2. Nathan Sobey

Αποστολέας Θέμα: 2. Nathan Sobey  (Αναγνώστηκε 1981 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

2. Nathan Sobey
« στις: Μαρτίου 03, 2017, 10:54:08 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Συμφωνία με τον Αυστραλό Nathan Sobey

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αυστραλό γκαρντ Νathan Sobey μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Ο Nathan Sobey, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλο, για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. 

O Nathan Sobey γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1990 στο Warrnambool της Victoria στην Αυστραλία, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το Cochine College της Αυστραλίας και στη συνέχεια φοίτησε στο πανεπιστήμιο Wyoming στο NCAA. Με τους Cowboys αγωνίστηκε για δύο σεζόν  (2012-14).

Επιστρέφοντας στην πατρίδα του, την σεζόν 2014-15 έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο και με τους Cairns Taipans είχε 1,5 πόντο και 1,7 ριμπάουντ ανά αγώνα στα 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε. Την επόμενη σεζόν (2015-16) ο Sobey αγωνίστηκε στους Adelaide 36ers, και ολοκλήρωσε την σεζόν με 4 πόντους και 1,7 ριμπάουντ, αγωνιζόμενος σε 27 παιχνίδια. Την φετινή σεζόν ήρθε η έκρηξη και ο Sobey πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης στο πρωτάθλημα Αυστραλίας. Οι μέσοι όροι του εκτοξεύτηκαν και έφτασα στους 15,5 πόντους ανά αγώνα με 44,1% στα σουτ, 40,2% στα τρίποντα και 80,1%% στις βολές, με 5 ριμπάουντ ανά αγώνα, 4,1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Όλα αυτά σε 31 αγώνες με τους 36ers, με τους οποίους βρέθηκε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και έφτασε ως τα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος Αυστραλίας.

Ο Nathan Sobey θα είναι ο τρίτος Αυστραλός παίκτης που θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ. Είχαν προηγηθεί ο Matt Nielsen (2004-05) και ο Wade Helliwell (2009-10).
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Nathan Sobey
« Απάντηση #1 στις: Μαρτίου 03, 2017, 10:58:29 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ελπίζω σε γρήγορο εγκλιματισμό....
Καλώς ήρθες...

« Απάντηση #2 στις: Μαρτίου 03, 2017, 11:52:23 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ευχομαι οτι καλυτερο γιατι ο τελευταιος παικτης που ειχε ερθει απο Αυστραλια καταντησε το πιο συντομο ανεκδοτο στην μπασκετικη ιστορια του ΠΑΟΚ.... :grin1:
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #3 στις: Μαρτίου 03, 2017, 07:01:06 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχω μιλήσει και ξέρω πού έρχομαι»

«Βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση καθώς αγωνιζόμουν στο πρωτάθλημα Αυστραλίας μέχρι πριν μερικές ημέρες . Οι πληροφορίες που έχω για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι μόνο θετικές. Έχω μιλήσει με ανθρώπους που γνωρίζουν το πρωτάθλημα και τις διαφορές που υπάρχουν σε αυτό το στυλ του μπάσκετ που υπάρχει στην Ευρώπη», είπε ο Αυστραλός στο You are not allowed to view links. Register or Login.

Ο 27χρονος θα γίνει ο 3ος Αυστραλός που θα φορέσει τη φανέλα του Δικεφάλου μετά τους Ουέιντ Χέλιγουελ, Ματ Νίλσεν. «Ναι, γνωρίζω τον Matt Nielsen, ξέρω ότι έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ», απάντησε ο ίδιος και ανέφερε τους στόχους του:

«Για μένα θα είναι επιτυχημένη η χρονιά αν μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από αυτή την επιτυχία ο κάθε παίκτης μπορεί να θεωρήσει ότι είχε κι αυτός μία επιτυχημένη χρονιά».

Καλως ηρθε και ελπιζω να αποδειχτει Νιλσεν! :grin1:
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #4 στις: Μαρτίου 03, 2017, 09:50:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο πιο βελτιωμενος παικτης της Αυστραλιας λεει.
Μακαρι να ειναι ετσι και να δειξει οτι μπορει να βοηθησει την ομαδα.Παντως εχει καλα στατιστικα.
Θα δειξει, καλη τυχη ευχομαι! :)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #5 στις: Μαρτίου 04, 2017, 01:00:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Ερχεται παικτης με την καλυτερη σεζον της καριερας του.
Τωρα αν δεν παιξει, αυτο ειναι αλλο θεμα.
Παντως τα νουμερα του δειχνουν οτι θα βοηθησει.
Θα δουμε.
Καλως ηρθε!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #6 στις: Μαρτίου 04, 2017, 03:41:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλώς ήλθες τρελοαυστραλέ!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #7 στις: Μαρτίου 07, 2017, 03:23:26 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Ξενάγηση στο γήπεδο και το γυμναστήριο της ομάδας για τον Nathan Sobey, που έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη.

Άντε με το καλό.... :)

Απ: 2. Nathan Sobey
« Απάντηση #8 στις: Μαρτίου 07, 2017, 10:16:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νέιθαν Σομπέι στο paokbc.gr

Για το μακρινό του ταξίδι: «Ήμουν όλη τη μέρα στο αέρα και είμαι κουρασμένος, αλλά νομίζω πως τώρα που έφτασα είμαι έτοιμος για αυτή τη νέα εμπειρία». 

Για τη μετάβαση του στην Ευρώπη: «Δουλεύω σκληρά αρκετά χρόνια, αλλά τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στην Ελλάδα. Με το που πήρα αυτή την ευκαιρία δε θέλω να κοιτάξω πλέον πίσω». 

Για το παιχνίδι του και την ετοιμότητα του: «Έχω πολύ υψηλό ρυθμό και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα στα ριμπάουντ. Νιώθω πως μπορώ να βοηθήσω άμεσα την ομάδα, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί κι από όσα θα μου πουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ». 

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ , έχω ακούσει φοβερά πράγματα με πολλούς ανθρώπους που μίλησα για ένα εξαιρετικό κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ». 

Για τον αν μίλησε με τον Νίλσεν, τον πρώτο Αυστραλό που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ: «Θα ήθελα να επικοινωνήσω μαζί του αυτές τις ημέρες και να τον ρωτήσω πολλά πράγματα για να έχω καλύτερη άποψη για την ομάδα που θα αγωνίζομαι πλέον».

Μετά την άφιξη του, ο 27άχρονος Αυστραλός πήρε μια πρώτη «γεύση» από το «PAOK Sports Arena», καθώς ξεναγήθηκε στο γυμναστήριο, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. 

Την Τετάρτη (8/3) θα περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο ντόπινγκ για να βγει το δελτίο του και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση. Την Πέμπτη (9/3), θα πετάξει για την Αθήνα, όπου θα συναντήσει την αποστολή του ΠΑΟΚ, με την οποία θα ταξιδέψει για το Ρέθυμνο, για τον αγώνα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 21η αγωνιστικής της Basket League (11/3, 16:00).

Παμε ρε παλικαρε! smilepaok

Απ: 2. Nathan Sobey
« Απάντηση #9 στις: Μαρτίου 11, 2017, 05:57:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

14 ποντους στην 1η εμφανιση αν και δεν συνοδευτηκε με νικη στις λεπτομερειες.
Ευχομαι να συνεχισει ετσι.
Παντως ειναι πολυ δυνατο κορμι, αθλητικος τυπος.