Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 47108 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

«Με τον Αγγελίδη άλλαξαν τα πάντα στην Μακάμπι»
« Απάντηση #220 στις: Ιουλίου 24, 2014, 06:01:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Με τον Αγγελίδη άλλαξαν τα πάντα στην Μακάμπι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιάκωβου Αγγελίδη μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρώην προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ,  Ρόνι Λεβί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς είδε την πρόσληψη του Ιάκωβου Αγγελίδη στον ΠΑΟΚ: «Για να μην είμαι ειλικρινής  η είδηση , ό,τι ο Αγγελίδης μετά από πέντε χρόνια φεύγει από την Μακάμπι  Τελ Αβίβ,   προκάλεσε έκπληξη ένα πραγματικό σοκ στο Ισραήλ. Και αυτό γιατί έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ για δέκα χρόνια ήταν χωρίς τίτλο και αυτό είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Στη συνέχεια ήρθε ένα πλούσιος ιδιοκτήτης από τον Καναδά, το ξεκίνημα δεν ήταν καλό , αλλά όταν ανέλαβε ο Αγγελίδης αυτομάτως αλλάξαν τα πάντα. Μαζί με τον Τζόρντι Κρόιφ η Μακάμπι Τελ Αβίβ άλλαξε επίπεδο. Κυρίως υπάρχει φοβερή οργάνωση».   

Όσο για το ποια ήταν τα στοιχεία της δουλειάς του κ.Αγγελίδη που βοήθησαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ να αλλάξει επίπεδο τόνισε: «Όταν ήρθε στην Μακάμπι ο κ.Αγγελίδης ήλεγχε τα πάντα. Διότι ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι ζει στον Καναδά και πήγαινε μια φορά τον χρόνο στο Ισραήλ. Στην αρχή αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες αλλά στη συνέχεια άλλαξε τα πάντα. Έφερε τον επαγγελματικό και επέβαλλε το υψηλό επίπεδο. Για παράδειγμα όταν ο νέος ιδιοκτήτης πήρε την Μακάμπι Τελ Αβίβ έπαιρνε παίκτες με πολλά χρήματα , οι οποίοι δεν άξιζαν. Επένδυσε πολλά χρήματα και δεν έκανε απόσβεση. Με τον ερχομό του ο κ. Αγγελίδης τα άλλαξε όλα με τη δουλειά του. Και αυτό γιατί είναι πολύ σοβαρός, πολύ ήσυχος, πολύ μεθοδικός, δεν κάνει προπαγάνδα στον Τύπο και μιλάει με τη δουλειά. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να πω ότι έκανε γιατί απλά άλλαξε τα πάντα».

Για το αν γνωρίζει από ποδόσφαιρο: «Είναι άνθρωπος ο οποίος δεν θα μιλήσει για ποδόσφαιρο. Είναι αυτός ο οποίος θα οργανώσει ολόκληρο τοClub,  θα ζητήσει αποτελέσματα , θα προσλάβει τους κατάλληλους ανθρώπους, όπως έκανε για παράδειγμα με τον Τζόρντι Κρόιφ , ο οποίος είχε τον απόλυτο έλεγχο για το αγωνιστικό τμήμα. Θα μιλήσει για διαχείριση, για το μάρκετινγκ και θα απαιτήσει υψηλού επιπέδου εργασία».

Τι θα ήθελε να ευχηθεί στον  νέο πρόεδρο του ΠΑΟΚ: «Πρώτα από όλα του εύχομαι τα καλύτερα γιατί είναι ένας πολύ καλός επαγγελματίας και ένας πολύ καλός άνθρωπος. Και ελπίζω να κάνει στον ΠΑΟΚ ότι έκανε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ τα οποία είμαι πολύ σίγουρος ότι θα είναι εξαιρετικά».

Όσο για το αν θα μπορέσει να προσφέρει τα ίδια σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι το ελληνικό ο Ρόνι Λεβί είπε χαρακτηριστικά: Το ποδόσφαιρο είναι ίδιο σε όποιο μέρος και να πας. Εγώ έχω δουλέψει στο Ισραήλ ,στη Ρουμανία στη Κύπρο. Τα δεδομένα είναι παντού ίδια. Το ποδόσφαιρο έχει την ίδια γλώσσα. Ο κ. Αγγελίδης μιλάει ελληνικά , γνωρίζει την ελληνική νοοτροπία και ξέρει καλά τι θα βρει στην Ελλάδα. Δεν θα έχει δυσκολία να στο  αντιληφθεί πως λειτουργεί το ελληνικό πρωτάθλημα και θα βρει και τον τρόπο για να διαχειριστεί την κατάσταση».

Για το ραντεβού που είχε πριν τρεις εβδομάδες με τον μεγαλομέτοχο της SKODA Ξάνθης κ.Πανόπουλο  για να αναλάβει προπονητής : «Είναι αλήθεια. Συναντήθηκα στην Αθήνα με την ιδιοκτήτη και τον γενικό διευθυντή της SKODA Ξάνθης. Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση, συζητήσαμε την προοπτική της συνεργασίας μας ,  διαφωνήσαμε σε κάποια πράγματα και δεν καταλήξαμε σε συμφωνία.  Είναι φοβεροί άνθρωποι, χαίρομαι που τους γνώρισα , αλλά αυτή τη στιγμή δεν τα καταφέραμε να βρούμε τρόπο να συνεργαστούμε αλλά τους εύχομαι τα καλύτερα».

metrosport.gr
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

«Αγγελίδης και Κρόιφ μαζί και στον ΠΑΟΚ;»
« Απάντηση #221 στις: Ιουλίου 24, 2014, 10:54:00 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Αγγελίδης και Κρόιφ μαζί και στον ΠΑΟΚ;»

Η άφιξη και η ανάληψη της προεδρίας του ΠΑΟΚ από τον Ιάκωβο Αγγελίδη έφερε εκ νέου στο προσκήνιο στο Ισραήλ τον Ζόρντι Κρόιφ για το πόστο του τεχνικού διευθυντή στο Ισραήλ.

Ο Αγγελίδης είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Ολλανδό στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ετσι οι Ισραηλινοί εκτιμούν, αναφέρουν ή όπως θέλετε πείτε το πως δεν αποκλείεται οι δυο άνδρες να συνυπάρξουν στον ΠΑΟΚ.

«Δεν αποκλείεται την διαδρομή του Αγγελίδη να ακολουθήσει και ο Ζόρντι Κρόιφ», ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ στο Ισραήλ, το οποίο υπογράμμιζε πως «ωστόσο ως τώρα δεν υπάρχουν δημοσιεύματα στην Ελλάδα για κάτι τέτοιο».

«Πάντως είναι πολύ πιθανόν να γίνει, καθώς Αγγελίδης και Κρόιφ είναι συνεργάτες και διατηρούν πολύ καλή σχέση, ο ΠΑΟΚ μάλιστα έχει στο ρόστερ του και τον Εγιάλ Γκολάσα ενώ πέρσι αγωνίστηκε εκεί και ο Μπίμπαρας Νάτχο», συμπληρωνόταν στο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα από το Ισραήλ.

sentragoal.gr

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ
« Απάντηση #222 στις: Ιουλίου 25, 2014, 10:56:16 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Μακαρι να ερθει και αυτος.....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

«Δεν έχω άμεση επαφή με ΠΑΟΚ»
« Απάντηση #223 στις: Ιουλίου 25, 2014, 07:50:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν έχω άμεση επαφή με ΠΑΟΚ»

«Φρένο» στα σενάρια περί επαφών του με τον ΠΑΟΚ για συνεργασία αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή έβαλε με δηλώσεις του σε δανέζικη ιστοσελίδα ο Φρανκ Αρνεσεν.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, «jv.dk» έκανε εκτενή αναφορά στα όσα γράφονται περί του Αρνεσεν. Στο ρεπορτάζ υπογραμμιζόταν πως στην Ελλάδα γράφτηκε πως ο Αρνεσεν μπορεί να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στον ΠΑΟΚ, ωστόσο σημειωνόταν πως στην Δανία υπάρχει η πληροφορία πως ο «δικέφαλος» δεν έψαξε κάποιον άνθρωπο γι' αυτόν τον ρόλο.

Και κάπου εκεί έρχονταν οι δηλώσεις του Αρνεσεν που υποστήριζε πως «δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι, δεν υπάρχει καμιά άμεση επαφή με τον ΠΑΟΚ».

Ενδεχόμενως το «άμεση» να αναφέρεται στο ότι η εταιρία "Sport Five" με την οποία συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ και έκανε εισηγήσεις για το μοντέλο διοίκησης του ενδεχομένως να πρότεινε στους «ασπρόμαυρους» τον Αρνεσεν, αλλά δεν υπήρξαν απευθείας διαπραγματεύσεις του τελευταίου με τους Θεσσαλονικείς.

sentragoal.gr

Έμμεση ?  ???

Έρχεται ο Κρόιφ στην Τούμπα!
« Απάντηση #224 στις: Ιουλίου 25, 2014, 11:12:08 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Έρχεται ο Κρόιφ στην Τούμπα!

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από Ισραήλ και Κύπρο, ο ΠΑΟΚ εκτός από τον Ιάκωβο Αγγελίδη που θα αναλάβει την θέση του προέδρου της ΠΑΕ και επίσημα στις 14 Αυγούστου θα προχωρήσει σε μια ακόμα μεταγραφή αυτή του Τζόρντι Κρόιφ. Ο καπνός δεν άναψε τώρα, αλλά τους τελευταίους μήνες με τον Ολλανδό  παράγοντα να είχε επαφές με ανθρώπους του Δικεφάλου αλλά και του Ιβάν Σαββίδη.

Μπορεί στην Τούμπα για την ώρα να μην επιβεβαιώνουν τα δημοσιεύματα, όμως ξέρουν πως αλλαγές θα υπάρξουν και θα είναι πολλές και σημαντικές. Αλλαγές στα γραφεία της ΠΑΕ, στην διοίκηση με την προσθήκη νέων μελών, αλλά και μέσα στην ομάδα. Ο Κρόιφ λοιπόν έρχεται, όχι όμως τώρα, αλλά από την νέα χρονιά, για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή αλλάζοντας τα όσα βλέπαμε να συμβαίνουν σ’ αυτό το νευραλγικό πόστο τα τελευταία χρόνια.

gazzetta.gr

Με το καλο να ερθει  :)

Ο λόγος που επέλεξε τον Αγγελίδη ο Ιβάν
« Απάντηση #225 στις: Ιουλίου 26, 2014, 09:52:20 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ο λόγος που επέλεξε τον Αγγελίδη ο Ιβάν

Πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν την περασμένη Πέμπτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο νέος της πρόεδρος είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης προέβη σε αυτή την κίνηση, ώστε να κάνει πιο… γρήγορο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ζητάει συχνά-πυκνά από τους παίκτες του να μην αργούν να δώσουν την μπάλα και να μην κάνουν τόσα λάθη. Αυτό τους είπε και μετά τη νίκη επί της Βααλβάικ.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ και για αυτό ο μεγαλομέτοχος του, έκανε την συγκεκριμένη επιλογή. Προσπαθεί να διορθώσει ένα δικό του λάθος ο Ιβάν Σαββίδης και για αυτό τοποθέτησε τον Κύπριο σε αυτή τη θέση, για να μην «παίζει» σπασμένο τηλέφωνο και να παίρνονται πιο γρήγορα οι αποφάσεις.

Είχε παρατηρηθεί ότι χρονοτριβεί ο σύλλογος σε διάφορα σημαντικά θέματα και ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών θεωρεί πως χάνει ο σύλλογος σε εντυπώσεις για αυτόν τον λόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε συμφωνήσει με την ομάδα και υπέγραψε μετά από περίπου έναν μήνα, ενώ καθυστέρηση σημειώθηκε και στην «κλεισμένη» μεταγραφή του Ρατς, από τη στιγμή που τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ μέχρι να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του. Εκτιμάται ότι ο κύριος Αγγελίδης έχει την ικανότητα να τρέξει τέτοια θέματα και να μην χρειάζεται να περιμένουν οι υπόλοιποι στην ομάδα την άφιξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ από τη Ρωσία για τις οριστικές εξελίξεις σε διάφορα σημαντικά ζητήματα.

sport-fm.gr

Γιατί, όλα καλά πάνε, μια χαρά δουλεύει η ομάδα.... facepalm

«Δεν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ»
« Απάντηση #226 στις: Ιουλίου 26, 2014, 11:09:18 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Δεν σκέφτομαι τον ΠΑΟΚ»

Ο Ζόρντι Κρόιφ έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και τον ήθελαν έτοιμο να αναλάβει πόστο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την άφιξη του Ιάκωβου Αγγελίδη. Ο Ολλανδός τόνισε πως ο νέος πρόεδρος του «Δικέφαλου» του Βορρά θα πετύχει, ενώ αναφέρθηκε και στα κύρια χαρακτηριστικά του Αγγελίδη.

Αρχικά, ο Κρόιφ τόνισε στην εφημερίδα «Goal News»: «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στη Μακάμπι και δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αναλάβω ρόλο στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν σκέφτεται να σταματήσει την επένδυσή του στην ομάδα μού δίνει τη δυνατότητα να πετύχω και άλλα πράγματα εδώ. Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Τζακ Ιακωβίδη. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε, αλλά πλέον μόνο σε φιλικό επίπεδο».

Στη συνέχεια, ο Ολλανδός συμπλήρωσε: «Τα δεδομένα είναι υπέρ του και πιστεύω πως υπάρχουν και σημαντικές αντιστοιχίες ανάμεσα στη δική μας ομάδα και τον ΠΑΟΚ. Η πιο σημαντική από αυτές είναι πως και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει κάποιος επιχειρηματίας που επενδύει χρήματα στις ομάδες, αλλά δεν μπορεί να είναι συνεχώς κοντά στην ομάδα. Στην περίπτωση της Μακάμπι ο ιδιοκτήτης βρίσκεται στον Καναδά, ενώ στον ΠΑΟΚ ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δραστηριοποιείται στη Ρωσία. Ο Αγγελίδης θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να λειτουργεί αντί του ιδιοκτήτη και να φροντίζει να πηγαίνουν όλα καλά στον σύλλογο. Από την άλλη πλευρά γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πως υπάρχει μεγάλη πίεση για επιτυχίες. Για τον Αγγελίδη η πίεση αυτή δεν είναι κάτι άγνωστο ή πρωτόγνωρο, καθώς η Μακάμπι έχει πολύ κόσμο στο Ισραήλ και η πίεση και εδώ είναι εξίσου μεγάλη» .

Επίσης, δήλωσε για τον Αγγελίδη «Είναι σίγουρο ότι ο Αγγελίδης θα χρειαστεί χρόνο για να δείξει τα αποτελέσματα της δουλειάς του. Αυτό που έκανε εδώ και θα κάνει και στον ΠΑΟΚ είναι να βελτιώσει την οργάνωση και τη δομή της ομάδας. Η δουλειά του είναι έως έναν βαθμό «αόρατη», με την έννοια ότι δεν εξαρτάται από το αν η ομάδα κερδίσει ή χάσει την Κυριακή το παιχνίδι. Το δικό του έργο θα φανεί από τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, την εκπροσώπησή του και την ανάπτυξη που ο Αγγελίδης θα επιφέρει σε όλο τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, ο Κρόιφ υπογράμμισε: «Με τον Τζακ συνεργάζομαι τα τελευταία δύο χρόνια και νιώθω ευτυχής που με επέλεξε τον καιρό που δούλευα στην Κύπρο, για να μου αναθέσει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Είναι ένας άνθρωπος που εργάζεται όλο το 24ωρο και «τρέχει» όλα τα ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο και την ίδια την ομάδα. Ως χαρακτήρας είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που έχει πάντοτε καλή διάθεση παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν και έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ. Λόγω της θέσης μου στη Μακάμπι είχαμε κατά καιρούς κάποιες διαφωνίες, συνήθως όταν ζητούσα περισσότερα πράγματα για το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι χαρούμενος και για το γεγονός ότι συνεργάστηκα μαζί του και ευγνώμων επειδή τον γνώρισα και ως επαγγελματία και ως χαρακτήρα. Είμαι πεπεισμένος ότι θα καταφέρει πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ».

novasports.gr

"Θα φέρει τους σωστούς ανθρώπους στον ΠΑΟΚ"
« Απάντηση #227 στις: Ιουλίου 27, 2014, 11:32:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Θα φέρει τους σωστούς ανθρώπους στον ΠΑΟΚ"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζόρντι Κρόιφ για τον Ιάκωβο Αγγελίδη και τον ρόλο που θα αναλάβει στον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε για το ενδεχόμενο να εργαστεί και αυτός στον "Δικέφαλο".

Είναι ο άνθρωπος που ξέρει καλύτερα από τον καθένα ίσως τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβος Αγγελίδης. Τον έζησε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και μαζί πήγαν πολλά βήματα μπροστά τον ισραηλινό σύλλογο.

Ο Ζόρντι Κρόιφ μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" για το ενδεχόμενο να εργαστεί στον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον νέο πρόεδρο της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο Αγγελίδης είναι ένας άνθρωπος που βρίσκεται στη Μακάμπι εδώ και πέντε χρόνια. Τα δύο τελευταία χρόνια έφερε και μένα, ήμουν στην Κύπρο και υποθέτω ότι επειδή είναι Κύπριος έπαιξε ρόλο, ήξερε την δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να πω μόνο καλά λόγια. Πέρασε στην αρχή δύσκολες στιγμές στη Μακάμπι, αλλά στη συνέχεια κατάφερε και έφερε επιτυχίες. Γνώριζα ότι θα γίνουν αλλαγές στην Μακάμπι, ήξερα για κάποιες επαφές, αλλά δεν ήξερα ότι ο Αγγελίδης θα πάει ΠΑΟΚ. Το έμαθα όταν ήρθε στο προσκήνιο. Ηθελε μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, σίγουρα θα τον βοηθήσει και το περιβάλλον, είναι ένας Κύπριος που θα δουλέψει στην Ελλάδα. Πρόκειται, πάντως, για έναν άνθρωπο που είναι διεθνής, του αρέσει να δουλεύει σε διάφορες χώρες".

Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί και ο ίδιος με τον ΠΑΟΚ:

"Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο προς στιγμήν. Ο Τζακ (σ.σ. Αγγελίδης) είναι διαφορετική περίπτωση, ήθελε να κάνει κάτι άλλο. Εχει την εμπειρία να δουλέψει με έναν ιδιοκτήτη, όπως έκανε εδώ. Αυτό θα τον βοηθήσει στον ΠΑΟΚ, αφού το πρότζεκτ είναι ίδιο. Πριν λίγο καιρό φέραμε στην Μακάμπι για προπονητή τον Οσκαρ Γκαρσία, που είχε πρωτοέρθει όταν ήρθα εδώ. Πήραμε και κάποιους παίκτες και έχω επικεντρώσει την προσοχή μου στο πρότζεκτ της Μακάμπι, άλλωστε έχω συμβόλαιο με την Μακάμπι για ακόμη έναν χρόνο".

Για το αν δημιουργεί κινδύνους η εμπόλεμη κατάσταση:

"Δεν επηρεάζει αυτή η κατάσταση. Στο Τελ Αβίβ δεν τα αισθανόμαστε. Κάναμε 4-5 μεταγραφές, ενώ κανείς δεν έχει εκδηλώσει διάθεση να φύγει. Νομίζω ότι ούτε στην περίπτωση του Αγγελίδη αυτό έπαιξε ρόλο. Ο Αγγελίδης είναι εδώ αυτό το διάστημα για να διευθετήσει κάποιες λεπτομέρειες και να αφήσει κάποια πράγματα έτοιμα για τον επόμενο".

Για τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Μπορεί να μην ξέρει τόσο καλά να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά γνωρίζει να οργανώνει καλά. Αυτό που έκανε και στην Μακάμπι. Το δυνατό του σημείο είναι ότι μπορεί να βρίσκει τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση".

sport24.gr

Τον βλεπω να ερχεται, το ξαναλεω, δεν με πειθει γενικα

Eξοφλήθηκε ο Δώνης
« Απάντηση #228 στις: Αυγούστου 03, 2014, 10:41:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Eξοφλήθηκε ο Δώνης

Ο Ελληνας προπονητής εξοφλήθηκε και εισέπραξε όλο το ποσό που προέβλεπε το συμβόλαιό του για τη σεζόν 2013-2014 (και το οποίο είχε υπογραφεί το 2012).

Οι δύο πλευρές ξόδεψαν αρκετό χρόνο στα δικαστήρια αφού ο ΠΑΟΚ υποστήριζε ότι έχει λόγους να πληρώσει μόνο τα δεδουλευμένα (μέχρι τον Απρίλιο του 2013), εν τέλει όμως πλήρωσε όλο το ποσό.

Εννοείται ότι το ποσό που εισέπραξε ο Δώνης από το Δικέφαλο του Βορρά κόπηκε από το αντίστοιχο που προέβλεπε το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ.

contra.gr

Ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι θα τον πληρώσει, επίτηδες όμως τον πήγε στα δικαστήρια...
Τι κέρδισε?
1,5 χρόνο παράταση... ;)

Μπενίτεθ: "Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλει στο γήπεδο"
« Απάντηση #229 στις: Αυγούστου 04, 2014, 12:59:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μπενίτεθ: "Ο ΠΑΟΚ ξέρει τι θέλει στο γήπεδο"

Ο Μπενίτεθ απέφυγε να απαντήσει στην ερώτηση ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ξεχώρισε από το φιλικό. "Ο ποδοσφαιριστής που γνωρίζω καλύτερα από κάθε άλλον από τον ΠΑΟΚ είναι ο Σαρλς Ιτανζ", είπε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" και πρόσθεσε: "Ένας πολύ κάλος τερματοφύλακας που τον είχα φέρει εγώ στη Λίβερπουλ και πιστεύω οτι θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ. Κρίμα όμως που δεν ήταν εδώ για να μας δινόταν η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Αφού δεν τον είδα, δώστε του εσείς τους χαιρετισμούς μου για μια καλη χρονιά".

Όσον αφορά την παρουσία του ΠΑΟΚ στον σαββατιάτικο αγώνα δήλωσε: "Μου άρεσε, γιατί είναι μια ομάδα που μου έδειξε ότι ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Εχει προσανατολισμό, κάτι που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς της προετοιμασίας με τη σφραγίδα του προπονητή του. Αν συνεχίσει έτσι, θεωρώ ότι ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ του".

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πιο έτοιμος σε λιγότερο από 20 μέρες στο πρώτο του ευρωπαϊκό και συνάμα επίσημο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Europa League: "Όπως κι εμείς θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι, έτσι θα είναι και ο ΠΑΟΚ. Έχουμε λιγότερο από τρεις εβδομάδες για να διορθώσουμε και οι δύο τις αδυναμίες μας. Χρονικό διάστημα που θεωρώ ότι είναι αρκετό για να είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον πρώτο στόχο της χρονιάς μας. Την πρόκριση μας στους ομίλους εμείς του Champions League κι ο ΠΑΟΚ του Europe League".

Τι του άρεσε όμως από τον ΠΑΟΚ που είχε αντιμετωπίσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο του Σαν Πάολο; "Την διάθεση που έχουνε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να πρεσάρουν πάνω στην μπάλα αλλά και ότι διαθέτει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές που τους έδωσε χρόνο να αγωνιστούν ο προπονητής τους και να γεμίσουν εμπειρίες. Από εκεί και πέρα και εγώ ήμουνα περισσότερο συγκεντρωμένος στην δική μου ομάδα γιατί ήταν το πρώτο μας φιλικό".

Κι όσο για την ευχή του προς τον ΠΑΟΚ, είπε: "Να πετύχει τους στόχους του. Να προκριθεί στους ομίλους του Europa League και να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο".

Ενώ για την Νάπολι; "Να προκριθούμε πρώτα στους ομίλους του Champions League και ακολούθως να διεκδικήσουμε το Καμπιονάτο και το Κύπελλο στην Ιταλία".

Μπορεί να έχουνε περάσει 4 χρόνια από όταν έφυγε από την άκρη του πάγκου της Λίβερπουλ ωστόσο ο Μπενίτεθ δεν ξεχνάει το πέρασμά του από το "Ανφιλντ": "Η Λίβερπουλ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Πέρασε έξι υπέροχα χρόνια εκεί (2004-2010) αλλά σήμερα είμαι προπονητής στη Νάπολι και στο μυαλό μου είναι μόνο το πώς θα πετύχουμε τους στόχους μας".