Για πολλα θεματα εχω αντηρηση και επιφυλαξεις για τον χειρισμο τους. Σε πολλα μαλιστα, θα συμφωνησω με οσα γραφει ο Ινδιανος.
Στο θεμα ομως του Χατζηψηλεα θα ηθελα να προσθεσω μια αλλη οπτικη γωνια.
Οταν ξεκινησα την καριερα μου σαν Ναυπηγος, δουλευα σε ενα τεχνικο γραφειο, που ειχε πολυ πιο εμπειρο προσωπικο απο εμενα. Σαν.αποτελεσμα ηταν να ασχολουμαι περισσοτερο με την.χαρτουρα, και λιγοτερο με την ουσια του επαγγελματος. Τα λεφτα ομως ηταν καλα, το επαγγελματικο ρισκο μικρο και το ωραριο υποφερτο.
Καποια στιγμη μου δοθηκε η ευκαιρια να δουλεψω σε ενα Ναυπηγειο. Το ωραριο θα ηταν εξωντωτικο, τα λεφτα λιγο καλυτερα,.αλλα τοεπαγγελματικο ρισκο μεγαλο. Καμια θεση στο προηγουμενο γραφειο δεν ηταν εξασφαλισμενη.
Τελικα πηρα το ρισκο και αποδειχθηκε λιρα 100, αφου το Ναυπηγειο ηταν τρομερο σχολειο και με μετετρεψε σε πληρη και εμπειρο Μηχανικο.
Ρε φιλε Χατζη, δανεικο σε στελνουν, δεν σε πουλανε αγορι μου. Κι δεν πας Ζιμπαμπουε, σε μια ομαδα παρομοιας δυναμικοτητας με τον ΠΑΟΚ σε εστελναν και σε παρομοιο πρωταθλημα. Προτιμας να περιμενεις να τραυματιστει ο Τζαβ, ο Βαρλ, ο Κρεσπο και ο Μαλε για να παιξεις ενα παιχνιδι και αυτο σε κανα κυπελλο με καμια Κωλοπετινιτσα, η να πας δανεικος σε κανενα Αιγιαλικο;;;
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω. Στο επαγγελμα τα μεγαλα βηματα τα κανουμε νωρις, και τις ευκαιριες δεν τις πιανουμε απο τα μαλλια, απο τα @ρχιδια τις πιανουμε.......
ΥΓ. Σορρυ για ορθογραφικα, απο κινητο ποσταρω