2. Terran Petteway

Αποστολέας Θέμα: 2. Terran Petteway  (Αναγνώστηκε 4128 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

2. Terran Petteway
« στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 05:27:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Terran Petteway, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Ο Terran Petteway, ξεκίνησε την φετινή σεζόν από το Γαλλικό πρωτάθλημα και την ομάδα της Nantere, με την οποία έλυσε την συνεργασία του πριν από μέρες ημέρες και πρόκειται να έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Terran Petteway γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1992 στο Galveston του Texas, έχει ύψος 1.98 μ. και αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ και του φόργουορντ.

Ο Petteway ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα στον Texas Tech, στο οποίο όμως, έμεινε μόλις μία σεζόν (2011-2012), μετρώντας 3.1 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 13.2 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Από την επόμενη σεζόν, μετακόμισε στο Nebraska και μετά την πρώτη χρονιά που έμεινε εκτός αγώνων λόγω των κανονισμών του NCAA, ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. Τη σεζόν 2013-2014 είχε 18.1 πόντους (48% στα δίποντα, 33% στα τρίποντα και 82% στις βολές), 4.8 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 31.7 λεπτά ανά αγώνα, ενώ την επόμενη και τελευταία κολεγιακή του σεζόν (2014-2015) είχε 18.2 πόντους (47% στα δίποντα, 31% στα τρίποντα και 71% στις βολές), 4.9 ριμπάουντ και 2.8 ασίστ ανά αγώνα). Στην τελευταία του σεζόν, μάλιστα, οδήγησε το Nebraska στην τελική φάση του NCAA για 7η φορά στην ιστορία του.

Τη σεζόν 2015-2016 έπαιξε στην NBA G-League με τους Fort Wayne Mad Ants (θυγατρική ομάδα των Indiana Pacers), έχοντας 11.6 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά αγώνα. Την επόμενη χρονιά, έπαιξε για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Pistoia στην Ιταλία με 14.6 πόντους (41.9% στα δίποντα, 35.3% στα τρίποντα και 84.4% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 34 αγώνες της LegaBasket.

Ο Petteway ξεκίνησε την φετινή χρονιά (2017-2018) στη Nanterre, μετρώντας 10.8 πόντους (63.8% στα δίποντα, 26.2% στα τρίποντα και 81.3% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα στο γαλλικό πρωτάθλημα και 8.8 πόντους (46.4% στα δίποντα, 33.9% στα τρίποντα και 63% στις βολές), 2.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ ανά
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Terran Petteway
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 05:32:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ξαφνικη η αποκτηση του, εχει καλα στατιστικα εκτος απο τα 3ποντα.
Μακαρι να βοηθησει.

« Απάντηση #2 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 05:59:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #3 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 08:39:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πάνω από 35% δεν έχει στα 3πόντα αλλά όπως και να είναι θα δώσει μια ακόμη βοήθεια στην ομάδα.
WELCOME. :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #4 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 09:16:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Θα φανει για το τι ειδους παικτης ειναι.
Με μια πρωτη ματια εχει μετρια στατιστικα αλλα μενει να το δουμε και στο γηπεδο.
Θελουμε και ενα 5αρι ακομα.
Ελπιζω να γινει και εκει μεταγραφη.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #5 στις: Φεβρουαρίου 22, 2018, 09:38:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Καθε παικτης που ερχεται ειναι καλοδεχουμενος, δεν εχουμε την πολυτελεια να μπορουμε να παρουμε παικτη και να μην το κανουμε.
Αρκει ο παικτης να ειναι ικανος.
Δεν θελω προσωπικα να σταθω στα στατιστικα, θελω να τον δω στο παρκε.
Καλως ηρθε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Φεβρουαρίου 23, 2018, 12:53:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ανυπομονώ να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

-Ποιες είναι οι σκέψεις  για την νέα πρόκληση που έχεις μπροστά σου;

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που μου δίνουν ο ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

-Τι γνωρίζεις για τον ΠΑΟΚ;

Ξέρω για την μεγάλη παράδοση της ομάδας και όποιον και να ρώτησα μου είπε πολύ καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τους φιλάθλους και την πόλη. Γνωρίζω επίσης τον Phil Goss, με τον οποίο έπαιξα αντίπαλος στην Ιταλία.

-Έχεις μιλήσει με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;

Ναι έχουμε μιλήσει με τον προπονητή και μου έχει πει τι θέλει να φέρω στην ομάδα. Ήταν μια πολύ ωραία συζήτηση και πραγματικά ανυπομονώ  να παίξω στον ΠΑΟΚ.

-Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του τους αγώνες με την Pinar Karsiyaka για τη φάση των 16 του Basketball Champions League. Τι πιστεύεις για αυτά τα παιχνίδια;

Ναι το γνωρίζω! Το Basketball Champions League είναι ένα σπουδαίο πρωτάθλημα και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πέρασε στην επόμενη φάση δείχνει πολλά για την δυναμικότητα της ομάδας. Ανυπομονώ για τους αγώνες με την Pinar Karsiyaka.

-Τι ξέρεις για την Basket League;

Ξέρω ότι είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπη. Έχει πολύ καλή φήμη.

-Τι να περιμένει ο κόσμος από σένα;

Έναν παίκτη που θα δίνει τα πάντα για την ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Είμαι ένας παίκτης με πολλή ενέργεια. Είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια της ομάδας.

Γνωριζετε με τον Γκος. :)

Απ: 2. Terran Petteway
« Απάντηση #7 στις: Φεβρουαρίου 23, 2018, 07:30:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Terran Pettaway.

Ο Αμερικανός φόργουορντ βρίσκεται στη Γαλλία, θα ξεκινήσει το ταξίδι του από το Παρίσι και μέσω Αθηνών, αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 17:55.

Ο Terran Pettaway θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ από την Δευτέρα και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου για τον αγώνα με Τρίκαλα (3/3, 16:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστική της  STOIXIMAN.GR Basket League. 

Ο Pettaway θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο "2".

Θα τον δουμε δηλαδη. :)

« Απάντηση #8 στις: Φεβρουαρίου 26, 2018, 10:04:49 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #9 στις: Φεβρουαρίου 27, 2018, 05:12:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Είμαι εντυπωσιασμένος από την πόλη, από την οργάνωση της ομάδας κι από το ποσό με βοήθησαν όλοι να νιώσω καλοδεχούμενος. Στόχος μου να βοηθήσω όσο μπορώ για να έρθουν νίκες στην ομάδα και να προχωρήσουμε στο Basketball Champions league.

Μίλησα με τον προπονητή. Mου είπε να έχω υπομονή, να μάθω ακριβώς πως παίζει η ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Μίλησα με παίκτες που έχουν παίξει στην Ευρώπη, αλλά και με έναν προπονητή από την Ιταλία που εμπιστεύομαι πολύ. Μου είπε πως είναι καλή ευκαιρία γιατί είναι ομάδα με παράδοση που αξίζει να έχεις συμμετοχή".

Για το τι γνωρίζει για το πρωτάθλημα της Basket League: "Για το ελληνικό πρωτάθλημα δεν ξέρω πολλά πράγματα. Με ενημέρωσε ένας συμπαίκτης μου στη Γαλλία για την Καρσίγιακα και μου είπε πως πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, επομένως πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση".

Για τα δικά του χαρακτηριστικά: "Δεν μου αρέσει να προσδιορίζω τον εαυτό μου. Θέλω να τα κάνω όλα στο παρκέ αλλά σίγουρα φέρνω πολύ ενέργεια σε άμυνα και επίθεση".

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα: "Παρ'όλο που είναι αρχή, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δώσω το 100%. Θα μπω να παίξω όπως ακριβώς μου ζητηθεί! Ο ΠΑΟΚ είχε ήδη ένα πολύ καλό σύνολο. Θα είμαι το μέρος που χρειάζεται η ομάδα για να πάει ακόμα παραπέρα στην Ευρώπη".

Για τις φήμες για κακή σχέση με τον προπονητή του στη Ναντερ: "Δεν συμφωνούσα σε πολλά πράγματα μαζί του . Είχαμε διαφορετική φιλοσοφία. Είναι μια ιστορία που ανήκει στο παρελθόν κι εδώ θα είναι όλα διαφορετικά".

Θα τον δουμε στο παρκε.
Ελπιζω να μην εχουμε θεματα