«Ενδιαφέρον από Κοντομηνά»Ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Κοντομηνά, Μάνος Μαλελής φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4.
Μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena 89,4:
Για τον Δημήτρη Κοντομηνά τόνισε:«Πολύ σύντομα και ίσως μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να έχω περισσότερα νέα για τη κατεύθυνση αυτή. Δεν θέλω να πω κάτι προκαταβολικά, αλλά νομίζω ότι τις επόμενες μέρες να μπορέσω κάτι πιο σοβαρό σχετικά με τα όσα γνωρίζουμε για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια. Για να είμαι σοβαρός και να έχει βαρύτητα ο λόγος μου. Υπάρχουν καλές προοπτικές, αλλά η οριστική απόφαση δεν λήφθηκε για να είμαι ειλικρινής. Αυτό που μπορώ να τονίσω με σιγουριά είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον, το οποίο δεν υπαγορεύει πάντα και αποτέλεσμα. Πολλοί είναι οι λόγοι που μπορεί κάποιος να αλλάξει γνώμη μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά και ζωηρό ενδιαφέρον εκτός Ελλάδας. Νομίζω ότι είχα πει δεν έχει αλλάξει κάτι, απλώς η απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμη. Θα μπορούσα να πω κάτι καλύτερο και ουσιωδέστερο τις επόμενες μέρες».
Για το αν έχει καλύτερο την επόμενη εβδομάδα είπε:«Νομίζω πως ναι, κάτι το οποίο θα είναι καταλυτικό και θα ξέρουμε το που βαδίζουμε. Σε σχέση με την προσωπική μου παρουσία θα είμαι δίπλα στον ΠΑΟΚ έστω και με οποιαδήποτε μορφή. Δεν θέλω να γεμίσω με αισιοδοξία τον μπασκετικό κόσμο του ΠΑΟΚ πριν έχω κάτι οριστικό».
Για το πώς βλέπει τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ:«Είναι καταξιωμένος παίκτης ο Βον και με τις πιθανές ακόμα αλλαγές στον ΠΑΟΚ, όπως διαβάζω στον Τύπο ότι υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Κασελάκη, έφυγαν τόσοι παίκτες, η ομάδα έχει αποδυναμωθεί και θα θέλει βοήθεια. Δύσκολα θα μπορέσει να αναζητηθεί παίκτης με προσόντα όπως ο Τσαϊρέλης, ο οποίος ήταν ακρογωνιαίους λίθους στην άμυνά μας, όπως και ο Μπόγρης ο οποίος δεν ξέρω που έχει καταλήξει ακόμη. Θα κινηθεί η διοίκηση σε πολλές κατευθύνσεις. Μέσα στη δική μου σκέψη και όχι της διοίκησης, είναι του Αθηναίου και ενός άλλου παίκτη του Άρη που ήταν πρόσφατα, ένας από τους πολύ καλούς παίκτες».
Για το ότι φεύγουν όλοι οι ψηλοί υπογράμμισε:«Νομίζω πως όλοι οι ψηλοί φεύγουν. Μπόγρης, Κασελάκης, Τσαϊρέλης έφυγαν και αλλάζει όλο το σκηνικό. Ο Βον όσο καλός και αν είναι χρειάζεται βοήθειες, οι οποίες πρέπει να υπάρχουν οι έμπειροι αλλά και οι υπόλοιποι θα πλαισιώσουν και θα καταξιωθούν και αυτοί».
Για το αν έχει μιλήσει με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο απάντησε:«Δεν έχω μιλήσει με τον Λάζαρο, αλλά δεν πιστεύω ότι ο ίδιος θα εμπλακεί ξανά στην ιστορία του μπάσκετ. Πιθανών ως προπονητής. Αυτό μου είχε αφήσει να εννοηθεί στη τελευταία μας συνάντηση, αλλά δεν ξέρω τις διαθέσεις και δεν έχει κάποια συζήτηση από μένα».
Για το ότι η ΚΑΕ πρέπει να κινηθεί γρήγορα κατέληξε:«Η διοίκηση της ΚΑΕ βρίσκεται σε συνεχή επαφή και μαζί μου και νομίζω ότι θα κινηθούμε σε κάποια καλύτερη εξέλιξη γιατί και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται με την θέση που κατέχει ο ΠΑΟΚ να ανταπεξέλθει αν δεν γίνουν σοβαρές προσθήκες στο».
Αυτο για το ενδιαφερον το ακουω 2 χρονια περιπου, την ιδια εποχη.
Ο Κοντομηνας βοηθαει με τις χορηγιες και ως εκει, αυτο καταλαβαινω τα υπολοιπα ειναι για αλλους λογους μαλλον.