Για την ήττα της Ντιναμό και το σχόλιό του για το παιχνίδι: «Είναι δύσκολο να συζητήσω για το σημερινό παιχνίδι. Δεχτήκαμε δυο γκολ από κόρνερ. Ο Ντβαλισβίλι χρειάστηκε να κάνει τρεις ενέσεις για να παίξει. Μου είναι δύσκολο να σχολιάσω κάτι για αυτό το παιχνίδι».
Για το επιθετικό πρόβλημα της Ντιναμό: «Η απουσία του επιθετικού μας, του Ντβαλισβίλι έπαιξε σημαντικό ρόλο και δεν μπορούσαμε να γίνουμε όσο απειλητικοί θέλαμε».
Για την τακτική που ακολούθησε: «Παίξαμε σύμφωνα με την τακτική που είχα στο μυαλό μου. Για τον Ντβαλισβίλι αναγκάστηκε να παίξει απέναντι στον πολύ καλό Ροντρίγκες. Η απουσία του μας στοίχισε και μπερδευτήκαμε και στην τακτική λόγω και του τραυματισμού αυτού».
Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι. Μόνο τρεις παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν σήμερα έπαιζαν πέρυσι. Οι φετινοί παίκτες του ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατοί και η ομάδα είναι πολύ καλή.
Με τι είναι ικανοποιημένος σήμερα: «
Είμαι ικανοποιημένος από τη θέληση και την απόδοσή της ομάδας μου. Δεν έχω δει τη στατιστική αλλά μην ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια αρκετά δυνατή ομάδα».