25. William Hatcher

Αποστολέας Θέμα: 25. William Hatcher  (Αναγνώστηκε 3526 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: William Hatcher
« Απάντηση #10 στις: Αυγούστου 08, 2018, 04:19:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Η.....αυλα επιστρεφει στο παλατακι μαγκες
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

Απ:25. William Hatcher
« Απάντηση #11 στις: Αυγούστου 26, 2018, 09:12:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΗΡΘΕ! paokara

«Νιώθω πολύ καλά που γύρισα! Είναι δύσκολο να πηγαίνεις σε διαφορετικές πόλεις και χώρες, επομένως νιώθω άνετα στη Θεσσαλονίκη, είναι σαν το σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πάλι εδώ. Είναι σημαντικό για εμένα που υπάρχει η ασφάλεια των δύο ετών στο συμβόλαιο. Είχα προτάσεις ενός έτους από άλλους ομάδες, αλλά ευτυχώς βρήκα το συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, στον οποίο ξέρω τι θα βρω.

Τις προηγούμενες φορές είχαμε πολύ καλούς παίκτες όπως και τώρα και πιστεύω θα έχουμε ξανά πολύ καλή χρονιά.

Στην Ιταλία η παρουσία μου πέρυσι δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και δεν έδειξα αυτά που μπορώ να κάνω. Η ιταλική είναι πολύ δυνατή λίγκα με καλές ομάδες από την κορυφή ως τον πάτο και δεν τα κατάφερα καλά».

Για τις συζητήσεις με τον προπονητή του Δικεφάλου, Ηλία Παπαθεοδώρου: «Μίλησα με τον προπονητή για το ρόλο μόνο από τη συζήτηση αυτή πιστεύω θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά με τον ΠΑΟΚ! Μου έλειψαν πολλά από τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, το φαγητό και είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα.

Για το αν έχει μιλήσει με τους συμπαίκτες του: «Δεν έχω μιλήσει ακόμα με τους Τσόχλα, Χαραλαμπίδη και Μαργαρίτη, θα τους δω αύριο και πιστεύω θα ειναι το ίδιο ενθουσιασμένοι, όσο κι εγώ. Με τον Τσόχλα κάναμε πολύ καλή χρονιά, ο Χαραλαμπίδης θα είναι πλέον ένας από τους προπονητές μου και η παρουσία τους με κάνει να νιώθω άνετα! Είναι σαν αδέρφια για μένα!»

Για το γεγονός ότι έπαιξε στο παρελθόν αντίπαλος του ΠΑΟΚ με τα χρώματα της Παρτιζάν: «Όταν έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν ήταν σαν ένα πάρτι από τον κόσμο. Είχαμε πάρει τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, όμως στο δεύτερο παιχνίδι είχαμε την ατυχία με την τροφική δηλητηρίαση και δεν μπορούσαμε να αποδώσουμε, όπως θα θέλαμε».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 25. William Hatcher
« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2018, 12:22:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Νομίζω ότι κάναμε πολύ σταθερή δουλειά. Πετύχαμε πολλά από αυτά που θέλαμε να κάνουμε στην άμυνα. Μερικές φορές, όταν παίζουμε παιχνίδια όπως αυτό, που έχουμε την υποχρέωση να κερδίσουμε, πάντα με σεβασμό σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας, πρέπει να σιγουρέψουμε ότι θα μπούμε στον αγώνα, απόλυτα συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι ήμασταν λίγο... «σκουριασμένοι» στην επίθεση, αλλά μπορέσαμε να το φτιάξουμε με την άμυνα μας. Η άμυνα μας μεταφράστηκε σε κάποιες καλές επιθέσεις. Είναι καλό που πήραμε την πρώτη μας νίκη στα φιλικά προετοιμασίας, μετά από δύο δύσκολα παιχνίδια εναντίον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ομάδες Ευρωλίγκα. Μέχρι στιγμής, μου αρέσει ο τρόπος που εξελίσσεται η ομάδα μας. Είναι δύο εβδομάδες που είμαι εδώ και ανυπομονώ για τη συνέχεια και να γίνουμε καλύτεροι»

«Ήταν ένας μεγάλος λόγος για τον οποίο ήθελα να επιστρέψω. Ένιωθα ότι παίζοντας στον ΠΑΟΚ, πάντα έβγαζα την καλύτερη μου απόδοση. Είναι μια ομάδα που νιώθω οικεία, έχω συμπαίκτες με τους οποίους είμαι άνετος, οπότε ήταν εύκολο για μένα, να πάρω την απόφαση να επιστρέψω και να παίζω εδώ» απάντησε ο Αμερικανός.

Έχοντας αγωνιστεί ξανά στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2012-2013 όσο και το 2015-2016, ο τρόπος παιχνιδιού του και αυτά που μπορεί να κάνει, είναι λίγο-πολύ γνωστά. Τι καινούργιο μπορεί να φέρει τώρα; «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί μέσα στην ομάδα, πολλοί φίλαθλοι, ξέρουν τον τρόπο παιχνιδιού μου. Προσπαθώ να δώσω όσο το δυνατόν περισσότερο από την προσωπικότητά μου στην ομάδα και ό, τι μπορώ περισσότερο για να γίνουμε καλύτεροι και να έχουμε μια καλή σεζόν. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες, κάποιους που δεν είναι εδώ, κάποιους που είναι τραυματίες. Πιστεύω όμως ότι ως ομάδα, όταν θα είμαστε υγιείς και θα είμαστε όλοι μαζί, το όριο μας θα είναι ο ουρανός»

Όσο για το όνειρο ενός τίτλου; «Ένας τίτλος; Σίγουρα! Αυτός είναι ο στόχος μας! Πιστεύω ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται, αλλά θα χρειαστούν πολλά μέσα στη σεζόν. Πρέπει να είμαστε υγιείς, να έχουμε τύχη, πολλά πράγματα να είναι στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή. Αν είμαστε τυχεροί, μπορούμε να πάμε μακριά στη σεζόν και αν συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα, πιστεύω ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι»

Ανεβαίνει όσο περνάει ο καιρός....

« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 04:05:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

6 πόντους και ...11 ασίστ για πλάκα  musicrocker musicrocker

« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 08:04:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ενα διαρκειας αξιζει μονο αυτος ο παικτης! paokara
Οι ασιστ που εβγαζε ηταν ορισμενες θεοπαλαβες  smilepaok
Θα πεσει πολυ αδειασμα μεσα στην χρονια. >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2018, 10:51:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login
Δεν θα μπορουσαμε να κανουμε καλυτερη επιλογη!
Μιλαμε για παικτη με τεραστια @@, που δεν φοβαται που εχει τριπλα, προσποιηση κτλ!!!!
Μαζι με Γκος, Αθηναιου, Κονιαρη, Σχιζα, Τσοχλα εχουμε μια πολυ δυνατη πενταδα στην φροντ λαιν!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΛΑΝΙ  smilepaok

Λογικο και αναμενομενο οι ασιστ!
Παω να το δω.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2018, 06:53:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

18 πόντους σήμερα.... musicrocker

« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 13, 2018, 08:05:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Ελπιζω με την επιστροφη του Γκος να παρει λιγο ανασες.
16 ποντους σημερα σε 33 λεπτα.
Δεν ειναι και πιτσιρικας!

« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 14, 2018, 06:44:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Με τον Γκος ηταν πολυ πιο ξεκουραστος και πιο ουσιαστικος.
Μοιραζε πολλες ασιστ.
Απο τοτε που τραυματιστηκε, ανελαβε και το σκοραρισμα.
Πιστευω την Τριτη θα ειναι ξανα οπως τον ειδαμε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 21, 2018, 04:57:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Παραλειψαμε να πουμε οτι ειχε μεγαλη συνεισφορα χθες.