«Τα γκολ μου να βοηθούν την ομάδα»Για την επίδοση που έχει με 14 γκολ σε σύνολο 28 αγώνων, ανέφερε ότι: «Σημαίνει ότι κάνω σωστά την δουλειά μου, αλλά και η ομάδα κάνει σωστά την δουλειάς της, συνολικά κάνουμε καλή δουλειά και αυτό φαίνεται».
Για το βραβείο που πήρε: «Νομίζω ότι ήταν το πιο όμορφο της αγωνιστικής, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη της ομάδας, από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να πετύχω και άλλα όμορφα γκολ».
Σχετικά με τους στόχους του: «O βασικός μας στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και εγώ ελπίζω να βοηθήσω για αυτόν τον στόχο με τα γκολ μου».
Για το πόσο βοηθάει τον ίδιο η ενίσχυση που έγινε στην ομάδα: «Σίγουρα η ενίσχυση της ομάδας με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές είναι σημαντική. Πρέπει να συμπληρώσουμε όμως όλα τα κομμάτια μαζί, αλλά έχουμε πολύ ποιοτική ομάδα».
Για την εθνική Σερβίας: «Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμένα να αγωνίζομαι με την Σερβία. Είμαστε πολύ κοντά σε έναν στόχο που τον περιμένει χρόνια η Σερβία, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα στα δύο παιχνίδια που απομένουν και να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση».
Ελπίζω να σκοράρει ξανά αύριο....