99. Brandon Triche

Αποστολέας Θέμα: 99. Brandon Triche  (Αναγνώστηκε 2071 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

99. Brandon Triche
« στις: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 12:19:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Brandon Triche για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Brandon Triche γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 1991 στη Syracuse της Νέας Υόρκης, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στη θέση του guard.
Ο Brandon Triche πέρασε τέσσερα χρόνια στο Jamesville-DeWitt High School και το 2009 μοιράστηκε τα βραβείο του New York Mr. Basketball (δίνεται στον καλύτερο παίκτη λυκείου της Νέας Υόρκης) μαζί με τον νυν παίκτη των Indiana Pacers, Lance Stephenson.

Παρέμεινε στην πόλη του για την κολεγιακή του καριέρα, καθώς επέλεξε το Syracuse, στο οποίο φοίτησε από το 2009 ως το 2013. Σε αυτήν την τετραετία, αγωνίστηκε ως βασικός και στα 147 παιχνίδια που έδωσε το κολέγιο του, ενώ είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία του Syracuse, που μετράει περισσότερες από 120 νίκες σε παιχνίδια που ξεκίνησε στη βασική πεντάδα.

Η καλύτερη του χρονιά ήταν η τελευταία (2012-2013), όταν έφτασε μέχρι το final four του τελικού τουρνουά του NCAA, μετρώντας 13.8 πόντους (49.3% στα δίποντα, 29.2% στα τρίποντα και 74.4% στις βολές), 3.5 ασίστ και 3.4 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Από την στιγμή που δεν επιλέχτηκε στο draft του 2013, αποφάσισε να ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την Ιταλία και συγκεκριμένα την Trento, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Αγωνίστηκε σε 41 παιχνίδια και μέτρησε 17.5 πόντους (47.2% στα δίποντα, 36.5% στα τρίποντα και 76.6% στις βολές), 3 ασίστ και 3.5 ριμπάουντ σε κάτι παραπάνω από 31΄συμμετοχής.

Με τις εμφανίσεις του κέρδισε ένα συμβόλαιο στη Virtus Acea Roma, η οποία συμμετείχε στην πρώτη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος και το Eurocup.

O Brandon Triche έμεινε στην ιταλική πρωτεύουσα μέχρι τον Μάρτιο του 2015 και μέτρησε 19 συμμετοχές με 7.8 πόντους (39.6% στα δίποντα, 30.5% στα τρίποντα και 81.5% στις βολές), 2.8 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ στο ιταλικό πρωτάθλημα και 15 συμμετοχές με 12.4 πόντους (54% στα δίποντα, 38.6% στα τρίποντα και 76.5% στις βολές), 3.6 ασίστ και 2.7 ριμπάουντ στο Eurocup.
Στις 31 Μαρτίου του 2015 υποβλήθηκε σε εγχείρηση  στο γόνατό του με αποτέλεσμα να χάσει όλη την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Τον Οκτώβριο του 2016 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Delaware 87ers, η οποία είναι η θυγατρική ομάδα των Philadelphia 76ers στο NBDL. Έπαιξε σε 35 παιχνίδια για τους 87ers μετρώντας 6.6 πόντους (45.1% στα δίποντα,  32.3% στα τρίποντα και 74.5% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα. Τον Μάρτιο του 2017 μετακινήθηκε στους Salt Lake City Stars (θυγατρική ομάδα των Utah Jazz), με τους οποίους πρόλαβε να παίξει σε 15 παιχνίδια, έχοντας 7.7 πόντους (52.5% στα δίποντα, 45.2% στα τρίποντα κα 76.2% στις βολές), 1.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ.

Τον Απρίλιο του 2017 υπέγραψε στην Bnei Herzliya, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος Ισραήλ έχοντας 11.2 πόντους (49.2% στα δίποντα, 30.3% στα τρίποντα και 72.7% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Brandon Triche
« Απάντηση #1 στις: Σεπτεμβρίου 08, 2017, 12:33:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

ΚΑΛΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ  smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok

« Απάντηση #2 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2017, 10:13:26 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
2αρι ειπε ο Παπαθεοδωρου οτι παιζει, εχει ομως χαμηλα στατιστικα για 2αρι.
Μακαρι να τα ανεβασει με εμας!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #3 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2017, 04:37:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Και την καρδιά μου στο παρκέ…»

Έτοιμος και ανυπόμονος να ζήσει την εμπειρία της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, είναι ο Brandon Triche, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο οποίος μίλησε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού στο You are not allowed to view links. Register or Login και λίγο προτού ξεκινήσει το ταξίδι που αναμένεται να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη το πρωί της ερχόμενης Τρίτης.

«Μίλησα με τον ατζέντη μου για το ενδεχόμενο να έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους, την παράδοση της ομάδας, το πόσο σημαντικό είναι το πρωτάθλημα, αλλά και το Basketball Champions League, νομίζω ότι ήταν μία απόφαση σχετικά εύκολη. Δεν έχω παίξει ποτέ στην Ελλάδα και έρχομαι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και όρεξη για μπάσκετ», σχολίασε ο Brandon Triche, που έχει ήδη αρχίσει να μαθαίνει για όλα όσα θα συναντήσει στο νέο του περιβάλλον… «Η αλήθεια είναι ότι ξέρω ελάχιστα πράγματα, αλλά θα αρχίσω να μαθαίνω. Μίλησα με κάποιους παίκτες που έχουν παίξει στον ΠΑΟΚ για όλα αυτά, όπως ο Darryl Bryant, που ήταν πέρσι στην ομάδα».

Σημαντικό ρόλο στην συμφωνία του Brandon Triche με τον ΠΑΟΚ έπαιξε και η συνομιλία που είχε με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου και όπως υποστηρίζει ο Αμερικανός γκαρντ… «Είναι πάντα σημαντικό να μιλάς με τον προπονητή, να μάθεις τι θέλει και τι περιμένει από σένα, τι στόχους έχει, ποια είναι η φιλοσοφία του, όπως και όλα αυτά που ήθελε να μάθει για μένα. Μου εξήγησε την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, τον τρόπο που χτίστηκε η ομάδα, για τις εγκαταστάσεις, νομίζω ότι όλα αυτά ήταν σημαντικά».

Τι να περιμένουμε λοιπόν από τον Brandon Triche; Τι θα φέρεις στον ΠΑΟΚ;
«Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των γκαρντ, αν και μου έχει τύχη στην καριέρα να παίξω σε τέσσερις θέσεις. Κλασικά στο ‘1-2’, λόγω του μεγέθους μου, μου ζήτησαν να παίξω και «3» και μερικές φορές, ανάλογα με την εξέλιξη ενός αγώνα έχω βρεθεί και σαν τεσσάρι μέσα στο ματς. Σε οποιαδήποτε θέση κι αν χρειαστεί να παίξω θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω αυτό που θέλει ο προπονητής όταν θα βγω στο γήπεδο. Δουλεύω σκληρά, είναι πολύ ανταγωνιστικός και στις προπονήσεις».

Κλείνοντας, ο Brandon Triche έστειλε και το μήνυμά του προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Θα αφήσω την καρδιά μου στο παρκέ. Είμαι νικητής, θέλω να σας εκπλήξω θετικά και με θυμάστε για πολλά χρόνια».

« Απάντηση #4 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2017, 05:11:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
10-15 ποντους να βαζει μια χαρα θα ειμαστε.
Φετος υπαρχει στηριγμα  οπως φαινεται.
Ελπιζω να αποδειχτει καλη λυση.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #5 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2017, 10:47:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Δεν έχω ξανά έρθει στην Ελλάδα κι είμαι χαρούμενος γι αυτό. Είχα πολλούς γείτονες από την χώρα σας, επομένως έχω ακούσει πολλά για αυτή…»

«Ρώτησα τον κόουτς πρώτα από όλα για το τι περιμένει από εμένα να προσφέρω. Μου είπε ότι θέλει να σκοραρω, να παίρνω ριμπάουντ. Μπορεί το ύψος μου να θεωρείται ιδανικό για πλει μεικερ όμως μου αρέσει να αγωνίζομαι και ως σμολ φόργουορντ. Μπορώ να βοηθήσω με πολλούς τρόπους την ομάδα».

Για το γεγονός ότι έχει παίξει αντίπαλος με τον Ντίλαρντ στην Ιταλία, ανέφερε ότι: «Η ομάδα μου ήταν πρώτη, όμως η ομάδα του Ντίλαρντ στις τελευταίες θέσεις και κατάφεραν να μας κερδίσουν με μεγάλη διαφορά κι αυτό δεν μπορώ να το ξεχάσω».

Για την ετοιμότητα του: «Πρέπει να προσαρμοστώ και να… τρέξω να φτάσω την ομάδα στο επίπεδο που είναι για να είμαι σε αρκετή καλή φυσική κατάσταση. Πρέπει να μάθω τα συστήματα αλλά έχω αρκετό χρόνο, είμαι αρκετά εξυπνος άρα δεν νομίζω ότι θα χρειάζεται να περιμένω αρκετό καιρό…».

Ερωτηθείς για το τι περιμένει για τη νέα σεζόν: «Προσωπικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους. Άμα η ομάδα μπορεί να κερδίζει κι εγώ συμμετέχω με οποιονδήποτε τρόπο σε αυτό, τότε θα είναι επιτυχία για μένα».

Για τα «ασπρόμαυρα» που φόρεσε στην άφιξη του: «Έψαχνα άνετα ρούχα για την πτήση αλλά έτυχε να φοράω και τα χρώματα της νέας μου ομάδας...».

Για τις περιοχές των ΗΠΑ που δοκιμάζονται από φυσικές καταστροφές: «Έχω αρκετούς συγγενεις στη Τζωρτζια, την Φλόριντα και Χιούστον που δοκιμάζονται από τους τυφώνες. Ο πατέρας εμενε στη Νέα Ορελανη όταν χτύπησε ο τυφώνας «Κατρίνα» με αποτέλεσμα μα μετακομίσει στο Χιούστον».

Για την επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου: «Έφυγα από την Νέα Υόρκη και είδα αρκετά αφιερώματα και σχετικά events για το γεγονός. Είναι μέρος της ιστορίας της Αμερικής, όσο τραγική κι αν είναι. Στέλνω προσευχές στις οικογένειές όλων των θυμάτων».

Ήρθε και αυτός...

« Απάντηση #6 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2017, 06:54:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Τελευταιος και καλυτερος!  :)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2017, 01:38:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Απ: 17. Brandon Triche
« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2017, 06:26:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
16 πόντους σήμερα και πολύ καλή εμφάνιση...

Απ: 17. Brandon Triche
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2017, 07:27:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
2ος Ντιλαρντ η καλυτερος? smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!