Αστ.Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9, 19:30 NS1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: Αστ.Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9, 19:30 NS1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 4328 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Αστ.Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9, 19:30 NS1 (Pregame)
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 03:06:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η αποστολή για Τρίπολη

Πρωινό ξύπνημα για προπόνηση στην Τούμπα είχε το πρόγραμμα της Κυριακής για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Η αποστολή αναχωρεί στις 17:30 από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Τρίπολη.

Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά μετά το ματς με την Φιορεντίνα που ο Βλάνταν Ίβιτς είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες του στο κομμάτι της τακτικής προσέγγισης της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, είναι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο , ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα. Στον Ισπανό ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε ειδική φαρμακευτική αγωγή κι αν μέχρι το απόγευμα που ο ΠΑΟΚ αναχωρεί για Τρίπολη αισθανθεί καλύτερα, θ’ ακολουθήσει την αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός.

Με το τσάρτερ του Δικεφάλου θα ταξιδέψουν οι: Γλύκος , Μπρκιτς , Τζαβέλλας , Βαρέλα , Γιαννούλης , Κίτσιου , Μάτος , Μαλεζάς , Κάνιας , Σάκχοφ , Τσίμιροτ , Χαρίσης , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Τιάμ , Μυστακίδης , Κάμπος , Ροντρίγκες , Αθανασιάδης , Περέιρα , Κουλούρης

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/i-apostoli-gia-tripoli/
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 03:15:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Θα βοηθήσω όπου μου ζητηθεί»

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την συμμετοχή μου στο Γιουρόπα Λιγκ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι που έληξε ισόπαλο με αντίπαλο σε μια δυνατή ομάδα όπως είναι η Φιορεντίνα. Θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό και να πάρουμε τη νίκη. Ήταν αυτό που μας έλειψε. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση.

Στις κερκίδες δημιουργήθηκε ωραία ατμόσφαιρα, οι φίλαθλοι μας υποστήριζαν μέχρι το τέλος. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ,  οι συμπαίκτες του και όλοι μέσα στην ομάδα με έχουν βοηθήσει να αισθανθώ καλά. Υπάρχουν παίκτες που μιλάνε διαφορετικές γλώσσες όπως Ιταλικά, Αγγλικά, Γαλλικά.

Αυτό που σκέφτομαι είναι  το να καταφέρω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα. Ήρθα για να βοηθήσω τόσο στο πρωτάθλημα, για να βρεθεί η ομάδα στις πρώτες θέσεις, όσο και στο Europa League. Θέλω να είμαι έτοιμος για να αγωνιστώ σε όποια θέση μου ζητήσει ο προπονητής" σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σενεγαλέζος επιθετικός, ο οποίος στάθηκε και στον συμπατριώτη του, επιθετικό της Φιορεντινα, Κούμα Μπαμπακάρ, τονίζοντας:

"Είναι φίλος μου από τη Σενεγάλη. Πριν από το παιχνίδι μου είπε πως δεν θα ήταν ένα εύκολο ματς και ότι η Φιορεντίνα είναι μια καλή ομάδα".

« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 03:42:04 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 06:48:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Σοβαρα και πειθαρχημενα, μπαινουμε δυνατα και το καθαριζουμε.

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ Γ@ΜΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ!
smilepaok
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 11:47:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Δεν ξέρω αν θα προλάβω αύριο να γράψω, γιατί η 4ήμερη εκδρομή στη γενέτηρά μου έφερε υποχρεώσεις. Πάντως στο καφεγήπεδο θα δώσω το παρών   smilepaok smilepaok smilepaok

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑ
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 11:58:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Μετά την επίσκεψη του Νικόλα στην πόλη μας και την σχετική συζήτηση που είχαμε, ευελπιστώ να μην έχετε κάποιο πρόβλημα να αρχίσω να ξαναγράφω τις απόψεις μου στο PAOKforum...

Μόνο νίκη αύριο λοιπόν!!!!  :paokeisai:

Καλό ταξίδι για όλη την σεζόν ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα, με πολλές επιτυχίες και (γιατί όχι?) Πρωταθλητής!!!!  pano
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 12:52:42 πμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Βλέπω Tiam βασικό αύριο.... Ίσως βιάστηκα να στοιχηματίσω σκόρερ.... ;) ;) ;) ;) 8) 8)

Καλώς το Δρακουιό!!!!!!!!! Τώρα είμαστε κομπλέ.... και Φυσικά το Πρωτάθλημα δικό μας pano pano pano pano

Υ.Γ, την Γενέτηρά μου επισκέφτηκα Δρακουιέ .... Είναι και δική μου πόλη και μου λείπει!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 12:56:13 πμ από nikolasf4 »
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 07:38:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
You are not allowed to view links. Register or Login
Μετά την επίσκεψη του Νικόλα στην πόλη μας και την σχετική συζήτηση που είχαμε, ευελπιστώ να μην έχετε κάποιο πρόβλημα να αρχίσω να ξαναγράφω τις απόψεις μου στο PAOKforum...

Μόνο νίκη αύριο λοιπόν!!!!  :paokeisai:

Καλό ταξίδι για όλη την σεζόν ρε Π.Α.Ο.Κ.άρα, με πολλές επιτυχίες και (γιατί όχι?) Πρωταθλητής!!!!  pano

Δεν νομίζω να υπήρξε και από πριν πρόβλημα...
Αν μη τι άλλο εδώ μέσα δεν ούτε τρόλ μαζέψαμε και ούτε πρόκειται για να γίνεται μπ@ρδελο.
Απόψεις εκφράζονται και εκφράστηκαν πολλές στα 2,5 χρόνια λειτουργίας.
Πολλοί έφυγαν, πολλοί μπήκαν, λίγοι έμειναν, το γιατί νομίζω το καταλαβαίνεις....

Στο θέμα μας, καλώς ήρθες ξανά και πάμε για την νίκη.... pano

Παράθεση
Εννιά ήττες σε 13 ματς μετράει ο ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 07:39:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μέσα ο Ιγκλέσιας, εκτός ο Δημούτσος

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ρίχνει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ συμπεριλήφθη ο Ματίας Ιγκλέσιας.

Αντιθέτως εκτός έμεινε ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος στο ματς με τον Πανιώνιο είχε χτυπήσει στο στέρνο, αλλά και οι ανέτοιμοι Τριανταφυλλόπουλος και Τσάβες.

Η αποστολή: Κοσίτσκι, Ντοναρούμα, Σεφίλ, Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Μπέρτος, Μακροστέργιος, Κυριαόπουλος, Ίγκορ, Μάσα, Φερνάντες, Τσουκαλάς,  Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Γκοντό, Ιωαννίδης.

Τι λες ρε παιδί μου...!! :))

« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2016, 12:08:43 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

#4 γκολ σημείωσε στο περσινό πρωτάθλημα ο Δημήτρης Πέλκας και τα δύο ήταν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο 23χρονος μέσος σκόραρε τόσο στην ήττα του ΠΑΟΚ με 2-1 στο ματς της Αρκαδίας, όσο και στον δεύτερο γύρο, όπου άνοιξε το σκορ για την νίκη του Δικεφάλου με 2-0.

#Η περσινή νίκη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα έβαλε τέλος σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο αρνητικό σερί που είχε ο Δικέφαλος με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Είχε συμπληρώσει οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη εντός και εκτός έδρας, με απολογισμό 5 ήττες και 3 ισοπαλίες.

#9 αναμετρήσεις έχει δώσει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Αστέρα και ο απολογισμός του είναι 1 νίκη – 2 ισοπαλίες – 6 ήττες. Στις τρεις από τις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις του με την ομάδα της Αρκαδίας σημείωσε τη μια νίκη και τις δύο ισοπαλίες και από τις 11 Σεπτεμβρίου 2010 και έπειτα ακολουθεί τον Δικέφαλο μια αρνητική παράδοση με πέντε διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα.

#3 από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο και ο ΠΑΟΚ έχει δύο ισοπαλίες στην Τρίπολη και μια νίκη στην Τούμπα με 2-1 το 2012-13. Οι ισοπαλίες ήταν την σεζόν 2009-10 (1-1) και το 2010-11 (0-0).

#22 Μαΐου 2013 ήταν η τελευταία νίκη του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, αλλά αυτή έγινε σε αναμέτρηση για τα play off του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο να επικρατεί 2-1 στην αμέσως επόμενη επίσκεψη μετά τον αποκλεισμό του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος 2012-13.

#5 ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει στην Τρίπολη κατά του Αστέρα για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (Φωτάκης – Αναστασάκος – Κονσεϊσάο – Αθανασιάδης – Πέλκας ). Ο Στέφανος Αθανασιάδης είχε σκοράρει ακόμη και στις 22 Μαΐου 2013 για τα Play Offs.

#6 από τα εννιά ματς είναι για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, με τον ΠΑΟΚ να έχει πάρει ισοπαλία στα δύο από αυτά και στα άλλα τέσσερα να έχει ήττες. Μόλις στα τρία από τα εννέα ματς έχουν καταφέρει να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ την πρώτη θέση στα δημοφιλέστερα σκορ μοιράζονται το 1-0, το 2-0 και το 2-1 με δύο εμφανίσεις το καθένα.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20160919-facts-figures-gia-to-asteras-tripolis-paok/