13. Nenad Miljenovic

Αποστολέας Θέμα: 13. Nenad Miljenovic  (Αναγνώστηκε 2038 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

13. Nenad Miljenovic
« στις: Ιουλίου 05, 2016, 07:58:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
O Nenad Miljenovic στον ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή Nenad Miljenovic, για  την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Ο Nenad Miljenovic γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1993 στο Βελιγράδι, έχει ύψος 1μ.93 και αγωνίζεται  ως πλέι μέικερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Παρτιζάν Βελιγραδίου το 2011, έπαιξε δανεικός στη Mega Basket τη σεζόν 2011-12 και στη Radnicki Kragugevac την επόμενη χρονιά (2012-13), για να ακολουθήσει δύο ιδιαίτερα παραγωγικές χρονιές με την Maga Leks (2013-15). Την τελευταία του χρονιά στη Σερβία μάλιστα (2014-15), ο Miljenovic πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν με 13 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 6,9 ασίστ ανά αγώνα (και σε σύνολο 39 παιχνιδιών σε όλες τις διοργανώσεις).

Ο Miljenovic μάλιστα αναδείχθηκε και σε αρκετές περιπτώσεις πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής στην ABA Liga, όπου οι αριθμοί αυτή την σεζόν (2014-15) ήταν ακόμη καλύτεροι (13,3 πόντοι, 4,6 ριμπάουντ, 8,3 ασίστ).

Την περσινή σεζόν (2015-16) ο Nenad Miljenovic αγωνίστηκε στο Ισπανικό πρωτάθλημα και με την φανέλα της Σεβίλλης είχε 5,3 πόντους, 1,9 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, στα 34 παιχνίδια της κανονικής περιόδου στα οποία αγωνίστηκε, με μέσο όρο συμμετοχής περίπου 17 λεπτά ανά αγώνα.

Λιγους ποντους ειχε παντως σε τοσα λεπτα συμμετοχης.
Τεσπα, καλως ηρθες στον ΠΑΟΚ!
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: Nenad Miljenovic
« Απάντηση #1 στις: Ιουλίου 05, 2016, 08:46:45 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Γενικως βαζει λιγους ποντους οπως φαινεται απο τα στατιστικα του.
Τωρα να πω οτι τρελαθηκα, δεν θα το κανω, θα περιμενω να τον δω και να κρινω.
Μακαρι να ειναι αυτο που θα μας δωσει το κατι παραπανω!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #2 στις: Ιουλίου 05, 2016, 10:43:19 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
23 ετων Σερβος πλει μεικερ!
Χωρις αξιολογο βιογραφικο (για να μην πω ανυπαρκτο)
Καλη τυχη σε αυτον και σε εμας! >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #3 στις: Ιουλίου 05, 2016, 11:31:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Kat6

• Platinum member
  • 3763
    • Προφίλ
 ??? ??? Που τον βρηκαμε παλι αυτον?
ΠΑΟΚ και στα δύσκολα.

« Απάντηση #4 στις: Ιουλίου 06, 2016, 12:30:47 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στα γαριδακια  :))

« Απάντηση #5 στις: Ιουλίου 06, 2016, 11:43:14 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #6 στις: Ιουλίου 06, 2016, 05:30:18 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Σπουδαία χρονιά για τον ΠΑΟΚ και για μένα…»

O Nenad Miljenovic είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ. Ο 23χρονος Σέρβος γκαρντ, έχοντας πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν (2014-15) με την Mega Leks, βρέθηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης και το πέρασμά του από την ACB του έδωσε τη δυνατότητα να πάρει χρήσιμες εμπειρίες και να γίνει καλύτερος, όπως υποστηρίζει και ο ίδιος.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο paokbc.gr ο νεαρός Σέρβος γκαρντ, αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες που έχει με τον ΠΑΟΚ, στη φήμη που έχει ο «Δικέφαλος» στη Σερβία, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από τώρα και ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας…

«Μίλησα με το μάνατζέρ μου και όταν μου είπε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ήξερα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία εξαιρετική επιλογή για μένα και έτσι ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις», τόνισε αρχικά ο Nenad Miljenovic και πρόσθεσε: «Έχω επισκεφθεί αρκετές φορές την Θεσσαλονίκη και μπορώ να πω ότι είναι μία όμορφη όλη. Μου αρέσει. Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ γνωστή ομάδα στη Σερβία, ειδικά όσον αφορά την σπουδαία παράδοση που έχει τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και για τους φιλάθλους του. Όλα αυτά τα έλαβα υπόψη μου, όταν χρειάστηκε να πάρω την απόφασή μου για την ομάδα στην οποία θα αγωνιστώ την επόμενη σεζόν. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη επιλογή για μένα».

Τον Απρίλιο του 2015, ο Nenad Miljenovic είχε την πρώτη του αγωνιστική εμπειρία απέναντι στον ΠΑΟΚ, σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε στο «Παλατάκι» και στο οποίο είχε σημειώσει 24 πόντους. «Θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι. Είχαμε ένα φιλικό με την προηγούμενη ομάδα μου την Mega Leks, είχαμε κερδίσει με διαφορά 7 πόντων τον ΠΑΟΚ και αυτό που πραγματικά με είχε εντυπωσιάσει ήταν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπως και όλα όσα είδα γύρω από την ομάδα», θυμήθηκε ο 23χρονος σέρβος γκαρντ και αναφέρθηκε στην περσινή σεζόν την οποία πέρασε στο Ισπανικό πρωτάθλημα, λέγοντας χαρακτηριστικά… «Έμαθα πολλά την περσινή χρονιά στην Ισπανία. Αγωνίστηκα απέναντι στους καλύτερους παίκτες και τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και αυτό σίγουρα με βοήθησε να γίνω καλύτερος. Είχα καλό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά στο δεύτερο κομμάτι της χρονιάς μειώθηκε ο χρόνος συμμετοχής μου. Σαν ομάδα πάντως η Σεβίλλη είχε μία καλή σεζόν».

Ο Nenad Miljenovic έρχεται με μεγάλες προσδοκίες στον ΠΑΟΚ και όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά: «Ελπίζω ότι έρχεται μία σπουδαία χρονιά και για την ομάδα, αλλά και για μένα. Θα μπορέσουμε όμως να πούμε περισσότερα όταν θα έχει συμπληρωθεί το ρόστερ μας και θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σαν ομάδα. Εγώ από την πλευρά μου, το μόνο για το οποίο μπορώ να υποσχεθώ είναι πολύ σκληρή δουλειά στη διάρκεια του καλοκαιριού ώστε να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που πάντα έχει υψηλές προσδοκίες σε οποιαδήποτε διοργάνωση και εάν αγωνίζεται. Είναι βεβαίως πολύ νωρίς για να προβλέψουμε τι θα συμβεί στη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο μπροστά μας, ακόμη και για το πρώτο μας παιχνίδι. Θα πούμε περισσότερα τον Αύγουστο. Ανυπομονώ πάντως να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω να δουλεύω με τη νέα μου ομάδα».

Κλείνοντας, o Nenad Miljenovic έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Θέλω απλά να τους πω να είναι μαζί μας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές, όπως έχουμε μάθει ότι κάνουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και έχουν αποκτήσει αυτή την φήμη και στη Σερβία. Και εμείς από την πλευρά μας πιστεύω ότι με την βοήθειά τους, θα κάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο για να έρθουν τα αποτελέσματα».
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #7 στις: Αυγούστου 16, 2016, 06:49:21 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Nenad Miljenovic

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Nenad Miljenovic, ο πρώτος από τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ που ήρθε για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Από το αεροδρόμιο, ο Σέρβος γκαρντ, μετέβη στο PAOK Sports Arena, όπου είχε μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά και το νέο του… σπίτι, από το οποίο εντυπωσιάστηκε, παρά το γεγονός ότι είχε ήδη αγωνιστεί στο "Παλατάκι", πριν από τρία χρόνια...

Ο Nenad Miljenovic στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης τόνισε…

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «Είναι μία σημαντική και καλή απόφαση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για μία ομάδα που έχει καλή παράδοση στο μπάσκετ. Γνωρίζω πολλά για την ομάδα, για την πόλη, και σίγουρα ήρθα εδώ να βελτιωθώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι η πρώτη ημέρα μου εδώ και ελπίζω να εξελιχθεί πολύ καλά για εμάς και την ομάδα όλη η χρονιά...»

Για αυτά που γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρω ότι πέρσι στην ομάδα αγωνίζονταν τρεις Σέρβοι και μίλησα μάλιστα με τον Milenko Tepic, που μόνο καλά πράγματα μου είπε για τον ΠΑΟΚ. Ξέρω επίσης ότι στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε ο Στογιάκοβιτς προτού πάει στο ΝΒΑ όπου έκανε μία σπουδαία καριέρα, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας ο Μπάνε Πρέλεβιτς που ήταν σπουδαίος παίκτης. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, αλλά θα το κάνω μόλις πάω στο γήπεδο. Σίγουρα είναι θετικό το γεγονός ότι έχω ένα άτομο από τη χώρα μου να μιλήσω στη μητρική μου γλώσσα. Μόνο καλό είναι αυτό για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που έχω ακούσει πολλά και ανυπομονώ να τους συναντήσω όλους και τους νέους μου συμπαίκτες, αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας. Είναι πολύ σπουδαίο κίνητρο να είσαι σε μία ομάδα που θα έχεις μεγαλύτερο ρόλο».

Για αυτά που θα προσφέρει στην ομάδα: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, να τρέχει με τον σωστό τρόπο, να κρατάω τη μπάλα όσο χρειάζεται. Θεωρώ ότι είμαι ηγέτης λόγω χαρακτήρα και θέσης, αλλά βέβαια πρέπει στην πρώτη προπόνηση να δούμε πως θα ταιριάξουμε όλοι μαζί».

Για το ρόστερ του ΠΑΟΚ και το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει πολλούς νεαρούς παίκτες: «Όλα έχουν θετικά και αρνητικά, το γεγονός ότι είναι πολλοί νεαροί σημαίνει πως δεν θα διαθέτουν εμπειρία, έχουν όμως ενέργεια, μπορούν να παίξουν αθλητικά, να παίζουν πιο καλά στην άμυνα, υπάρχουν προτερήματα και μειονεκτήματα, πρέπει να πετύχει όσο τον δυνατόν περισσότερα με το υλικό που διαθέτει η ομάδα».

Για τα πρότυπά του: «Ένα παράδειγμα που μπορώ να αναφέρω είναι ο Milos Teodosic που είναι ο καλύτερος Σέρβος παίκτης κατά την άποψή μου. Έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο τελευταίο ματς με την Αμερική, ήταν εξαιρετικός σε πολύ κρίσιμα σημεία και στη Σερβία ακόμη συζητούν τι έκανε στους Ολυμπιακούς αγώνες. Πάντα οι Σέρβοι κοιτούσαν τους αστέρες του εξωτερικού. Και για να αναφέρω και ορισμένους ακόμη, όταν ήμουν μικρός, αυτοί που μεγαλουργούσαν ήταν ο Dejan Bodiroga με τον Στογιάκοβιτς, αλλά αγωνίζονταν σε άλλη θέση από την δική μου».
Ο Nenad Miljenovic έστειλε και το δικό του μήνυμά στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ: «Απλά να είναι μαζί μας, δίπλα μας. Εγώ από πλευράς μου και από την πλευρά της ομάδας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε από την αρχή ως το τέλος».

Αντε με το καλο! pano

Απ: 13. Nenad Miljenovic
« Απάντηση #8 στις: Αυγούστου 16, 2016, 08:30:55 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ελπιζω να ειναι καλυτερος απο τους προηγουμενους Σερβους!
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 13. Nenad Miljenovic
« Απάντηση #9 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2016, 09:37:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Να δικαιώσω τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Ένα μήνα είμαι στην ομάδα κι όλα κυλούν ομαλά, όπως πρέπει και πιστεύω θα πετύχουμε όλα όσα έχουμε σχεδιάσει».

Για το επετειακό φιλικό με την ΤΣΣΚΑ και το γεγονός ότι έπαιξε αντίπαλος του Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος ήρθε εδώ και μας έδειξε γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή κι ήταν πολύ σημαντικό να παίξω το πρώτο μου μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ απέναντι του».

Για την διαφορά που έχει το ισπανικό από το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το στυλ παιχνιδιού στην ισπανική λίγκα είναι εντελώς διαφορετικό από την ελληνική, η οποία μοιάζει περισσότερο με την σέρβικη. Άρα είναι ευκολότερο για εμένα να προσαρμοστώ εδώ. Ήθελα έναν πιο ενεργό ρόλο και πρέπει να αποδείξω στον προπονητή μου και στους ανθρώπους που με έφεραν, ότι μπορώ να τα καταφέρω και να τους δικαιώσω».

Για αυτά που του ζητάει ο προπονητής του: «Ως πόιντ γκαρντ μιλάω πολύ με τον προπονητή, γιατί αυτός περιμένει από εμένα να τρέξω την ομάδα, να πάρω τις σωστές αποφάσεις και να βάλω στο παιχνίδι τους συμπαίκτες μου. Είμαι ένα μήνα εδώ και δουλεύουμε για το πώς να βελτιωθούμε».

Για τα πολύ καλά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Τεόντοσιτς: «Ευχαριστώ τον Μίλος για όσα είπε, έχει μεγάλη σημασία να τα λέει αυτά ένας τέτοιος παίκτης. Αν δουλεύεις σκληρά κι έχεις υπομονή κάποια στιγμή, όλα αυτά θα έχουν αποτέλεσμα».

Για τον ρόλο του μέσα στο παιχνίδι: «Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα ως ομάδα και ρόλος μου είναι να ελέγξω τον ρυθμό του αγώνα και να καταλάβω, πότε πρέπει να τρέξουμε και πότε να κόψουμε ρυθμό και να πάρω τις σωστές αποφάσεις. Πάμε καλά έως τώρα στα φιλικά σε αυτό το κομμάτι».

Για τον μικρό μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ: «Είμαστε πολλοί οι μικροί παίκτες, όμως έχουμε και πολλά παιδιά μεγαλύτερα, με εμπειρία, όπως ο Μαργαρίτης, ο Τσόχλας και ο Γλυνιαδάκης, ενώ κι ο προπονητής είναι πολύ έμπειρός. Είμαστε νεανική ομάδα, αλλά φέτος θα υπάρχουν νέα στοιχεία στην ομάδα και οι πιο έμπειροι θα μας βοηθήσουν στις δυσκολίες».

Για τον πρώτο επίσημο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, προετοιμαζόμαστε δύο μήνες για αυτό. Τώρα φεύγουμε ταξίδια, θα αγωνιστούμε σε δυνατά τουρνουά και θα μας βοηθήσουν να μάθουμε να αγωνιζόμαστε μακριά από την έδρα μας»

Θα δείξει σε βάθος χρόνου....
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"