9. Aleksandar Prijovic

Αποστολέας Θέμα: 9. Aleksandar Prijovic  (Αναγνώστηκε 32994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 9. Aleksandar Prijovic
« Απάντηση #460 στις: Ιουλίου 24, 2018, 11:17:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα"

"Πιστεύω πως όλοι ξέρουμε πως η Βασιλεία είναι μια ομάδα τοπ επιπέδου που παίζει κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δεν μας φόβησε, παίξαμε καλά, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες, δεχτήκαμε ένα αχρείαστο γκολ αλλά πιστεύουμε στην πρόκριση, θα πάμε εκεί για να την τελειώσουμε. Τρέξαμε αρκετά, σε εμένα υπήρχαν αρκετοί αμυντικοί επάνω μου, το πιο δύσκολο ήταν ότι στην ανάπτυξη ο αντίπαλος είχε έναν παίκτη παραπάνω.

Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, είμαι χαρούμενος πάντα όταν μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, ήταν ένα έξτρα κίνητρο για εμένα αυτό το ματς. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό που είμαι και το έδειξα απέναντι σε μία ελβετική ομάδα. Ήταν ευχάριστο που έπαιξα κόντρα σε παλιούς φίλους. Έχουμε καλές πιθανότητες αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και εκεί θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας".

Με την μια επαφη ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ! >:D
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #461 στις: Ιουλίου 25, 2018, 02:38:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
ΓΚΟΛΑΡΑ με το που του ηρθε η μπαλα στα ποδια και οχι στο κεφαλι που τον εψαχναν!
Θα το καρφωσει και εκει μεσα! smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #462 στις: Ιουλίου 29, 2018, 06:15:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Εγώ φταίω για το γκολ της... Βασιλείας»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στη σέρβικη ιστοσελίδα "zurnal.rs" για τις αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία και τις δικές του φιλοδοξίες τη νέα χρονιά.

Πιο αναλυτικά, ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ είπε:

Για το αν το 2-1 της Τούμπας δίνει προβάδισμα στον ΠΑΟΚ έναντι της Βασιλείας: «Κερδίσαμε στη Θεσσαλονίκη με 2-1, το ιδανικό όμως για τη ρεβάνς, θα ήταν να διατηρούσαμε το 2-0, γιατί αποδώσαμε εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Νιώθω υπεύθυνος που δεχθήκαμε το γκολ δύο λεπτά μετά το τέρμα που σημείωσα, γιατί προήλθε από δικό μου λάθος. Είμαστε απογοητευμένοι για το γκολ της Βασιλείας, αλλά και χαρούμενοι που κερδίσαμε μια δυνατή ομάδα στο πρώτο ματς της σεζόν. Θα πάμε στην έδρα της Βασιλεία για να... καθαρίσουμε την πρόκριση».

Για το αν ο ΠΑΟΚ διαθέτει καλύτερη ομάδα από τη Βασιλεία: «Έχουμε ποιοτική ομάδα και η Βασιλεία είναι ένας αντίπαλος στο επιθυμητό επίπεδο για εμάς. Κυριαρχούν στην Ελβετία για χρόνια, ενώ αποδίδουν καλά και στην Ευρώπη. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα και έχουμε αρκετές πιθανότητες πρόκρισης. Κερδίσαμε στην έδρα μας και τα πάντα είναι στο χέρι μας. Έχουμε ένα μικρό αβαντάζ, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σε κάθε περίπτωση θα πάμε στην έδρα της Βασιλείας για να κερδίσουμε».

Για το ότι θα αγωνιστεί στη χώρα που γεννήθηκε και μεγάλωσε: «Σίγουρα έχω ένα έξτρα κίνητρο, γιατί η Βασιλεία είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελβετία εδώ και χρόνια. Θέλω να αποδείξω το ταλέντο μου. Θα αγωνιστώ απέναντι σε πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους μου και θέλω να δείξω τις ικανότητες μου. Είναι μια τέλεια ευκαιρία για εμένα».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη φετινή χρονιά: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλές πιθανότητες για το νταμπλ, ακριβώς σε αυτό στοχεύουμε. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύο τρόπαια. Για τον τίτλο θα αγωνιστούν δύο ή τρεις ομάδες, κάτι δεδομένο για την Ελλάδα, φέτος όμως είμαι πεπεισμένος ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι ο πρωταθλητής. Δεν έχω καμία αμφιβολία».

Για το ποιον θεωρεί τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ: «Μια δύσκολη ερώτηση, γιατί δεν έχει τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και εν είναι ακόμα γνωστό πώς θα ενισχυθούν οι άλλες ομάδες. Σε γενικές γραμμές, κοιτάζω μόνο τον εαυτό μου και την ομάδα μου. Δεν είναι ο πρωταρχικός τίτλος του καλύτερου σκόρερ, αλλά ο ΠΑΟΚ να είναι ο πρωταθλητής της Ελλάδας. Τα μεμονωμένα βραβεία είναι μόνο ένα μπόνους. Έχω ισχυρό κίνητρο και οι αντίπαλοί μου δεν είναι ενδιαφέροντες...»

Για το αν πετύχει και φέτος τον αριθμό των γκολ που πέτυχε πέρσι: «Δεν βλέπω πολύ τους αριθμούς ή πόσα γκολ έχω σημειώσει. Είναι σημαντικό ότι η ομάδα μου κερδίζει και κυριαρχεί στο γήπεδο. Είμαι εδώ για να βοηθήσω ή να ολοκληρώσω την καλή δουλειά της ομάδας . Πιστεύω ότι θα έχω τη μέγιστη δυνατή βοήθεια από τους συμπαίκτες μου για να επιτύχω ακόμα καλύτερη επίδοση από την περασμένη σεζόν».

Με ενα γκολ εκει μεσα ξελασπωσες και παμε ξαν απο την αρχη παικταρα!!!!!!!!!!!! smilepaok smilepaok

« Απάντηση #463 στις: Ιουλίου 29, 2018, 10:42:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
Θα πάμε στην έδρα της Βασιλεία για να... καθαρίσουμε την πρόκριση».

>:D >:D >:D >:D >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #464 στις: Ιουλίου 30, 2018, 03:59:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
You are not allowed to view links. Register or Login

ΠΑΛΟΥΚΩΣΕ ΤΟΥΣ! >:D
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #465 στις: Αυγούστου 01, 2018, 10:31:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
ΓΚΟΛΑΡΑ με το που του ηρθε η μπαλα στα ποδια και οχι στο κεφαλι που τον εψαχναν!

Το ειδες και live τυχερε Μπιλ  >:D

« Απάντηση #466 στις: Αυγούστου 01, 2018, 11:06:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είναι μεγάλη υπόθεση αυτή η πρόκριση. Σοκαριστήκαμε με τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια, αλλά το ξεπεράσαμε μιλώντας μεταξύ μας στα αποδυτήρια. Είναι ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι για μένα, αφού δεν είχα χρόνο να ξεκουραστώ, αλλά το κάνω με χαρά και αυτή η πρόκριση είναι μια ανταμοιβή. Ο προπονητής μού είχε πει να ξεκουραστώ για λίγες μέρες ακόμη μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ήμουν κουρασμένος, αλλά και ψυχολογικά επηρεασμένος όντας θεατής στο Μουντιάλ. Είχα το δικαίωμα να επιστρέψω αργότερα, αλλά ήθελα να βοηθήσω την ομάδα στα προκριματικά και ήθελα να επιστρέψω ακόμη νωρίτερα»

Αυτό..... 8)

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #467 στις: Αυγούστου 02, 2018, 12:29:48 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Τι να την κανει την ξεκουραση αυτος ρε!! >:D

« Απάντηση #468 στις: Αυγούστου 02, 2018, 03:26:42 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #469 στις: Αυγούστου 02, 2018, 06:29:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Παράθεση
Παράθεση από: jim στις Φεβρουαρίου 28, 2018, 10:43:10 μμ

ΘΑ Γ@ΜΗΣΕΙ

and dont stop! 8)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!