Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ

Αποστολέας Θέμα: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ  (Αναγνώστηκε 47111 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Το νέο σπίτι του Αντρέ
« Απάντηση #190 στις: Ιουλίου 02, 2014, 12:24:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το νέο σπίτι του Αντρέ

Νέο σπίτι αγόρασε ο Αντρέ Βιεϊρίνια και συγκεκριμένα στην περιοχή της Θέρμης.

«Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ, ο Adre Vierinhia ήρθε να παραλάβει το υπέροχο σπίτι του στο συγκρότημα μας. Ευχαριστούμε για την συνεργασία!», έγραψε χαρακτηριστικά στο facebook ο Βασίλης Τριλυράκης, από την εταιρία του οποίου απέκτησε το νέο του σπίτι ο Πορτογάλος άσος.

arenafm.gr

Καλορίζικο  :)
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

«Το περιβάλλον του Σαββίδη νοσεί»!
« Απάντηση #191 στις: Ιουλίου 02, 2014, 03:25:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Το περιβάλλον του Σαββίδη νοσεί»!

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός ποινικολόγος, Μπάμπης Αποστολίδης. Μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε ο ΠΑΟΚ και τόνισε πως το περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη νοσεί και πως χρειάζονται στην ομάδα επαγγελματίες που έχουν να αποδείξουν βιογραφικό με πείρα και επιτυχίες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μπάμπης Αποστολίδης:

Για την στάση του ΠΑΟΚ στην ψηφοφορία:
“Πόντιο πρόεδρο έχουμε, Πόντιος είμαι και εγώ και θα το πω Ποντιακά. ” Κακαλί μαλλία”. Όταν ήρθαν οι πρόγονοι μας από τον Πόντο και πέσανε εδώ στην φτώχεια λέγανε: “εμείς στον Πόντο κουρεύαμε τα πρόβατα και παίρναμε μαλλία. Μετά ήρθαμε στην Ελλάδα και παίρνουμε κακαλί μαλία”. Αυτό έκανε ο ΠΑΟΚ και έτσι λέγεται στα Ποντιακά. Αυτό είναι αίσχος.
Που είναι η επανάσταση πέθανε; Δεν είναι η πρώτη φορά που ψηφίζει ο ΠΑΟΚ έτσι, δηλαδή ο Βρύζας. Έτσι είχε ψηφίσει πέρυσι και το αναίρεσε. Είχαμε πει λάθος, δεν καταλάβαμε καλά και λάθος σηκώσαμε το χέρι. Ο Ιβάν είναι ευεργέτης του ΠΑΟΚ και δεν θέλω να τον ακυρώσω. Αν έχει κάποια άλλη πολιτική στο μυαλό του θα φανεί. Ίσως να κάνει μια διπλωματία μυστική. Έχει αποδεχθεί πως οι μυστικές διπλωματίες φέρνουν καταστροφή.

Θα ήθελα να έχει κάτι από τον Πούτιν και να μπαίνει να καθαρίζει. “Σκούπα” χρειάζεται και μέσα. Από αυτά που βλέπω δεν είμαι ευχαριστημένος. Δεν θέλω να κάνω εμφύλιο με την Αθήνα αλλά με μια κατάσταση που μας δαγκώνει συνεχώς και είναι ο όφης θα απαντήσω με μια παροιμία πάλι “έχεις τούρκο φίλο, κράτα και ένα ξύλο”. Δεν ξέρεις πότε θα σε δαγκώσει ο όφης και πρέπει να είσαι έτοιμος.
Ο Βρύζας δεν ψήφισε μόνος του. Αν είχε άλλη άποψη ο Σαββίδης θα τον είχε πετάξει, αυτό είναι σίγουρο. Ο Βρύζας ψήφισε  κατ εντολή του Ιβάν Σαββίδη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Αν ο Ιβάν Σαββίδης σκέφτεται σωστά θα φανεί στο μέλλον. Εδώ παλεύεις να καταχωρίσεις συμβόλαια Λίνο και παικτών που έχουν προσφέρει αλλά είναι στο τρίτο ράφι. Αλλά δεν ακούω μια μεταγραφή έστω επιπέδου Κάμπελ. Έναν παίκτη που περνούσε σαν σταματημένο ο Παπασταθόπουλος. Δεν ακούω μια μεταγραφή που να μπορεί να πατήσει μέσα στο Ελληνικό γήπεδο. Το “Ωσαννά εν τοις υψίστης” μέχρι το ” Άρον-άρον, σταύρωσον αυτόν” κρατάει μια βδομάδα. Αυτό ισχύει και για τον Σαββίδη”.

Για το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ:“Δεν νομίζω  πως υπάρχει σκάουτινγκ στον ΠΑΟΚ. Να παίρνω πέντε βιντεοταινίες, να βλέπω ποιος παίκτης τραβάει από δευτεροτρίτες ομάδες και να λέω αν αυτός είναι καλός δεν είναι σκάουτινγκ. Αυτό μπορώ να το κάνω και εγώ. Σκάουτινγκ είναι να βρεις τον 18αρη να έχει γνώση του ποδοσφαίρου, να πεις θα τον πάρω, θα τον ζορίσω, θα τον εκπαιδεύσω και θα γίνει αστέρι. Αυτό το έκανε και η Ξάνθη πολλές φορές. Δεν υπάρχει σκάουτινγκ και τιμ στον ΠΑΟΚ”.

Για τις σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη:Δεν μιλάω γιατί με έχει αποκλείσει εδώ και δύο-τρία χρόνια. Είχαμε μια έντονη αλληλογραφία για το θέμα τότε με τον Γκαγκάτση. Παρόλα αυτά τον θεωρώ ευεργέτη του ΠΑΟΚ. Θα ήταν στην θέση του Άρη ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Ιβάν. Θα ψάχναμε αν θα πάρουμε ΑΦΜ άλλης ομάδας η αν θα παίζαμε τρίτη εθνική. Άλλο αυτό όμως και άλλο η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων που μπορούν να συνεννοηθούν”.

Για τα στελέχη επί πληρωμή:“Πιστεύω στα στελέχη επί πληρωμή. Έτσι είναι και η Μάντσεστερ και όλες οι μεγάλες ομάδες. Όμως εξαρτάται πια στελέχη είναι. Χωρίς να έχω κάποιο όφελος και κέρδος με επισκέφτηκαν επειδή νόμιζα πως έχω καλές σχέσεις με τον Σαββίδη, δύο παιδιά που εκπόνησαν στην Αγγλία ένα ειδικό φυσιολογικό πρόγραμμα που προλάβαινε τους τραυματισμούς και έκανε σύντομη την αποθεραπεία. Όλα αυτά γίνονται με βάση τις μετρήσεις των μυών, των σκελετών και γενικά επιστημονικά πράγματα. Αυτό το πρόγραμμα τους το εφάρμοσαν και το πούλησαν στην Τσέλσι. Απευθύνθηκαν μόνοι τους εδώ στον ΠΑΟΚ και δεν πήραν ούτε απάντηση. Τους έστειλα εγώ το ίδιο το πρόγραμμα που εφαρμόζει η Τσέλσι κατευθείαν στον Ιβάν Σαββίδη μέσω ενός διαύλου για να του πω: πρόεδρε δες αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σε απαλλάξει από τραυματισμούς”. Με είχαν εντυπωσιάσει με ένα πρόγραμμα που είχα στην μέση, είχαν κάνει κάτι τρελά πράγματα από αυτά που εφαρμόζουν στις προηγμένες χώρες και πάνω από όλα έχουν την σφραγίδα της Τσέλσι. Δεν απάντησε όμως κανένας. Πιστεύω πως το περιβάλλον του Ιβάν νοσεί. Πιστεύω στους έμμισθους που όμως έχουν να επιδείξουν επαγγελματική προσωπικότητα και βιογραφικό με πείρα, γνώση και επιτυχίες. Το ότι έβαλε ο Βρύζας ένα γκολ με την Ρωσία και έπαιξε στην Εθνική ομάδα δεν τον κάνει αυτόματα παράγοντας.  Το να έχω έναν Κούδα στην ομάδα ως σημαία δεν με παραβλάπτει. Αλλά δεν είναι παράγοντας.  Φτάσαμε στο σημείο να ξεφτιλιστούμε βγάζοντας διαφήμιση ζητείται πρόεδρος.
Εγώ έστειλα το βιογραφικό του Γράντα. Πρόεδρος δεν θα ήταν; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Όλα τα ικανά στελέχη της πόλης αρνήθηκαν. Εκτός από την δική μου άρνηση να συμμετέχω στα κοινά του ΠΑΟΚ υπάρχει και η πομπώδης άρνηση του κ. Λυσσαρίδη. Υπάρχουν και άλλα άτομα αλλά δεν μπορεί όμως να συνεννοηθεί ο Λυσσαρίδης. Θέλει συνεργάτες”.

arenafm.gr

Σαν τι τον βγαζουν και μιλαει δεν μπορω να καταλαβω  facepalm
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

«Θα προβληματιζόμουν… αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ»
« Απάντηση #192 στις: Ιουλίου 02, 2014, 11:05:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα προβληματιζόμουν… αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Μώραλης με δηλώσεις του υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ηγηθεί της Λίγκας και πως αν ήταν φίλος της ομάδας θα προβληματιζόταν με την απόφαση να μην κάνει κίνηση και να ψηφίσει υπέρ των Αγραφιώτη-Σωπήλη.

Ο πρώην πρόεδρος της Super League και νυν δήμαρχος Πειραιά μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» αρχικά για την Λίγκα επί των ημερών του: «Πιστεύω πως έγιναν αρκετά πράγματα και σε πολλά υστερήσαμε. Όταν παραλάβαμε την Λίγκα πριν δύο χρόνια το ποδόσφαιρο ήταν στην εντατική. Αφήνω πίσω μου μια Λίγκα που συνεχίζει και αναπνέει. Μια Λίγκα που υπάρχει μια συναίνεση στην εκλογή του προέδρου, με ομόφωνη απόφαση από όλες τις ομάδες».

Για τις αντιδράσεις που υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ για το ότι ο Δικέφαλος ψήφισε υπέρ του νέου διδύμου (Αγραφιώτη-Σωπήλη) στην ηγεσία της Λίγκας: «Θεωρώ πως η Σούπερ Λιγκ δεν τρυπάει καμία ομάδα και δεν έχει την δυνατότητα να ζημιώσει τον ΠΑΟΚ, τον Παναθηναϊκό ή άλλες ομάδες. Καλά έκανε ο ΠΑΟΚ για μένα και συναίνεσε και πρέπει να υπάρχει μια σύμπνοια στη Λίγκα».

Για το ότι πολλοί υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να κάνει την δική του κίνηση του για να ηγηθεί της Λίγκας: «Κι εγώ αν ήμουν φίλος του ΠΑΟΚ, θα είχα αυτό τον προβληματισμό. Υπάρχει ένα σταθερό διοικητικό σχήμα στον ΠΑΟΚ, μπορεί να ηγηθεί της Λίγκας. Όταν εγώ ανέλαβα την προεδρία του 2012, υπήρχε πρόταση να αναλάβει ο Βρύζας. Θα μπορούσε να υπάρχει ένας προβληματισμός».

gazzetta.gr

Δώσαμε δικαίωμα να μιλάνε τα @@@

Απ: Γενικές ειδήσεις για τον ΠΑΟΚ
« Απάντηση #193 στις: Ιουλίου 02, 2014, 11:08:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Το έχω διαβάσει εδώ και ώρες αλλά απαξίωσα!!!!! Για να τα λέει αυτά το π@π@ρι κάποιο λάκο έχει η φάβα.... Εγώ αισθάνομαι τώρα πιο καλά!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

«Καμία πρόταση από ΠΑΟΚ»
« Απάντηση #194 στις: Ιουλίου 03, 2014, 03:30:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Καμία πρόταση από ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο διεθνής επιθετικός, Δημήτρης Παπαδόπουλος

Για τις προτάσεις που έχει:

“Είμαι ελεύθερος. Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Κάποιοι δημοσιογράφοι με έχουν πάρει και μου λένε πως έχει βγει προς τα έξω πως μιλώ με κάποιον. Τα ξέρω τα παιδιά στον ΠΑΟΚ, δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο, αν και θα μπορούσαν. Δεν έχω μάνατζερ και δεν νομίζω πως χρειάζομαι. Από την ΑΕΚ είχα μια πρόταση, δεν τα βρήκαμε και συνεχίζω”.

Για την πιθανότητα να συνεχίσει στο εξωτερικό:

“Έχω βάλει κάποιους ανθρώπους για εμένα να ψάξουν στο εξωτερικό και περιμένω κάτι από εκεί. Δεν έχω κάτι από την Ελλάδα και περιμένω από έξω προτάσεις”.

Για το αν έχει κλείσει το κεφάλαιο του Ατρόμητου:

“Το συμβόλαιο μου έληξε και το κεφάλαιο έχει λήξει”.

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

” Θα δείξει το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός για να ανταγωνιστούν τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα πιστεύω θα είναι πάνω κάτω το ίδιο με πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός θα διεκδικούν την πρώτη θέση και η πεντάδα θα είναι η ίδια με την προηγούμενη χρονιά”.

Για την περσινή χρονιά του ΠΑΟΚ:

“Είχε ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, μετά είχε κάποια προβλήματα. Θα χρειαστεί μεγαλύτερο πάθος και δουλειά για να το διεκδικήσει”.

Για τους νέους Έλληνες φορ:

“Υπάρχουν πολλοί νεαροί όπως ο Κλωναρίδης και ο Καρέλης. Από τον ΠΑΟΚ υπάρχει ο Κουλούρης και ο Κλάους που έχει δείξει φυσικά ποιος είναι. Υπάρχουν διάδοχοι στην Εθνική. Τα νέα παιδιά είναι εξελίξιμα”.

arenafm.gr

Καλύτερα.... 8)

Ηχηρά μηνύματα χωρίς αποδέκτες
« Απάντηση #195 στις: Ιουλίου 04, 2014, 11:59:39 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ηχηρά μηνύματα χωρίς αποδέκτες

Στον ΠΑΟΚ αρνούνται να κατανοήσουν τους λόγους που οδηγούνται στο τέλμα.

Ο Λούκας Πέρεθ ζήτησε να φύγει. Για την ακρίβεια, εκβίασε με τη συμπεριφορά του εδώ και καιρό και τελικά πέτυχε αυτό που ήθελε. Από τα πλέι οφ, όταν και έκανε τον τραυματία μετά την γιούχα της Τρίπολης, είχαμε πιεσθεί όλοι πως ο παίκτης θα πράξει αυτό που τώρα βλέπουμε σε πλήρη εξέλιξη.

Ο Χακόμπο, είναι ένας παίκτης που λαϊκίζοντας, έπεισε το κοινό πως πρέπει να μείνει στην ομάδα. Το κακό δεν είναι βέβαια πως πείσθηκε το κοινό, αλλά η ΠΑΕ η οποία του υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα. «Την ώρα που θα ζητήσει ο ΠΑΟΚ να αποχωρήσω θα το κάνω» είχε δηλώσει χαρούμενος τότε, προφανώς γιατί μας έπιασε χαζούς.

Έξι μήνες μετά, τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ του ζήτησε να αποχωρήσει, έφερε προτάσεις οι οποίες ποτέ δεν ήταν απλά υποφερτές. Ο Χακόμπο έμεινε και προπονούνταν μόνος, δεν έφυγε όπως είχε υποσχεθεί.

Αυτό το καλοκαίρι, ένα νέο σήριαλ Χακόμπο ξεδιπλώθηκε. Πάλι φέρνει προτάσεις, από αυτές που σου δίνουν να καταλάβεις πως θα καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του. Αυτή της Ράγιο Βαγιεκάνο δεν είναι απλά αστεία, αλλά προκαλεί. Το να ζητάει μία ομάδα να αγωνιστεί σε αυτή ένας παίκτης σου και να πληρώσει κάτι παραπάνω από το 20%, αποτελεί προσβολή.

Ο Παναγιώτης Γλύκος έχοντας έναν χρόνο συμβολαίου ακόμη με τον ΠΑΟΚ, αναζητά πρόταση από το εξωτερικό για να φύγει. Ο ατζέντης του, μετρ των δημόσιων τοποθετήσεων, δεν έχει φέρει ακόμη κάποια πρόταση στον ΠΑΟΚ, όμως έτσι όπως πάει το πράγμα στο τέλος θα ζητήσει να μείνει ο παίκτης ελεύθερος γιατί είναι δυσαρεστημένος. Ο Γλύκος, είναι ένα παιδί που ουδέποτε δημιούργησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, σπλάχνο της ομάδας, δεν μπορεί να διαπραγματευτεί με την ΠΑΕ γιατί οι απαιτήσεις του διογκώθηκαν. Και αυτό όχι τόσο από τα 60 γκολ που έβαλε την τελευταία τριετία, αλλά επειδή αυτός έφαγε το μπινελίκι όταν οι άλλοι κονομούσαν. Πρωταγωνιστής στο συγκεκριμένο θέμα, ο πατέρας του παίκτη που είδε έναν όχλο να χτυπά το παιδί του μπροστά στα μάτια του. Και ΠΑΟΚτσής από τους λίγους, αφού για μια ολόκληρη ζωή έκανε χιλιάδες χιλιόμετρα από το Λάκκωμα για να προπονείται ο γιος του με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Γιατί καταγράφονται όλα τα παραπάνω; Μα προφανώς γιατί αποτελούν απόδειξη πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι μεγάλο κλαμπ έτσι όπως λειτουργεί. Είναι η απόδειξη πως ακόμη και παιδιά που γαλουχήθηκαν στην ιδέα του δεν την συναντούν κάπου για να της συμπεριφερθούν ανάλογα.

Επαγγελματίες που γνωρίζουν πως το ταβάνι τους είναι ο ΠΑΟΚ, όπως ο Λούκας και ο Χακόμπο, συμπεριφέρονται με αλαζονεία απέναντι σε αυτόν, λειτουργούν με ασέβεια και δεν τον υπολογίζουν.

Τα μηνύματα προς το Ροστόφ αλλά και τα γραφεία της Μικράς Ασίας είναι ηχηρά εδώ και καιρό, όμως για να τα αντιληφθείς πρέπει να έχεις και οπαδικό ένστικτο. Ο ΠΑΟΚ ως φτωχός, είχε πολύ πιο σοβαρή λειτουργία απ΄ότι σήμερα. Και αυτό γιατί κανένας από αυτούς που όριζαν τις τύχες του, δεν αισθανόταν πως το μέγεθός του είναι μεγαλύτερο από τον σύλλογο.

Όλα αυτά τα προβλήματα των τελευταίων ημερών, ο Λούκας, ο Χακόμπο, ο Στοχ, ο Κλάους, ο Γλύκος κ.α. ας αποτελέσουν την αφορμή για να κατανοήσει κυρίως ο Ιβάν Σαββίδης με το κλανιές αυγά δε βάφονται.

Ή θα αποφασίσει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως έναν μεγάλο σύλλογο που η δυναμική του ξεπερνά οτιδήποτε άλλο στο γεωγραφικό πλάτος που ελέγχει ή θα φθαρεί σε τέτοιο βαθμό που θα γυρίσει όλο το κλίμα εναντίον του.

metrosport.gr

« Απάντηση #196 στις: Ιουλίου 04, 2014, 12:37:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Πιστευω οτι ειναι θεμα χρονου να ακουστει απο τους γυμνοσαλιαγκες της δημοσιογραφιας και τα λιγουρια το γνωστο "Ιβαν πουλα"...

Φυσικα και δεν ειναι ροδινη η κατασταση αλλα η ελευση του Στοχ , του Λουκας , του Μαρτενς , του Ινσα και φυσικα του Στεφενς δεν ηταν "κλανιες" που λεει ο μπετοβλακας της ΜΕΤΡΟΠΟΡΔ....

Ηταν φραγκα ωραια και ζεστα....

Και βεβαια αυτη η αναφορα στις "φτωχες εποχες" του ΠΑΟΚ οποιος θελει να τις ξαναζησει ας ακολουθησει  την αποστολη του ρουλη στις αλανες της Β' Εθνικης ή της κουλας που φετος θα παιξει στην Β' Εθνικη ως πρωταθλητρια της Γ' Εθνικης....

Αυτες τις μ@λακιες του "λατερνα , φτωχεια και φιλοτιμο" ουτε που θελω να τις ξαναζησω....

Και μπορει να λεει μ@λακιες ο δημοισογραφισκος του κ@λου περι ελλειψης "οπαδικου συνασθηματος " και συνδρομου ανωτεροτητας του Ιβαν σε σχεση με την ομαδα αλλα δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ καραγκιοζη που δηλωνε ενθερμος οπαδος της ομαδας να ερχεται να αναλαβει.....

Επισης το τετραποδο που αρθρογραφει στην φυλλαδα ξεχναει οτι την εποχη της "εντιμης και οπαδικης φτωχειας" διαδεχτηκε η εποχη των "περηφανων πωλησεων"... Τοτε που χρωστουσαμε σε οποιον μιλαγε ελληνικα....

Αλλα τα λιγουρια εβγαζαν μεροκαματακι τοτε.....

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ:

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ?

ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #197 στις: Ιουλίου 04, 2014, 03:28:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ωραιος ο Τελης και αληθινος  8)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

«Απαράδεκτο το διοικητικό μοντέλο»
« Απάντηση #198 στις: Ιουλίου 04, 2014, 03:38:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Απαράδεκτο το διοικητικό μοντέλο»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απόστολος Οικονομίδης σχολιάζοντας την διοικητική εικόνα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα τόνισε:

Για το διοικητικό μοντέλο: «Το σημερινό διοικητικό μοντέλο του ΠΑΟΚ είναι απαράδεκτο. Κάποια στιγμή ο Σαββίδης πρέπει να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει κινήσεις για την δημιουργία ενός μοντέλου που θα εμπνέει εμπιστοσύνη και στους αθλητές, και στον κόσμο και στις υπερκείμενες αρχές. Ευρισκόμενοι στον τρίτο χρόνο Σαββίδη και παρακολουθώντας την ομάδα βλέπω πράγματα που μόνο σε ομάδες χαμηλής κατάστασης, κόσμου και ονόματος υπάρχουν. Υπάρχουν πράγματα στον ΠΑΟΚ που δεν μου αρέσουν, δεν με πείθουν και δεν χρειάζεται ο σύλλογος».

Για την στάση του ΠΑΟΚ κατά την πρόσφατη εκλογή προέδρου στην Λίγκα: «Και τα προηγούμενα χρόνια συνέβαιναν πράγματα που δεν συνάδουν με την ιστορία και το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Ένας διοικητικός ηγέτης πρέπει να χαρακτηρίζεται από σοβαρότητα. Δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να περιπαίζεται στις υπερκείμενες αρχές. Δεν είναι δυνατό να πιάνουμε αγκαζέ πότε τον ένα και πότε τον άλλον. Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες του τόπου, πληθυσμιακά η δεύτερη μετά τον Ολυμπιακό και πρέπει να το δείχνει με την παρουσία του».

Για αυτά που πρέπει να αλλάξουν: «Αυτό είναι ευθύνη της ιδιοκτησίας. Θα πρέπει αν υπάρχει διαφορετικός πρόεδρος, να μπορεί να παίρνει αποφάσεις, να είναι, δηλαδή, εκτελεστικός πρόεδρος και όχι καθ’ υποβολή. Δεν είναι λειτουργία ομάδας με την εμβέλεια του ΠΑΟΚ αυτή».

Για την αναζήτηση προέδρου μέσω αγγελίας: «Αυτό είναι αστείο. Αν είναι δυνατό να ψάχνει ο ΠΑΟΚ πρόεδρο με αγγελία στο ίντερνετ. Από ότι ξέρω, ο Σαββίδης πριν πάρει τον ΠΑΟΚ είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο. Άρα έχει κάποιες εμπειρίες. Έπρεπε να γνωρίζει, λοιπόν, πως αγοράζοντας μια ομάδα, πρέπει να επιλέξει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα προχωρήσουν μπροστά την επιχείρηση που λέγεται ΠΑΟΚ, όπως το κάνει και στις υπόλοιπες επιχειρηματικές του δραστηριότητες. Θα πρέπει να υπάρχει ένα τιμ δίπλα στον πρόεδρο που θα χαράζει την στρατηγική που πρέπει να κινηθεί η ομάδα σε όλους τους τομείς. Αυτήν την στιγμή πέραν της Γκοντσάρεβα που ασχολείται με τα οικονομικά, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Για την αναντιστοιχία οικονομικής επένδυσης και διοικητικής κατάστασης: «Είναι 100% ευθύνη του Σαββίδη. Μέσα από την έλευσή του στον ΠΑΟΚ, ο Σαββίδης προώθησε και κάποια συμφέροντά του και καλά έκανε. Να καταλάβει, όμως, ο Σαββίδης πως ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια επιχειρηματική επένδυση. Υπάρχει και ο λαός που πονάει. Καλά κάνει και πιστεύει ότι διαμέσου του ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει κάποια πράγματα, όμως ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα. Ας κάνει πρώτα αυτά που πρέπει για τον ΠΑΟΚ και θα δει μετά πώς θα στηριχθεί από όλον τον κόσμο».

Για την επόμενη μέρα: «Από την φύση μου δεν απογοητεύομαι. Περιμένω και θέλω να δω την επόμενη μέρα και ελπίζω ότι κάτι θα ξεκινήσει να γίνεται. Ας φωτίσει ο Θεός τον Σαββίδη. Αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ, όπως λέει, ας το αποδείξει».

« Απάντηση #199 στις: Ιουλίου 04, 2014, 07:20:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ο Αποστολος Οικονομιδης να μας πει αν το δανειο που πηρε μαζι με το Βεζυρτζη - για λογαριασμο της ΠΑΕ- το ξεχρεωσαν αυτοι ή συνεχιζει να το ξεχρεωνει ο Σαββιδης ....

Μετα ας ερθει να μας μιλησει για το "διοικητικο μοντελο"....

Επισης να μας πει γιατι δεν συμμετεχει πιο ενεργα στο διοικητικο μοντελο της ΚΑΕ που ειναι και πιο υγιες ?

Με λιγα λογια :

Δεν πας να γ@μηθεις λεω εγω ... facepalm
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών