30. Marcio Azevedo

Αποστολέας Θέμα: 30. Marcio Azevedo  (Αναγνώστηκε 3386 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

30. Marcio Azevedo
« στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 12:40:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής συμφώνησε με τον Δικέφαλο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου του 1986 στην Γκουαραμπίρα της Βραζιλίας, έμαθε τα μυστικά του αθλήματος στις ακαδημίες της Γιουβεντούδε, πριν προαχθεί στην πρώτη ομάδα το 2004. Το επίσημο ντεμπούτο του ήρθε στις 3 Δεκεμβρίου του 2006 σε μία ήττα από την Κορίνθιανς με 5-3, παίρνοντας μάλιστα φανέλα βασικού. Την επόμενη σεζόν πήρε περισσότερες ευκαιρίες, έφτασε τις 13 συμμετοχές μοιράζοντας και τρεις ασίστ και ήταν έτοιμος για το επόμενο βήμα.Τη σεζόν 2007-08 πήρε μεταγραφή για τη Φορταλέζα και από την πρώτη στιγμή έστρεψε τα βλέμματα πάνω του με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Έπαιξε σε 30 παιχνίδια και σκόραρε 10 τέρματα, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της Ατλέτικο Παραναένσε, που έσπευσε να τον αποκτήσει και δικαιώθηκε καθώς η ανοδική του πορεία συνεχίστηκε με 53 συμμετοχές σε δύο σεζόν και συνολικά πολύ καλή παρουσία.Εκείνη την περίοδο ήρθε το πρώτο ραντεβού με την ατυχία. Ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης και του στέρησε την παρουσία του στο βασικό σχήμα. Η Μποταφόνγκο εμπιστεύτηκε τη δεδομένη ποιότητά του και την Πρωτοχρονιά του 2011 τον έκανε δικό της με μεταγραφή.Η περίοδος 2011-12 ήταν εξαιρετική για εκείνον. Σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της χώρας, έγραψε 33 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ… κλείνοντας το μάτι στην ευρωπαϊκή πρόκληση.Τον Φεβρουάριο του 2013 πήρε την μεγάλη απόφαση και έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για χάρη της Μέταλιστ Κάρκιβ.

Δεν δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί, καθώς στην ομάδα υπήρχαν ήδη πέντε συμπατριώτες του και παρά το γεγονός ότι στο πρώτο του εξάμηνο δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις και την σεζόν 2013-14 έγινε βασικός και αναντικατάστατος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εξαιρετική πορεία της ουκρανικής ομάδας, με 33 συμμετοχές και μία ασίστ.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις έπεισαν τον Μιρτσέα Λουτσέσκoυ να δαπανήσει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον πάρει στην Σαχτάρ Ντόνετσκ. Στους πρωταθλητές Ουκρανίας παρότι πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις συμμετέχοντας και στο Champions League, στάθηκε άτυχος με τους τραυματισμούς να μην του επιτρέπουν να μονιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα. Έχοντας αφήσει πίσω του τα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.Καλώς ήρθες Μάρσιο!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ:30. Marcio Azevedo
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 12:46:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Αντε να σε δουμε και εσενα.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, θα την χρειαστεις!

« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 02:07:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Αντε να σε δουμε και εσενα.
ΠΟΛΛΗ  ΤΥΧΗ, θα την χρειαστεις!

Fixed  :grin1:
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 02:29:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δεν τρελάθηκα με την πάρτη του, περιμένω να ανακαλέσω όταν αγωνιστεί και μετά από πολλά παιχνίδια.
WELCOME.

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 30. Marcio Azevedo
« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 04:15:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 07:05:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Tο πολύ σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος "

Για το τι περιμένει από το εξάμηνο του στον ΠΑΟΚ: Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ, που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα πρέπει να προπονηθώ σωστά και να προετοιμαστώ άμεσα, για να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα όσο πιο άμεσα γίνεται.

Για τον δικό του στόχο στον ΠΑΟΚ: Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να γίνω πρωταθλητής. Για αυτό θα παλέψω. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Για το μέλλον θα δούμε...

Για το επίπεδο ετοιμότητας του: Τις τελευταίες ημέρες έκανα κανονικά προπονήσεις με την Σαχτάρ και γενικά νιώθω καλά. Νομίζω πως το πολύ σε δύο εβδομάδες θα είμαι έτοιμος να για να μπω στο γήπεδο.

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει δύο Βραζιλιάνους ακραίους μπακ: Και σε άλλες ομάδες που έχω παίξει, είχαμε στα πλάγια δύο Βραζιλιάνους, οπότε νομίζω θα τα πάμε καλά.

Για τον Λέο Μάτος και το δικό του αγωνιστικό στυλ: Έχω παίξει απέναντι στον Λέο και γνωρίζω πως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, αλλά τα δικά μου χαρακτηριστικά είναι λίγο διαφορετικά. Εγώ στηρίζομαι περισσότερο στην ταχύτητα και την δύναμη. Το πιο σημαντικό είναι να ξεκινήσω άμεσα να προπονούμαι για να μπορέσω να βοηθήσω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Για το ότι η Βραζιλία παράγει τόσο καλούς ακραίους μπακ: Ξέρω πολλούς Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές που είναι ταλαντούχοι και αγωνίζονται στα πλάγια. Ένας από τους καλύτερους πλάγιους στον κόσμο για εμένα είναι ο Μαρσέλο αλλά όπως είπα, γενικότερα οι Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές είναι παίκτες με ποιότητα...

Για το αν περιμένει να συναντήσει στην Τούμπα ατμόσφαιρα ανάλογη με τα γήπεδα της Βραζιλίας: Σαν Βραζιλιάνος έχω συνηθίσει να αγωνίζομαι σε γεμάτα γήπεδα. Στην Σαχτάρ, και ειδικά με την αλλαγή της έδρας, δεν είχαμε τόσο πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενος που στον ΠΑΟΚ, θα αγωνίζομαι σε γεμάτο γήπεδο και ανυπομονώ να το ζήσω.

Ετοιμος παικτης  :)) :)) :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 07:24:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εχει λεει ταχυτητα και δυναμη.
Εγω βλεπω οτι το μαγουλακι ειναι φραπα  :))
Ευχομαι να ειναι ετσι και να το δειξει στο γππεδο.
Αντε να παιξει και ο Βιερινια στην φυσ.θεση  :grin1:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 07:40:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Εγω βλεπω οτι το μαγουλακι ειναι φραπα  :))

Οταν θα μαθει τα κεμπαπ να δεις τι γλεντια θα γινουν! :)) :)) :)) :))

« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 08:25:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Το τι επιθεσεις εχουμε να φαμε απο την αριστερη πλευρα δεν περιγραφεται....Απο την μια ο Πολντο στην αμυνα με την "ταχυτητα και τη δυναμη" και απο την αλλη το βυσμα με τα τακουνακια και τις σεντρες....Εχει να γελασει ο καθε πικραμενος... :)) :)) :))

Υ.Γ. Επειδη στην επισημη σελιδα της ΠΑΕ σκοπιμως εχουν παραλειψει βασικα στοιχεια οπως για παραδειγμα σε ποσους αγωνες επαιξε την τελευταια χρονια και επειδη γραφουν για " ατυχιες "

(στάθηκε άτυχος με τους τραυματισμούς να μην του επιτρέπουν να μονιμοποιηθεί στο βασικό σχήμα. Έχοντας αφήσει πίσω του τα προβλήματα, ο ΠΑΟΚ αποτελεί μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.)

μπορει καποιος να ποσταρει την συνεχεια της καριερας του μεχρι σημερα που θα αρχισουμε να τον απολαμβανουμε εμεις ?
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 11, 2018, 08:28:20 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 11, 2018, 08:51:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
χαχαχχαχαχαχα ο Πολντο  :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))