«Δεν ήταν και το πιο εύκολο για μένα αλλά...»«Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν το ευκολότερο πράγμα που έχω κάνει. Ξέρω όμως τον προπονητή κι είμαι πιο εξοικειωμένος κι ήξερα τι θέλει από μένα και την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο αλλά προσπάθησα κι έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να ελέγξω και να κοντρολάρω το παιχνίδι».
Για αυτό που στοίχισε στην ομάδα για την ήττα σήμερα:«Σίγουρα δεν είμαστε ποιοτικά για 20 πόντους πίσω από τον Προμηθέα. Μπήκαμε νωθρά και δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ κι εύκολα καλάθια. Αυτό το διαπιστώσαμε και στην ανάπαυλα είπαμε πως πρέπει να το αλλάξουμε. Μας βοήθησε πολύ κι ο κόσμος. Όταν είσαι τόσο πίσω όμως πρέπει να τα κάνεις όλα τέλεια και το παραμικρό λάθος μπορεί να σου στοιχίσει»
Για το παιχνίδι της Τρίτης στη Γερμανία με την Λούντβιγκσμπουργκ:«Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια σαν ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα και θέλουμε να κερδίσουμε σε όλα. Για τους τραυματισμούς θέλω να πω πως δεν μας αρέσει να το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη κι αυτό θέλουμε να πετυχαίνουμε».
Για το μηνιαίο συμβόλαιο του και αν σκέφτεται τι θα γίνει μετά το μήνα:«Κοιτάω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν σκέφτομαι έτσι. Είμαι επαγγελματίας και θα κάνω ότι μου ζητηθεί».
Μακαρι οσοι ερχονταν να επαιζαν οπως αυτος μετα απο λιγες ωρες!
Μπραβο για την προσπαθεια και ας εκανες το λαθος προς το τελος.
Προσπαθησες και το εδειξες!