Ηλίας Παπαθεοδώρου (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Ηλίας Παπαθεοδώρου (Coach)  (Αναγνώστηκε 18777 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ηλίας Παπαθεοδώρου (Coach)
« Απάντηση #270 στις: Απριλίου 21, 2019, 12:21:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Παμε για "εμφυλιο" με οσα λεγονται και θα ειπωθουν αργοτερα. :(
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #271 στις: Απριλίου 22, 2019, 11:02:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Δεν μπορω να καταλαβω.....Τα "εχει" με τον Μπανε ? Τα "εχει" με την οικογενεια Σαββιδη ?  Τα "εχει" με τον κοσμο ? Ελπίζω να μιλήσει τις επομενες ημέρες...

Παντως φοβαμαι πολυ για την επομενη ημερα... Και δεν εννοω αν θα παιξουμε στα πλει-οφ και τι πορεια θα κανουμε, αλλα εαν υπαρξει θεμα αδειοδοτησης και συμμμετοχης μας στο πρωταθλημα της Α1....Ολα παιζουν....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #272 στις: Απριλίου 23, 2019, 10:46:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Μαλλον μ αυτους που εφυγαν αλλα... δεν εφυγαν τα χει  Τελη
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #273 στις: Μαΐου 18, 2019, 09:46:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Συνεχίζουμε να βιώνουμε μια κατάσταση δύσκολη, βασικός στόχος μας σήμερα ήταν να τελειώσουμε το παιχνίδι με τους έξι παίκτες υγιείς, για να τελειώσουμε τα πλέι οφ με τον τρόπο που θέλουμε, όρθιοι μέσα στο γήπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σημερινή τους προσπάθεια. Θα κρατήσω τις σκέψεις και τα συναισθήματα μου για μετά το τέλος του πρωταθλήματος, μετά θα μιλήσουμε. Εμείς είμαστε μέσα στην ομάδα και αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται, κάποιοι άλλοι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που πρέπει

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί εμείς έχουμε ξεκαθαρίσει ότι θα τελειώσουμε τη σεζόν μέσα στο γήπεδο».

Κουρασες!
Πες για ποιους μιλας να τελειωνουμε, αιντε να πουμε! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #274 στις: Μαΐου 19, 2019, 11:26:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ακόμα 1 παιχνίδι και αντίο....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #275 στις: Μαΐου 19, 2019, 02:56:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
 :'( :'( :'( :'( >:( >:( >:( >:(
Οφείλονται εξηγήσεις
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #276 στις: Μαΐου 19, 2019, 05:06:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μη νομιζει παντως οτι δεν θα φερει ευθυνη επειδη θα μιλησει μετα το τελος.
Η το βουλωνεις ή μιλας.
Ο Παπαθεωδορου και δεν το βουλωνει και μιλαει! >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #277 στις: Μαΐου 22, 2019, 07:57:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Τελειώσαμε όπως είχαμε υποσχεθεί, όρθιοι μέσα στο γήπεδο»

«Σήμερα είναι πολύ περίεργη και ιδιαίτερη μέρα για την ομάδα και για εμένα. Δεν έχω να αναλύσω πράγματα για το παιχνίδι, δεν έχει αξία. Θα σας πω όσα είπα στους παίκτες μου στα αποδυτήρια και νομίζω ότι αξίζουν τον κόπο να περάσουν προς τα έξω.

Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια ειδικά μετά τον Φεβρουάριο, για να φτάσουμε ως εδώ. Είναι μεγάλη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ το ότι σήμερα υπήρχε μία κανονική ομάδα που πάλεψε σε ένα ματς playoffs. Είναι σαν να πήρε τίτλο. Το ότι η ομάδα κατάφερε και τελείωσε τη χρονιά είναι τεράστιο επίτευγμα που μόνο όσοι το έζησαν από μέσα μπορούν να το αντιληφθούν. Γι’ αυτό είμαστε περήφανοι που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας. Βρέθηκαν πολλοί σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Μείναμε όρθιοι, είχαμε το πνεύμα που αξίζει να έχει μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω αυτά τα καταπληκτικά παιδιά και δεν μιλάω για την αγωνιστική αξία. Όρθωσαν το ανάστημα τους και τελείωσαν τη χρονιά μαζί μας, αξίζουν πολλά. Αυτοί οι παίκτες δεν σήκωσαν τίτλο αλλά φτάσανε κοντά στο να το κάνουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι μέλη της ιστορίας του ΠΑΟΚ και έτσι πρέπει να τους συμπεριφερόμαστε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, όλο το τιμ που βίωσαν τα ίδια προβλήματα. Έχω να πω μόνο καλά λόγια για όσους βλέπω εδώ μέσα στα γραφεία που μας στήριζαν με τον τρόπο που μπορούσαν. Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για μένα που επιλέχθηκα να είμαι προπονητής στον ΠΑΟΚ παρά τις δύσκολες καταστάσεις. Μπορούσαμε με διαφορετικές συνθήκες να πετύχουμε περισσότερα. Αυτό μόνο με λυπεί, το ότι δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θα μπορούσαμε. Όλα τα υπόλοιπα τα έχω βάλει στο πίσω μέρος του μυαλού μου, το τι έφταιξε, τι έγινε. Είναι δευτερεύοντα. Πρέπει να υπάρχει συσπείρωση και θετικό κλίμα όχι στην απόδοση ευθυνών αλλά στο να στηριχθεί η ομάδα και να βρεθεί λύση. Για τους ανθρώπους της ομάδας εγώ δεν σηκώνω κουβέντα. Είναι τίμιοι, ηθικοί και εργασιομανείς. Όποιος έχει κάτι άλλο στο μυαλό του, εξυπηρετεί άλλα συμφέροντα. Δεν είναι δουλειά μου να επεκταθώ. Ευχαριστώ τον Bane Prelevic και τους συνεργάτες του που μου έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψω σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».

Γιατί έμεινε ως το τέλος: «Είχα πει ότι όταν υπογράφω κάτι το τηρώ μέχρι το τέλος. Το κίνητρο μου ήταν πολύ μεγάλο γιατί πίστευα και πιστεύω ότι παρά τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν από τις 15 Σεπτεμβρίου, πίστεψα πολύ στην ομάδα που είχαμε οργανώσει. Θεωρούσα στο μυαλό μου, ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί μία λύση - όχι προσωρινή που θα μπαλώσει- και θα μας έδινε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που θέλαμε. Παρά τις απώλειες του Yanick Moreira και του Γιάννη Αθηναίου, η ομάδα κατάφερε εμφατικά να είναι μέσα στους στόχους της, να διεκδικήσει ένα Κύπελλο στα ίσια, να περάσει στους “16” του Basketball Champions League. Είναι δύσκολο να κρατήσεις όμως έτσι μία ομάδα. Όσο υπήρχαν άνθρωποι να στηρίζουν, εγώ δεν μπορούσα να φύγω. Υπάρχουν άνθρωποι που ήταν κάθε μέρα εδώ, είτε στο γήπεδο είτε έξω από αυτό».

Για το αν μπορεί να μείνει στην ομάδα αν αλλάξει κάτι: «Δεν έχει σημασία τι πιστεύω. Εμείς ολοκληρώσαμε μία διαδρομή δύο ετών. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να κάνω απολογισμό. Πρέπει να μας δοθεί χρόνος αφού βάλαμε το προσωπικό εγώ κάτω από την ομάδα. Πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλύτερο για εμάς. Μακάρι το πρόβλημα να είναι η απαρχή για μία λύση και ο ΠΑΟΚ να φτάσει εκεί όπου αξίζει. Είναι νωρίς ακόμη».

Για το ποιοι εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα: «Αναγκάστηκα πολλές φορές φέτος να πάρω θέση, να βγω πιο μπροστά να παρουσιάσω το πρόβλημα και να εκτεθώ. Η δουλειά μου είναι μέσα στο γήπεδο και έχει να κάνει με αγωνιστικά θέματα. Δεν είμαι αυτός που θα ρίξει λάδι στη φωτιά και θα συνεχίσω να πετάω σπόντες. Πρώτον γιατί δεν είναι αρμοδιότητα μου και πραγματικά θέλω κατά δεύτερο, όλοι να βοηθήσουν αυτήν την προσπάθεια. Δεν θέλω να απαντήσω ευθέως στην ερώτηση».

Για το χειροκρότημα του κόσμου και το τι αφήνει πίσω του: «Στις 27 Μαΐου 2017 όταν έκατσα στην ίδια θέση για την παρουσίασή μου, είχα περισσότερο κόσμο απέναντι μου. Δέχτηκα μεγάλη αμφισβήτηση διαδεχόμενος έναν πολύ και σεβαστό προπονητή, τον κύριο Μαρκόπουλο και βγαίνοντας από την αίθουσα πίστεψα ότι δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά. Ήθελα όμως να δείξω ότι μπορώ να σταθώ. Το χειροκρότημα που πήραν τα παιδιά σήμερα, δεν ανταλλάσσεται με δολάρια ή ευρώ. Ίσως δεν ανταλλάσσεται ούτε με τίτλο. Ευχαριστώ αυτούς που μας στήριξαν. Ο ΠΑΟΚ έχει σοβαρό, μπασκετικό κοινό που μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του αθλήματος. Ήταν μεγάλη χαρά το ότι μας χειροκρότησαν. Δεν είμαι έτοιμος να κάνω απολογισμό, γιατί η χρονιά περιλαμβάνει δύο περιόδους. Την ομάδα μέχρι τον Φεβρουάριο και μετά τον Φεβρουάριο. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές και γι’ αυτό δεν είμαι σε θέση να πω τι αφήνω πίσω μου. Κάναμε όμως τεράστια προσπάθεια. Νιώθω καλά με τον εαυτό μου, έδωσα ό,τι είχα».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #278 στις: Μαΐου 22, 2019, 11:19:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ουτε σημερα απαντησες αν και επρεπε κατα την γνωμη μου.
Κακως ομως αφηνες υπονοουμενα.
Σε ευχαριστουμε για οσα εδωσες.
Τηρουμενων των αναλογιων παιξαμε κατα διαστηματα καλο μπασκετ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #279 στις: Μαΐου 23, 2019, 09:31:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Συμφωνω.
Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο μιλουσε για ΠΑΟΚαρχες κτλ! facepalm
Τεσπα, δεν εχει νοημα πλεον.
Προπονητικα δε, θεωρω πως εκανε οτι μπορουσε, καποιες φορες υπερεβαλε ευατο.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!