25. William Hatcher

Αποστολέας Θέμα: 25. William Hatcher  (Αναγνώστηκε 3525 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 25. William Hatcher
« Απάντηση #20 στις: Νοεμβρίου 10, 2018, 09:37:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να δίνω το 100%. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα"

«Δε νομίζω πως ήταν εύκολη νίκη. Έτσι φάνηκε στο τέλος. Μέχρι το 36ο λεπτό ήταν κλειστό παιχνίδι. Είχαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι τον έλεγχο. Εμείς ερχόμαστε από συνεχόμενα παιχνίδια και βρήκαμε απέναντί μας μια ομάδα που της αρέσει η δύναμη κι η φυσική επαφή. Είχαμε μόνο δυο ημέρες να προετοιμαστούμε και δε ξέραμε τι ακριβώς να περιμένουμε από την Κύμη.  Καταφέραμε να επιβληθούμε στον αντίπαλο μας και να πάρουμε και μια σημαντική διαφορά».

Για τις επιλογές στο ρόστερ της ομάδας φέτος και το δικό του ρόλο:

«Νομίζω πως είναι λίγο περίεργο. Έχουμε πολλά παιδιά που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και να βγούνε μπροστά σαν "ήρωες". Κάποιοι παίκτες ίσως να μην είναι συνηθισμένοι στο να παίζουν τόσα παιχνίδια την εβδομάδα. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη για να βρούμε τη χημεία μας. Είναι καλό να έχεις πολλούς παίκτες στο ρόστερ αλλά από την άλλη είναι λίγο περίεργο για εμάς καθώς δε ξέρουμε ακόμη πόσο χρόνο παίζει ο καθένας μας. Η χημεία μας θα μας δώσει μεγάλες νίκες και πρέπει να μπούμε στη διαδικασία να συνηθίσουμε σ' αυτό. Είναι κάτι δύσκολο αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε».

Για τη δική του απόδοση ως τώρα:

«Για μένα θα έλεγα πως δεν είμαι σε πολύ καλό ρυθμό. Είναι η 13η σεζόν μου κι είμαι λίγο πιο ώριμος και καταλαβαίνω περισσότερα από παλαιότερα. Μπορώ να κρίνω αν είμαι καλός ή όχι. Πιστεύω στον εαυτό μου και θέλω να δίνω το 100%. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κερδίζει η ομάδα. Όσο η ομάδα θα δουλεύει θα προσπαθήσω να βρω το ρυθμό μου».

Για τη συμμετοχή στα ημιτελικά του κυπέλλου και αν αποτελεί «τροφή» για τον ΠΑΟΚ:

«Ναι σίγουρα είναι. Είναι κάτι που μας "θρέφει" το να περιμένουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι αρκετά μεγάλο κίνητρο. Για μένα είναι ακόμη μεγαλύτερο το κίνητρο γιατί δεν θα ξεχάσω ποτέ την αποτυχία απέναντι στον Φάρο, στην προηγούμενή μου θητεία. Μέχρι τότε όμως θα έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας που θα πρέπει να κερδίσουμε. Αν φτάσουμε στον τελικό, τότε όλα θα μπορούν να συμβούν».

Ειναι φανταστικος παικτης, μοιραζει ασιστ για πλακα, απλα μεχρι τωρα στο σκοραρισμα ηταν λιγο πισω.
Πιστευω θα βρει τον ρυθμο του.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Νοεμβρίου 11, 2018, 12:08:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Λιγο με τον χρονο συμμετοχης βλεπω οτι εχει ενα θεμα.
Προφανως θελει να παιζει περισσοτερο, αλλα εχουμε αρκετους παικτες.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 22, 2018, 09:26:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς ήταν ότι πήραμε μια νίκη που πολύ λίγοι περίμεναν ότι θα πάρουμε. Είναι μια τεράστια νίκη στην προσπάθειά μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Πολλές ομάδες βρίσκονται μεταξύ της 2ης και της 6ης θέσης και διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση και γι' αυτόν τον λόγο η νίκη μας αποκτάει ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Μπορεί να μην μας πίστευαν πολλοί πριν τον αγώνα, αλλά εμείς στα αποδυτήρια το πιστεύαμε και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη. Είναι πάντα δύσκολο να νικάς στην Ισπανία για μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά»

Για τη «μάχη» με τον Άρη ο Αμερικανός γκαρντ επισήμανε: «Έχω εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια. Δεν είναι ένα ακόμα παιχνίδι στο πρόγραμμα της Basket League, είναι διαφορετικό. Είναι ένα παιχνίδι που παίζει ρόλο η επιθυμία και η θέληση για τη νίκη και όχι η βαθμολογική κατάσταση των ομάδων. Θα είναι σίγουρα ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Από τη στιγμή που μετράει η θέληση για τη νίκη, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την πάρουμε. Πραγματικά ανυπομονώ για αυτό το ματς».

Κατέληξε ο Χάτσερ λέγοντας ακόμη για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους»: «Είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ! Είναι διασκεδαστικό! Είναι πολύ ωραίο για έναν παίκτη, όταν έχει την ευκαιρία να παίζει σε ντέρμπι μεταξύ ομάδων της ίδιας πόλης. Δεν υπάρχουν πολλές τέτοιες αντιπαλότητες στην Ευρώπη, όποτε όσοι έχουν την ευκαιρία να παίξουν σε ντέρμπι σαν κι αυτό, το θυμούνται για το υπόλοιπο της καριέρας τους, αλλά και της ζωής τους».

Ξεκ@λιασε τους  musicrocker

« Απάντηση #23 στις: Ιανουαρίου 02, 2019, 09:22:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ενδιαφέρον της ιταλικής Μπρίντιζι για τον Γουίλ Χάτσερ, αποκαλύπτει ιστοσελίδα της γειτονικής χώρας που ασχολείται με το μπασκετ.

Συγκεκριμένα η Μπρίντιζι που βρίσκεται στην έκτη θέση του ιταλικού Πρωταθλήματος, ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γούες Κλαρκ, έχοντας βάλει στα ραντάρ της τον γκαρντ του ΠΑΟΚ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Legabasket με τη φανέλα της Σάσαρι.

Μάλιστα οι Ιταλοί προχωράνε ακόμα περισσότερο το θέμα, αναφέροντας πως ο Χάτσερ βρίσκεται μόλις ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μπρίντιζι.

Μπορει να την κανει αν και εχει συμβολαιο αλλα εδω δεν εχει δει χρηματα στις τσεπες του! :(

« Απάντηση #24 στις: Ιανουαρίου 03, 2019, 09:28:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Θελει να παιζει βασικα αλλα μοιραζεται τον χρονο με τον Κονιαρη.
Τωρα τι θα γινει, θα φανει.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #25 στις: Ιανουαρίου 06, 2019, 10:35:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ο 34χρονος γκαρντ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ιταλικής ομάδας.

Προφανώς δεν ήταν τυχαίες και οι δηλώσεις του μετά τη σπουδαία νίκη του ΠΑΟΚ στη Ρόδο επί του Κολοσσού καθώς μεταξύ άλλων είπε ότι… «εγώ είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, είμαι επαγγελματίας και θα κάνω τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα».

Το οτι γυρισε 3 φορες στην ομαδα, κατι λεει. 8)

« Απάντηση #26 στις: Ιανουαρίου 08, 2019, 10:03:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Αν βρεθεί σε μέρα σε ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Και αυτό έκανε σήμερα....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #27 στις: Ιανουαρίου 09, 2019, 03:25:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #28 στις: Ιανουαρίου 09, 2019, 08:22:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Νομιζω πως θα παιζει περισσοτερο μετα την χθεσινη εμφανιση.
Εννοειται πως ειναι παικταρας, αυτο δεν αλλαζει, αλλα υπαρχει και ο Κονιαρης που ειναι εξισου σημαντικος.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #29 στις: Ιανουαρίου 13, 2019, 02:16:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Εχει ψυχολογια πλεον και του βγαινει στο γηπεδο.
Καλο αυτο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!