25. Darryl Bryant

Αποστολέας Θέμα: 25. Darryl Bryant  (Αναγνώστηκε 3019 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

25. Darryl Bryant
« στις: Ιουλίου 26, 2016, 08:57:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

"H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Darryl Bryant για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο Darryl “the truck” Bryant γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1990 στο Brooklyn της Νέας Υόρκης, έχει ύψος 1μ.88 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το St. Raymond High School και στη συνέχεια ακολούθησαν τέσσερα χρόνια στο πανεπιστήμιο West Virginia, από το οποίο αποφοίτησε το 2012 με εξαιρετικά στατιστικά: 16,9 πόντους (78,4% στις βολές, 41,3% στα δίποντα, 30,9% στα τρίποντα), 3,1 ριμπάουντ, 2,7 ασσίστ, 1,4 κλεψίματα και 2,4 λάθη, σε 33 παιχνίδια και με μέσο όρο συμμετοχής 37,3 λεπτά ανά αγώνα. O Bryant ήταν στο Portsmouth το 2012, (στο πρώτο που παρακολούθησε ο Νίκος Σταυρόπουλος), όπως ήταν και ο Keith Clanton, με τον οποίο θα είναι πλέον συμπαίκτες.

Ο Darryl Bryant δεν επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ και αναζήτησε την τύχη του στην Ευρώπη, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα την σεζόν 2013-14 από την Αυστρία, όπου αγωνιζόμενος στους BSC Raiffeisen Panthers και σε 28 αγώνες πρωταθλήματος είχε 18,1 πόντους (82% στις βολές, 39,7% στα σουτ, 27,1% στα τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ, 3,7 ασσίστ, 1,6 κλεψίματα.

Την σεζόν 2014-15 ο Bryant αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Τσεχίας με την BC Kolin και σε 24 παιχνίδια πρωταθλήματος είχε 19,5 πόντους (87,2% στις βολές, 40,4% στα σουτ, 31,6% στα τρίποντα), 3,2 ριμπάουντ, 4,3 ασίστ, 1,3 κλεψίματα.

Στην περσινή σεζόν (2015-16) ο Darryl Bryant βρέθηκε στην Ιταλία και αγωνίστηκε με την Mens Sana Basket 1871 Siena (A2) και σε 30 παιχνίδια της κανονικής περιόδου είχε 17,5 πόντους (85% στις βολές, 43% στα δίποντα, 32% στα τρίποντα), 3,1 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα, με 31 λεπτά περίπου ανά αγώνα. Με την Siena, ο Bryant συμμετείχε και σε 5 παιχνίδια των πλέι οφ, με 15,6 πόντους (93% στις βολές, 38% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα), 2,2 ριμπάουντ, 2,6 ασίστ, με 27,4 λεπτά ανά παιχνίδι"
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Darryl Bryant
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 26, 2016, 09:11:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Δειχνει σκορερ!
Θα δειξει στο γηπεδο, καλως ηρθες και εσυ! paokara
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 26, 2016, 09:35:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 27, 2016, 06:35:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Είμαι παίκτης νικητής»

Το προσωνύμιό του είναι “truck”, δηλαδή φορτηγό και τον συνοδεύει από τα γυμνασιακά του ακόμη χρόνια, όταν λόγω της σωματικής του κατασκευής και της ικανότητάς του να διεισδύει στο καλάθι, δεν σκόραρε απλά, αλλά κέρδιζε και φάουλ. Αυτό ακριβώς, μαζί με πολλά ακόμη από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του θα προσπαθήσει να φέρει στον ΠΑΟΚ ο Darryl Bryant, η τελευταία μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ.

«Πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα να αγωνιστώ για μία ομάδα με ιστορία, παράδοση στο μπάσκετ και μπροστά σε σπουδαίους φιλάθλους. Θέλω να κερδίζω και να γίνω καλύτερος και εγώ, αλλά και η ομάδα», τονίζει ο «truck», μιλώντας στο You are not allowed to view links. Register or Login και προσθέτει: «Σε όλη μου την καριέρα ήμουν παίκτης νικητής και δεν σχεδιάζω να το αλλάξω αυτό. Είμαι ο πλέι μέικερ που μπορεί να κάνει όλη την ομάδα να συμμετέχει στο παιχνίδι, μπορώ όμως να δημιουργήσω και για τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να πω ότι κάνω λίγο από όλα».

-Ο ΠΑΟΚ αλλάζει εντελώς εικόνα, θα υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Πως αισθάνεσαι που θα συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια της δημιουργίας μίας ομάδας από την αρχή…
«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να είσαι μέλος αυτής της προσπάθειας, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα προοδεύουμε ταυτόχρονα με την ομάδα και εύχομαι να είναι πολύ καλή η ομάδα μας».

-Ο συμπαίκτης σου στο West Virginia, Kevin Jones, αγωνίστηκε στην Partizan και φαντάζομαι θα έχεις μιλήσει μαζί του. Γνωρίζεις για την πολύ στενή σχέση που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και της Partizan;
«Δεν το ήξερα αυτό, ότι υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Ο Jones πάντως είναι ο καλύτερός μου φίλος. Το καλοκαίρια που βρισκόμαστε, τα σπίτια μας απέχουν μόλις 5 λεπτά και ήδη έχουμε μιλήσει για την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένος και του άρεσε πολύ που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν;
«Να γνωρίζουν απλά ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 27, 2016, 11:24:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Σε ανταγωνιστικα πρωταθληματα δεν εχει παιξει, ευχομαι να ανταποκριθει στις απαιτησεις της ομαδας.
Ειναι μεγαλο το ρισκο φετος.
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 28, 2016, 03:28:09 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ελπιζω να δεσει γρηγορα με τους αλλους και να βοηθησει οσο πιο πολυ μπορει την ομαδα.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Αυγούστου 18, 2016, 09:47:17 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Darryl "Truck" Bryant. "Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη και θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ. Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, αλλά η νίκη θα είναι πάντα η βασική μας επιδίωξη", δήλωσε λίγο μετά την άφιξή του ο Αμερικανός γκαρντ, που από αύριο θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου..

Απ: 25. Darryl Bryant
« Απάντηση #7 στις: Σεπτεμβρίου 01, 2016, 06:23:44 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Περιμένουμε το παιχνίδι με την CSKA Moscow»

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ συνεχίζεται, οι ρυθμοί είναι πάντα έντονοι και ο Darryl Bryant μιλώντας στο You are not allowed to view links. Register or Login αναφέρθηκε στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα, αλλά και στην αγωνία με την οποία φαίνεται ότι όλοι περιμένουν το μεγάλο παιχνίδι με την CSKA Moscow.

Η συζήτηση ξεκίνησε από μία σημερινή του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου ανέφερε: «οι νικητές δεν τα παρατάνε ποτέ, αυτοί που τα παρατούν δεν είναι ποτέ νικητές» και του ζητήσαμε να την σχολιάσει: «Πάντα, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου ήμουν με τους νικητές. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου στο μπάσκετ, να μην τα παρατάς ποτέ».

-Πως είναι οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας; Πρέπει να δουλέψατε πολύ…
«Ναι, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα επίπονο αυτές τις ημέρες. Είναι η εποχή της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειας να προσαρμοστούμε στην ομάδα, αλλά και στο νέο περιβάλλον. Νομίζω ότι όταν πρόκειται για μία νέα ομάδα, όπως η δική μας, είναι πολύ σημαντικό ζητούμενο η χημεία. Αυτήν πρέπει να καταφέρουμε να βρούμε για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

-Πως αισθάνεστε που πλησιάζει και η ώρα των φιλικών αγώνων;
«Νομίζω ότι θα είναι η εποχή που θα δοκιμάσουμε όλα όσα έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Πάντα στο τέλος της ημέρας και με την κούραση που υπάρχει, προσπαθούμε να μάθουμε ο ένας καλύτερα τον άλλο. Και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια να καταφέρουμε να δεθούμε σαν ομάδα».

-Πως περιμένετε το φιλικό παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που έχει ιδιαίτερη σημασία και για την ομάδα και για τον κόσμο;
«Θα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, να αντιμετωπίσουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και σε έναν αγώνα που θα γίνει στο γήπεδό μας και για τα γενέθλια της ομάδας. Νομίζω ότι όλους μας προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και κίνητρο, να παίξουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, να δούμε παλιούς παίκτες που έχουν γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ, αλλά και να δει ο κόσμος, πως εξελίσσεται η φετινή ομάδα και όλα αυτά που κάνουμε εμείς για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι πολύ νωρίς, αλλά νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για όλους».

Και εμείς τα πρώτα φιλικά....

« Απάντηση #8 στις: Σεπτεμβρίου 10, 2016, 05:21:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλος αλλα λιγο επιπολαιος, αλλα καλος. :)
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2016, 11:09:45 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Νιώθω πολύ άνετα στις δύσκολες καταστάσεις»

Αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα με την Γκαζιαντέπ ο Μπράιαντ είπε: «Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ σκληρή πραγματικά ομάδα που προέρχεται από μία δυνατή λίγκα, αυτήν της Τουρκίας. Όμως και εμείς είμαστε σκληρή ομάδα. Προφανώς είμαστε πολύ κουρασμένοι αυτήν την περίοδο από την προετοιμασία που κάνουμε. Ακόμη και σε αυτή τη φάση όμως το ζητούμενο είναι να σημειώνουμε νίκες».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τετάρτης δεν άρχισε καλά αλλά επέστρεψε κάτι που έκανε και προς το τέλος της κανονικής διάρκειας για το στείλει στην παράταση όπου και νίκησε, ο Μπράιαντ τόνισε: «Νιώθω ότι δεν βγήκαμε ποτέ από το παιχνίδι, ακόμη και όταν η αντίπαλος μας έδειχνε να έχει τον έλεγχο. Αυτό θεωρώ ότι δείχνει κάτι για την ομάδα και τον χαρακτήρα της. Βελτιώσαμε την άμυνα και αυτό μας βοήθησε να γυρίσουμε στο παιχνίδι».

Πολυ καλος παικτης θα βοηθησει αρκετα!