Handball League 2013-14

Αποστολέας Θέμα: Handball League 2013-14  (Αναγνώστηκε 1421 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Handball League 2013-14
« στις: Μαΐου 03, 2014, 09:45:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Εκτός πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

To ευρωπαϊκό εισιτήριο για πρώτη φορά σε δύο χρόνια παρουσίας στην Α1 Ανδρών εξασφάλισε ο Ποσειδώνας Λουτρακίου. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού άφησε εκτός πλέι οφ τον ΠΑΟΚ.

Στον... τελικό του Λουτρακίου ο Ποσειδώνας επικράτησε με 24-21 του "δικεφάλου του βορρά" στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός πλέι οφ μετά από επτά χρόνια και εκτός Ευρώπης μετά από οκτώ συνεχόμενες παρουσίες.

"Πριν το ματς είπα στους παίκτες μου ότι ακόμα και αν χάσουμε δεν έχει κανείς να τους πει τίποτα. Να παίξουν για τους εαυτούς τους γιατί η νίκη και η παρουσία μας στα πλέι οφ θα είναι μια προσωπική επιβράβευση των κόπων τους. Ήταν ένα πετραδάκι στον Μαραθώνιο που έχει αυτή ομάδα μπροστά της για να καταφέρει να καταξιωθεί στον χώρο. Ο ΠΑΟΚ πράγματι είχε σοβαρές ελλείψεις, αλλά νομίζω ότι εμείς σήμερα δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο και δίκαια είμαστε στην 4η θέση", σχολίασε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός.

Στην αντίπερα όχθη ο Νίκος Γεωργιάδης που αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, τον Στέλιο Υετίων υποστήριξε: "Δεν περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Παρά τις απουσίες ήρθαμε εδώ για να πάρουμε την νίκη. Με τον τραυματισμό του Κοκκώνη αποκτήσαμε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση τα πλέι οφ δεν χάθηκαν σήμερα. Ήταν μία κακή χρονιά. Έγιναν κάποιες κινήσεις, αλλά σίγουρα η ομάδα ήταν από νωρίς εκτός διεκδίκησης των τίτλων. Έχω πει ότι ο ΠΑΟΚ δεν αξίζει να παίζει για να μπει στην τετράδα, αλλά για να διεκδικεί τίτλους. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά οι προϋποθέσεις να είναι καλύτερες για να τα καταφέρουμε"

You are not allowed to view links. Register or Login

Ο ΠΑΟΚ των τελικών, των Κυπέλλων ,των πρωταθλημάτων κατάντησε να μην παίξει Ευρώπη του χρόνου..
Ντροπή..
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"