23. Δημήτρης Γιαννούλης

Αποστολέας Θέμα: 23. Δημήτρης Γιαννούλης  (Αναγνώστηκε 12768 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 23. Δημήτρης Γιαννούλης (C)
« Απάντηση #150 στις: Ιανουαρίου 15, 2021, 09:45:53 πμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
5. Ο Πάμπλο ο Γκαρσία θα δείξει τις βεντέτες (βλπ. πιο ακριβοπληρωμένους) παίκτες της ομάδας του προηγουμενου προπονητη ως τους πραγματικούς υπαίτιους, το συστημα του προηγουμενου, μαζι με τον αστοχο σχεδιασμο απο τον Ρεμπε. Ο υπέροχος Λαός του ΠΑΟΚ και μαζι οι Κολκες, Βασιλοπουλοι, θα συμφωνησουν και θα δωσουν το συνθημα για εκκαθαρισεις.

Αυτο ειναι το point 5 απο τον προπονητικο Καζαμια που ειχα αναρτησει...Δεν εχουμε να κανουμε με τον πιο ακριβοπληρωμενο παικτη αλλα με την βεντετα του προηγουμενου που κατα απαιτηση του δεν ειχε φυγει γιατι επανω του στηριζε σε μεγαλο βαθμο το συστημα της ομαδας...Οπως βλεπετε ο Μουρινιο του Μοντεβιδεο  δεν ασκει βετο, πραγμα που σημαινει οτι συναινει να φυγει ο παικτης...

Και μιλαμε για εναν παικτη που απερριψε προταση της Αταλαντα και τον στελνουν στην Νοριτς της Β' Αγγλιας....

Οσο δε για τα σχολια των οπαδων , μπειτε σε κανα site τυπου σδνα και θα καταλαβετε..." Ξενερωμενος, πεσμενος αγωνιστικα, οτι ειχε να δωσει το εδωσε , κλπ".... Επισης διαβαστε , αφου πρωτα παρετε αντιεμετικο χαπι,  τον μ@λακα τον Γρηγοριαδη....Φταιει ακομα ο Φερειρα και το ροστερ που ειμαστε 10 βαθμους πισω και μας περασε και η κουλα...

Υ.Γ. Ετοιμαστειτε να δειτε παικταραδες τυπου Φεραρι του Βολου ή κανα "ταλεντακι με ασπρομαυρο DNA απο την Κ19.... 8)

Υ.Γ. 2 Παρτε και μερικα φρεσκα σχολια απο τον "ΛΑΟ"...

- Franco Ferrari!!!
Μια χαρα παικταρα ειναι,ξερει μπαλα! Σκυλος Αργεντινος απο αριστερα,παικτης που θα χαιρετε να παιζει στον ΠΑΟΚ,τετοιους παικτες θελουμε και οχι ΒΕΝΤΕΤΕΣ(φρου και αρωματα),παικτες να τεριαζουν με την φιλοσοφια του ΠΑΟΚ και τον ΣΗΜΕΡΙΝΟ προπονητη!
ΥΓ. Τελος η προδερμ,για να χτισουμε μια ομαδα με ΜΕΤΑΛΟ!!!Μακαρι να τον φερουν στην ομαδα μας!

- 8,5 και μεταπώληση 20% είναι πολύ καλό deal. Τα έχει πει και ο Ιβάν, ο καθένας να φεύγει την κατάλληλη στιγμή και με τα κατάλληλα λεφτά. Ο Γιαννούλης είναι σε σημείο καμπής πλέον και φαίνεται πως θέλει να φύγει. Το να μείνει με το ζόρι και να φύγει τσάμπα η με 2-3 εκατομμύρια είναι ερασιτεχνικό. Δεν πρέπει να την ξαναπατήσουμε.

- Εδωσε οτι μπορουσε στον ΠΑΟΚ, δεν κάνει καποια καταπληκτικη χρονια, ειναι παρα πολυ καλος παικτης. Ηρθε η ωρα του να δοκιμασει αλλου. Καλο και για αυτον και για τον ΠΑΟΚ και για την Νοριτς.

- Στάφυ άλλαξε μανατζερ και έλα..

- Δεν έχει τόσο σχέση το σύστημα που παίζει η ομάδα αλλά το πόσο ψηλά ανεβάζει τους μπακ της, με ποιόν τρόπο αναπτύσει το παιχνίδι της και τι πρωτοβουλιές τους δίνει. 4-2-3-1 έπαιζε και ο Λουτσέσκου, μια χαρά φάνηκαν οι μπακ του, όλο το παιχνίδι αυτοί το έκαναν, συνέχεια απο τα πόδια τους περνούσε η μπάλα. Μια χαρά ήταν και ο Γιαννούλης όταν μπήκε μετά τον τραυματισμό του Βιερίνια.
Εκτός αυτού, πόσες ομάδες στην Ευρώπη παίζουν αυτή την αηδία του Φερείρα για να περιμένει το παιδί να πάει εκεί;

:)) :)) :)) :)) :))
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2021, 01:00:08 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

Απ: 23. Δημήτρης Γιαννούλης (C)
« Απάντηση #151 στις: Ιανουαρίου 15, 2021, 02:41:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στην Τούμπα ο Γιαννούλης – Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ

ΑΠΩΛΕΙΑ.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 23. Δημήτρης Γιαννούλης (Δανεικός στην Νόριτς)
« Απάντηση #152 στις: Ιανουαρίου 15, 2021, 10:31:56 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Ο Γιαννούλης πριν ταξιδέψει για την Αγγλία, ανανέωσε μέχρι το 2023

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή οπισθοφύλακα με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται ένα χρόνο νωρίτερα, αλλά κατά τη διάρκεια των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων για την πώληση του στη Νόριτς, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για την αυτόματη επέκταση του κατά ένα ακόμη χρόνο, καθώς η εξαγορά των δικαιωμάτων του θα γίνει μόνο σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα πάρει το εισιτήριο για την Premier League.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιαννούλης ακόμη κι αν δεν αποκτηθεί από τα «Καναρίνια» με την καταβολή της υποχρεωτικής «οψιόν» θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και θα έχει μπροστά του ένα διετές συμβόλαιο.

Mακαρι το παλικαρι να πετυχει.
Ο τελευταιος απο την τριπλετα των φιλων που αποχωρει.

« Απάντηση #153 στις: Ιανουαρίου 19, 2021, 07:25:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς. Η αγγλική ομάδα αποκτά τον παίκτη με μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση προβιβασμού στην Premier League, ενώ ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Kατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας. Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναχωρεί για την Αγγλία, έχοντας προλάβει να φορέσει 77 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράσει 10 ασίστ.

Δημήτρη, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!

Και επισημα!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ παικταρα.

« Απάντηση #154 στις: Ιανουαρίου 19, 2021, 07:31:49 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Ήταν ένα όνειρο για μένα που έγινε πραγματικότητα»

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα. Ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω για μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιείται. Ήταν αρκετά γεμάτες αυτές οι μέρες αλλά είμαι εδώ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες.

Πάντα θα δίνω ό,τι περισσότερο μπορώ. Είμαι ένας γρήγορος παίκτης, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Νόριτς και ελπίζω να προσαρμοστώ στον τρόπο που παίζει η ομάδα και να την βοηθήσω να πάρει την άνοδο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, ανέφερε: «Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που έχουμε τον Δημήτρη μαζί μας. Θέλαμε να φέρουμε κάποιον που δεν θα μας βοηθήσει απλά για τις επόμενες εβδομάδες αλλά κάποιον που θα μας βοηθήσει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Στον Δημήτρη πιστεύουμε ότι βρήκαμε ένα κομμάτι που ψάχναμε. Είναι σε καλή ηλικία με πολλά περιθώρια για βελτίωση. Είναι ήδη αρκετά έμπειρος, με πολλά παιχνίδια στην Εθνική Ελλάδας. Έπαιζε για μια ομάδα κορυφαία στην Ελλάδα όπως ο ΠΑΟΚ όπου έπρεπε να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι».

« Απάντηση #155 στις: Ιανουαρίου 19, 2021, 08:20:11 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
Γλιτωσες...Στα συν οτι εχεις γερμανο προπονητη που ειναι φαν των "ανεβασματων" των αμυντικων σε μεγαλο βαθμο...Στα τελευταια μαλιστα παιχνιδια παιζει το Φερειρικο 3-5-2 ...Ειναι πολυ πιθανον να τον δουμε και συντομα βασικο....Και φυσικα θα βρει εκει τον παικταρα τον Πουκι στην κορυφη της επθεσης...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 19, 2021, 08:22:25 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #156 στις: Ιανουαρίου 19, 2021, 10:28:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Τα λεφτα ειμαι πολυ καλα.
Μακαρι να ανεβουν να παρει ο ΠΑΟΚ το πακετο.
Απο κει και περα, σαφως γλιτωσε με τα τοσα αμπαλια που κυκλοφορουν στον ΠΑΟΚ.
Ειχε ακουσει ουκ ολιγα και με μαθηματικη ακριβεια θα ακουγε και φετος.
Το ιδιο θα εκανα στην θεση του.
Μιλαμε για Αγγλια με οτι συνεπαγεται.
Καλη τυχη ρε.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #157 στις: Ιανουαρίου 30, 2021, 02:26:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Πάμε ρε Μητσάρα  smilepaok
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #158 στις: Ιανουαρίου 30, 2021, 07:44:57 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Στο δευτερο ημιχρονο ηταν καλυτερος, αλλα εμεινε το 0-0 απεναντι στον Ακπομ που μπηκε αλλαγη.

« Απάντηση #159 στις: Φεβρουαρίου 18, 2021, 07:48:53 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Η πιο δυνατή και έντονη στιγμή παραμένει το νταμπλ. Και ναι, ακόμη και σήμερα μπορεί να ανατρέξει στα βίντεο εκείνης της ιστορικής ημέρας για τον ΠΑΟΚ προκειμένου να το ζήσει εκ νέου στο μυαλό του: «H στιγμή του νταμπλ παραμένει αξέχαστη. Το τελετουργικό θα μου μείνει αξέχαστο. Όταν έχω χρόνο μπαίνω και βλέπω ξανά τα βιντεάκια. Ήταν πραγματικά μοναδικές στιγμές που δεν θα τις ξεχάσω ποτέ στην καριέρα μου».

Το ποδόσφαιρο τον άλλαξε, οι δανεισμοί τον ωρίμασαν αλλά όπως παραδέχεται ο Γιαννούλης μέσα από κάθε δοκιμασία, βγήκε πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση: «Άλλαξα ποδοσφαιρικά σε μεγάλο βαθμό, έκανα πράγματα στο γήπεδο που δεν είχα το θάρρος να το κάνω. Όταν γύρισα στον ΠΑΟΚ, πριν από δύο χρόνια, επέστρεψε ένας διαφορετικός Γιαννούλης. Άλλαξα και ως άνθρωπος. Όταν έχεις έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό σου, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις και είμαι πολύ χαρούμενος που το έκανα.

Και η αλλαγή θέσης ήταν το πιο κομβικό σημείο στην καριέρα μου. Ο κόουτς Γεωργιάδης μου άλλαξε θέση και πραγματικά τον ευχαριστώ ακόμη και τώρα, γιατί ίσως να μην έφτανα εδώ που είμαι τώρα. Ήταν μια πολύ κομβική αλλαγή».

Και χθες εκανε πολυ καλο παιχνιδι.