9. Aleksandar Prijovic

Αποστολέας Θέμα: 9. Aleksandar Prijovic  (Αναγνώστηκε 33105 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 9. Aleksandar Prijovic
« Απάντηση #290 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 10:54:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Από την ...."αγνή" αγάπη του για τον ΠΑΟΚ το κάνει ρε.....

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #291 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 12:17:48 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
To εργο το εχουμε ξαναδει κυριοι....Δεν υπαρχει προπονητης σε ολοκληρο τον κοσμο ειτε προπονει τη Ρεαλ Μαδριτης ειτε προπονει τη Θυελλα Χαρακοποιου που να θελει να διωξει τον ΠΡΩΤΟ ΣΚΟΡΕΡ της ομαδας....

Ακομα και αν ο τελευταιος του ειχε γ@μησει τη γυναικα και παλι θα το σκεφτοταν....

Τα ιδια εγιναν  περυσι με αλλον προπονητη στον παγκο που το καλυτερο εξτρεμ του πρωταθληματος εφυγε εν μια νυκτι για Τουρκια μερια και μαλιστα την ιδια περιπου περιοδο.... Και παλι κανενας προπονητης δεν θα εδιωχνε το καλυτερο εξτρεμ του στα μεσα του πρωταθληματος...

Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους....Οσο εφταιγε ο Ιβιτς και ο Μιχελ για την αποπομπη Ροντριγκεζ αλλα τοσο φταιει ο Λουτσεσκου (και ο Μιχελ) για την πιθανη εξοδο του Πριγιοβιτς....

Οσο δε το πλανο μια πιθανης πωλησης του Πριγιοβιτς το εξηγει μεχρι την τελευταια λεπτομερεια ο Μιχελ....  Δηλαδη ? Παιζει με εμας μεχρι το τελος του πρωταθληματος βαζει αλλα 10-12 γκολ , παει Μουντιαλ και τον χρυσοπουλαμε σε ακομα καλυτερη τιμη...Οτι δηλαδη θα σκεφτοταν ενας εχεφρων ανθρωπος με μεσο δεικτη ευφυιας....

Επειδη ομως στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτα τα βασικα στοιχεια δεν υπαρχουν αλλα ειμαστε πανηγυρτζηδες, ξερολες , ανθρωποι του "εδω και τωρα",  ειναι πολυ πιθανον ο Πριγιοβιτς να εχει την τυχη του Ροντριγκεζ....

Τα υπολοιπα ειναι "σανο" για το ποπολο....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #292 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 01:57:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Παράθεση
Η πικρή αλήθεια για τους φορ στον ΠΑΟΚ είναι η εξής. Δεν μπορεί να πας με Πρίγιοβιτς εντός και Κουλούρη εκτός. Δεν είναι πλάνο αυτό, δεν είναι λογικό. Πρέπει να βρεις κάποιον που έχει το γκολ και συμμετέχει στην πίεση, στα κερδισμένα μέτρα, έχει το σίγουρο κράτημα, παίζει συνδυαστικά. Αν ο ΠΑΟΚ δεν καλύψει αυτό το κενό, αυτομάτως, γίνεται αουτσάιντερ. Γιατί ο φορ θα πρέπει να σου δώσει τέσσερα – πέντε παιχνίδια στον δεύτερο γύρο και κυρίως κάποια από αυτά που δεν θα βρεις 20 τελικές.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε λύσεις με τον Κουλούρη στη κορυφή γιατί ο μικρός έχει έναν τρόπο να ταλαιπωρεί τους αντιπάλους, να κερδίζει μέτρα, να κερδίζει φάουλ και να πιέζει σαν σκυλί του πολέμου. Έκανε τη δουλειά που έπρεπε, όμως σε διάρκεια δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά πως μπορεί να δώσει τα γκολ που μαθηματικά χρειάζονται από τον φορ. Από την άλλη, ο Πρίγιοβιτς μπορεί να μου δώσει το εύκολο γκολ στη Τούμπα, όμως δεν θα μου δώσει στοιχεία που χρειάζονται για να έχω τον απόλυτο έλεγχο ενός αγώνα. Και στα εκτός, δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά πως θα το βρει.

ΑΡΔ Γ@ΜΙΕΣΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #293 στις: Δεκεμβρίου 18, 2017, 06:08:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Αν τον πουλησουν τωρα (δεν με ενδιαφερει ποιος φερει ευθυνη και ποιος οχι) θα ακουσουν πολυ μπινελικι
Αντε με τους καραγκιοζηδες, φτανει πια!

Για το δε ΑΡΔ -ΛΑΜΟΓΙΟ- ΠΙΑΝΟΛΑ δεν χρειαζεται να πω κατι περισσοτερο.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #294 στις: Δεκεμβρίου 19, 2017, 10:00:14 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η είναι ξενερωμένος ή είναι ήδη πουλημένος σε άλλη ομάδα....
Μακάρι να είμαι λάθος και στα 2.

« Απάντηση #295 στις: Δεκεμβρίου 19, 2017, 11:16:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
2 τελικες ειχε και την ασιστ στον Μπισεσβαρ.
Αλλα ρε φιλε οταν εχει φαει σκληρο παγκο και παιζει αλλαγη του ......Κουλουρη τι θες να κανει?
Τρελαμενος ειναι , το γκολ εψαχνε! >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #296 στις: Δεκεμβρίου 28, 2017, 12:00:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Κυκλοφορούν στο εξωτερικό διάφορα σενάρια για τον Σέρβο στράικερ, ο οποίος βρίσκεται στα υπόψιν της Λιντς με φόντο τον Γενάρη. Μάλιστα, οι Άγγλοι επανέρχονται στο θέμα και σήμερα, και καταπιάνονται με το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Όπως σημειώνουν, για να αποκτήσει κανείς τον Πρίγιοβιτς θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και εφόσον προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση, θα αποτελέσει την ακριβότερη μεταγραφή του συλλόγου.

Από την άλλη, όπως τονίζει ο συντάκτης του κειμένου, αν η Λιντς επιθυμεί να επιστρέψει στην Premier League και με δεδομένο πως βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, τότε ο Πρίγιοβιτς φαντάζει εξαιρετική περίπτωση.

Με το Μουντιάλ να είναι μπροστά, δεν υπάρχει ομάδα.....Λιντς  >:D

« Απάντηση #297 στις: Δεκεμβρίου 28, 2017, 05:24:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Όπως υποστηρίζει το εν λόγω δημοσίευμα, η μεταγραφική περίοδος στην Κίνα ξεκινάει σε λίγες ημέρες και ομάδα από το εγχώριο πρωτάθλημα προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον κανονιέρη του Δικεφάλου του Βορρά.

Ωστόσο, όπως τονίζει η ίδια πηγή, ο Πρίγιοβιτς θέλει να μείνει στην Τούμπα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού στόχος του είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

Η Kurir υπενθυμίζει το ποσοστό μεταπώλησης που έχει η Λέγκια το οποίο είναι 10% (και όχι 15%, όπως γράφουν οι Σέρβοι), τονίζει ότι οι αγγλικές ομάδες που ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να δώσουν τα λεφτά που ζητάει ο ΠΑΟΚ, ενώ τονίζεται ότι ο Πρίγιοβιτς που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι το 2021, θα μπορούσε να δελεαστεί από ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, μόνο μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου θα συμμετάσχει με την Εθνική Σερβίας.

Έχουν γαμηθει ρε  >:( >:( >:( >:( >:( >:(

« Απάντηση #298 στις: Δεκεμβρίου 28, 2017, 09:57:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Με τι ενδιαφερον να παιξει αυτος ο παικτης οταν εχει καταλαβει οτι η ομαδα αργα η γρηγορα θα τον πουλησει? ::)
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #299 στις: Ιανουαρίου 02, 2018, 09:15:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής:

"Η Αγγλία αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή. Είναι το όνειρο κάθε παίκτη να αγωνιστεί στην Premier League. Ίσως αυτό να συμβεί τον Γενάρη, ίσως το καλοκαίρι, θα δούμε. Υπάρχει ενδιαφέρον για εμένα, αλλά αυτό που τώρα με ενδιαφέρει είναι να βάζω γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα είναι μια πρόκληση για εμένα, να μπορέσω να αγωνιστώ σε μια ομάδα της Premier League, όμως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο".

Για τη σεζόν που έφυγε είπε:

"Σίγουρα ήταν μια υπέροχη χρονιά για εμένα. Πήρα μεταγραφή στον ΠΑΟΚ, σημείωσα πολλά γκολ και κατακτήσαμε το κύπελλο Ελλάδος. Στο 2017 έκανα και το ντεμπούτο μου στην Εθνική Σερβίας και με γκολ δικό μου πήραμε την πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσία".

Βαρεθηκε και αρχισε να εκδηλωνεται! ::)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!