Ηλίας Παπαθεοδώρου (Coach)

Αποστολέας Θέμα: Ηλίας Παπαθεοδώρου (Coach)  (Αναγνώστηκε 18781 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Ηλίας Παπαθεοδώρου (Coach)
« Απάντηση #260 στις: Φεβρουαρίου 23, 2019, 12:35:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Δυστυχως κι εδω πολλα ακουγονται αλλα τωρα δεν ειναι η ωρα.Τωρα προεχει να σωθει Ο ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #261 στις: Φεβρουαρίου 23, 2019, 10:35:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δοξα τον Θεο στον ΠΑΟΚ μια ζωη "πολλα ακουγονται"
Αυτο μας εφαγε δυστυχως.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #262 στις: Μαρτίου 02, 2019, 06:50:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Μετά από ένα μήνα επιστρέψαμε στο πρωτάθλημα, το σημαντικό για εμάς είναι η νίκη. Θα μας βοηθήσει αυτό το παιχνίδι να βρούμε ρυθμό. Να φτάσουμε σε ένα αγωνιστικό επίπεδο όπως ήμασταν πριν από 15 μέρες. Ο Χολαργός είναι πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, φάνηκε και στο τέλος που απέδειξαν πόσο καλοί είναι προσπάθησαν να επιστρέψουν με «όπλο» την άμυνα τους  που είναι και το δυνατό τους στοιχείο. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε παρακάτω, συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην προετοιμασία: «Η πραγματικότητα είναι ότι η πρώτη προπόνηση έγινε χθες, παραμονή του αγώνα. Η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ήταν δεδομένο ότι θα μας επηρεάζει κάποια στιγμή. Είχαμε ένα «black out» στην απόδοση μας όταν είχαμε προβάδισμα 20 πόντων».

Για την επόμενη μέρα και την βοήθεια από την οικογένεια Σαββίδη: «Γενικότερα υπάρχει αισιοδοξία. Από την πλευρά μας έχουμε πάρει ένα ξεκάθαρο και ουσιαστικό μήνυμα. Δεν έχει μείνει μόνο στα λόγια η προσπάθεια αλλά έγινε πράξη. Ελπίζω να μετουσιωθεί και σε κάτι καλό για την ομάδα. Αυτό που είναι πιο σημαντικό για την ομάδα είναι να χτίσει την επόμενη της μέρα. Αυτό είναι πιο σημαντικό από τους τελικούς».

Για την κατάσταση του Χάτσερ είπε: «Ο Χάτσερ δέχτηκε ένα χτύπημα χθες, το βράδυ επιδεινώθηκε η κατάσταση του και πάρα την φροντίδα των γιατρών δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σημαντικό».

Για τον Τζόουνς είπε: «Ο Τζόουνς είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Ζούσε εδώ και 3 μήνες με ένα πρόβλημα στα γόνατα του μο τραυματισμός του είναι πολύ σοβαρός και αύριο θα έχουμε εξελίξεις για το αν θα συνεχίσει μαζί μας» ενώ σε ερώτηση αν αντικατασταθεί τόνισε: «Είναι δύσκολο λόγω του οικονομικού».

Με το ζόρι κρατιόμαστε...
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #263 στις: Μαρτίου 30, 2019, 06:30:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Σε κάθε παιχνίδι συμβαίνει, εμείς εκνευριζόμαστε. Το θέμα είναι δικό μας, δεν είναι όμως θέμα προπονητή και διοίκησης, ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του. Σήμερα ήταν η μέρα του φιλάθλου, ήρθε αρκετός κόσμος στο γήπεδο, πολλές οικογένειες, παίχτηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι αλλά κάποιοι άλλοι έγιναν πρωταγωνιστές. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 100 διαιτητές δεν ξέρω πως είναι αξιολογημένοι και δεν μιλάω για τους σημερινούς. Εγώ έφαγα τα... σκατά μου για παίξω Α1. Αυτοί με ποιο κριτήριο παίζουν στην κατηγορία;

Με άλλο τρόπο σφυρίζει ο ένας και με άλλον ο άλλος. Το ένα είναι αντιαθλητικό και το άλλο δεν είναι
. Είναι όμως ένα σύνθετο πρόβλημα και δεν μπορούμε να το λύσουμε. Σήμερα δυστυχώς πέσαμε στην ίδια παγίδα. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε όμως όταν το βλέπεις δεν μπορείς να αντιδράσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα σουτάραμε την πρώτη βολή στο τέλος του ημιχρόνου σε ματς με κατς. Πως να τα ξεπεράσει ο παίκτης όλα αυτά; Σβήνει ξαφνικά η ομάδα. Αφήστε μας να χαρούμε γι' αυτό που παρουσιάζουμε μέσα σε 1000 προβλήματα. Έλεος».

Από 'κει και πέρα, ανέφερε: «Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ για μεγάλο διάστημα, με καλές αποφάσεις, καλή εκτέλεση και κερδίσαμε. Θέλω να συγχαρώ το Λαύριο για ένα κομμάτι που αξίζει την προβολή του, έχει επενδύσει πολλά σε νεαρούς παίκτες, τους έχει δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι από τις ελάχιστες ομάδες που παρότι κινδύνευσαν δεν άλλαξαν το πλάνο τους. Έτσι νέα παιδιά δείχνουν το ταλέντο τους και γι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και ο κ. Σερέλης και η διοίκηση του Λαυρίου.

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά σε έναν ρυθμό. Βάλαμε σχεδόν 100 πόντους με 25 ασίστ, με 45% στα τρίποντα. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Όταν ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλά και αντιδράει η άλλη ομάδα, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα».

Όσον αφορά τη μικρή χρησιμοποίηση του Γκος και του Χάτσερ στο δεύτερο ημίχρονο είπε: «Ήταν σε πολύ καλή μέρα ο Κόνιαρης με δημιουργία και σκορ. Ο Ζάρας από τη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι ήταν πολύ καλός στις αποφάσεις του στην επίθεση. Η πληρότητα που έχουμε στα γκαρντ μας δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις. Δεν μπορούν να παίζουν όλοι. Έχουμε ένα πρόβλημα στο "3" και παίζει πολύ ώρα ο Τέπιτς. Σε σχέση με τα σχήματα του αντιπάλου που έπαιζε με ψηλά γκαρντ, εμείς επιλέξαμε αυτούς τους παίκτες παρότι Γκος και Χάτσερ ήταν σε καλή μέρα».

Για την πιθανότητα προσθήκης, ανέφερε: «Θα πρέπει να αλλάξουν κάποια δεδομένα, αν αλλάξουν είμαστε έτοιμοι».

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΜΠ!ΣΤΑΡΔΟΙ! >:( >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #264 στις: Μαρτίου 30, 2019, 07:23:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι, μας σφαζουν τα μ@νοπανα!
Δεν μας θελουν ψηλα! >:( >:( >:( >:( >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #265 στις: Μαρτίου 31, 2019, 01:06:06 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Υπαρχει πιο κραυγαλεα φαση απο αυτη που κανει βηματα και δινει καλαθι και φαουλ? >:( >:( >:( >:( >:( >:(
ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ, τον σκασατε μ@νοπανα!

« Απάντηση #266 στις: Μαρτίου 31, 2019, 12:19:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Λογικο να ξεσπασει, τρελαναν ολο τον κοσμο στο γηπεδο! >:( >:( >:( >:(
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #267 στις: Απριλίου 20, 2019, 07:58:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσο για τη δίκαιη νίκη του. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και πάλι στη φιλοξενούμενη ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε...»

Για τις σκέψεις του ενόψει της συνέχειας:

«Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι... Δεν υπάρχει λόγος. Θα δούμε τι θα γίνει. Μάλλον δεν τα έχουμε δει όλα ως τώρα...»

Για τους παίκτες που έχουν μείνει και την προσπάθεια που γίνεται από το σταφ:

«Έχω την ανάγκη να πω πολλά για όσους είναι εδώ και «τρέχουν» την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι δε μας αξίζει αυτό που γίνεται. Ξέρουμε τι προσπάθεια κάνουμε και τι έχει συμβεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά».

Για το αν θα είναι παρών και μετά τη διακοπή του Πάσχα:

«Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, ενώ οι «ΠΑΟΚάρχες» είναι, είμαι εδώ...»

Για το αν μπορεί κάτι παραπάνω για την κατάσταση:

«Είμαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος και ξέρω τι αντιμετωπίζω. Δεν είμαι υπεύθυνος να απαντήσω εγώ για αυτό. Έχω κάνει πολλά περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου και δε μπορώ να εκφέρω άποψη για παραπάνω θέματα. Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης και δε μας αξίζει. Λογικά έχουμε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο σύλλογο... Πήγαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό... Παίζαμε στην Ευρώπη μέχρι το Μάρτιο, το μοναδικό τμήμα του συλλόγου που το έκανε αυτό και δίνουμε ό,τι έχουμε στο πρωτάθλημα».

Για το τι μπορεί να ζητάει από τη διοίκηση σε αυτήν την κατάσταση:
«Σαν προπονητής πρέπει να απευθυνθώ στη διοίκηση. Βλέπετε την εικόνα. Προφανώς οι απαντήσεις έχουν δοθεί δεν είναι θετικές. Εγώ μιλάω για την ομάδα. Είμαστε σε τόσο καλή διάθεση, που πάμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και κάνουμε... εκδρομές. Περνάμε πολύ ωραία όπως φαίνεται...»

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ..... :( :( :(

« Απάντηση #268 στις: Απριλίου 20, 2019, 09:07:22 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Για το αν θα είναι παρών και μετά τη διακοπή του Πάσχα:

«Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, ενώ οι «ΠΑΟΚάρχες» είναι, είμαι εδώ...»

ΠΑΟΚαρχες!!!!!!! ::) ::) ::) :whistiling: :whistiling: :whistiling: :whistiling: :whistiling: :whistiling:

« Απάντηση #269 στις: Απριλίου 21, 2019, 11:51:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μπ@ρδελο!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!