9. Aleksandar Prijovic

Αποστολέας Θέμα: 9. Aleksandar Prijovic  (Αναγνώστηκε 32985 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

9. Aleksandar Prijovic
« στις: Ιανουαρίου 15, 2017, 10:21:10 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: 9. Aleksandar Prijovic
« Απάντηση #1 στις: Ιανουαρίου 15, 2017, 10:21:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Πρόλαβε την ΠΑΕ, άντε καλορίζικος..... smilepaok

« Απάντηση #2 στις: Ιανουαρίου 15, 2017, 10:24:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Αν και είμαι ο πρώτος εδώ μέσα που το πολυσκάλισα .... Περιμένω επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ γιατί πολλά διαβάζω γύρω-γύρω για κίνες και μακίνες....

Αν όντως δεν διαψευσθεί!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΨΗΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ!!!!
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Ιανουαρίου 16, 2017, 02:51:51 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Η ΠΑΕ μόλις τον ανακοίνωσε...

Στον ΠΑΟΚ ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Ελβετός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων.
Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γεννήθηκε στο Σεν Γκάλεν της Ελβετίας στις 21 Απριλίου του 1990 κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της τοπικής ομάδας. Σε ηλικία μόλις 16 ετών πήρε την απόφαση να φύγει εκτός της χώρας που μεγάλωσε με προορισμό την Ιταλία και την Πάρμα, η οποία τον ενσωμάτωσε στη δεύτερη ομάδα της.
Έξι ημέρες μετά την ενηλικίωσή του, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Serie A, σε ένα παιχνίδι κόντρα στην Ρετζίνα, ωστόσο, το καλοκαίρι του 2008 αποχώρησε αυτή τη φορά για την Αγγλία. Δοκιμάστηκε από την Ντέρμπι Κάουντι, σκόραρε τρεις φορές σε φιλικό κόντρα στη δεύτερη ομάδα της Άρσεναλ και εξασφάλισε τη συνέχεια της καριέρας του στο Νησί.
Ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα στην μεταγραφή του από την Πάρμα και οι στρατιωτικές υποχρεώσεις του δεν του επέτρεψαν να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και τον Ιανουάριο δόθηκε για έναν μήνα δανεικός στην Γέοβιλ, όπου αγωνίστηκε τέσσερις φορές χωρίς να σκοράρει. Στην συνέχεια δόθηκε εκ νέου δανεικός στην Νορθάμπτον με την φανέλα της οποίας πέτυχε δύο γκολ σε 10 συμμετοχές.
Στις αρχές του 2010 επέστρεψε στην Ελβετία για λογαριασμό της Σιόν στην οποία κι έμεινε για μιάμιση σεζόν με απολογισμό επτά γκολ σε 46 αγώνες πριν παραχωρηθεί δανεικός στην Λοζάνη στις αρχές της σεζόν 2011-12.
Το καλοκαίρι του 2012 συνέχισε την διαδρομή του στη Νορβηγία και την Τρόμσο, πάλι ως δανεικός, όπου σημείωσε 10 γκολ σε 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Οι Νορβηγοί θέλησαν να τον κρατήσουν στην ομάδα, αλλά τα οικονομικά τους δεν τους το επέτρεψαν με συνέπεια ο Πρίγιοβιτς να αλλάξει και πάλι τόπο διαμονής.
Επόμενος προορισμός η Σουηδία και η Τζουργκάρντεν. Τον Αύγουστο ο παίκτης αποκτήθηκε από την ομάδα της Στοκχόλμης, όπου βρήκε τον προπονητή του στην Τρομσό, Περ Ματίας Χόγκμο. Στον νέο σταθμό της καριέρας του ο Πρίγιοβιτς έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν 2013-14, και σκόραρε 11 γκολ σε 32 παιχνίδια.
Οι εμφανίσεις του αποτέλεσαν το διαβατήριο γι' ακόμη μία μετακίνηση, αυτή τη φορά στην Τουρκία και την Μπόλουσπορ, ομάδα δεύτερης κατηγορίας. Ο υψηλόσωμος φορ προσαρμόστηκε άμεσα στα νέα δεδομένα και πέτυχε 16 τέρματα σε 31 συμμετοχές, στρέφοντας τα ραντάρ πολλών ομάδων πάνω του. Αυτή που κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του ήταν η Λέγκια Βαρσοβίας.
Στις 9 Ιουλίου οι Πολωνοί ανακοίνωσαν την μεταγραφή του και ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ξεκίνησε την νέα του περιπέτεια. Στην πρώτη του σεζόν στην Βαρσοβία κατέκτησε το νταμπλ με τον ίδιο να σημειώνει γκολ στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην Λεχ Πόζναν. Συνολικά έφτασε τα 16 γκολ και τις εννιά ασίστ σε 47 παιχνίδια.
Στο πρώτο εξάμηνο της φετινής σεζόν συνέχισε στο ίδιο τέμπο και παρά τον ελαφρώς μειωμένο χρόνο συμμετοχής του, μέτρησε 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ. Κορυφαία του εμφάνιση αναμφίβολα μέσα στο Signal Iduna Park κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπου η ομάδα του μπορεί να γνώρισε την συντριβή με 8-4 αλλά ο ίδιος βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.
Σε επίπεδο εθνικών ομάδων ο Πρίγιοβιτς αν και ξεκίνησε να αγωνίζεται με τις μικρές ομάδες της Σερβίας, στα 19 του έκανε χρήση του δικαιώματος αλλαγής που είχε και φόρεσε την φανέλα της Ελβετίας με την οποία πήρε συμμετοχές στα επίπεδα U20 και U21.

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ
 smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok smilepaok

Υ.Γ. Ψευδώνυμο... Lidle ZLATAN :grin1: :grin1: :grin1:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 16, 2017, 02:58:35 μμ από nikolasf4 »
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #4 στις: Ιανουαρίου 16, 2017, 04:27:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Καλως ηρθες ρε παικτρονι  smilepaok
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #5 στις: Ιανουαρίου 16, 2017, 09:03:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Το γκολ το χει, το ίδιο και τις ασίστ...
Ελπίζω να δείξει στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα κιόλας...
Καλή αρχή και καλή τύχη μεγάλε.

Για τον ΠΑΟΚ: «Νιώθω ήδη σαν να βρίσκομαι σπίτι μου και περήφανος που θα φοράω την φανέλα ενός μεγάλου συλλόγου. Είναι ένα καλό βήμα στην καριέρα μου και νιώθω την ανάγκη να δείξω ποιος είμαι. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο που έχει ένα σχέδιο στο οποίο πιστεύω πολύ. Είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου και θέλω να είμαι ευτυχισμένος, να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να κερδίσω και να κυριαρχήσω».

Για την επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα: «Θέλω να γίνω καλύτερος, να βελτιωθώ ως παίκτης ως άνθρωπος και να καθιερωθώ. Το ελληνικό είναι πιο δυνατό πρωτάθλημα απ’ το πολωνικό και θέλω να δείξω την αξία μου».

Για τα χαρακτηριστικά του: «Παίζω ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, είμαι δυνατός στις μονομαχίες, δημιουργώ πολλές ευκαιρίες και είμαι επικίνδυνος στην περιοχή. Είμαι ομαδικός παίκτης, δίνω πολλά στην ομάδα μου και φυσικά θα κάνω ό,τι καλύτερο για να την βοηθήσω να κάνει την διαφορά στο γήπεδο και να αφήσω το στίγμα μου στο παιχνίδι».

Για το εάν θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα: «Είμαι της άποψης που από την στιγμή που δημιουργείς ευκαιρίες θα έρθει η ώρα που θα αρχίσεις να σκοράρεις. Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ. Θα έρθει σύντομα η ώρα που θα αρχίσουμε να σκοράρουμε κι ελπίζω ότι θα απολαύσουμε πολλά παιχνίδια, όπου θα κυριαρχήσουμε κόντρα στον αντίπαλο».

« Απάντηση #6 στις: Ιανουαρίου 16, 2017, 09:25:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Επιτελους μετα απο 2 μερες επιστρεφω στα γνωστα λημερια με μεταγραφη ΚΑΝΟΝΙΟΥ!
Καλως ηρθες ρε θωρηκτο, γ@μησε τους το σπιτι ρε !!!!!!!!!!!! smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #7 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 10:52:10 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Χρονο θελει μεχρι να αντιληφθει το στυλ παιχνιδιου μας....Σε λιγο καιρο θα κανει παπαδες ο τυπος....

Καλως ηρθες ....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #8 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 12:44:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της "Metrosport" η ρήτρα που μπήκε στο συμβόλαιο του Πρίγιοβιτς είναι 10.00.000 ευρώ, μια ρήτρα δηλαδή από τις υψηλότερες που έχει βάλει ποτέ σε παίκτη του ο Δικέφαλος του Βορρά.

Σιγά ρε....

« Απάντηση #9 στις: Ιανουαρίου 17, 2017, 01:11:33 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Το γκολ το χει, το ίδιο και τις ασίστ...
Ελπίζω να δείξει στον ΠΑΟΚ από την πρώτη μέρα κιόλας...
Καλή αρχή και καλή τύχη μεγάλε.

Ελπιζω να τον αφησουν κιολας, τα λεοφωρεια και οι κορακες.Φορ με προσωπικη ενεργεια.....Σαν ονειρο μου φαινεται.
Το μονο που δε μαρεσει σ αυτον ειναι αυτο το ψωνισμα με τον Ιμπρα.Ελπιζω να μην ειναι απλα ενα διαφημιστικο κολπο
για ν ανεβασει τις μετοχες του.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.