42. Ivan Aska

Αποστολέας Θέμα: 42. Ivan Aska  (Αναγνώστηκε 1456 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

42. Ivan Aska
« στις: Μαρτίου 21, 2017, 10:08:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συμφωνία ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Ivan Aska

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Ivan Aska, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Ο Ivan Aska αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα με την ομάδα και να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την front line του ΠΑΟΚ.

O Ivan Aska γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1990, έχει ύψος 2.01 και αγωνίζεται στις θέσεις «4» και «5». Κατάγεται από τις Παρθένες Νήσους, αλλά έχει μεγαλώσει στην Φλόριντα.

Το 2008 εντάχθηκε στο πανεπιστήμιο Murray State, όπου από την rookie χρονιά του είχε ενεργό ρόλο. Στην τελευταία του χρονιά είχε κατά μέσο όρο 10.6 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 27.4 λεπτά συμμετοχής, ενώ συνολικά στην τετραετία είχε 9.7 πόντους και 5.4 ριμπάουντ σε 23.7 λεπτά ανά αγώνα. Το 2010 μάλιστα, αγωνίστηκε με το Murray State στο τελικό τουρνουά του NCAA, όπου αποκλείστηκε στον δεύτερο γύρο γνωρίζοντας την ήττα από το Butler (54-52), που στη συνέχεια έφτασε μέχρι τον τελικό.

Τη σεζόν 2012-2013 αγωνίστηκε στο Βέλγιο με τη φανέλα των Leuven Bears, όπου μέτρησε 14.1 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά αγώνα στις 27 του συμμετοχές.

Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στη χώρα μας με τα χρώματα του Ίκαρου Καλλιθέας, όπου τελείωσε τη σεζόν με 15.2 πόντους και 7 ριμπάουντ ανά αγώνα, έχοντας 58.7% στα δίποντα και 62.4% στις ελεύθερες βολές. Στο τέλος της σεζόν αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια των Cangrejeros de Santucre του Πουέρτο Ρίκο, όπου είχε 6.9 πόντους και 4.5 ριμπάουντ.

Το καλοκαίρι του 2014 φόρεσε τη φανέλα των Miami Heat στο Summer League του Orlando, έχοντας 5 πόντους και 2.7 ριμπάουντ ανά αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην Maccabi Ashdod του Ισραήλ, με την οποία είχε 16.5 πόντους, 7.8 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ ανά αγώνα.

Το επόμενο καλοκαίρι (2015), κυνήγησε εκ νέου το όνειρο του ΝΒΑ, καθώς αγωνίστηκε στο Summer League του Las Vegas με τη φανέλα των Minnesota Timberwolves (2 πόντοι και 1.3 ριμπάουντ).

Ξεκίνησε τη σεζόν 2015-2016 στην Alba Berlin, αλλά έφυγε τον Οκτώβριο, επιστρέφοντας στο Ισραήλ με τη φανέλα της Ironi Nes Ziona, με την οποία μέτρησε 7.4 πόντους και 4.4 ριμπάουντ σε 29 αγώνες.

Φέτος, ξεκίνησε και πάλι στο Ισραήλ, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Ironi Kfar Ramat Gan. Πρόλαβε να αγωνιστεί σε 11 αγώνες και μέτρησε 22.5 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο αποδέχθηκε την πρόταση των ET Land Elephants από τη Νότια Κόρεα, στους οποίος αγωνιζόταν μέχρι τις αρχές του Μαρτίου. Σε 25 παιχνίδια, με τελευταίο στις 5 Μαρτίου, είχε 14.8 πόντους, 6.6 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 26 λεπτά ανά αγώνα.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Ivan Aska
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 21, 2017, 10:11:02 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τα νουμερα του δειχνουν για καλο παικτη.
Ελπιζω να φανει στο παρκε.
Παντως προχωρησαμε σε 2 καλες λυσεις που θα μας βοηθησουν εν οψει play offs.

« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 21, 2017, 11:09:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Πλήρης η Front Line
 WELCOME MAN!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 21, 2017, 11:17:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Δυναμωνουμε και αλλο σε πολυ σημαντικο χρονικο σημειο!
Μπραβο στον Μπανε και στους υπολοιπους.
Καλως ηρθες και συντομα θα σε δουμε και απο κοντα  :)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 22, 2017, 06:38:55 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πιο πολύ στο Ισραήλ την έβγαλε από ότι φαίνεται αν και από το πέρασμά του στην Ελλάδα δεν τον θυμάμαι.
Πάντως είναι μία ακόμα λύση που έρχεται να βοηθήσει...
WELCOME .... :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 42. Ivan Aska
« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 22, 2017, 07:32:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Είμαι έτοιμος να μπω και να παίξω"

Για το γεγονός ότι έχει περάσει και πάλι από την Ελλάδα: "Το κάθε παιχνίδι μου στον Ίκαρο Χαλκίδας ήταν και μία νέα πρόκληση για μένα. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, αλλά συνεχίσαμε να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Οι δυσκολίες που περάσαμε εκείνη τη σεζόν με έκαναν όχι μόνο καλύτερο παίκτη, αλλά και καλύτερο άνθρωπο".

Για τις φιλοδοξίες του στον ΠΑΟΚ: "Θέλω να δίνω τα πάντα και κάνω ό,τι χρειάζονται οι προπονητές μου και οι συμπαίκτες μου για να φτάνει η ομάδα σε νίκες".

Για το αν γνωρίζει κάποιον από τους Αμερικανούς του ΠΑΟΚ: "Γνωρίζω τον Keith Clanton, επειδή παίζαμε την ίδια σεζόν στο Ισραήλ. Έχουμε πολλούς κοινούς φίλους".

Για το γεγονός ότι είχε φτάσει πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ στο παρελθόν: "Ισχύει ότι ήμουν πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αλλά τα πράγματα εξελίχθηκαν αλλιώς. Η ομάδα δεν έχασε το ενδιαφέρον της για μένα και θέλω την ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου δίνει".

Για τον βαθμό ετοιμότητάς του: "Είμαι έτοιμος να μπω και να παίξω".

Τέλος, ο Ivan Aska έστειλε ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Θέλω να τους ευχαριστήσω που μου επιτρέπουν να είμαι μέλος μιας ομάδας με μεγάλη παράδοση. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολλά για εσάς και θα δώσω ό,τι έχω για να τον βοηθήσω".

« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 22, 2017, 08:03:59 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Το παλευουν ο Μπανε με οτι μεσα εχουν.
Ελπιζω να αποδειχτει μια καλη επιλογη οπως ο Αυστραλος.
Καλως ηρθες στον  pano
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 24, 2017, 03:09:39 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ηρθε :)

«Στόχος μου είναι να τα δώσω όλα στον ΠΑΟΚ και να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου. Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ που ήταν μια πολύ σκληρή ομάδα. Όταν αγωνιζόμουν στον Ίκαρο θυμάμαι ότι κάναμε δύο καλά ματς, ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που είχε καταφέρει να επικρατήσει"

«Πιστεύω στις δυνατότητες μου. Είμαι πολύ γρήγορος συγκριτικά με το μέγεθος κι είμαι καλός τόσο στα αμυντικά όσο και στα επιθετικά ριμπάουντ. Είναι μια πολύ καλή προοπτική. Ήθελα να αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, κάτι που δεν συνέβη πριν δύο χρόνια την τελευταία στιγμή»

« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 25, 2017, 09:35:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Σε 10 λεπτά, 9 πόντους και 7 ριμπάουντ....

Καλησπέρα σας... :D

« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 25, 2017, 09:36:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αρχοντας  paokara
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!