Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ  (Αναγνώστηκε 41137 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Γενικές ειδήσεις για το μπάσκετ
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 02, 2014, 07:10:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Πουθενα, οτι και να πουμε ειναι λιγο.

«Του χρόνου ψηλότερα»

Δικαίωση των προσπαθειών του ΠΑΟΚ αποτελεί η κατάκτηση της 3ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.
Το συγκρότημα του Σούλη Μαρκόπουλου υπερκέρασε το εμπόδιο του Πανιωνίου στους μικρούς τελικούς των φετινών πλέι οφ και κατετάγη τρίτο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Γιώργος Μπόγρης, με δηλώσεις του στο Libero FM 107.4, έκανε λόγο για μεγάλη επιτυχία και δεσμεύθηκε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την κατάληψη της 3ης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα: «Ασφαλώς πρόκειται για μεγάλη επιτυχία, σε ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων. Η ομάδα τα κατάφερε έχοντας έναν κορμό και μάλιστα ελληνικό. Ήμασταν από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που είχαν τέτοιον κορμό. Ο Πανιώνιος, για παράδειγμα, είχε πολλούς ξένους. Τώρα, αν κάποια στιγμή βρεθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και το βήμα παραπάνω».

Για το τι κερδίζει ο ΠΑΟΚ από την κατάκτηση της 3ης θέσης: «Κατ’ αρχάς περισσότερα χρήματα η ΚΑΕ. Από εκεί και πέρα, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών μας και είναι επίσης σημαντικό πως θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη».

Για το γεγονός πως η τρίτη θέση δεν οδηγεί πλέον στην Ευρωλίγκα: «Είναι λογικό από τη μία, πριν από πέντε χρόνια για παράδειγμα μας έδιναν και τρίτη θέση αλλά καμία ομάδα δεν την ήθελε λόγω οικονομικών προβλημάτων. Εάν μας έδιναν μια θέση στα προκριματικά, όπως έγινε πριν από χρόνια, τι θα γινόταν; Δεν έχει νόημα, να διαλύσεις μετά την ομάδα επειδή δεν θα μπορείς να την πληρώσεις».

Για το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να φθάσει ψηλότερα: «Θα μπορούσαμε ακόμα και φέτος. Εάν για παράδειγμα στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό είχαμε ακόμα δύο ξένους ίσως θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Έτσι όπως ήμασταν φέτος, με ακόμα δύο προσθήκες, ίσως μπορέσουμε του χρόνου να φθάσουμε ψηλότερα στο Eurocup».

Για το ότι λίγο έλειψε χθες (01/06) να έρθει η ήττα στην Πυλαία: «Είναι κόλπο, το κάνουμε επίτηδες για να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο (σ.σ. γέλια). Αφήνουμε λίγο τον αντίπαλο, αλλά μετά με 1-2 μεγάλα σουτ φθάνουμε στη νίκη. Σοβαρά, τώρα, είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Πανιώνιο, τον οποίο τον σεβόμαστε. Έχει καλούς παίκτες και πολύ καλό τεχνικό τιμ. Ήμασταν, όμως, πιο ομάδα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Για παράδειγμα, σε ορισμένα ματς ο Πανιώνιος είχε 3 ή 5 ασίστ, εμείς είχαμε 15 ή 17. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ο Πανιώνιος είναι ομάδα που παίζει σκληρή άμυνα και επιθετικά βασίζεται στο ένας εναντίον ενός. Το παιχνίδι του είναι λίγο μονοδιάστατο, περιορίσαμε τα ατού του και φθάσαμε στην επιτυχία, παρότι ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο».

Για τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης με τον Παναθηναϊκό και το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να μπει «σφήνα» σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: «Βγήκαμε τρίτοι, πιστεύω πως κάποια στιγμή θα έχουμε τη δυνατότητα να χτυπήσουμε τους δύο. Όλα γίνονται, ποτέ δεν ξέρεις. Κάναμε φιλότιμη προσπάθεια, πήραμε την 3η θέση, αλλά έπρεπε ρε γ@μώτο να κερδίσουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όχι ότι εάν κερδίζαμε θα προκρινόμασταν στον τελικό, αλλά εάν κερδίζαμε θα ζεσταινόταν για τα καλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ και το γήπεδο θα ήταν γεμάτο. Ειδικά εάν κερδίζαμε το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Αλλά…».

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δεν στήριξαν μαζικά την προσπάθειά τους: «Ήταν δύσκολο για εμάς. Για παράδειγμα, στο παιχνίδι με την Κηφισιά η οποία είναι πολύ καλή ομάδα με παίκτες που έπαιζαν χρόνια στην Ευρωλίγκα βγήκαμε στο γήπεδο και είχαν κοπεί 140 εισιτήρια. Εκτιμούμε φυσικά αυτούς που έρχονται, αλλά σε εκείνο το ματς νιώσαμε πως παίζαμε σε φιλικό. Ήταν και το ματς στις 16.00… Όταν δεν πάει καλά ένα ματς, εάν έχεις τον κόσμο στο πλευρό σου, δεν χαλαρώνεις.  Με την Κηφισιά κερδίζαμε 15 πόντους στο ημίχρονο, στο δεύτερο χαλαρώσαμε λίγο και κοντέψαμε να χάσουμε».

Για το ξεκίνημα της χρονιάς: «Πιάσαμε γρήγορα τα στάνταρ της απόδοσής μας. Είχαμε βέβαια την ήττα από τον Άρη στο Κύπελλο, είχαμε πολύ άγχος σε εκείνο το ματς. Μπήκαμε αγχωμένοι, ο κόσμος του ΠΑΟΚ ήταν απαιτητικός. Είχε χτυπήσει επιπλέον και ο Πέιν… Από την άλλη, σε εκείνο το ματς είχαμε τον Κασελάκη μαχητή, είχε και γενέθλια χθες (01/05), χρόνια πολλά Λεωνίδα!».

Για το εάν η φετινή συμμετοχή στην Ευρώπη αποτέλεσε έξτρα κίνητρο: «Η Ευρώπη είναι πάντα σημαντική. Για εμένα, για τον Πέιν, για το Λεωνίδα, για τον Τσαϊρέλη, για όλους. Είναι σημαντικό για εμάς να κάνουμε πέντε ματς με καλύτερους αντιπάλους ή το να μας δουν δύο μάτια παραπάνω».

Για τη συμπεριφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ απέναντί τους: «Η ΚΑΕ ήταν άψογη και πάντα ξεκάθαρη μαζί μας. Ίσως να μην παίρναμε τα χρήματα ακριβώς στην ώρα τους, αλλά ξέρουμε πως δεν θα τα χάσουμε».

Για το εάν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω ακόμα. Τώρα, δίχαλη παντόφλα, αμάνικο, μαγιό, καλοκαίρι και διακοπές. Μετά βλέπουμε».

Για τη σταθερότητα που ανέφερε συνεχώς ο Σούλης Μαρκόπουλος: «Θεωρώ πως ήμασταν σταθεροί. Βέβαια, όταν χάσαμε το ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στην παράταση όλοι έλεγαν πως χάσαμε την 3η θέση. Είχαμε σίγουρη την 4η, φορτσάραμε στις προπονήσεις και χάσαμε μόνο ένα ματς με τον Ηλυσιακό στο οποίο ήμασταν κουρασμένοι και η διαιτησία ήταν κακή. Έβγαιναν τότε όλοι και έλεγαν πως είμαστε σοφτ ομάδα. Πολλές φορές εσείς οι δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ κριτικάρετε πολύ την ίδια σας την ομάδα. Μάλλον πουλάει το αρνητικό, δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση, Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα, στον Παναθηναϊκό δεν αγωνιζόμουν και δεν ασχολιόμουν πολύ και ο Πανιώνιος δεν έχει τη δυναμική του ΠΑΟΚ. Λογικό είναι ο κόσμος να θέλει τίτλους, μακάρι να παίρναμε και φέτος έναν, να… πέσει το σύμπαν».

Για το εάν ο μπασκετικός ΠΑΟΚ είναι όντως πραγματική οικογένεια: «Ισχύει αυτό. Με το Λεωνίδα ήμασταν έξι χρόνια συμπαίκτες στον Ηλυσιακό και πολλά χρόνια στις μικρές εθνικές ομάδες. Με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη ήμασταν μαζί από μικροί στις Εθνικές. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλά. Και οι ξένοι. Ο Μαρκ ντρέπεται να σου πει καλημέρα. Του έλεγα «να σε κάνω γαμπρό μου, έχω τρεις αδερφές». Ο Ντι Τζέι είναι ωραίος και χαλαρός τύπος, με ευρωπαϊκή νοοτροπία. Ο Τσόχλας είναι φανταστικός, δεν το περίμενα. Εξαιρετικό παιδί, εξαιρετικός παίκτης».

Για το Σούλη Μαρκόπουλο: «Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Έχει το στιλ που σου βγάζει το σεβασμό. Πολύ δουλευταράς. Πρώτη φορά στη ζωή μου θέλω διακοπές. Φέτος θέλω να αράξω ύστερα από τόση δουλειά και σκληρή προπόνηση με το Μαρκόπουλο».

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς: «Ο τύπος είναι θεότητα, είναι μία κατηγορία μόνος του! Δεν υπάρχει ο τύπος. Ήμουν μικρό παιδί και δεν τον θυμάμαι τόσο ως παίκτη, δεν μπορούσα τότε να τον κρίνω. Είναι ο καλύτερος άνθρωπος, μόνο καλά λόγια μας λέει, μας μιλάει με τον καλύτερο τρόπο και μας βοηθάει συνέχεια».

Για το Νίκο Σταυρόπουλο: «Κοντά μας ο Σταυρόπουλος, κοντά στην ομάδα, πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Σε αυτή την ομάδα αυτό είναι το καλό, ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται σε αυτήν ξέρουν από μπάσκετ, ξέρουν πώς νιώθει ο παίκτης ανά πάσα στιγμή, στην πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο, γιατί έχουν παίξει».

Για το Βαγγέλη Γαλατσόπουλο: «Είναι άρρωστος με την ομάδα. Είναι οπαδός και κάνει τα πάντα για να βοηθάει. Έχω απίστευτα σκηνικά να θυμάμαι μαζί του».

Για τον Ντι Τζέι Κούπερ: «Ωραίος τύπος ο Κούπερ. Ήσυχο και ήρεμο παιδί και πολύ καλός παίκτης».

Για τον Κώστα Χαραλαμπίδη: «Είναι αειθαλής, είναι εξαιρετικός παίκτης και πάρα πολύ καλό παιδί. Σε άλλη χώρα θα έπαιζε σε πολύ μεγάλη ομάδα, εδώ κολλάμε στην ηλικία».

Για το Λεωνίδα Κασελάκη: «Τον πειράζουμε πάρα πολύ. Κάνουμε πολύ παρέα. Εξαιρετικός παίκτης, απίστευτο παιδί. Είναι λίγο αγχωμένος γενικά, αυτό είναι το στιλ του».

Για το πρόγραμμά του από εδώ και πέρα: «Βάρη τα πρωινά, μπανάκι μετά και το απόγευμα ατομική προπόνηση. Και τα Σαββατοκύριακα ρεπό και μικρές αποδράσεις»
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 02, 2014, 10:11:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Μεγάλο τρελοκομείο ο Μπόγρης.Γι αυτό τον γουστάρω.   musicrocker
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 03, 2014, 10:25:21 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Πρώτα ο ΠΑΟΚ, όνειρο η Εθνική»

Ευγνώμων στον ΠΑΟΚ που του έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθεί δηλώνει στο Goal ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ (2,08μ.) δήλωσε πως πρώτα θα μιλήσει με την ομάδα του και μετά θα εξετάσει όποιες προτάσεις έχει στα χέρια του, ενώ δεν κρύβει την επιθυμία του να αγωνιστεί στο εξωτερικό, αλλά και το όνειρό του να κληθεί στην Εθνική.

Αναλυτικά, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για:

-τον απολογισμό της σεζόν: «Η χρονιά κύλησε όπως θέλαμε, κάναμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη, είχαμε μια σταθερή πορεία στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και στα πλέι οφ εμφανιστήκαμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Ασφαλώς υπήρχαν και άσχημες στιγμές. Μια από αυτές ήταν η ήττα από τον Άρη στο Κύπελλο. Συνέβη στην αρχή της χρονιάς, ήταν ένα σοκ για εμάς, βιάστηκαν όμως να μας κρίνουν. Είναι λυπηρό να διαπιστώνεις πως υπάρχουν κάποιοι που σε περιμένουν στην γωνία. Μας θύμωσε και μας πείσμωσε η συμπεριφορά όσων έφτασαν στο σημείο να μας βρίζουν και να μας αποδοκιμάζουν. Αποδείξαμε πως εκείνη η ήττα ήταν απλώς μια κακή παρένθεση. Μια έντονη επίσης στιγμή που έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου ήταν η νίκη μας στο Αλεξάνδρειο επί του Άρη σε ένα κατάμεστο γήπεδο».

-τα «μυστικά» της επιτυχίας: «Σημαντικό ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας έπαιξε και n απόφαση της διοίκησης να κρατήσει πολλούς παίκτες από τον περσινό κορμό. Ίσως κουραστήκατε να το ακούτε να το λέμε, όμως το καλό κλίμα μεταξύ μας έπαιξε τον σημαντικότερο ρόλο. Ταιριάξαμε ως χαρακτήρες, κάναμε παρέα και εκτός γηπέδου, πηγαίναμε μαζί για καφέ, για φαγητό. Παίζω περίπου επτά χρόνια επαγγελματικό μπάσκετ κι αυτό που έζησα ειδικά φέτος στην ομάδα είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ, το κλίμα στα αποδυτήρια ήταν φοβερό, οι σχέσεις μεταξύ μας εξαιρετικές».

-το αν είχε προτάσεις στη διάρκεια της σεζόν: «Ναι, υπήρχαν ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα, δεν χρειάζεται να πούμε ποιες είναι αυτές. Ξέρει και ο ΠΑΟΚ. Έκρινα πως θα ήταν καλύτερο και για μένα και για τον ΠΑΟΚ να μείνω και να τελειώσουμε αυτό που όλοι μαζί αρχίσαμε. Υπήρχε η διαίσθηση από όλα τα παιδιά ότι κάτι καλό θα βγει από τη φετινή μας συνύπαρξη. Μερικές φορές τα συναισθήματα που βιώνεις σε έναν ζωντανό οργανισμό όπως ήταν φέτος ο ΠΑΟΚ είναι πολύ έντονα και ξεπερνούν κάποιες προσωπικές ατομικές φιλοδοξίες. Η απόφασή μου να παραμείνω ως το τέλος ήταν απόλυτα συνειδητή».

-το μέλλον του: «Αυτό που νιώθω για την ομάδα για τον ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ δυνατό. Σε πρώτη φάση θέλω να ηρεμήσω, να ξεκουραστώ. Μετά θα δούμε, το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ θα είναι η πρώτη ομάδα με την οποία θα συζητήσω. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω να παίξω στο εξωτερικό. Αυτό που βλέπω καμιά φορά όμως στα ξένα γήπεδα και ζηλεύω είναι τον κόσμο που στηρίζει και χειροκροτεί την ομάδα του ακόμη και στις ήττες. Με βοήθησε πολύ ο ΠΑΟΚ αυτή τη διετία, δεν είμαι αχάριστος. Όπως κι εγώ έκανα ό,τι μπορούσα και πιστεύω βοήθησα κι εγώ την ομάδα. Είμαι τυχερός που συνεργάστηκα με έναν προπονητή στη φιλοσοφία του οποίου είναι η όσο δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση παικτών στις θέσεις 4 και 5 αλλά και με το υπόλοιπο σταφ που διαχειρίστηκε την ομάδα με πολύ ανθρώπινο και ταυτόχρονα επαγγελματικό τρόπο».

-την προσωπική του απόδοση και το όνειρο της Εθνικής: «Είχα θέσει τρεις στόχους από την αρχή. 0 πρώτος ήταν να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει, να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ο δεύτερος ήταν να δείξω ότι μπορώ και καλύτερα, να έχω μια πορεία καλύτερη από την προηγούμενη και νομίζω τα κατάφερα. Δούλεψα πολύ και θα συνεχίζω να δουλεύω. 0 τρίτος ήταν να αποδείξω ότι έχω μια σταθερή πορεία, ότι έχω και διάρκεια στην απόδοσή μου, να πείσω ότι ενδεχομένως αξίζω και μια κλήση στην Εθνική. Ποιος δεν θέλει να φορέσει το εθνόσημο; Ναι, είναι όνειρο δεν το κρύβω όμως άλλοι είναι αυτοί που θα κρίνουν. Ξέρω πολύ καλά πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός, γνωρίζω πώς η Εθνική μας έχει από τους καλύτερους ψηλούς στην Ευρώπη».

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.sport-fm.gr/article/tsairelis-prwta-o-paok-oneiro-i-ethniki/769085
Μια πολυ καλη και αξιοπιστη λυση ειναι ο Τσαιρελης.

« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 03, 2014, 10:38:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Μεγάλο τρελοκομείο ο Μπόγρης.Γι αυτό τον γουστάρω.   musicrocker

Τοι ιδιο και η Κοκκινου.... 8)
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #24 στις: Ιουνίου 03, 2014, 10:47:35 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μαζι σου  8)

Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #25 στις: Ιουνίου 03, 2014, 11:29:22 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παικτης- εργαλειο με ολη την σημασια της λεξης  8)

«Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης»

Όπως και να έχει άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι περήφανοι και δικαιωμένοι για την περσινή επιλογή του Βαγγέλη Μαργαρίτη. Δεν είναι και μικρό πράγμα να αναδειχθεί ένα παιδί στα 31 του. Και ο... Margaret ήταν φέτος καλύτερος με ένα λεπτό μικρότερη συμμετοχή μέσο όρο. Ο φόργουορντ του Δικεφάλου μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και στάθηκε στην μεγάλη επιτυχία κατάληψης της 3ης θέσης. Και ένα ντεσού που δίνει ακόμα μεγαλύτερο κρέντιτ σε αυτό. Ήταν η πρώτη φορά τα τελευταία 16 χρόνια που έφτασε σε διάκριση στα πλέι οφ με μειονέκτημα έδρας. Από την σεζόν 1997-98 όταν απέκλεισε στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό...

«Ήταν μεγάλη επιτυχία γιατί φτάσαμε στο μεγαλύτερο στόχο μας. Δεν γίνεται να πας παραπάνω γιατί είναι η μεγάλη η διαφορά των δύο πρώτων από μας» σχολίασε ο Μαργαρίτης και πρόσθεσε...

«Ήταν πολύ καλή η χρονιά, είμαστε όλοι χαρούμενοι για την 3η θέση και το δείξαμε και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο» σημείωσε ο παίκτης που θυμήθηκε και την σειρά με τον Παναθηναϊκό θέλοντας να τονίσει το πόσο ανταγωνιστικός ήταν φέτος ο Δικέφαλος... «Μπορούσαμε να πετύχουμε μια νίκη με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί σε όλη την χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Και ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα. Κάναμε όλοι μεγάλη προσπάθεια, σπάσαμε την έδρα του και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για όλους μας. Ήμασταν ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, όλοι προσπαθούσαν ο ένας για τον άλλο, είχαμε συγκέντρωση στα παιχνίδια και τις προπονήσεις, ενώ ήταν τρομερή η επικοινωνία με τον κόουτς. Όλα αυτά μας βοήθησαν να κατακτήσουμε την 3η θέση» τόνισε ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο οποίος αναφερόμενος στο μέλλον και στις βάσεις πάνω στις οποίες μπορεί να κτίσει οι ΠΑΟΚ, είπε...

«Η βάση ήταν αυτό που δείξαμε φέτος. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο και μπορεί τα επόμενα χρόνια να διεκδικούμε περισσότερα πράγματα. Η διοίκηση προσπαθεί για την εξυγίανση, αλλά θα είναι πολύ καλό να έρθει ένας επενδυτής για να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει περισσότερα πράγματα». Τέλος ο Μαργαρίτης αναφέρθηκε και στην στήριξη του κόσμου στην διάρκεια της χρονιάς, λέγοντας... «Ο κόσμος έχει στο μυαλό την ομάδα για τα πιο ψηλά. Υπάρχει βέβαια παράπονο που δεν είχε στο γήπεδο το κόσμο που θα θέλαμε, αλλά εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ερχόταν στα παιχνίδια. Θέλαμε περισσότερους, αλλά μπράβο σε όσους ερχόταν» κατέληξε ο παίκτης του Δικεφάλου.

Διάκριση χρονιάς

Ο Μαργαρίτης πέτυχε και κάτι πολύ σημαντικό με την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς. Μετά από δύο σεζόν είναι πλέον ο 12ος κορυφαίος μπλοκέρ στην ιστορία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα ΕΣΑΚΕ (από 1992-93). Η λίστα: Γιαννούλης 123, Ρεντζιάς 112, Μπέρι 99, Φασούλας 77, Μακρέι 56, Βασιλόπουλος 55, Γκάρετ 54, Παπαδόπουλος 43, Μπαλογιάννης 38, Γκετσέφσκι 38, Μοράλες 35, Μαργαρίτης 33.

http://www.metropolisradio.gr/news_det.asp?artid=76532

« Απάντηση #26 στις: Ιουνίου 03, 2014, 11:39:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Πολλη "back door" και "καρφωματα" μυριζομαι.... :grin1:
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #27 στις: Ιουνίου 03, 2014, 04:01:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έχω προσφορές από ομάδες»

Μία εξαιρετική χρονιά για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να παίρνει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της Α1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν ο Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα στον Πανιώνιο στη σειρά των μικρών τελικών και μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για το μέλλον του:

«Έχω ήδη προσφορές από ομάδες και έχω αντιληφθεί το ενδιαφέρον. Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνω, δεν έχω αποφασίσει. Θα επιλέξω όμως μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Θα κοιτάξω το καλύτερο, είτε πρόκειται για ομάδα της Ευρωλίγκα είτε του Eurocup. Γιατί όχι να μην μείνω και στον ΠΑΟΚ; Θα συζητήσουμε πριν φύγω για τις ΗΠΑ με την ΚΑΕ. Νοιώθω τόσο καλά εδώ και τόσο άνετα, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Το ίδιο και η οικογένειά μου. Μακάρι να μου γίνει η καλύτερη πρόταση για να ανανεώσω.

Θα πάρω την υπηκοότητα της Βοσνίας και ίσως να είναι κι ένα αβαντάζ για την καριέρα μου στην Ευρώπη. Πιθανότατα θα παίξω και στους τέσσερις αγώνες των προκριματικών του επόμενου Ευρωμπάσκετ που θα γίνουν τον Αύγουστο κι εφόσον προκριθεί η ομάδα όπως πιστεύω θα αγωνιστώ του χρόνου και στην τελική φάση της διοργάνωσης».

http://www.coppa.gr/news/5807/koyper-eho-prosfores-apo-omades
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #28 στις: Ιουνίου 03, 2014, 08:09:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Έτσι και ακόμη καλύτερα την επόμενη σεζόν»

Ο ΠΑΟΚ είναι μία οικογένεια και η ομάδα μπάσκετ το επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο. Αυτό ακριβώς έγινε και το βράδυ της Δευτέρας, στο δείπνο που παρέθεσε σε όλη την ομάδα, τα μέλη της διοίκησης, αλλά και στο αγωνιστικό τμήμα ο κ. Θανάσης Χατζόπουλος, εκ των χορηγών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας εδώ και πολλά χρόνια, μα πάνω και πρώτα από όλα, ένθερμος φίλος της ομάδας.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Ευάγγελος Γαλατσόπουλος, μίλησε σε όλα τα μέλη της ομάδας και μεταξύ άλλων είπε… «Η προσπάθεια που έγινε φέτος ήταν συγκινητική. Αναδείξατε το μεγαλείο του ΠΑΟΚ. Η προσπάθειά σας ήταν επίπονη, όπως επίπονη ήταν και η προσπάθεια της διοίκησης για να διατηρήσει το οικογενειακό κλίμα που από την αρχή δημιουργήσατε. Και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για ότι έγινε με αυταπάρνηση φέτος. Όπως είμαστε τώρα, μια οικογένεια, η διάθεση και η επιθυμία της διοίκησης είναι, να είμαστε έτσι και την επόμενη χρονιά. Έτσι και ακόμη καλύτεροι. Εύχομαι καλή ξεκούραση σε όλους και όταν θα έρθει η ώρα να βρεθούμε ξανά, να είμαστε όλοι μαζί».

Ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος στη σύντομη ομιλία του προς την ομάδα, είπε μεταξύ άλλων: «Σας ευχαριστώ όλους για την προσπάθεια και την συνεργασία που είχαμε. Και τους παίκτες, και τους συνεργάτες μου και την διοίκηση για την συμπαράσταση. Για τους παίκτες ειδικά, θα πρέπει να πω ότι μπορεί μερικές φορές είτε να σας αδίκησα, είτε να σας στεναχώρησα, αλλά πάντα ότι συνέβη, έγινε για το καλό της ομάδας».

Ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ Τέλης Ζουρνατσίδης ολοκλήρωσε τις σύντομες ομιλίες, με πολύ χαρακτηριστικό και αρκετά έντονα συναισθηματικό τρόπο, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την συνεργασία. Όταν το καλοκαίρι ξεκινούσαμε την δημιουργία της ομάδας και δεν είχαμε πολλά λεφτά για να αγοράσουμε παίκτες, αποφασίσαμε να αγοράσουμε χαρακτήρες και καρδιές και ο Θεός μας το έδωσε πίσω στο πολλαπλάσιο. Η γιαγιά μου έλεγε ότι θα πηγαίνεις πάντα παιδί μου εκεί που σε αγαπάνε. Τα άλλα να πηγαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Και εμείς, να ξέρετε, σας αγαπάμε πάρα πολύ. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να είμαστε όπως είμαστε και τώρα και θα κάνουμε τα πάντα μέσα στο καλοκαίρι ώστε να είμαστε και του χρόνου όλοι μαζί».

Το δείπνο πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Περαίας, στο εστιατόριο «ΑΝΕΣΤΗΣ», που επίσης είναι ένας εκ των χορηγών της ομάδας.

http://www.paokbc.gr/news/news/3673
Μακάρι να πάμε ακόμα καλύτερα, ευχή όλων μας είναι  pano

« Απάντηση #29 στις: Ιουνίου 04, 2014, 12:01:33 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η επόμενη σεζόν και η παραμονή παικτών

O ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ καλή σεζόν φέτος και φυσικά το ιδανικό για τον "Δικέφαλο" είναι να διατηρήσει τον κορμό της ομάδας, όπως συνεχώς λένε στους "ασπρόμαυρους".

Ρεαλιστικά, πάντως, με βάση τα τωρινά οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ (δεν υπάρχει... άνεση να "ξοδεύονται" μεγάλα ποσά) και το γεγονός πως τα κασέ κάποιων παικτών θα αυξηθούν, σίγουρα η διοίκηση δεν έχει εύκολο έργο σχετικά με την παραμονή κάποιων καλαθοσφαιριστών.

Για παράδειγμα τον Ντι Τζέι Κούπερ, τον έχουν παρακολουθήσει αρκετές ομάδες φέτος και με τις εμφανίσεις που έκανε, σίγουρα τα δεδομένα για την παραμονή του είναι πολύ δύσκολα.

Σχετικά με τον Μαρκ Πέιν, όπως λένε στην ομάδα για να αποχωρήσει από τον Πανιώνιο πήρε χρήματα από τους "κυανέρυθρους" με αποτέλεσμα να επωφεληθεί ο ΠΑΟΚ (με την έννοια πως δεν πλήρωσε όλο το κασέ του) και να τον "κλείσει" τον περασμένο Σεπτέμβρη. Και γι' αυτόν υπάρχει ζήτημα ενδιαφέροντος από το εξωτερικό... Επίσης και για τους Τσαιρέλη, Μπόγρη κατά την διάρκεια της σεζόν υπήρχαν ξένοι σύλλογοι που ενδιαφέρονταν γι' αυτούς. Ούτε για αυτούς τα πράγματα θα είναι απλά.

Είναι προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ να μείνουν αυτοί οι παίκτες (στους Κούπερ και Πέιν που θα αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ τα επόμενα 24ωρα, ήδη έχει μεταφερθεί από τον "Δικέφαλο" πως τους θέλει) και η όποια αύξηση συμβολαίων μπορεί να προσφέρει η ομάδα, αυτό θα είναι στο μέτρο του δυνατού και βάσει των χρημάτων που έχει την δυνατότητα να δώσει η ΚΑΕ. Οπως και να έχει, το θέμα της παραμονής των τεσσάρων παικτών δεν είναι καθόλου εύκολο (έστω κι αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, μοιάζει να είναι δύσκολο) και όποιος παραμείνει, μάλλον θα πρόκειται για επιτυχία από πλευράς του "Δικεφάλου".

Ίσως αν στήριζε φέτος την ομάδα ο κόσμος, να είναι διαφορετικά τα δεδομένα στο οικονομικό και στα ποσά που θα μπορούσε να προσφέρει ο ΠΑΟΚ... Από εκεί και πέρα στον "Δικέφαλο" θέλουν τον Κώστα Χαραλαμπίδη, τον Γιώργο Δέδα και λογικά στο πλάνο θα είναι και ο Λεωνίδας Κασελάκης (στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν πως το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει πρόβλημα με αυτούς, έστω κι αν  ακόμη είναι πολύ νωρίς).

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο και δεν υπάρχει θέμα να αποχωρήσει αφού είναι ένας παίκτης-"εργαλείο", ο Απόλλωνας Τσόχλας πέρυσι υπέγραψε διετές συμβόλαιο ενώ αβέβαιο φαίνεται να είναι το μέλλον των Βουτσίτσεβιτς και Καλλέ (δεν υπολογιζόταν πέρυσι στην ομάδα, άσχετα αν έμεινε και φέτος τελειώνει το συμβόλαιό του). Φυσικά πολλά πράγματα μπορεί να διαφοροποιηθούν, σε περίπτωση που έρθει κάποιος επενδυτής στην ομάδα.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Paok/h_epomenh_sezon_kai_h_paramonh_paiktwn.2823222.html