Υιοθετήσαμε την βαζελοτακτική.....!!

Αποστολέας Θέμα: Υιοθετήσαμε την βαζελοτακτική.....!!  (Αναγνώστηκε 4821 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Υιοθετήσαμε την βαζελοτακτική.....!!
« στις: Ιουλίου 21, 2016, 12:29:01 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Την ρουφιανιά και το π@στριλίκι ανέκαθεν το μισούσα….
Αλλά βλέπεις φτάσαμε σε μια εποχή που αυτή η τακτική χρησιμοποιείται από τις περισσότερες ομάδες όπως και τον ΠΑΟΚ.
Δεν μπορώ να προσπεράσω το θέμα Χατζηισαία και Κάτσε αλλά και αυτό του Μακ.

Όχι επειδή οι ΑΡΔ έχουν βγάλει τον σκασμό  :-X επειδή εξυπηρετούν την κατάσταση, το ίδιο θα κάνω και εγώ!

Και εξηγούμαι!

Ο Μακ ΚΑΚΩΣ πουλήθηκε αυτήν την χρονική στιγμή την ώρα που μπροστά μας έχουμε έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΧΟ μετά από χρόνια!
Με την ενίσχυση που έγινε και με τον ΜΑΚ σαφώς και θα ήμασταν πιο δυνατοί και θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες.

Δεν προδικάζω τίποτα απλά αναφέρω τα δεδομένα που θα ίσχυαν, αμφιβάλλει κανείς?
Όσο δε για το γελοίο κατ εμέ επιχείρημα ότι θα εισπράξουμε περισσότερα από όσα δώσαμε για τον αποκτήσουμε, αντιπαραθέτω ότι το να παίξουμε C.L θα μας αποδώσει 3πλάσια χρήματα από αυτά που θα πάρουμε από την πώληση.

Πάω στο θέμα Χατζηισαία.

Έμεινε εκτός αποστολής και θα μένει από εδώ και στο εξής μέχρι να φύγει δανεικός και ίσως και …..αγύριστος!

Γιατί αυτή η βαζελοτακτική?

Γιατί συμπεριφερόμαστε π@στικα ? Γιατί μετά η διοίκηση έχει την …ΑΠΑΙΤΗΣΗ οι παίκτες να παίξουν για την ομάδα και όχι για την πάρτη τους? Γιατί εμείς ζητάμε από τους παίκτες να μην είναι ….ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ όταν αυτοί σε μια ενδεχόμενη κατάσταση αντιμετωπίζονται εντελώς …. «επαγγελαματικά» από την ίδια την ομάδα?
Τώρα κοιτάμε την ομάδα εμείς δηλαδή με αυτές τις…. «τακτικές»?

Με τον Κάτσε π.χ που έφαγε πάγκο πέρσι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων ήταν και αυτό τυχαίο ή λόγω μη ανανέωσης συμβολαίου γινόταν?
Και γιατί βγαίνει και αυτός για πώληση?

Έφτασε στο πικ των εμφανίσεων του στον ΠΑΟΚ ? Πότε πρόλαβε ?
Μήπως επειδή δεν θα πάρουμε πολλά χρήματα στο μέλλον θέλουμε να τον ξεφορτωθούμε από τώρα?

Εν ολίγοις, για να είμαι ξεκάθαρος ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με τον τρόπο χειρισμού των υποθέσεων που δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτούς των άλλων ομάδων!

Δεν κινδυνολογώ, ούτε αναφέρομαι στην απλή περίπτωση είτε από τραυματισμούς, είτε από κάρτες να μην έχουμε παίκτες….
Στο κάτω κάτω ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, και η μεγάλη ομάδα δεν ξεχωρίζει ΜΟΝΟ για την Ιστορία της, τον ΛΑΟ της, αλλά και την συμπεριφορά προς τους παίκτες της….

Όχι όλα καλά και όλα ωραία με το ζόρι σαν κάποιους  :whistiling: ξεφτιλισμένους γλύφτες….

ΥΓ. Τα 2 μύρια συν τα παρελκόμενα για τον Βούλγαρο τουρίστα που φέραμε πέρσι βλέπω….απαρατήρητα (ντεμεκ) πέρασε!!
Καμία αναφορά, αλλά εκεί ήταν καπρίτσιο του Ιβαν και δεν τρέχει τίποτα…

ΥΓ. 2 . Το πρωτάθλημα θα το κυνηγήσουμε ως το τέλος φέτος και πολύ ζέστα αν δεν γίνουν τίποτα  :whistiling:....απίθανα πράγματα πάλι....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Υιοθετήσαμε την βαζελοτακτική.....!!
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 21, 2016, 12:35:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Οταν προκειται για την ομαδα εμεις σκυλιαζουμε!
Ζηταμε ο αμυντικος π.χ να γινει Μαλντινι, το μπακ να γινει Μπαρεζι και παει λεγοντας αλλα οταν ο παικτης διαφωνησει σε κατι που λεει η ομαδα, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ως δια μαγειας!!
Εκει εχει δικιο η ομαδα ε?
Α ρε ποσο κολοτουμπες εχουμε γινει?
Γιατι δεν εχει δικαιωμα καποιος πρεπει να διαφωνησει επειδη δεν αρεσει σε εμας και το παμε βαζελικα, παγκο μεχρι να λιωσεις π@στη!!!!!!

Αυτα δυστυχως πρεπει να σταματησουν καποτε! >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 21, 2016, 01:01:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Για πολλα θεματα εχω αντηρηση και επιφυλαξεις για τον χειρισμο τους. Σε πολλα μαλιστα, θα συμφωνησω με οσα γραφει ο Ινδιανος.
Στο θεμα ομως του Χατζηψηλεα θα ηθελα να προσθεσω μια αλλη οπτικη γωνια.
Οταν ξεκινησα την καριερα μου σαν Ναυπηγος, δουλευα σε ενα τεχνικο γραφειο, που ειχε πολυ πιο εμπειρο προσωπικο απο εμενα. Σαν.αποτελεσμα ηταν να ασχολουμαι περισσοτερο με την.χαρτουρα, και λιγοτερο με την ουσια του επαγγελματος. Τα λεφτα ομως ηταν καλα, το επαγγελματικο ρισκο μικρο και το ωραριο υποφερτο.
Καποια στιγμη μου δοθηκε η ευκαιρια να δουλεψω σε ενα Ναυπηγειο. Το ωραριο θα ηταν εξωντωτικο, τα λεφτα λιγο καλυτερα,.αλλα τοεπαγγελματικο ρισκο μεγαλο. Καμια θεση στο προηγουμενο γραφειο δεν ηταν εξασφαλισμενη.
Τελικα πηρα το ρισκο και αποδειχθηκε λιρα 100, αφου το Ναυπηγειο ηταν τρομερο σχολειο και με μετετρεψε  σε πληρη και εμπειρο Μηχανικο.

Ρε φιλε Χατζη, δανεικο σε στελνουν, δεν σε πουλανε αγορι μου. Κι δεν πας Ζιμπαμπουε, σε μια ομαδα παρομοιας δυναμικοτητας με τον ΠΑΟΚ σε εστελναν και σε παρομοιο πρωταθλημα. Προτιμας να περιμενεις να τραυματιστει ο Τζαβ, ο Βαρλ, ο Κρεσπο και ο Μαλε για να παιξεις ενα παιχνιδι και αυτο σε κανα κυπελλο με καμια Κωλοπετινιτσα, η να πας δανεικος σε κανενα Αιγιαλικο;;;
Ειλικρινα δεν σε καταλαβαινω. Στο επαγγελμα τα μεγαλα βηματα τα κανουμε νωρις, και τις ευκαιριες δεν τις πιανουμε απο τα μαλλια, απο τα @ρχιδια τις πιανουμε.......

ΥΓ. Σορρυ για ορθογραφικα, απο κινητο ποσταρω
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 21, 2016, 02:43:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Με την διαφορά Νικόλα ότι τον Χατζη τον πήρανε ενώ γνώριζαν ποιος είναι και τι είναι ενώ δεν θεωρώ καλύτερο τον. ....Τζαβέλλα που έγινε σέντερ μπακ για να παίζει βασικός....
Αυτό είναι άλλο καπέλο...
Εγώ εξετάζω την π@στια που παίζουν όχι μόνο στον Χατζη αλλά και στον Κάτσε.
Μέχρι πρότινος τον ήθελαν για ανανέωση και τον ....υπολόγιζαν, τώρα ξαφνικά να πουληθεί..?
Πολύ υποκρισία ρε παιδί μου... αλλά η δουλειά μας να γίνει ποιος χ@ζει τον ΠΑΟΚ...?

ΥΓ. Τα επεξεργάστηκα τα ορθογραφικά  ;)

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 21, 2016, 04:22:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Από την άλλη ο Τζαβ ή φεύγει ή μένει, δεν έχει νόημα κάτι άλλο.

Από την στιγμή που έμειναν όσοι έμειναν και ήρθαν όσοι ήρθαν Πούγουρας και Χατζη ή πάνε δανεικοί ή περιμένουν πότε και αν θα παίξουν. Για εμένα ο Χάτζη όπως ήρθαν τα πράγματα έπρεπε να πάει δανεικός στη Στεάουα, εκτός άν όντως έχει καλύτερη πρόταση για δανεισμό, οπότε μακάρι το παιδί.

Το ίδιο δυστυχώς ισχύει και για Κάτσε όπου οι Κάνιας και Τσίμι σαν 6άρια είναι σαφώς ανώτεροι, όπως και ο Σακχοφ μπροστά. Ο Κάτσε δεν πρέπει να μείνει πάγκο όπως είναι - ηλικία και εξέλιξη-. Ένας δανεισμό πχ προς Ιταλία μεριά με υψηλή ρήτρα θα ήταν η ιδανική λύση.....

Η απόκτηση του Βαρέλα και η παραμονή του Τζαβέλλα καθόρισαν την τύχη του Χάτζη. Ο Μάλε νομίζω έχει ακόμα συμβόλαιο και ο Ισπανός αντικατέστησε τον Πορτογάλο,  ααα!... και προφανώς τον Πουγουρά τον πιστεύει πιο πολύ ο Ιβιτς , πράγματα που συμβαίνουν με όλους τους προπονητές σε όλο τον κόσμο 8) 8)

Υ.Γ. μην βλέπουμε παντού πουστιές και παιχνίδι μεταγραφικό επιτυχημένο ή όχι γίνεται παντού.... Θέλω να πιστεύω ότι φέτος σχετικά με άλλες χρονιές καλά πάμε!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 21, 2016, 04:25:09 μμ από nikolasf4 »
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 21, 2016, 05:57:27 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εγω αυτο που καταλαβα ειναι οτι δεν εχουμε τον τροπο να πεισουμε εναν παικτη για καποιον δανεισμο κτλ.
Οκ, αυτο το αντιμετωπιζουν ολες οι ομαδες, αλλα τακτικες τυπου τρως συνεχεια παγκο, εκτος αποστολης κτλ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, για να ασκηθει πιεση τα κανει ο βαζελος και ο γαυρος.
Και στο κατω κατω, οφειλεις να λειτουργεις σαν μεγαλη ομαδα γιατι και οι 2 ειναι παικτες νεαροι σε ηλικια.
Για τον δε Μακ, και επι Αρνεσεν ειχαν πει οτι θα πουλιοταν που και τοτε ελεγα πως ειναι μ@λ@κια.
Εννοειται πρεπει να πουλας, αλλα εχει σημασια η χρονικη στιγμη!
Εμεις κοιταξαμε την χρονικη στιγμη για τον παικτη αλλα για την ομαδα μονο τα ...........λεφτα!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 22, 2016, 06:50:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Δυστυχώς Νικόλα π@στιες γίνονται και θα γίνονται....
Ο χώρος (του ποδοσφαίρου) δεν είναι και ο πιο καθαρός!!!

« Απάντηση #7 στις: Ιουλίου 23, 2016, 12:08:22 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Κοιτα ρε...Θα διαφωνησω με τον ινδιανο.Μια χαρα εκαναν κατα τη γνωμη μου που εδωσαν το Μακ στα 3,5 .Πουλησες κατα τη γνωμη μου στο πικ που λεει κι ο Μιχελ και μα αυτα τα λεφτα μπορεις να φερεις 3 παικταραδες που χρειαζεσαι(στοπερ,φορ σιγουρα).Για Κατσε δε ξερω, πριν 3 χρονια απαραιτητος ,τωρα με Τσιμι,Σακχωφ  δυσκολα θα βρει θεση σε 6,8 καλυτερα και για τον ιδιο να παει καπου αλλου.Δε χωραν συναισθηματισμοι φιλε Μοικ.Το καλο της ομαδας πανω απ ολα.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #8 στις: Ιουλίου 23, 2016, 11:01:09 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Μέσα στα 2 χρόνια που ήταν, έπαιξε πραγματικά αυτό που πέρασε!
Δηλαδή ότι είδαμε από τον Μακ ήταν το περσινό και όχι ενδεχομένως φέτος με τον Κάμπος, τον Περευρα τον Γκάρυ και τον ίδιο ΦΟΡ, στην κορυφη?
Λέμε για σέντερ φορ, ο Μακ που θα έπαιζε στα πλάγια?
Στην κορυφή λέω εγώ και θα έκανε ΜΑΓΙΚΑ με όλους αυτούς πίσω του.

Για τους άλλους δε, τονίζω ότι ο τρόπος ΚΑΡΙΟΛΙΚΙ δεν είναι για τον ΠΑΟΚ.
Πάγκο ο Κάτσε λόγω ΜΗ υπογραφής νέου συμβολαίου, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ο Χατζη επειδή δεν πάει δανεικός για να πάιζει ο "τεράστιος" Τζαβέλλας! facepalm

Ε-Λ-Ε-Ο-Σ! >:(

« Απάντηση #9 στις: Ιουλίου 23, 2016, 11:43:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Εγω ευχομαι να μην χτυπαμε τον κ@λο μας απο αυτες τις μ@λ@κιες που καναμε.
Γιατι για εμενα ειναι εγκλημα να φυγει ο Χατζη και ο Μακ!
Αντε ο Κατσε πες αποκτησαμε παικτες εκει και μαζευτηκαν πολλοι, αλλα και παλι!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!