Αστ.Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9, 19:30 NS1 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: Αστ.Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9, 19:30 NS1 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 4329 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Αστ.Τρίπολης - ΠΑΟΚ 19/9, 19:30 NS1 (Pregame)
« Απάντηση #10 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 10:24:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Μπαινεις μεσα, πετας 2 στο ημιχρονο και τους λες να πανε να Γ@ΜΗΘΟΥΝ!!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 01:43:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ενδεχεται να ειμαι μεσα φορωντας μαλιστα και την φανελα του κυριου απο κατω.... paokflag paokflag

Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #12 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 03:42:16 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ασε τα "ενδεχεται" Τελη  :grin1: και ΚΑΝΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ!

:paokeisai:
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #13 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 10:56:52 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ποια φιορεντινα, εδω ειναι το κρισιμο ματς   Μπαινεις με το μαχαιρι στα δοντια,με φουλ συγκεντρωση,πηδας γαυρετοπουλο και τριπολιτσα,ριχνεις μια τεσσαρα και σπερνεις τον τρομο σ ολη τη σουπα λιγδα.Μετα ,ολα θα ναι πιο ευκολα.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #14 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2016, 11:37:25 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Η τριπολη ειναι μεγαλο χαλι αλλα αυτο δεν σημαινει πως εμεις πρεπει να επαναπαυτουμε.
Καταληγουμε ολοι στο ιδιο σημειο.
Μπαινεις τους γ@μας απο την αρχη και μετα το χαιρονται κιολας! >:D
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #15 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2016, 11:39:07 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ ετοιμάζει ο Βλάνταν Ίβιτς, εν όψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Σέρβος τεχνικός δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Μάριν Λέοβατς, ο οποίος είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από το ματς της τέταρτης αγωνιστικής. Τη θέση του Κροάτη αναμένεται να πάρει ο Κρέσπο, με τον Μάτος να μεταφέρεται στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρεται να ετοιμάζει μια ακόμα αλλαγή στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Πέλκας αναμένεται να παραχωρήσει τη θέση του στο βασικό σχήμα σε έναν εκ των Μπίσεσβαρ ή Σακχόφ.

Αν παίξουμε όπως έχουμε δει μέχρι στιγμής, το παιχνίδι πάει για 0-3....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #16 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2016, 09:13:29 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η ομάδα της Τρίπολης  ξεκαθάρισε ότι η τιμή παραμένει στα 20 ευρώ και πως αυτή θα είναι για τους οπαδούς όλων των ομάδων που θα αγωνίζονται φέτος στο γήπεδο της. Θυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξασφάλισε όλη την κερκίδα, δηλαδή το πέταλο πίσω από την μια εστία.

20 ευρώ για να δεις το χωριό.... >:( >:(

« Απάντηση #17 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2016, 10:09:32 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ικανότατος αντίπαλος"

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Φιορεντίνα: «Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στον όμιλο του Europa League. Πήραμε έναν βαθμό παίζοντας ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Κρατάω σίγουρα την θέληση και την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες μου και έτσι θέλω να συνεχίσουμε» .

Για την μεγαλύτερη δυσκολία που είχε το παιχνίδι κόντρα στους Βιόλα: «Γενικά ήταν μία δυνατή και ποιοτική ομάδα, με ψηλούς παίκτες και δυνατά κορμιά. Η μεγαλύτερη δυσκολία για εμάς ήταν οι στημένες φάσεις. Περίμενα λόγω του ύψους των αντιπάλων, ότι θα μας δημιουργήσουν προβλήματα. Είχαμε μερικά αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο. Υπάρχουν και πολλοί ποιοτικοί παίκτες μπροστά που μπορούν ανά πάσα στιγμή να σε απειλήσουν. Η ομάδα όμως στο σύνολό της δούλεψε τακτικά καλά και είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια που κάναμε» .

Για την αλλαγή συστήματος και θα το ξαναδούμε στο μέλλον: «Κάθε φορά εξαρτάται από τον αντίπαλο η τακτική που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στην διάρκεια του παιχνιδιού. Είδα ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα και αποφάσισα να αλλάξω σχηματισμό. Τους κρατήσαμε μετά την αλλαγή και δεν δεχθήκαμε κάποιες ευκαιρίες. Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες αλλά αν χρειαστεί μπορεί να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε» .

Για τις συνεχόμενες αναμετρήσεις: «Για τον λόγο αυτό προετοιμαζόμασταν επί δυόμιση μήνες. Θέλαμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και νομίζω είμαστε έτοιμοι για συνεχόμενους αγώνες. Είμαστε ικανοποιημένοι με το ρόστερ που έχουμε και με το γεγονός ότι όλοι είναι διαθέσιμοι. Όλοι κάνουν την δική τους προσπάθεια για να παίξουν κάτι που είναι σημαντικό για μένα. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες» .

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Έχω εικόνα από τον αντίπαλο και τον γνωρίζω καλά, όπως και τον προπονητή του τον οποίο τον είχα και σαν παίκτης. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής. Μετά την αποτυχία να πάρουν κάτι στην πρεμιέρα σίγουρα θα προσπαθήσουν να διορθώσουν κάποια πράγματα. Βέβαια δεν μας απασχολεί αυτό. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και θα πάμε για την νίκη. Πρέπει να παίξουμε πειθαρχημένα και να έχουμε ξεκάθαρο στόχο. Πάντα το επόμενο είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για εμάς. Πάμε σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι η Τρίπολη να παίξουμε κόντρα σε έναν πολύ ικανό αντίπαλο» .

Για τον Γλύκο: «Η θέση του τερματοφύλακα είναι αυτή από την οποία ξεκινά η ομάδα. Από εκεί χτίζονται όλα. Ο Γλύκος είναι ένας παίκτης που βρίσκεται χρόνια στην ομάδα. Δουλεύει σκληρά καθημερινά και γνωρίζει πολύ καλά τι είναι ΠΑΟΚ. Είναι ένας άψογος επαγγελματίας και η δουλειά του βγαίνει στο γήπεδο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοσή του και κυρίως με την δουλειά του» .

« Απάντηση #18 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2016, 11:01:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Στόχος η διαρκής βελτίωση»

Για το παιχνίδι κόντρα στην Φιορεντίνα: «Ήταν ένα πολύ καλός αγώνας. Κάναμε καλό παιχνίδι μπορώ να πω, όπως όλοι είδαν. Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου και το έχουμε δείξει και στο παρελθόν. Κατά την άποψή μου θα μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Είναι σημαντικό το ότι δεν χάνουμε και πάνω σε αυτά τα παιχνίδια χτίζουμε» .

Για το 3-5-2 και αν έχουν δουλέψει πάνω στην προσαρμογή στον αντίπαλο: «Νομίζω ότι είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει. Έχουμε παίξει αρκετά διαφορετικά σχήματα. Οι παίκτες που βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο προσαρμόζονται στα δεδομένα της αναμέτρησης. Η ομάδα μπορεί να το κάνει αυτό και είναι πολύ σημαντικό» .

Για τον βαθμό προόδου της ομάδας: «Είναι ακόμα αρχή. Το σημαντικότερο είναι ότι η ομάδα δύσκολα χάνει και γίνεται όλο και καλύτερη. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην ομάδα είναι πολύ καλοί και υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Το κυριότερο όμως κατά την γνώμη μου είναι ότι όλοι οι παίκτες είμαστε στην διάθεση του προπονητή» .

Για το βάθος του ρόστερ και τους παίκτες που δεν έχουν πάρει ακόμα πολύ χρόνο συμμετοχής: «Υπάρχουν και πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές. Εμείς οι νεότεροι προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα στην προπόνηση, κάτι που βλέπει ο προπονητής. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ και προσπαθούμε για το καλύτερο, ώστε όταν πάρουμε την ευκαιρία να είμαστε έτοιμοι» .

Για τον αγώνα στην Τρίπολη: «Θα αναλύσουμε το παιχνίδι της πρεμιέρας τις επόμενες μέρες. Είχαν ένα κακό αποτέλεσμα και θα θέλουν να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Η προϊστορία δείχνει ότι είναι μία δύσκολη έδρα για εμάς. Θα πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε το διπλό» .

« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2016, 10:21:24 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Έχουμε βελτιωθεί αρκετά φέτος»

Για τη φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο συναγωνισμός για μια θέση στην 11αδα είναι μεγάλος, αλλά αυτό δεν με προβληματίζει. Πιστεύω ότι είμαι ώριμος πλέον και περισσότερο έμπειρος για να διαχειριστώ τον συναγωνισμό και να βελτιωθώ μέσα από αυτόν και εγώ ο ίδιος.

Είτε ξεκινώ βασικός, είτε μένω στον πάγκο, είτε είμαι και εκτός αποστολής, για μένα δεν αλλάζει κάτι. Πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου στις προπονήσεις για να δικαιώνω την εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου».

Για τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι του ΠΑΟΚ είναι μεγάλοι και δεν υπάρχουν όρια σε αυτούς. Θα πρέπει όμως να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μετά τον τελευταίο αγώνα να τραβήξουμε μια γραμμή και να δούμε τι έχουμε πετύχει».

Για το ματς με την Φιορεντίνα: «Παίξαμε ως ίσος προς ίσον με μια πολύ δυνατή ομάδα και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ακόμη και τη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι σταθήκαμε καλά στο γήπεδο».
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!