Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ  (Αναγνώστηκε 41157 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ
« Απάντηση #150 στις: Ιουλίου 24, 2014, 10:08:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Real

• Jr. Member
  • **
  • 67
    • Προφίλ
Από την στιγμή που έφυγε προφανώς θα είχε το οκ από τον Σουλη.

« Απάντηση #151 στις: Ιουλίου 27, 2014, 09:27:51 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ψάχνουν τον αντί - Κούπερ στον ΠΑΟΚ

Στον ΠΑΟΚ τσεκάρουν πολλούς παίκτες, εξετάζονται πολλές λύσεις και ο "Δικέφαλος" φαίνεται να έχει ξεχωρίσει ταλαντούχο Αμερικανό καλαθοσφαιριστή που αγωνίζεται ως πλέι μέικερ. Στην ομάδα θεωρούν πως ο συγκεκριμένος καλαθοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει... μεγάλο πρότζεκτ και στη παρούσα φάση υπάρχει αναμονή για να φανεί αν μπορεί να προχωρήσει η περίπτωσή του (εννοείται ότι παίζει ρόλο το οικονομικό).

Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πως στον ΠΑΟΚ βλέπουν φυσικά κι άλλες λύσεις για την θέση "1" και το ότι "κοιτούν" νεαρούς Αμερικανούς, δεν σημαίνει πως στο τέλος ο "Δικέφαλος" δεν μπορεί να καταλήξει σε κάποιο έμπειρο πλέι μέικερ.

Τέλος στον "Δικέφαλο" διαψεύδουν πως υπάρχει θέμα απόκτησης του Μπάμπαλε Οσμπι (έχει περάσει από τον Κολοσσό), του οποίου το όνομα έχει "κυκλοφορήσει" τα τελευταία 24ωρα.

contra.gr

Θα γίνει ξεσκαρτάρισμα των επιλογών βασικά για να προχωρήσουμε σε μεταγραφή.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #152 στις: Ιουλίου 27, 2014, 11:28:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ραντεβού Μαλέλη με Κοντομηνά

Αυτό γιατί ο Μάνος Μάλελης θα συναντηθεί το επόμενο διάστημα με τον γνωστό επιχειρηματία για να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα. Στην προηγούμενη συνάντηση (στις αρχές του Ιούλη) που είχαν οι δύο άνδρες διαπιστώθηκε πως υπάρχει θετική διάθεση από τον κ. Κοντομηνά, ωστόσο είναι λογικό η πλευρά του τελευταίου να θέλει να αναλύσει με κάθε λεπτομέρεια τα δεδομένα αυτής της κίνησης.

Αν ο γνωστός επιχειρηματίας δώσει το "ΟΚ" στον κ. Μαλέλη έτσι ώστε προχωρήσει το θέμα της πιθανής εμπλοκής του στην ΚΑΕ, τότε ο στενός συνεργάτης του θα ζητήσει τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην όλη υπόθεση το ύψος των χρεών. Για την συνάντηση με τον κ. Κοντομηνά, ο κ. Μαλέλης μας είπε πως... "θέλω να αντιληφθώ αν υπάρχει διάθεση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Μετά θα κινηθώ για συνάντηση με τη διοίκηση για να δω και τις υπόλοιπες διαδικασίες οικονομικού περιεχομένου".

"Εχω εκπλαγεί..."

Θα πρέπει να σημειωθεί πως στον κ. Μαλέλη δεν άρεσε καθόλου η πώληση του 17χρονου, Αντώνη Κόνιαρη στον Παναθηναικό. "Εχω εκπλαγεί από την τόσο «απαραίτητη» πώληση του Κόνιαρη. Τι ήταν τόσο απαραίτητο και άμεσο έτσι ώστε με σύντομες διαδικασίες να πουληθεί ένα μεγάλο ταλέντο που θα μπορούσε να αποτελέσει μέρος του κορμού της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ; Απλώς εκφράζω εύλογες απορίες... Και όλο αυτό συμβαίνει εν όψει ενδιαφέροντος πιθανού επενδυτή", μας είπε ο στενός συνεργάτης του κ. Κοντομηνά.

contra.gr

Ασε μας κ.Μαλελη που σας επιασε ο πονος για τον Κονιαρη τωρα, ελεος πια με τις δικαιολογιες.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #153 στις: Ιουλίου 29, 2014, 03:45:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Κάναμε τις προτάσεις, περιμένουμε απαντήσεις»

Για τον ΠΑΟΚ που έχει περιορισμένες δυνατότητες, η ικανότητα στο παζάρι και στη προσαρμογή των μεταγραφικών στόχων στα νούμερα που προτείνει ο ίδιος, συνθέτει ένα στοίχημα. Και χθες, πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση μεταξύ του προέδρου της ΚΑΕ, Μπάνε Πρέλεβιτς, με τον Σούλη Μαρκόπουλο αλλά και του team manager, Τέλη Ζουρνατζίδη. Αξιολογήθηκε η πορεία των συζητήσεων, είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ έχει αποταθεί – αναφορικά με την αμερικανική αγορά – σε πολλούς πόιντ γκαρντ και ψηλούς. «Από τη μία πλευρά υπάρχει μια μορφή πίεσης για να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις, στη πραγματικότητα όμως είμαστε σε μια κατάσταση νορμάλ. Κοιτάμε σχήματα, είναι αλήθεια ότι έχουν αλλάξει αρκετές φορές στη διάρκεια της περιόδου, εξαρτώνται από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον κάθε αθλητή», είπε στο «Μ» ο κ. Ζουρνατζίδης.

Στη λίστα των μεταγραφικών στόχων εντάσσονται παίκτες που πρόσφατα αποφοίτησαν από το κολέγιο, αλλά και αυτοί που έχουν ευρωπαϊκή εμπειρία.

Οι τελευταίοι έχουν μεγαλύτερο κασέ, διαθέτουν εξάλλου περισσότερες παραστάσεις. Σε αντίθεση με τα δεδομένα που ίσχυαν πέρυσι, στη θέση του πλέι μέικερ, φέτος οι επιλογές είναι περισσότερες. «Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε παίκτες που θα συμβιβαστούν με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας και είναι πάγια τακτική της ομάδας να μην παρεκκλίνει από τις αρχικές προσφορές της», κατέληξε ο Ζουρνατζίδης.

Ντούβνιακ και Κασελάκης

Στη λίστα των παικτών με τους οποίους υπάρχουν οικονομικές διαφορές εντάσσεται και ο Λεωνίδας Κασελάκης. Στον ΠΑΟΚ δεν κρύβουν ότι η εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα διαμορφώσει στόχους από την αμερικανική αγορά. Πέρυσι, ο Κασελάκης ήταν ο περιφερειακός που «έδενε» την άμυνα, κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό την αμυντική αδυναμία των υπολοίπων περιφερειακών παικτών και στη περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ο Δικέφαλος θα πρέπει να βρει έναν άλλον παίκτη για τη συγκεκριμένη δουλειά.

Εντός της εβδομάδας θα γίνει νέα επαφή, αλλά η διαφορά – στη συζήτηση για υπογραφή διετούς συμβολαίου – είναι αρκετά μεγάλη. Σε ότι αφορά τον Ούρος Ντούβνιακ, η «Μ» έχει επισημάνει ότι ο Σέρβος γκαρντ είναι στους στόχους του ΠΑΟΚ, αλλά όχι με το κασέ των 40.000-45.000 ευρώ.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου ήρθαν σε επαφή με τον ατζέντη του, διευκρίνισαν ότι δεν μπορούν να διαθέσουν περισσότερα από 35.000 ευρώ. Επί της ουσίας, το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν αποκλείεται, να μπει στην άκρη για το αμέσως επόμενο διάστημα και να εξεταστεί εκ νέου, μετά την προσέγγιση Αμερικανού πλέι μέικερ.

Αξιοπρεπή η στάση της ΚΑΕ σε πολλά θέματα όχι μόνο στα μεταγραφικά.
Όσο για τον Ντούβνιακ, καλός και δοκιμασμένος αλλά...

« Απάντηση #154 στις: Αυγούστου 04, 2014, 11:21:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ενδιαφέρον από Κοντομηνά»

Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλελής φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4.
Μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena 89,4:

Για τον Δημήτρη Κοντομηνά τόνισε:
«Πολύ σύντομα και ίσως μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να έχω περισσότερα νέα για τη κατεύθυνση αυτή. Δεν θέλω να πω κάτι προκαταβολικά, αλλά νομίζω ότι τις επόμενες μέρες να μπορέσω κάτι πιο σοβαρό σχετικά με τα όσα γνωρίζουμε για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Για να είμαι σοβαρός και να έχει βαρύτητα ο λόγος μου. Υπάρχουν καλές προοπτικές, αλλά η οριστική απόφαση δεν λήφθηκε για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που μπορώ να τονίσω με σιγουριά είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον, το οποίο δεν υπαγορεύει πάντα και αποτέλεσμα. Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί κάποιος να αλλάξει γνώμη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά και ζωηρό ενδιαφέρον εκτός Ελλάδας. Νομίζω ότι είχα πει δεν έχει αλλάξει κάτι, απλώς η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Θα μπορούσα να πω κάτι καλύτερο και ουσιωδέστερο τις επόμενες μέρες».
Για το αν έχει καλύτερο την επόμενη εβδομάδα είπε:
«Νομίζω πως ναι, κάτι το οποίο θα είναι καταλυτικό και θα ξέρουμε το που βαδίζουμε. Σε σχέση με την προσωπική μου παρουσία θα είμαι δίπλα στον ΠΑΟΚ έστω και με οποιαδήποτε μορφή. Δεν θέλω να γεμίσω με αισιοδοξία τον μπασκετικό κόσμο του ΠΑΟΚ πριν έχω κάτι οριστικό».
Για το πώς βλέπει τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:
«Είναι καταξιωμένος παίκτης ο Βον και με τις πιθανές ακόμα αλλαγές στον ΠΑΟΚ, όπως διαβάζω στον Τύπο ότι υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κασελάκη, έφυγαν τόσοι παίκτες, η ομάδα έχει αποδυναμωθεί και θα θέλει βοήθεια. Δύσκολα θα μπορέσει να αναζητηθεί παίκτης με προσόντα όπως ο Τσαϊρέλης, ο οποίος ήταν ακρογωνιαίους λίθους στην άμυνά μας, όπως και ο Μπόγρης ο οποίος δεν ξέρω που έχει καταλήξει ακόμη. Θα κινηθεί η διοίκηση σε πολλές κατευθύνσεις. Μέσα στη δική μου σκέψη και όχι της διοίκησης, είναι του Αθηναίου και ενός άλλου παίκτη του Άρη που ήταν πρόσφατα, ένας από τους πολύ καλούς παίκτες».
Για το ότι φεύγουν όλοι οι ψηλοί υπογράμμισε:
«Νομίζω πως όλοι οι ψηλοί φεύγουν. Μπόγρης, Κασελάκης, Τσαϊρέλης έφυγαν και αλλάζει όλο το σκηνικό. Ο Βον όσο καλός και αν είναι χρειάζεται βοήθειες, οι οποίες πρέπει να υπάρχουν οι έμπειροι αλλά και οι υπόλοιποι θα πλαισιώσουν και θα καταξιωθούν και αυτοί».
Για το αν έχει μιλήσει με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο απάντησε:
«Δεν έχω μιλήσει με τον Λάζαρο, αλλά δεν πιστεύω ότι ο ίδιος θα εμπλακεί ξανά στην ιστορία του μπάσκετ. Πιθανών ως προπονητής. Αυτό μου είχε αφήσει να εννοηθεί στη τελευταία μας συνάντηση, αλλά δεν ξέρω τις διαθέσεις και δεν έχει κάποια συζήτηση από μένα».
Για το ότι η ΚΑΕ πρέπει να κινηθεί γρήγορα κατέληξε:
«Η διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή και μαζί μου και νομίζω ότι θα κινηθούμε σε κάποια καλύτερη εξέλιξη γιατί και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται με την θέση που κατέχει ο ΠΑΟΚ να ανταπεξέλθει αν δεν γίνουν σοβαρές προσθήκες στο».

Αυτο για το ενδιαφερον το ακουω 2 χρονια περιπου, την ιδια εποχη.
Ο Κοντομηνας βοηθαει με τις χορηγιες και ως εκει, αυτο καταλαβαινω τα υπολοιπα ειναι για αλλους λογους μαλλον.

« Απάντηση #155 στις: Αυγούστου 06, 2014, 02:36:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Υπέγραψε στην Ανδόρα ο Μπόγρης

Μπορεί την σεζόν που τελείωσε Μπόγρης και Τσαϊρέλης να αποτελούσαν τις δυο κολόνες του ΠΑΟΚ κάτω από τα δύο καλάθια όμως οι δύο έλληνες σέντερ φέτος θα κονταροχτυπιούνται στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Τον Τσαϊρέλη που θα αγωνίζεται στη Σεβίλλη, ακολούθησε ο Γιώργος Μπόγρης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την νεοφώτιστη Ανδόρα.

Η Ισπανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή Έλληνα σέντερ και με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της Φραντσεσκ Σολάνα τόνισε: « Πήραμε ένα πολύ καλό παίκτη που σε ηλικία μικρότερη των 20 ετών χρίστηκε πρωταθλητής Ευρώπης και ήταν παγκοσμίως γνωστός. Είναι ένα στοίχημα για τον ίδιο να παίξει καλά και να μας βοηθήσει σε μια πολύ ανταγωνιστική λίγκα όπως είναι η Endesa».

novasports.gr

Καλή τύχη και σε ευχαριστούμε...

« Απάντηση #156 στις: Αυγούστου 18, 2014, 03:00:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Καλύφθηκαν οι ανάγκες του ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης. Μίλησε για την προετοιμασία της νέας χρονιάς, αλλά και για τα κενά που καλύφθηκαν με άμεσες μεταγραφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τέλης Ζουρνατζίδης:

Για το πότε ξεκινάει η προετοιμασία:
“Είμαι στο γήπεδο και ξεκινάμε την προετοιμασία σαν σταφ έτσι ώστε να ξεκινήσουν όλα ομαλά. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει 25 Αυγούστου. Αυτή την βδομάδα οι αθλητές θα περάσουν ιατρικά τεστ”.

Για τις προσθήκες που έχουν γίνει:
“Οι ανάγκες της ομάδας έχουν καλυφθεί με το παραπάνω και αισθανόμαστε ευχαριστημένοι. Βάλαμε κάποιος στόχους στις θέσεις και μετά βάζεις πρόσωπα και τια πρώτες σου επιλογές. Είναι από τις σπάνιες και τις λίγες φορές που η ομάδα κατάφερε να πάρει σε όλες τις θέσεις τις πρώτες επιλογές. Είχαμε συγκείμενα κενά να γεμίσουμε και νομίζω το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο. Έφυγαν παίκτες που έπαιξαν πάρα πολύ καλά πέρυσι και φέραμε παίκτες που θα παίξουν το ίδιο καλά αν όχι και καλύτερος. Για μια ακόμα χρονιά τεράστια επιτυχία είναι πως όλοι οι αθλητές προσαρμόστηκαν στα δεδομένα της ομάδας και όχι στα αντίστροφα. Φέτος θεωρώ πως θα έχουμε μια πιο καλή frontline από ότι πέρυσι. Σαν αριθμό προσώπων μπροστά θεωρώ πως είμαστε καλύτερα”.

Για τον στόχο της ομάδας:
“Είναι προεξοφλημένο πως οι δύο ομάδες είναι ισχυρές. Πέρυσι θέλαμε να είμαστε ενοχλητικοί απέναντι τους και αν συνεχίσουμε καλά θεωρώ πω θα είμαστε λίγο παραπάνω ενοχλητικοί φέτος”.

Για την αποχώρηση του Χάρη Μαρκόπουλου:
“Όταν υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που δουλεύει τόση συνέπεια και μεγάλη επιτυχία προσπαθείς να αποφύγεις οποιαδήποτε διαφοροποίηση. Όταν φεύγει της μέλος προσπαθούμε να το αντικαταστήσουμε. Ο Χάρης ήταν σημαντικός κεφαλαίο όμως άλλαξε επίπεδο και έγινε πρώτος προπονητής στην Α1. Αναβαθμίζεται ο Παντελής Μπούτσιος και έρχεται ένα παιδί γέννημα θρέμμα της οικογένειας του ΠΑΟΚ ο Στέλιος ο Καλύβας. Νομίζω πως θα στήσουμε μια κατάσταση το ίδιο αποτελεσματική με τα προηγούμενα έτη”.

Για τα εισιτήρια διαρκείας:
“Σε σχέση με πέρυσι είμαστε πολύ καλύτερα. Υπάρχει μια καλή ροή, έχουμε ξεπεράσει τα 400 διαρκείας και έχουμε παραπάνω από ενάμιση μήνα από την έναρξη του πρωταθλήματος. Το ενδιαφέρον θα αυξηθεί και ο μεγάλος όγκος διαρκείας είναι μπροστά μας. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει ανταπόκριση όταν ξεκινήσει η πρετοιμασία και τα πρώτα φιλικά. Οι τιμές είναι προσαρμοσμένες στην Ελληνική πραγματικότητα και μπορεί να ανταπεξέλθει ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Θα γίνουν κάποιες καινοτομίες στο γήπεδο και θα προβάλλονται από την ΚΑΕ για όσους θέλουν να υποστηρίξουν την ΚΑΕ”.

Για τις άλλες ομάδες της Α1:
“Πήραμε τρεις παίκτες από τον Πανιώνιο. Ο Κάρτερ και ο Σαλούστρο μας είχαν ενδιαφέρει και πέρυσι. Ο Λάγκφορντ είχε εξαιρετική απόδοση. Ο Πανιώνιος δείχνει πως έχει σοβαρά προβλήματα με την αποχώρηση του κ. Λιανού. Ομάδες όπως η Κηφισιά και η Πάτρα διαμορφώνουν δυνατό σύνολο και θα έχει ενδιαφέρον. Περιμένουμε να δούμε και τον Άρη που πάντα είναι υπολογίσιμος αντίπαλος. Εμείς με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ελπίζω να παρουσιάσουμε κάτι καλό”.

Έχουμε ξεπεράσει τα 400!!! smilepaok  facepalm

« Απάντηση #157 στις: Αυγούστου 19, 2014, 10:58:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ΚΑΕ, ο φάκελος και το πιστοποιητικό

Την Τρίτη ο ΠΑΟΚ έστειλε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον φάκελο αδειοδότησης (υπάρχει μεταξύ άλλων και η εγγυητική που πρέπει να "δίνει" κάθε ΚΑΕ), προκειμένου να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του "δικεφάλου", ο φάκελος είναι πλήρης και, πλέον, απομένει να συνεδριάσει η ΕΕΑ (σ.σ. αυτό γίνεται κάθε Πέμπτη) για να χορηγηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

contra.gr

Αψογη η λειτουργια της ΚΑΕ!

« Απάντηση #158 στις: Σεπτεμβρίου 07, 2014, 05:11:03 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Νέα σεζόν και νέα νούμερα στις φανέλες των παικτών

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει αρχίσει και ένα από τα σημαντικά θέματα για τους παίκτες της ομάδας, είναι παραδοσιακά η επιλογή των αριθμών στις φανέλες τους. Αριθμοί που φέρνουν γούρι, νούμερα που έχουν συνδεθεί με σημαντικά γεγονότα στη ζωή του καθενός, αριθμοί που αποτελούν (για ορισμένους) απαγορευμένα νούμερα, αλλά και αριθμοί ξεχωριστή ιστορία.

Η τελική επιλογή έγινε, υπήρξαν και ορισμένες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την περσινή σεζόν και ιδού οι αριθμοί τους οποίους θα έχουν στις φανέλες τους οι (επαγγελματίες) παίκτες του ΠΑΟΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο…

Νο
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
4 Kevin Langford
5 Μιχάλης Λιάπης
6 Κώστας Χαραλαμπίδης
7 Marc Carter
8 Κώστας Κακαρούδης
9 Απόλλων Τσόχλας
10 Γιώργος Δέδας
11 Βαγγέλης Μαργαρίτης
12 Θωμάς Κώττας
13 Jake Odum
15 Julian Vaughn
19 Χρήστος Σαλούστρος

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3784

« Απάντηση #159 στις: Σεπτεμβρίου 09, 2014, 03:50:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με τα μάτια της καρδιάς βλέπεις καλύτερα…

Μία πολύ ιδιαίτερη, ευχάριστη και διδακτική επίσκεψη, είχε η ομάδα του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», με την παρουσία αντιπροσωπείας από τον Αθλητικό Σύλλογο Τυφλών Ήφαιστος. Συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους Γιώργο Μαρκόπουλο και την Γενική Γραμματέα του Συλλόγου Πόπη Καραηλία, οι αθλητές του Ηφαίστου έγιναν δεκτοί με πολύ όμορφο τρόπο και ένα θερμό χειροκρότημα από τους παίκτες της ανδρικής ομάδας (που ετοιμαζόταν για την προπόνηση της) και τους αθλητές της παιδικής ομάδας (που μόλις ολοκληρώσει το πρόγραμμά της).

Η κ. Καραηλία ενημέρωσε για την επόμενη δράση του Ηφαίστου, που θα συμμετάσχει στον 3ο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου και ταυτόχρονα ο προπονητής του Ηφαίστου Γιώργο Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν στην εκγύμναση των αθλητών του συλλόγου τυφλών, αλλά και στις μεγάλες επιτυχίες που έχουν σε όλα τα αθλήματα. Για την δική του εμπειρία, σε επίπεδο προπόνηση, αλλά και αγώνων, μίλησε και ο διεθνής με την Εθνική ομάδα «Γκολμπολ», Νίκος Αργυρός.

Οι αθλητές του ΠΑΟΚ μάλιστα για να μπορέσουν να αντιληφθούν ένα μόνο ποσοστό των ειδικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι τυφλοί αθλητές όταν γυμνάζονται, φόρεσαν τις ειδικές μάσκες, με τις οποίες δεν περιορίζουν απλώς την όραση, αλλά την καταργούν! Ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης προχώρησαν ακόμη περισσότερο και με την βοήθεια συνοδού, αλλά και χωρίς όραση, αφού φορούσαν τις ειδικές μάσκες, έτρεξαν στο PAOK Sports Arena, για να αντιληφθούν τις συνθήκες με τις οποίες θα τρέξουν στον νυχτερινό ημιμαραθώνιο και οι αθλητές του Συλλόγου Τυφλών Ήφαιστος.

Η προσπάθεια των αθλητών του Ηφαίστου αξίζει συμπαράστασης και στήριξης και αυτό ακριβώς κάνει και ο ραδιοφωνικός σταθμός «Ερωτικός 9,48». Για τον λόγο αυτό στο PAOK Sports Arena και μαζί με τους ανθρώπους και τους αθλητές του Ηφαίστου, βρέθηκαν και τρεις ραδιοφωνικοί παραγωγοί του «Ερωτικού 9,48», οι Μαρία Στύλου, Ζωή Γκολέμα και Σταύρος Μύθος.

Φωτογραφίες από την εκδήλωσ στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/3788
Respect, τίποτε άλλο...