32. Phil Goss

Αποστολέας Θέμα: 32. Phil Goss  (Αναγνώστηκε 13964 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 32. Phil Goss
« Απάντηση #30 στις: Ιανουαρίου 31, 2018, 09:38:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
5/7 2πόντα, 5/6 3πόντα, 4/5 ελ.βολές = 29 πόντοι!!

Έκανε ότι ήθελε στην κυριολεξία...

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #31 στις: Φεβρουαρίου 01, 2018, 04:19:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Στην κορυφαια 5αδα της αγωνιστικης!!!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #32 στις: Φεβρουαρίου 01, 2018, 09:07:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ελπιζω να εχει να δωσει και αλλα την Κυριακη! >:D
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #33 στις: Φεβρουαρίου 02, 2018, 10:53:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ηρθα για να γίνω ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Για τo αν η νίκη επί της Νεπτούνας ήρθε ευκολότερα με τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ: «Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν αυτό το παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε για να προκριθούμε στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Για μένα, δεν είχε σημασία η διαφορά, αλλά μόνο η νίκη. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό από όλα. Μιλώντας για τον εαυτό μου, πήρα ότι μου έδωσε η άμυνα. Κάθε φορά που έβγαινα από το πικ εν ρολ, ο ψηλός τους ήταν συνήθως μέσα στη ρακέτα, οπότε, ουσιαστικά μου έδιναν την ευκαιρία να σουτάρω ελεύθερος. Οι συμπαίκτες μου έκαναν πολύ καλή δουλειά, έστησαν πολύ καλά σκριν για να είμαι ελεύθερος και μετά, έχει να κάνει με μένα, το αν θα βάλω το σουτ. Παίζω αυτό το παιχνίδι πολύ καιρό, ξέρω ποιες είναι οι καλές μου θέσεις στο παρκέ. Ο προπονητής, κάνει καλή δουλειά, μου δίνει την ευκαιρία να βάλω τα σουτ μου».

Για το αν η προχθεσινή του εμφάνιση ήταν το καλύτερή του από τότε που ήρθε στον «Δικέφαλο»: «Σίγουρα, ήταν αυτό στο οποίο σκόραρα τους περισσότερους πόντους. Δε στέκομαι πολύ σε αυτό όμως. Δίνουμε το 110% σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε προπόνηση και όταν βάζεις έτσι τα σουτ, το παιχνίδι γίνεται πιο διασκεδαστικό. Πραγματικά, το απόλαυσα. Το πιο σημαντικό, ήταν ότι κερδίσαμε, γιατί είχαν προηγηθεί και κάποιοι αγώνες που χάσαμε, οπότε ήταν καλό που γυρίσαμε στην έδρα μας και κερδίσαμε».

Για τις δηλώσεις του προπονητή που τον αποκάλεσε παράδειγμα για όλη την ομάδα: «Είμαι ηγέτης. Δεν ήθελα απλά να έρθω εδώ και να μιλάω για αυτό. Επρεπε να δουλέψω με τον τρόπο μου και να δείξω ότι είμαι ηγέτης, για αυτό ήρθα στον ΠΑΟΚ. Η μόνη απόδειξη για το ότι είσαι ηγέτης, είναι η σκληρή δουλειά, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Να είσαι επαγγελματίας. Ελπίζω ότι κερδίζω το σεβασμό από την ομάδα και τους συμπαίκτες μου, γιατί αυτό είναι σημαντικό για μένα. Θα συνεχίσω να τους μιλάω και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, όσο μπορώ περισσότερο».

Για το αν η νίκη, τέλος, με τη Νεπτούνας και ο τρόπος που ήρθε είναι μια βάση για την ομάδα ενόψει Παναθηναϊκού: «Σίγουρα η νίκη αυτή μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό».

« Απάντηση #34 στις: Φεβρουαρίου 06, 2018, 11:39:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Και εκει που καθεσαι αμεριμνος, παιρνει την μπαλα και ......... ΜΠΑΜ! musicrocker

You are not allowed to view links. Register or Login
«Ηρθα για να γίνω ο ηγέτης του ΠΑΟΚ»

Καλα το παει παντως!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #35 στις: Φεβρουαρίου 06, 2018, 11:47:31 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μαγος ειναι ο ανθρωπος  8)

« Απάντηση #36 στις: Φεβρουαρίου 07, 2018, 07:55:42 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Κορυφαίος της ομάδας και όχι μόνο....

« Απάντηση #37 στις: Φεβρουαρίου 09, 2018, 12:40:58 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Goss.The Boss
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #38 στις: Φεβρουαρίου 24, 2018, 02:31:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ξέρω τον Πέτεγουεϊ, θα πάρει πίεση από πάνω μου στην επίθεση»

Για τα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται για τον ΠΑΟΚ:

«Σε αυτήν την περίοδο της διακοπής, υπάρχει μια καλή ευκαιρία για εμάς, να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε ένα κακό διάστημα, στο οποίο είχαμε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Πρέπει να δουλέψουμε και να φτάσουμε στο ρυθμό που χρειάζεται να βρεθούμε, ώστε να εκμεταλλευτούμε το χρόνο υπέρ μας και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τα παιχνίδια με την Καρσίγιακα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Έχουμε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επανέλθουμε σε καλή αγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα. Όσον αφορά το Basketball Champions League, αυτό που θέλω να τονίσω, είναι πως εμείς πετύχαμε το ακατόρθωτο. Ξεκινήσαμε την πορεία μας από την προτελευταία θέση του ομίλου και καταφέραμε στο τέλος της κανονικής περιόδου να είμαστε στην τρίτη θέση. Δε θέλω να σκεφτώ αυτήν τη στιγμή τα παιχνίδια με την τουρκική ομάδα. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι το τι κάνουμε εμείς. Αμέσως μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα ασχοληθούμε με την Καρσίγιακα».

Για την έλευση του Πέτεγουεϊ στην ομάδα:

«Τον γνωρίζω από την περσινή κοινή μας παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα. Είχαμε παίξει ως αντίπαλοι. Αυτό που θυμάμαι είναι πως πρόκειται για έναν παίκτη, ικανό στο σκοράρισμα, ενώ πιστεύω πως θα μπορέσει να πάρει την πίεση από μένα στο επιθετικό κομμάτι, ώστε να λειτουργήσω πιο ελεύθερα. Το θέμα, για οποιονδήποτε παίκτη έρχεται αυτή την περίοδο στην ομάδα, είναι να μπορέσει να προσαρμοστεί. Έρχεται από το γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο είναι εντελώς διαφορετικό από το Ελληνικό. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τον κάνουμε να αισθανθεί άνετα, να μπορέσει να προσαρμοστεί εύκολα, ώστε να μπορέσει να δώσει στην ομάδα όλα αυτά που μπορεί».

Για το αν σκέφτεται την παραμονή του στον ΠΑΟΚ:

«Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία και το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο εδώ. Είναι πολύ ωραία τόσο για ν' αγωνιστείς όσο και για να ζήσεις. Θα ήταν πολύ καλή ιδέα το να μείνω. Ωστόσο δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Η ομάδα ξεκίνησε με τη δική μου παρουσία κι έκανε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα. Το θέμα όμως δεν είναι τι γίνεται σε αυτό το κομμάτι της σεζόν αλλά στα Play Offs. Την περσινή σεζόν δεν είχα την ευκαιρία να παίξω στα Play Offs του ιταλικού πρωταθλήματος και θα ήταν πολύ σημαντικό για εμένα και την ομάδα, να μπορέσω να παίξω φέτος και να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και να μπορέσουμε να πετύχουμε κάποια ωραία πράγματα. Θέλω να πετύχω πολλά με τον ΠΑΟΚ, αλλά προτιμώ να μείνω ταπεινός και μέσα από την προσπάθεια της ομάδας να πετύχουμε όσα πρέπει».

Αν το δέσιμο με την ομάδα τον ώθησε να παίξει παρά τον τραυματισμό του:

«Ήταν ένας σχετικά μικρός τραυματισμός. Ωστόσο θεωρώ πως ο ρόλος μου είναι σημαντικός για την ομάδα κι έτσι αισθάνομαι ότι με αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Ένας τέτοιος τραυματισμός δεν θα μπορούσε να με κρατήσει μακριά από την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της. Είμαι 34 ετών κι ουσιαστικά δεν έχω πολλά να χάσω. Οπότε όταν θεώρησα πως δε διακινδυνεύω πολλά πράγματα, ήμουν εκεί. Δεν ήθελα ν' αφήσω την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή».

Για την τωρινή του κατάσταση:

«Είμαι πολύ καλά και νιώθω 100% έτοιμος να βοηθήσω. Έχω ξεπεράσει εντελώς το θέμα του τραυματισμού μου».

Παμε ρε παικταρα  smilepaok

« Απάντηση #39 στις: Μαρτίου 17, 2018, 10:37:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα ήθελα πολύ να μείνω στον ΠΑΟΚ»

«Σαν ομάδα πιστεύουμε ότι μπορούμε καλύτερα, ειδικά στο τέλος, ειδικά στην έδρα μας. Αυτή τη στιγμή της σεζόν, μετράει μόνο η νίκη. Δε σκέφτεσαι τα αρνητικά όταν κερδίζεις».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Για μένα αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή της σεζόν. Ότι κάναμε μέχρι τώρα δε μετράει. Αυτούς τους δύο τελευταίους μήνες, εγώ τους λέω «money time». Αυτοί είναι που παίζουν ρόλο, σε αυτούς παίζουμε για τους στόχους μας, για το επόμενο συμβόλαιο, αυτοί είναι που δείχνουμε ποιοι είμαστε. Εγώ δεν έχω συμβόλαιο για του χρόνου με κάποια ομάδα, άρα είμαι πολύ συγκεντρωμένος για να το κυνηγήσω!».

Για την συνέχεια: «Κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Κάθε ομάδα ανταγωνίζεται, από την παραμονή μέχρι την τετράδα. Πρέπει να είσαι πνευματικά σκληρός. Είναι η ώρα να ηγηθείς. Είμαι χαρούμενος που παίζω, έχω κίνητρο σε κάθε περίπτωση. Πρέπει να παίζεις με την καρδιά σου, να έχεις διάθεση και κίνητρο. Αν πας με αυτό το στυλ, όποιο αποτέλεσμα και να έρθει, να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου».

Για το ότι μετά το επόμενο Σάββατο η ομάδα θα έχει ένα παιχνίδι την εβδομάδα: «Μας δίνει περισσότερο χρόνο για αποθεραπεία και για πιο σταθερά παιχνίδια με τους αντιπάλους. Δεν περιμένω όμως πολλές διαφορές. Είναι σχεδόν Απρίλιος, η ομάδα είναι μαζί έξι μήνες. Έχουμε την ταυτότητα μας, αλλά πρέπει να παίζουμε πιο σταθερά. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο παρκέ, αλλά πρέπει να είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι πνευματικά για τα παιχνίδια».

Όσο για το ντέρμπι που ακολουθεί, στην έδρα του Άρη: «Ξέρω ότι είναι σημαντικό για την πόλη. Μόνο αυτό χρειάζεται. Μου αρέσει πολύ να παίζω σε τέτοια ατμόσφαιρα. Σε αυτό το σημείο της καριέρα μου, δε θεωρώ τίποτα δεδομένο. Έχω παίξει ξανά τέτοιο παιχνίδι με τη Βιλερμπάν. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το παιχνίδι και ανυπομονονώ να παίξω».

Για το επόμενο συμβόλαιο και αν θα ήθελε να είναι με τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά και θα μου άρεσε. Θα ήθελα πολύ να μείνω εδώ. Μου αρέσει η πόλη, η ομάδα. Ό, τι γίνεται εδώ μου αρέσει. Δεν είναι δική μου δουλειά όμως. Εγώ πρέπει απλά να κάνω τη δουλειά μου. Μάλλον είναι πάρα πολύ νωρίς, γιατί έχουμε άλλα επτά παιχνίδια ως το τέλος της κανονικής περιόδου και αν δεν κάνω αυτά που πρέπει, δεν ξέρω κατά πόσο θα θέλετε να μείνω εδώ...»

Τα εχουμε πει τα ιδια να λεμε.
Ειναι ΗΓΕΤΗΣ ο ανθρωπος.