15. Jose Angel Crespo (C)

Αποστολέας Θέμα: 15. Jose Angel Crespo (C)  (Αναγνώστηκε 21245 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: 15. Jose Angel Crespo
« Απάντηση #190 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 06:40:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35186
    • Προφίλ
"Φίλε μου, οι παίκτες έρχονται και φεύγουν, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μόνο εσείς οι οπαδοί θα είστε για πάντα εκεί και το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε, είναι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να αγαπήσουμε αυτή την ομάδα, ώστε να μείνει για πάντα στις καρδιές σας!

ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΗΛΙΘΙΟΙ. >:( >:( >:(
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

Απ: 15. Jose Angel Crespo
« Απάντηση #191 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 07:28:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ο ανθρωπος ειναι ΣΟΒΑΡΟΣ και οχι ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

Απ: 15. Jose Angel Crespo (C)
« Απάντηση #192 στις: Οκτωβρίου 11, 2020, 08:08:20 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Α Ρ Χ Η Γ Ο Σ
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #193 στις: Δεκεμβρίου 19, 2020, 06:08:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της για την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο μέχρι το 2022.165 παιχνίδια, έξι γκολ, επτά ασίστ, ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και τρία Κύπελλα Ελλάδας. Αμέτρητες στιγμές, μικρές και μεγάλες, χαρές, λύπες, επιτυχίες, αποτυχίες, θρίαμβοι, δυσκολίες

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ  paokflag
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 19, 2020, 06:10:45 μμ από m01can4 »

« Απάντηση #194 στις: Δεκεμβρίου 19, 2020, 06:41:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35186
    • Προφίλ
Εχει δυο χρονακια να παιξει καλα.
Ε, αυτα του ανανεωσαν.
Το αξιζει για εμενα.
Μπραβο.

« Απάντηση #195 στις: Δεκεμβρίου 19, 2020, 11:43:28 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Φιλοτιμος, εργατικος, μαχητικος και καλος χαρακτηρας.
Το αξιζε και ελπιζω να ειναι υγιης και γερος.
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #196 στις: Ιανουαρίου 24, 2021, 10:34:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35186
    • Προφίλ

Για τον τραυματισμό του: «Δεν νιώθω πολύ καλά, ήταν μια κλωτσιά που δέχθηκα, αλλά αυτή τη στιγμή πονάω πολύ και θα δούμε τις επόμενες ημέρες τι πρόβλημα έχω».

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, είχαμε τις ευκαιρίες πετύχαμε τα γκολ, αλλά έγιναν πολύ περίεργα πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, τελικά κρατάμε τον έναν βαθμό».

Για τα λάθη που κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: «Λάθη στο ποδόσφαιρο πάντα συμβαίνουν, εμείς έχουμε την τάση να τα πληρώνουμε περισσότερο. Στο δεύτερο γκολ έχει γίνει καθαρό φάουλ το οποίο δεν σφυρίχτηκε. Θα πρέπει να μειώσουμε τα λάθη, να δούμε τι φταίει ώστε να τα διορθώσουμε για την επόμενη φορά».

Για το αν η ομάδα προοδεύει με βάση την απόδοση των τελευταίων παιχνιδιών: «Η αλήθεια είναι ότι στα πρώτα ματς δεν ξεκινήσαμε όπως θα θέλαμε, από εκεί και πέρα είμασταν πιο σοβαροί, πιο συμπαγής. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε».

Για το τετ α τετ που είχε με τον Μανόλο Χιμένεθ: «Μου έκανε λίγο πλάκα γιατί είπε στους παίκτες του να με προσέχουν στις στημένες φάσεις και ήταν νευριασμένος που πέτυχα γκολ με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και πέρα είμαστε φίλοι είμασταν μαζί στην Σεβίλλη και γνωρίζονται οι οικογένειές μας».

Για το γκολ που σημείωσε: «H αλήθεια είναι ότι μετά τον τραυματισμό μου τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για εμένα, σίγουρα είμαι χαρούμενος για το γκολ, αλλά όχι για το αποτέλεσμα. Ελπίζω η κατάσταση να βελτιωθεί σύντομα και να έχουμε τον κόσμο κοντά μας».

Για το τι είπε στον Σάκχοφ μετά το ματς: «Δεν είπαμε κάτι το ιδιαίτερο, μιλήσαμε για κάτι που αφορά εμάς του δύο και δεν θέλω να πω κάτι. Τώρα ανήκει σε άλλη ομάδα, αλλά ο σεβασμός και οι σχέσεις παραμένουν».

Ασταθης και προβληματικος.
Μονο το γκολ τον εσωσε.

« Απάντηση #197 στις: Φεβρουαρίου 09, 2021, 12:28:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 34, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Χρόνια Πολλά με υγεία και χωρίς λάθη στην άμυνα...

« Απάντηση #198 στις: Μαρτίου 28, 2021, 02:01:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35186
    • Προφίλ
«Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το Κύπελλο»

Για το Κύπελλο: «Φυσικά πάντα όταν κερδίζεις έναν τίτλο είναι επιτυχία. Θα είναι σημαντικό και για εμάς αλλά και για όλο τον σύλλογο. Κάθε τίτλος είναι σημαντικός πολύ περισσότερο όταν έχουμε κατακτήσει τρία συνεχόμενα τέτοια τρόπαια. Για αυτό και θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στον τελικό και να πάρουμε το τρόπαιο. Θα πρέπει όμως να τερματίσουμε και στη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, επομένως έχουμε δρόμο μπροστά μας και χρειάζεται να κάνουμε την προσπάθεια μας».

Για τη γεμάτη έδρα του ΠΑΟΚ, Τούμπα: «Η γεμάτη Τούμπα ήταν όπλο για μας, τεράστια βοήθεια και έξτρα κίνητρο. Έχω ζήσει πολλές και αξέχαστες βραδιές με τον κόσμο στο πλευρό μας και σίγουρα μας λείπει».

Για το ποιος παίκτης του λείπει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ: «Φυσικά είναι ο Κάνιας. Είναι ένα πολύ καλό παιδί και θα πω ότι θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ γιατί αυτό που πρόσφερε και ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως χαρακτήρας στα αποδυτήρια ήταν πολύ σημαντικά, ναι λείπει από τον ΠΑΟΚ ο Κάνιας».

Για τον Γιάννη Μιχαηλίδη: «Έχω διακρίνει το πάθος και την αγάπη του για το σύλλογο. Τον ενδιαφέρει και αγαπά την ομάδα. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες σαν τον Μιχαηλίδη στην Ευρώπη, με αυτά τα στοιχεία που διαθέτει και του το έχω πει. Επομένως πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να είναι έτοιμος όταν του δοθεί η ευκαιρία».

Για το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια: «Θα είμαι ειλικρινής. Δεν είναι άσχημη η κατάσταση στα αποδυτήρια ούτε μπορώ να πω ότι υπάρχουν προβλήματα στις σχέσεις των παικτών και φυσικά δεν αποτελεί αιτία για την κακή πορεία της ομάδας φέτος. Εντάξει μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα, αλλά όχι δεν θα πω ότι έχουμε κακά αποδυτήρια σε καμία περίπτωση».

Για τον προπονητή, Πάμπλο Γκαρσία: «Ο Γκαρσία είναι ένας καλός προπονητής. Είναι στην αρχή της καριέρας του και είναι η πρώτη του χρονιά σε πάγκο επαγγελματικής ομάδας. Βρίσκεται χρόνια στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει καλά τι σημαίνει η ομάδα, γνωρίζει τον κόσμο. Για μένα είναι σημαντικό ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα και κυρίως έχουμε την ίδια νοοτροπία, έτσι και εγώ μου αρέσει να μάχομαι μέχρι το τελευταίο λεπτό και να μην τα παρατάω και αυτό είναι σημαντικό ώστε να έχουμε καλή συνεργασία».

Ενταξει, καταλαβαμε  ::)

« Απάντηση #199 στις: Απριλίου 04, 2021, 06:16:23 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

«Θεωρώ πως δεν κάναμε σήμερα ένα κακό παιχνίδι, είχαμε κάποιες καλές στιγμές, είχαμε την κατοχή. Το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό, είχαμε τις ευκαιρίες, είχαμε 14 κόρνερ, γι’ αυτό λέω πως το αποτέλεσμα είναι υπερβολικό και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Μετά το 2-0 προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι μπορούσαμε γι αυτό και υπήρξαν κάποια κενά πίσω».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ενόψει της συνέχειας: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, γιατί θεωρώ ότι μέσα στη βδομάδα δουλέψαμε καλά. Πιστεύω ότι στο αμυντικό κομμάτι η ομάδα κάνει καλή δουλειά, αλλά επιθετικά είναι πρόβλημα ότι δεν μετουσιώνουμε τις φάσεις σε γκολ. Πρέπει να δουλέψουμε και τις αντιδράσεις μας γιατί ενώ στην άμυνα δεν επιτρέπουμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές φάσεις, σε αυτές τις λίγες που κάνει δεχόμαστε γκολ οπότε πρέπει να αντιδράμε καλύτερα».

Εντάξει, κερδίσαμε στα ....κόρνερ!
Είχαμε 14, αλλά το πρόβλημα λέει είναι επιθετικό...
Οτιο να ναι. facepalm