29. Juan Manuel Insaurralde

Αποστολέας Θέμα: 29. Juan Manuel Insaurralde  (Αναγνώστηκε 5351 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 29. Juan Manuel Insaurralde
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 07, 2014, 08:36:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τα τέσσερα δάχτυλα του Κουτρουμπή στον Ινσαουράλδε

Για πρόκληση του έλληνα άσου στον Αργεντινό του ΠΑΟΚ κάνει λόγο ο «δικέφαλος»

Ο Ινσαουράλδε είχε «δικαιολογήσει» τη γροθιά του στον Κουτρουμπή αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο λέγοντας πως ο τελευταίος τον είχε προκαλέσει.

Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» βρήκαν στο βίντεο της αναμέτρησης ένα στιγμιότυπο, όπου ο αμυντικός των «πράσινων» έδειξε τέσσερα δάχτυλα προς τον αργεντινό άσο, κάτι που εκλαμβάνεται ως πρόκληση με αφορμή το 4-1 στον τελικό του Κυπέλλου.

Ασφαλώς αυτό δεν πρόκειται να αλαφρύνει τη θέση του Ινσαουράλδε, καθώς έχει ήδη τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές για την ενέργειά του.

You are not allowed to view links. Register or Login

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.newsbeast.gr/sports/arthro/676640/ta-tessera-dahtula-tou-koutroubi-ston-insaouralde/
Στο πατο του να τα βαλει ΟΛΑ
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 23, 2014, 10:12:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ"

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Δικέφαλο εξέφρασε ο Χουάν Ινσαουράλδε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα σε αθλητική εφημερίδα.

Τα όσα είπε στα "ΣΠΟΡ του Βορρά":

-Χουάν είσαι ακόμη στην Ελλάδα ή επέστρεψες στη Μόσχα;

«Ούτε στην Ελλάδα είμαι, ούτε στη Ρωσία! Επέστρεψα στην Αργεντινή αφού τελείωσε η σεζόν τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για την Σπαρτάκ με την οποία έχω συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Εύχομαι όμως να επιστρέψω στην Ελλάδα και για τη νέα σεζόν!»

-Θέλεις να συνεχίσεις στον ΠΑΟΚ;

«Ναι, αυτό είναι ξεκάθαρο από την πλευρά μου. Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και ξέρω ότι και ο ΠΑΟΚ με θέλει. Αλλά καθώς έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο στην Σπαρτάκ Μόσχας, θα πρέπει πρώτα να τα βρουν οι δύο ομάδες για να μπορέσω να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και τη νέα χρονιά».

-Ως δανεικός και πάλι;

«Δεν ξέρω. Εξαρτάται τι θα συμφωνήσουν οι δύο ομάδες. Στους λίγους μήνες που έπαιξα στον ΠΑΟΚ μου άρεσε η ομάδα, ο κόσμος, η Θεσσαλονίκη και θέλω να επιστρέψω. Ένιωθα καλά ως παίκτης, πήρα πολλά παιχνίδια και μου άρεσε αυτό που έζησα. Δεν πετύχαμε τους στόχους μας και θέλω να επιστρέψω για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει και να φτάσει στην κορυφή».

-Γιατί δεν κατάφερε να πετύχει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του;

«Εγώ βρέθηκα λίγο στην ομάδα και ίσως δεν είμαι ο καταλληλότερος να μιλήσω γι' αυτό. Ξέρω ότι θέλαμε πολύ το Κύπελλο, φτάσαμε στον τελικό αλλά εκεί βρεθήκαμε σε μία κακή βραδιά και χάσαμε με το πολύ κακό 4-1 από τον Παναθηναϊκό. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Επόμενος στόχος ήταν η πρώτη θέση στα πλέι οφ και αυτήν τη χάσαμε παρότι μαζέψαμε περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας, επειδή μας αφαίρεσαν τρεις βαθμούς για το ματς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο! Αυτό ήταν μεγάλη αδικία. Αξίζαμε καλύτερης τύχης και στα πλέι οφ δείξαμε ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα, αλλά μας στέρησαν την πρώτη θέση με την αφαίρεση βαθμών. Η απώλεια του Κυπέλλου μάς πλήγωσε πολύ πάντως...».

-Θέλεις να μείνεις στον ΠΑΟΚ για να πάρετε τη ρεβάνς του χρόνου;

«Θέλω να μείνω για να φτιάξουμε μία καλύτερη ομάδα και να κερδίσουμε περισσότερα. Τη νέα σεζόν ο στόχος δε θα είναι μόνο το Κύπελλο. Θέλω να μείνω για να κτυπήσουμε και το Κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τις κινήσεις που πρέπει, για να έρθουν παίκτες ώστε να κτυπήσει του χρόνου την κορυφή. Αυτός είναι ο στόχος του ιδιοκτήτη και βάζει αρκετά χρήματα στην ομάδα για να το καταφέρει».

Τέλος, για τις μπουνιές σε Εντιγκά και Κουτρουμή, αναγνώρισε το λάθος του εξηγώντας ότι είναι παρορμητικός χαρακτήρας και πολλές φορές παρασύρεται από το πάθος του:

«Προκλήθηκα αλλά η συμπεριφορά μου απέναντι στους παίκτες που κτύπησα ήταν λάθος. Είμαι πολύ παρορμητικός χαρακτήρας και παθιάζομαι μέσα στο γήπεδο. Ήταν λάθος μου να ξεφύγω από τα αγωνιστικά πλαίσια και να χειροδικήσω. Ήταν λάθος οι μπουνιές μου και έχω ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο, την ομάδα αλλά και τους αντιπάλους. Πρέπει να έχω μεγαλύτερο αυτοέλεγχο μέσα στο γήπεδο για να μην εκθέτω και την ομάδα. Στα πλέι οφ έχασα τρία ματς λόγω της τιμωρίας και ξέρω καλά πόσο με χρειαζόταν η ομάδα. Υπόσχομαι να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά του χρόνου».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 23, 2014, 10:21:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Δεν τρελαινομαι για την παρτη του θεωρω υπαρχουν και καλυτεροι
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 23, 2014, 10:53:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Και από τον Σάλπι υπάρχουν καλύτεροι αλλά ΔΕΝ έρχονται!  :grin1:

« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 23, 2014, 11:33:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τωρα αυτον γιατι τον ανεφερες?  >:(

« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 23, 2014, 11:51:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Για τους καλύτερους που είπες  :)

« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 23, 2014, 11:58:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Tζιμ ο τυπος ειναι για τα σιδερα....Επαθα πλακα που ειδα το βιντεο...Σε αυτον πριν τον αγωνα πρεπει να δινουν 2 Tavor και 2 Lexotanil μαζεμενα.... :o

Κοιτα καλη η πλακα που κανουμε καμμια φορα αλλα αυτο που μας λειπει ειναι ενας Κοντρερας ...Σοβαρος , επαγγελματιας χωρις καραγκιοζιλικια....

Υ.Γ. Φαντασου να μεινει και πριν απο αγωνα με γαυρο να πει ο Αγγελος : " Μεσα παλικαρια μου και παμε να τους φαμε " Πριν τη σεντρα θα παρει κοκκινη....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 23, 2014, 12:01:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ειπε οτι θα σοβαρευτει του χρονου αν μεινει  :grin1:

Παράθεση
Υπόσχομαι να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά του χρόνου»

ΥΓ. Μονο σε εμενα φαινονται αυτα τα περιεργα στα ποστ του τοπικ?

Οχι
m01can
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 23, 2014, 12:05:06 μμ από m01can »

« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 02, 2014, 11:27:31 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Σύμμαχος» του ΠΑΟΚ ο Ινσαουράλδε

Ο Χουάν Ινσαουράλδε πλαισίωσε τον Μιγκέλ Βίτορ στο τελευταίο εξάμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αν παραβλέψει κανείς τα αρνητικά δείγματα του χαρακτήρα του που εμφάνισε σε δύο περιπτώσεις, με τις γροθιές σε Εντινγκά και Κουτρουμπή, αγωνιστικά απέδειξε ότι γνωρίζει καλά την θέση του κεντρικού αμυντικού.

Λογικό είναι, λοιπόν, στις τάξεις του ΠΑΟΚ να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραμονής του στην Τούμπα και, πλέον, απομένει να φανεί εάν αυτό θα γίνει πραγματικότητα. Σημασία την προκειμένη στιγμή έχει να δούμε σε ποιο σημείο βρίσκεται η προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε ο Ινσαουράλδε να αγωνιστεί στον Δικέφαλο και την επόμενη χρονιά.

Ο παίκτης, λοιπόν, από την πλευρά του πιέζει την Σπαρτάκ Μόσχας να μείνει ελεύθερος και να ανοίξει ο δρόμος για να γίνει μόνιμος κάτοικος Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Ινσαουράλδε περιμένοντας η «σχέση» του Αργεντινού στόπερ με την Σπαρτάκ να έχει την κατάληξη που θέλουν και οι δύο πλευρές, να μείνει, δηλαδή, ελεύθερος.

Στον ΠΑΟΚ έχουν επιλέξει, όπως και με τον Στοχ, έτσι και με τον Ινσαουράλδε την τη στρατηγική της αναμονής, περιμένοντας στο τέλος να δικαιωθούν και να έχουν διπλό κέρδος, αφού και θα έχουν προσθέσει στην «μηχανή» του Δικεφάλου έναν δυναμικό αμυντικό και χωρίς να αναγκαστούν να δώσουν χρήματα και στην ομάδα που ανήκει.

Μία ομάδα που ξεκάθαρα δεν τον ήθελε και ήταν αρνητική απέναντί του από τον περασμένο Γενάρη.

Το αν θα αποδώσει αυτή η τακτική θα φανεί αργότερα, αυτό, πάντως, που προκύπτει έως τώρα είναι ότι προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι ο Ινσαουράλδε να παραμείνει στην Τούμπα και μόνο εάν η υπόθεση δεν έχει την επιθυμητή κατάληξη οι άνθρωποι του Δικεφάλου θα στραφούν σε άλλες λύσεις.

http://www.metropolisradio.gr/news_det.asp?artid=76407
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 03, 2014, 08:04:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για Ινσαουράλδε»

Τέλος ο Ινσαουράλδε από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα δηλώνει ο γενικός αρχηγός της Σπαρτάκ Μόσχας Ρόμαν Ασχαμπάτζε. «Έχει έρθει σήμερα επίσημο έγγραφο από τον ΠΑΟΚ στο οποίο μας ενημέρωσαν ότι η ελληνική ομάδα δεν θα αγοράσει τα δικαιώματα του Ινσαουράλδε», τόνισε ο παράγοντας της ρωσικής ομάδας στην ιστοσελίδα «championat.com» .

Ο Δικέφαλος δεν θα ενεργοποιήσει τον όρο που είχε στο συμβόλαιο με τον Αργεντινό αμυντικό για την αγορά των δικαιωμάτων του που φτάνουν τα 3 εκατ. ευρώ. Ο Ινσαουράλδε θα επιστρέψει στη Σπαρτάκ Μόσχας για να ξεκινήσει προετοιμασία με τους Ρώσους στις 16 Ιουνίου   

http://www.gazzetta.gr/football/article/620170/den-endiaferetai-o-paok-gia-insaoyralde