9. Aleksandar Prijovic

Αποστολέας Θέμα: 9. Aleksandar Prijovic  (Αναγνώστηκε 33040 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 9. Aleksandar Prijovic (C)
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 22, 2017, 12:57:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Μην κλεβεις Τεο  :D

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
ΘΑ Γ@ΜΗΣΕΙ

Τηρουμε οσα γραψαμε απο τις 4 Ιουλιου. 8)
Και εχει και ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ! >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 23, 2017, 01:33:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Ακόμη κι αν κερδίσεις όλους τους άλλους αντιπάλους και χάσεις τα ντέρμπι πάλι μπορείς να γίνεις πρωταθλητής"

Για την εικόνα του αγώνα στο "Καραϊσκάκη":

"Ήταν ένα ντέρμπι, παίξαμε καλά αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, στο τέλος είχαμε πολλές ευκαιρίες ενώ ο αντίπαλος σκόραρε με ένα τυχερό τρόπο. Παίξαμε αρκετά καλά, δείξαμε σημάδια βελτίωσης και συνεχίζοντας έτσι θα έρθουν και οι νίκες. Παίξαμε καλά, παλέψαμε μέχρι το τέλος αλλά ο αντίπαλος με μία φάση έβαλε γκολ και πήρε τη νίκη, κάτι που δεν ήταν καν απειλητική φάση. Προσωπικά θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι σήμερα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, είναι ακόμα αρχή της σεζόν και τίποτα δεν έχει κριθεί".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας:

"Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλή απόδοση, σήμερα αποδώσαμε καλά, αν συνεχίσουμε έτσι τότε θα έρθουν και τα γκολ. Ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, θα δούμε τα λάθη μας, αξίζαμε το βαθμό της ισοπαλίας. Πρέπει να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας".

Για το αν φοβάται μην τυχόν η ήττα στον ντέρμπι επηρεάσει αρνητικά:

"Όχι, δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ακόμη κι αν κερδίσεις όλους τους άλλους αντιπάλους και χάσεις τα ντέρμπι πάλι μπορείς να γίνεις πρωταθλητής. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ντέρμπι στην Ελλάδα, αλλά είναι ένα ματς. Δεν μιλάμε για σπριντ, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Εμείς συνολικά πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου".

Το πολυ λογικο λεει ο ανθρωπος!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #252 στις: Οκτωβρίου 25, 2017, 02:54:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
"Η ομάδα δουλεύει πάνω στον Πρίγιοβιτς"

-Πόσο σημαντικός είναι ο Πρίγιοβιτς στην ομάδα;

“Κάνει τη δουλειά του και την κάνει σωστά, Είναι ένα εξαιρετικός σουτέρ. Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλούς στόχους, ο ΠΑΟΚ είναι στις πρώτες θέσεις. Θα δώσουμε μάχη για τον τίτλο και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχει μεγάλους παίκτες και ο Πρίγιοβιτς είναι ένας από αυτούς. Η ομάδα δουλεύει πάνω του και ο Άλεξ κατάλαβε αμέσως τη φιλοσοφία μου”.

-Δεν είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα προσαρμόστηκε στα δεδομένα της Ελλάδας;

“Η ποιότητα των παικτών στην Ελλάδα είναι υψηλότερη από ότι στη Πολωνία. Οι περισσότερες ομάδες παίζουν με πολλούς ξένους, που ανεβάζουν την αγωνιστική αξία. Οι Έλληνες φέρνουν κυρίως επιθετικογεννείς παίκτες. Εφόσον σε αυτό προστεθεί και το τακτικό κομμάτι, αυτός ο συνδυασμός ανεβάζει το επίπεδο ενός πρωταθλήματος. Ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε εδώ επειδή έχει εξαιρετικά επιθετικά στοιχεία. Είναι παίκτης που έχει μεγάλο κίνητρο. Δεν τον ενδιαφέρει μόνο το γκολ, αλλά προσπαθεί να βοηθά την ομάδα”.

-Τι έχετε να πείτε για τη νοοτροπία του. Στη Πολωνία ένας προπονητής του έλεγε πως “συμπεριφερόταν σαν βασιλιάς”;

“Δεν έχω να πω τίποτα αρνητικό για εκείνον. Είναι καλός χαρακτήρα. Τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια, δίνει το μέγιστο. Ο “Πρίγιο” ξέρει τη νοοτροπία μου, σύμφωνα με την οποία ο πρώτος αμυντικός της ομάδας είναι ο επιθετικός της. Και αυτό κάνει ο Πρίγιοβιτς. Εκείνος βοηθάει στην άμυνα, και οι αμυντικοί βοηθούν στην επίθεση. Δεν ξέρω πως συμπεριφερόταν στη Πολωνία, αλλά στην Ελλάδα έχει δείξει εξαιρετική εικόνα".

-Έχει πετύχει γκολ με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν παίζει ρόλο και η συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της Σερβίας, με την οποία σκόραρε;

“Φυσικά, μετά την επιτυχία της Σερβίας, με την οποία ο “Πρίγιο” έπαιξε και σκόραρε, γύρισε ενθουσιασμένος, γεμάτος ενέργεια. Θα πρέπει όμως να καταλάβει πως πρώτα από όλα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και μέσω της ομάδας μπορεί και κερδίζει τα προς το ζην”.

-Φοβάστε μήπως φύγει τον Ιανουάριο; Η Μπράιτον και η Χάντερσφιλντ έχουν δείξει ενδιαφέρον για εκείνον...

“Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Οι παίκτες αλλάζουν ομάδα, οι προπονητές αλλάζουν ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για τον “Πρίγιο” να φύγει από την Ελλάδα. Προς το παρών είναι εδώ και επικεντρώνεται στον ΠΑΟΚ”.

Εντος εδρας δουλευει γιατι εκτος εχουμε ακομα θεματα! ::)

« Απάντηση #253 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 12:53:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Σημερα  σε μια τοπικη κ@λοφυλλαδα καπου πηρε το ματι μου, εκκληση του Λουτσεσκου να μην πουληθει ΤΩΡΑ ο Πριγιοβιτς...

Μια χαρα το πανε.....Εδιωξαν τον Ενρικε , θελουν να πουλήσουν και τον Πριγιοβιτς και στο τελος θα μεινουμε με τον πορτογαλο Νινη και τον Σλοβακο Τουρσουνιδη....
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #254 στις: Οκτωβρίου 27, 2017, 02:23:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στη σημερινή (27/8) "ΓΑΤΑ" διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ότι ο Αλεκσάντερ Πρίγιοβιτς άλλαξε εκπρόσωπο, γεγονός που ίσως να σημαίνει... μεταγραφή. Τον Σέρβο στράικερ των Κυπελλούχων Ελλάδας θα εκπροσωπεί ο γνωστός ατζέντης Βλάντο Λέμιτς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Λέμιτς είναι ο άνθρωπος που το όνομά του έχει εμπλακεί σε δυνατά ευρωπαϊκά deal, ενώ παράλληλα έχει σίγουρες... πόρτες στα μεγάλα κλαμπ.

Τελη..... ::)

« Απάντηση #255 στις: Οκτωβρίου 29, 2017, 10:59:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Όπως αποκάλυψε η FORZΑ πριν από δύο εβδομάδες, αμέσως μετά την πρόκριση της Σερβίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ο ΠΑΟΚ είχε έτοιμη μια πρόταση για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κι αυτή την πρόταση του την έκανε αυτή την εβδομάδα.

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τον Σέρβο φορ να γίνει μια αναπροσαρμογή στο συμβόλαιό του και να αυξηθεί η ρήτρα αποχώρησης, που ούτως ή άλλως υπάρχει για ομάδες του εξωτερικού.

Η ρήτρα στο συμβόλαιο, που υπέγραψε ο Πρίγιοβιτς τον Ιανουάριο ήταν στα 7.000.000 ευρώ και η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν να αυξηθεί στα 10.000.000 ευρώ. Ο Σέρβος δεν είχε καμία αντίρρηση και στην σχετική κουβέντα, που έγινε δήλωσε πρόθυμος να την δεχτεί και μάλιστα χωρίς να αυξηθούν οι αποδοχές του (παίρνει περίπου 800.000 ευρώ το χρόνο), όπως γίνεται συνήθως, κάτι που έκανε πολύ καλή εντύπωση. Είπε μάλιστα στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι είναι πολύ ευχαριστημένος εδώ, το μυαλό του είναι μόνο στον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να υπάρχει μια πολύ σπουδαία προοπτική για να υπάρξει θέμα αποχώρησής του.

Στον ΠΑΟΚ θέλησαν να αυξήσουν τη ρήτρα, προκειμένου να έχουν τον τελευταίο λόγο σε ενδεχόμενη πώληση του Πρίγιοβιτς.

Μετά την πρόκριση της Σερβίας στο Μουντιάλ, και μάλιστα με δικό του γκολ, οι πιθανότητες να ανέβει η αξία του στο μεταγραφικό παζάρι είναι περισσότερες και στην κεντρική Ευρώπη τα 7.000.000 ευρώ δεν είναι τίποτα για έναν φορ, που έδειξε ότι τα έχει τα 15-20 γκολ σε μια σεζόν, έστω και σε ένα πρωτάθλημα όπως το ελληνικό.

Από την ώρα, που η ρήτρα θα πάει στα 10.000.000 ευρώ, στον ΠΑΟΚ πιστεύουν ότι θα το ελέγχουν καλύτερα καθώς θα υπάρχει πιο υψηλή βάση για διαπραγμάτευση.

Σημερα καπου διαβασα οτι ο ΠΑΟΚ επιμενει για....Μπεργκ!! ::)

« Απάντηση #256 στις: Νοεμβρίου 03, 2017, 02:36:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά μίλησε για:

-το αν βιώνει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του: «Δεν ξέρω να σας πω. Δεν το σκέφτομαι πολύ. Προσπαθώ να βλέπω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να πετύχω όσα πιο πολλά γίνεται και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο. Έχω σκοράρει και σε άλλες ομάδες πολλά γκολ σε προετοιμασία και κανονική, άρα δεν μπορώ να απαντήσω με σιγουριά αν είναι η καλύτερή μου σεζόν, αλλά θέλω στο φινάλε της να είναι η καλύτερη».

-το γεγονός ότι σκοράρει περισσότερο εντός έδρας και την γενική εικόνα της ομάδας μακριά από την Τούμπα:
«Είναι ένα γεγονός. Δυστυχώς δεν έχουμε την ίδια απόδοση, εντός και εκτός έδρας. Δεν έχω κάποια εξήγηση για αυτό. Όλα είναι ίδια, το γήπεδο, οι μπάλες, οι διαστάσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πάει καλά. Ελπίζω να αλλάξει από το επόμενο παιχνίδι αυτό. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοια διαφορά. Θα μπορούσε να κάνει την διαφορά η παρουσία του κόσμου, αλλά δεν υπάρχει σε εμάς αυτό. Περιμένουμε να τελειώσει η τιμωρία και να έχουμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας».

-το ντέρμπι της Κυριακής: «Είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το κίνητρο που χρειάζεται και γνωρίζουμε την σημασία του αγώνα. Θέλουμε πολύ την νίκη, για να αυξήσουμε την διαφορά από την ΑΕΚ και να μείνουμε μακριά από τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι, χωρίς πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συναντήσουμε μπροστά μας».

-το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον Βράνιες: «Η ΑΕΚ έχει καλή και συμπαγής αμυντική γραμμή. Είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι κόντρα σε τέτοιους αμυντικούς. Είμαστε φίλοι με τον Βράνιες, εκτός γηπέδου, αλλά την Κυριακή θα έχουμε μία δυνατή κόντρα, χωρίς… έλεος, ο καθένας θα παίξει για την ομάδα του και ελπίζω να είμαι εγώ αυτός που θα πανηγυρίσει στο φινάλε».

-το συμβόλαιο του και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν πολλές συζητήσεις και έντονη φημολογία. Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά και προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και με τα γκολ μου να δίνω τρόπαια στην ομάδα. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι και δεν σχεδιάζω αποχώρηση και αλλαγές. Πρέπει όλες οι μεριές να είναι ευχαριστημένες και εγώ εδώ είμαι πολύ».

-τη συνεργασία του με τους: «Ο φορ πρέπει να τροφοδοτηθεί από τους υπόλοιπους για να κάνει την δουλειά του. Όσο περνάει ο καιρός βελτιώνουμε τα πράγματα στο γήπεδο και πιστεύω ότι τα πράγματα θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Δεν θα άλλαζα ούτε έναν παίκτη από την ομάδα μας. Αγαπώ τους συμπαίκτες του και θεωρώ ότι έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Θεωρώ ότι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και θα κυριαρχήσουμε στο γήπεδο».

-το Μουντιάλ: «Θα αρχίσω να το σκέφτομαι όταν τελειώσει η σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Προς το παρόν σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι μία μεγάλη διοργάνωση που σου δίνει κίνητρο να γίνεσαι καλύτερος για να λάβεις μέρος. Αυτό θα γίνει μόνο με καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ. Είναι μακριά το Μουντιάλ, αλλά σίγουρα θέλω να έχω μία θέση εκεί».

-τον κόσμο: «Εύχομαι ότι καλύτερο στους φιλάθλους και υπόσχομαι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

« Απάντηση #257 στις: Νοεμβρίου 05, 2017, 10:42:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αν συνεχισει ετσι η ομαδα να σε παιζει, στα πλαγια χωρις να παιρνεις μπαλα στην περιοχη, ισα που ΔΕΝ ΠΑΣ ΟΥΤΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ! facepalm

ΥΓ Ενα τσαφ ηθελε εκει γμτ! >:(
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #258 στις: Νοεμβρίου 05, 2017, 11:44:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Στα εκτος εδρας τον εχουν ξεφτιλισει.

« Απάντηση #259 στις: Νοεμβρίου 06, 2017, 11:27:30 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Για ποτε θα τον βγαλουν.....Κλαους χαμπαρι δεν θα παρουμε. ::)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!