1. Kevin Dillard

Αποστολέας Θέμα: 1. Kevin Dillard  (Αναγνώστηκε 2934 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

1. Kevin Dillard
« στις: Ιουλίου 08, 2017, 11:55:28 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
O Kevin Dillard στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Kevin Dillard για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

O Kevin Andre Dillard γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου του 1989 στο Homewood του Illinois, έχει ύψος 1.83 και αγωνίζεται ως guard.
Ξεκίνησε την κολεγιακή του καριέρα από το Southern Illinois (2008-2010), αλλά αποφοίτησε από το Dayton (2011-2013), έχοντας 15.3 πόντους (41 % στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 89% στις βολές), 4.5 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ σε 33 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην τελευταία του σεζόν.
Ο πρώτος του σταθμός στην Ευρώπη ήταν η Novipiu Casale (2013-2014), με την οποία είχε 15.7 πόντους (43% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 78% στις βολές), 3.9 ασίστ και 3.2 ριμπάουντ σε 29 συμμετοχές στην δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος.
Την επόμενη σεζόν (2014-2015), ξεκίνησε από τη VEF Riga στην οποία έμεινε μέχρι τον Νοέμβριο, ενώ τον Δεκέμβριο μετακόμισε στην Pau Orthez, με την οποία είχε 11.8 πόντους (48% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα και 79% στις βολές), 2.3 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ σε 23 αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος.
Το πέρασμα του από τη γερμανική MHP RIESEN Ludwigsburg και τη γαλλική Cholet στο ξεκίνημα της σεζόν (2015-2016) αποδείχθηκε σύντομο και έτσι τον Νοέμβριο του 2015 υπέγραψε στον Απόλλωνα Πάτρας. Εκεί πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις μετρώντας 18.6 πόντους (52.6% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 89.7% στις βολές), 4 ασίστ και 4.6 ριμπάουντ ανά αγώνα. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με τον Απόλλωνα, μετακόμισε στην Antwerp, όπου συμμετείχε στα playoffs του βελγικού πρωταθλήματος μετρώντας 16.2 πόντους (56.5% στα δίποντα, 31.8% στα τρίποντα και 88.9% τις βολές), 4.3 ασίστ και 4.8 ριμπάουντ σε 6 παιχνίδια,
Το ξεκίνημα της σεζόν 2016-2017 τον βρήκε στην Τουρκία για λογαριασμό της Pinar Karsiyaka, με την οποία αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος, μετρώντας 12 πόντους (38.7% στα δίποντα, 51.9% στα τρίποντα και 81.8% στις ελεύθερες βολές), 4.9 ασίστ και 2.2 ριμπάουντ) και 7 παιχνίδια του Basketball Champions League (7.6 πόντοι, 4.7 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ). Τον Ιανουάριο του 2017 μετακόμισε στους New Zealand Breakers, οι οποίοι αγωνίζονται στη NBL της Αυστραλίας και αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια έχοντας 18.1 πόντους, 4.8 ασίστ και 4 ριμπάουντ. Τον Φεβρουάριο του 2017, υπέγραψε στην Maccabi Ashdod, με την οποία σε 13 αγώνες είχε 8.1 πόντους (45.5% στα δίποντα, 41.7% στα τρίποντα και 58.8% στις βολές), 2.6 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Kevin Dillard
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 08, 2017, 11:57:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ελπίζω να αποδειχτεί καλή επιλογή....

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 08, 2017, 02:26:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλορίζικος και εύστοχος!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 08, 2017, 03:00:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Πανω απο 12 ποντους μεσο ορο εχει, πιστευω να το δειξει και σε εμας με το παραπανω.
Καλως ηρθες στον  pano
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 09, 2017, 01:13:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να κάνουμε κάτι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ»

Έτοιμος, ανυπόμονος και αποφασισμένος δηλώνει ο Kevin Dillard, στις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτης του ΠΑΟΚ. Ο Kevin Dillard περιμένει την στιγμή που θα ενσωματωθεί με την ομάδα και εκφράζει την αισιοδοξία για την σεζόν που έρχεται…

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο You are not allowed to view links. Register or Login για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ και όπως εξήγησε χαρακτηριστικά… «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ πλούσια παράδοση και συνεχίζει να χτίζει ξεκινώντας μία καινούργια εποχή με τον κόουτς Παπαθεοδώρου.

Θέλω να είμαι κι εγώ κομμάτι όλης αυτής της προσπάθειας», ενώ αναφέρθηκε στην καθοριστική επαφή που είχε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ: «Μετά την πρώτη μου συνομιλία με τον προπονητή, με έκανε να είμαι πολύ έτοιμος να πολεμήσω για αυτόν στο γήπεδο. Μόνο η εμπιστοσύνη που έχει σε μένα, η κατεύθυνση που βλέπει την ομάδα να πηγαίνει και τα κομμάτια που θα πάρει για να το καταφέρει αυτό, με κάνουν να περιμένω μεγάλα πράγματα. Είμαστε περίπου στην ίδια θέση και οι δύο, μόλις φτάσαμε για να κάνουμε κάτι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ».

Στη συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Kevin Dillard, μίλησε επίσης… 

Για τον αριθμό «1» στη φανέλα του, τον οποίο επιλέγει από τα πρώτα του χρόνια στο κολέγιο: «Αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει την ενότητα. Μία ομάδα, ένας στόχος κι αυτός ο στόχος είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να κερδίζουμε στη διάρκεια. Για αυτό και θα επιλέξω και στον ΠΑΟΚ το νούμερο 1».

Για αυτά που γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικοί και η ομάδα είναι σαν οικογένεια και πολύ υποστηρικτική.  Ακούγεται ενθουσιαστικό το να παίξω στον ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι είναι ο δεύτερος απόφοιτος του Dayton, μετά τον Jordan Sibert, που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ: «Το ξέρω και τον γνωρίζω. Μίλησα μαζί του, αλλά λίγο. Κι αυτό δεν έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου, γιατί πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης έχει την δική του εμπειρία και θέλω η δική μου στον ΠΑΟΚ να είναι η καλύτερη δυνατή».

Για την παρουσία του ΠΑΟΚ σε Ελληνικό πρωτάθλημα και Basketball Champions League, δύο διοργανώσεις που γνωρίζει: «Και οι δύο διοργανώσεις έχουν καλούς προπονητές και παίκτες, αλλά αυτό ειλικρινά είναι κάτι που αποτελεί κίνητρο για μένα. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το παίζεις εναντίον τόσο ισχυρών ομάδων και να κερδίζεις. Και σκοπεύω να το κάνω αυτό φέτος με τον ΠΑΟΚ…»

Για τα παιχνίδια του απέναντι σε ΠΑΟΚ και την Κηφισιά του Ηλία Παπαθεοδώρου, την σεζόν 2015-16, όπου κέρδισε και στα δύο με εξαιρετικές εμφανίσεις… «Θυμάμαι πολύ καλά εκείνα τα παιχνίδια. Ήταν πολύ καλά παιχνίδια και για την ομάδα μου και για μένα και είναι τρελό, το πώς τα πράγματα έχουν κάνει έναν κύκλο. Αν αυτό είναι που ενέπνευσε εμπιστοσύνη για μένα, τότε αυτά τα δύο παιχνίδια δούλεψαν πολύ καλά για μένα».

Για αυτά που μπορούν να περιμένουν η ομάδα και οι φίλαθλοι από τον Kevin Dillard: «Οι φίλαθλοι και η ομάδα μπορούν να περιμένουν μία σεζόν που θα τους ικανοποιήσει. Μία πολύ ενεργητική σεζόν. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να εκμεταλλευτώ αυτά που έχω μπροστά μου. Θα έχουμε ότι χρειαζόμαστε για να είμαστε ευτυχείς. Η επιτυχία μας εξαρτάται μόνο από την αφοσίωση και την μάχη και αυτά μπορείτε να τα περιμένετε από μένα».

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 09, 2017, 01:14:50 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Εύχομαι να αποδειχτεί πολύ καλός για την ομάδα...
Πιστεύω πως θα είναι.

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 09, 2017, 10:38:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Εχω πολυ καλο προαισθημα για τον παικτη.
Μακαρι ν δικαιωθω και να μας δικαιωσει!
Καλως ηρθες man! pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 10, 2017, 01:31:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Μπασκετοφατσα.Αντε να δουμε
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 11, 2017, 02:47:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Στο γηπεδο θα τον δουμε, ελπιζω να ειναι σταθερος στην αποδοση του για να μην εχουμε ξανα αυτο το ραβε-ξυλωνε μεσα στην χρονια!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

Απ:1. Kevin Dillard
« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 01, 2017, 03:28:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!