31. Zanis Peiners

Αποστολέας Θέμα: 31. Zanis Peiners  (Αναγνώστηκε 3578 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

31. Zanis Peiners
« στις: Ιουλίου 20, 2016, 11:00:02 πμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον διεθνή Λετονό καλαθοσφαιριστή Zanis Peiners για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ο Zanis Peiners γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου 1990 στην πόλη Rezekne της Λετονίας, έχεις ύψος 2μ.04 και αγωνίζεται ως γκαρντ και φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την VEF Riga το 2009 και μετά από έναν χρόνο μετακινήθηκε στην πανεπιστημιακή ομάδα LU (Latvijas Universitate) η οποία αποτελείται από φοιτητές και στην οποία έμεινε για τρία χρόνια. Ο Peiners οδήγησε την LU δύο φορές στα πλέι οφ της Λετονικής Λίγκας, ενώ το 2013 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας με 21,1 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα. Αυτή την χρονιά έκανε και ρεκόρ καριέρας με τους 39 πόντους που πέτυχε σε έναν αγώνα απέναντι στην Barons. Είχε τρεις συνεχόμενες συμμετοχές στο All Star Game της Λετονίας, ενώ αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης στο All Star Game του 2013.

Το καλοκαίρι του 2013, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ουκρανική MBC Mykolaiv, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 16,1 πόντους ανά αγώνα, για να επιστρέψει στην πατρίδα του και να αγωνιστεί τα δύο τελευταία χρόνια (2014-2016) στην Ventspils. To 2015 κατέκτησε την 2η θέση στο πρωτάθλημα και στη διάρκεια του Eurocup αντιμετώπισε σε δύο παιχνίδι τον ΠΑΟΚ, ενώ φέτος (2016) κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα Λετονίας. Συνολικά στη διάρκεια της σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε σε 34 παιχνίδια με την Ventspils, με 21 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, 7,9 πόντους (77,3% στις βολές, 56,9% στα δίποντα και 30,6% στα τρίποντα), 2,88 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα.

Καλή επιλογή....
Καλώς ήρθες.
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

Απ: Zanis Peiners
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 20, 2016, 02:02:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Συμφωνω, καλως ηρθες στον  pano
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 20, 2016, 03:37:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος nikolasf4

• Public Relations
  • 6358
Καλως ηλθες. Εχω καλο προαισθημα και για  εσενα
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ (Pablo Gabriel García Pérez)
Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η παρανομία γίνεται καθήκον
"Πάρτε το χαμπάρι, οι εφιάλτες σας μόλις ξεκίνησαν...»
ΘΥΡΑ 4

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 20, 2016, 07:55:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Αντε με το καλο  smilepaok
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 20, 2016, 08:46:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Καλυτερος από τον Βασιλειαδη!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 20, 2016, 11:06:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα με ιστορία στο μπάσκετ, μεγάλη παράδοση και σπουδαίους φιλάθλους. Θυμάμαι και τα δύο παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ στο Eurocup, πριν από δύο χρόνια. Στον αγώνα της Θεσσαλονίκης, αν και το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο όταν αγωνιστήκαμε εκεί, οι φίλαθλοι φώναζαν πολύ δυνατά και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Θα είναι πολύ καλό να παίξω μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους την επόμενη σεζόν».

Αναφερόμενος στις φιλοδοξίες του για την επόμενη σεζόν, επισήμανε: «Πρέπει να μάθω καλύτερα την ελληνική λίγκα για να μιλήσω ξεκάθαρα για τις προσδοκίες για την επόμενη σεζόν. Το μόνο που γνωρίζω, για την ώρα, είναι πως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και κάθε παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Έχω να μάθω πολλά και για την ομάδα και για την πόλη, για την οποία είχαμε μιλήσει αρκετά με το Νίκο Γκίκα, όταν ήμασταν συμπαίκτες στη Βέντσπιλς, πριν δύο χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τον Champions League που είναι μία νέα, αλλά πολύ σημαντική διοργάνωση. Είμαι, ωστόσο, σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Κατέληξε ο Πέινερς, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι γνωρίζει πολύ καλά πώς να “χτίζει” πολύ καλές ομάδες και είμαι σίγουρος ότι αυτή η κατάσταση δεν θα αλλάξει ούτε αυτή την χρονιά. Θέλω οι φίλαθλοί μας να μας υποστηρίζουν σε κάθε περίπτωση και εμείς, από την πλευρά μας, θα δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη».

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 23, 2016, 07:14:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Zanis Peiners για την κλήρωση και την Ventspils…

Το Basketball Champions League αργεί ακόμη, υπάρχει πολύς δρόμος ως τις 19 Οκτωβρίου, οπότε και θα ξεκινήσει η νέα διοργάνωση, ωστόσο με την κλήρωση της περασμένης Πέμπτης ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για μία εντελώς νέα και πολύ ενδιαφέρουσα διαδικασία. Για τον Zanis Peiners, τον πρώτο Λετονό καλαθοσφαιριστή που θα φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η κλήρωση ήταν πολύ ιδιαίτερη, καθώς θα τον φέρει αντιμέτωπο και με την προηγούμενη ομάδα του, την Ventspils.

«Ναι, είμαι ενθουσιασμένος για την κλήρωση και κυρίως το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε στο Basketball Champions League. Πάντα το να παίζεις απέναντι στην προηγούμενη ομάδα σου έχει πολύ ενδιαφέρον.Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει το ίδιο μεγάλο κίνητρο και το παιχνίδι με την Ventspils δεν θα είναι διαφορετικό. Σίγουρα όμως θα είναι ωραίο να επισκεφθώ την Λετονία, την πατρίδα μου, στη διάρκεια της σεζόν».

Για τον ΠΑΟΚ, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα αντιμετωπίσει ομάδα από τη Λετονία, καθώς έχει ήδη αντιμετωπίσει και την Ventspils, αλλά και άλλες ομάδες από την όμορφη χώρα του Βορρά. Στις δύο αναμετρήσεις του απέναντι στη Ventspils την σεζόν 2014-15 ο ΠΑΟΚ είχε πετύχει ισάριθμες νίκες, καθώς είχε επικρατήσει με 66-63 στο παιχνίδι που είχε πραγματοποιηθεί στη Λετονία, ενώ κέρδισε (76-62) και το παιχνίδι του δευτέρου γύρου στη Θεσσαλονίκη.

Πριν από εκείνους τους αγώνες με την Ventspils, ο ΠΑΟΚ είχε αντιμετωπίσει την VEF Riga την σεζόν 2011-12 (ήττα 74-80 στη Λετονία και δεύτερη ήττα με 76-81 στη Θεσσαλονίκη) και την Skonto Riga την σεζόν 2002-03 (με ήττα, 76-107 στη Λετονία και νίκη 90-84 στη Θεσσαλονίκη).

Αυτή την σεζόν, στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Ventspils την 7η αγωνιστική (29 ή 30/11/2016) στη Θεσσαλονίκη και την 14η αγωνιστική (24 ή 25/1/2017) στη Λετονία.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokbc.gr/news/news/4984

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 14, 2016, 07:41:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η 4η άφιξη στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι ο Λετονός Žanis ‪#‎Peiners‬ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης στις 18/8.

Μαζευόμαστε σιγά σιγά...

« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 14, 2016, 10:31:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
Ποτε τον πηραμε αυτον?  :o Εχω χασει επεισοδια.
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #9 στις: Αυγούστου 15, 2016, 10:30:17 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Θα σε μαλωσω Κατ  smoking