:07:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Μολις επιβεβαιωθηκα δυστυχως
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #125 στις: Νοεμβρίου 16, 2017, 11:13:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ρε παιδια εσεις που πατε στο γηπεδο, πειτε τι γινεται δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε εντελως!!!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #126 στις: Νοεμβρίου 17, 2017, 10:26:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Πολυ ευεξαπτοι μου εχουν γινει ολοι....Συγγνωμη και για το παλικαρι αλλα στο γηπεδο και με την ενταση του αγωνα το πιο πιθανο ειναι να πεφτουν καντηλια και οχι να ψελνει ο προπονητης την Υπερμαχω και να απαγγελει το Συμβολο της Πιστεως....

Και ολο συζητησεις , και τηλεφωνα, και σου ειπα, και μου ειπες....Περισσοτερο για κατινιες μου μοιαζουν ολα αυτα...

Και μου αρεσει η γνωστη αμπαλη ατακα "οπως ειναι η ομαδα αυτη τη στιγμη"....Την οποια λενε και αλλοι...Λες και τις προηγουμενες χρονιες ειχαμε την Dream Team , ή πηγαιναμε καθε χρονο για το πρωταθλημα και το χαναμε στον ποντο ή λες και εχουμε κουραστει να πηγαινουμε στο Final Four της Ευρολιγκα.....

Απο τον Κοροιβο Αμαλιαδας και την Κηφισια χαναμε....Και επι Σουλη και επι Παπαθεοδωρου...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 17, 2017, 10:31:17 πμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #127 στις: Νοεμβρίου 17, 2017, 11:02:50 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ρε παιδια εσεις που πατε στο γηπεδο, πειτε τι γινεται δηλαδη γιατι θα τρελαθουμε εντελως!!!

Τι να πουμε ρε Τζιμακο?
Αν πεφτουν καντηλια?
Ε δε ειμαστε και πισω απο τον παγκο για να στηνουμε αυτι τι λενε και αν βριζουν!
Για το δε συγκεκριμενο περιστατικο, δεν το ξερω.
Αλλα εχει δικιο ο Τελης, γινμε χειροτεροι και απο γκομενες! facepalm
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #128 στις: Νοεμβρίου 17, 2017, 02:54:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Με αφορμή τα τελευταία κωμικοτραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται για ακόμα μια φορά στο πολύπαθο και ταλαιπωρημένο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου οφείλουμε ως Σύνδεσμοι να ξεκαθαρίσουμε ότι:

Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση αναφορικά με το θέμα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και των Κωνσταντίνο Πανάκα και Γιώργο Ντικμπασάνη. Τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν ανήκουν στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ, είναι ή λειτουργούν ως πρώην παράγοντες του συλλόγου και με την στάση τους συνέβαλαν στο να δημιουργηθεί θέμα και αναστάτωση στο τμήμα. Προσωπικές κόντρες και προβλήματα θα πρέπει να λύνονται εσωτερικά, μεταξύ των εμπλεκόμενων χωρίς να διασύρεται ο σύλλογος σε ράδια και εφημερίδες.

Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην ΚΑΕ και στα στελέχη που την απαρτίζουν πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε λογικές και πρακτικές που ντροπιάζουν το σύλλογο. Ο ΠΑΟΚ δεν ιδρύθηκε χθες και η ιστορία του ξεκινάει πριν από αυτούς, πριν από εμάς, συνεχίζει με αυτούς και με εμάς και θα συνεχίσει μετά από αυτούς και μετά από εμάς. Αν κάποιοι πιστεύουν πως μπορούν να υποδεικνύουν το που θα κάτσει ο καθένας μας, το αν θα ασκεί κριτική ή όχι και το αν θα κλείνει τα αυτιά του σε όσα ακούει και βλέπει τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν το ρόλο τους και να αποχωρήσουν. Αδυνατούμε να πιστέψουμε πως κάποιος Παπαθεοδώρου και κάποιος Zουρνατζίδης έχουν την δύναμη να ορίζουν το ποιοι θα έρχονται στο γήπεδο, το που θα κάθονται και το τι θα λένε ή θα πιστεύουν. Τα προβλήματα στον ΠΑΟΚ υπάρχουν και είναι πολύ μεγαλύτερα από την προσωπική κόντρα και τις προσωπικές βλέψεις ορισμένων. Με γνώμονα τα πραγματικά προβλήματα του τμήματος δεσμευόμαστε πως πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα αποσκοπούν στην λύση τους, εσωτερικά και οικογενειακά, μακρυά από ράδια , εφημερίδες, δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Απευθυνόμαστε τελευταία φορά προς τα γνωστά φερέφωνα, γελωτοποιούς δημοσιογράφους τύπου Βασιλόπουλου, Ζαγόρα, Τζατζαρά και φυσικά πολλών άλλων. Καλά θα κάνουν να κατανοήσουν πως οι εποχές που συμπεριφέρονταν λες και ο ΠΑΟΚ είναι τσιφλίκι του μπαμπά τους έχουν περάσει και δεν θα ξαναγυρίσουν. Ας περιοριστούν στον ρόλο τους και ας μην απλώνονται πέρα από αυτόν. Δουλειά τους είναι να καταγράφουν την πραγματικότητα και να ενημερώνουν τον κόσμο και όχι να προσπαθούν να διοικήσουν, να διαμορφώνουν απόψεις ανάλογα με τα εκάστοτε συμφέροντά τους, και να κονομάνε στις πλάτες του συλλόγου. Ας καταλάβουν, όλοι τους, πως την επόμενη φορά που θα απευθυνθούμε σε αυτούς δεν θα είναι μέσω ανακοινώσεων.

Μετά τιμής,

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #129 στις: Νοεμβρίου 17, 2017, 04:38:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Συμφωνω με την ανακοινωση αλλα να ρωτησω.

Παράθεση
Με γνώμονα τα πραγματικά προβλήματα του τμήματος δεσμευόμαστε πως πολύ σύντομα θα προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα αποσκοπούν στην λύση τους, εσωτερικά και οικογενειακά, μακρυά από ράδια , εφημερίδες, δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς.

Τα προβληματα φετος δημιουργηθηκαν η υπηρχαν απο παλια?
Και γιατι δεν τα λυναμε και θελουμε φετος να λυθουν?

Τι να πουμε ρε Τζιμακο?
Αν πεφτουν καντηλια?
Ε δε ειμαστε και πισω απο τον παγκο για να στηνουμε αυτι τι λενε και αν βριζουν!
Για το δε συγκεκριμενο περιστατικο, δεν το ξερω.
Αλλα εχει δικιο ο Τελης, γινμε χειροτεροι και απο γκομενες! facepalm

Για το τελευταιο ειναι το μονο σιγουρο! facepalm
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!