Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 3/4, 19:00 NS2 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 3/4, 19:00 NS2 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 3870 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 3/4, 19:00 NS2 (Pregame)
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 01, 2016, 04:06:37 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ

Τις αποφάσεις του για τα πρόσωπα που θα παρουσιάσει στον αγώνα της Κυριακής (3/4) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη έχει πάρει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3, έχοντας τον Βελλίδη στον «άσο», με τον Κίτσιου στα δεξιά, τον Λέοβατς στα αριστερά και τους Βίτορ και Τζαβέλλα στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή θα είναι οι Χαρίσης, Τζιόλης και Κάτσε, ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Πέλκας και Αθανασιάδης, με τους Κοροβέση και Ροντρίγκες να «μάχονται» για την τελευταία θέση.

Γκαρυ που ειναι και ξεκουραστος! 8)
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 01, 2016, 09:42:47 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Στραβοπατησε και γυρισε ο αστραγαλος του? :(
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 01, 2016, 10:51:54 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Θα κάνουμε αυτό που πρέπει ... »

O Σέρβος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αρχικά για τα παιχνίδια της Εθνικής: «Ναι έχω δει και τα δύο παιχνίδια. Είναι η προετοιμασία, είναι ο καινούργιος προπονητής θέλει να δει αρκετούς παίκτες, είχαν συμμετοχή πολλά παιδιά, αλλά είναι κάτι που θα το δώσει εικόνα για το τι και πώς θα τους χρησιμοποιήσει και αυτό είναι καλό και για τον ίδιο».

Για τις εντυπώσεις που του άφησε ο Σκίμπε: «Ο άνθρωπος προσπαθεί από την πρώτη ημέρα να δημιουργήσει κάτι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό που συζητήσαμε και αυτό που λέγαμε όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τα παιδιά που είναι στις εθνικές ομάδες νέους παίκτες και τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να τους ανεβάσει και όσον αφορά το τακτικό κομμάτι και όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι. Πιστεύω ότι ήταν μια καλή συζήτηση ανάμεσα στους προπονητές των άλλων ομάδων και τον προπονητή της εθνικής και όπως μας έχουν πει αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον».

Για το αν η διακοπή βοήθησε τον ΠΑΟΚ: «Ήρθα πριν δύο βδομάδες και για μένα προσωπικά ήταν καλό για να δουλέψω με τα παιδιά. Βέβαια δεν ήμασταν όλοι, λείπανε αρκετοί, όμως με αυτούς που μείνανε δουλέψαμε καλά, δέκα μέρες συνεχόμενες δεν είχαμε παιχνίδι και θα ήθελα σίγουρα να έχω περισσότερους, όμως οι υποχρεώσεις ήταν τέτοιες είχαν εθνικές και πιστεύω ότι θα φανεί, είμαι θετικός, πιστεύω ότι κάναμε δουλειά είδα κάποια πράγματα σε αυτές τις δύο εβδομάδες και θα φανεί στο μέλλον αν μας έκανε καλό αυτή η διακοπή ή όχι».

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα Πανιωνίου: «Μιλάμε καθημερινά και με τον γιατρό και με τους παίκτες και έχουμε ακόμη μέρες μέχρι το παιχνίδι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε κάποιον από αυτούς τους παίκτες για αυτό το παιχνίδι, αλλά το θετικό είναι ότι σιγά - σιγά γυρνάνε και οι περισσότεροι σε λίγο θα είναι έτοιμοι για τη μάχη».

Για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα ο καθένας στη δουλειά του προσπαθεί να δώσει το 100% και να κάνει, έτσι θέλω να πιστεύω, το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι εμείς που είμαστε εδώ και οι άνθρωποι που είμαστε στην ομοσπονδία κατά την άποψη μου πρέπει να δώσει ότι καλύτερο μπορεί για να πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο προς τα επάνω και μόνο έτσι μπορούν να γίνουν αυτά που θέλει ο προπονητής της εθνικής και εμείς που είμαστε προπονητές στις ομάδες».

Για τις συζητήσεις με Σαββίδη, Μίχελ είπε: «Αυτό θα το κρατήσουμε για εμάς. Γιατί όταν μιλάμε τα πράγματα αυτά πρέπει να μένουν μέσα στο σπίτι και όχι να βγαίνουν προς τα έξω».

Όσον αφορά το ματς με τον Πανιώνιο: «Πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Μια ομάδα η οποία φέτος έχει καταφέρει να βρίσκεται ψηλά και όχι τυχαία. Πειθαρχημένη ομάδα και μας περιμένει ένα δυνατό παιχνίδι. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Και πιστεύω ότι ο καθένας από εμάς θα δώσει το 100% για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Τι απομονώνει από το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα: «Πιστεύω ότι η ομάδα σιγά -σιγά ανεβαίνει. Αυτό που θέλω εγώ σιγά - σιγά γίνεται και οι παίκτες είναι έτοιμοι για να δώσουν αυτά που χρειάζονται στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η ομάδα να κάνει νίκες και να πάει μπροστά. Αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί και είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα καταφέρουμε στο τέλος να είμαστε εκεί που θέλουμε εμείς»

"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #13 στις: Απριλίου 02, 2016, 10:20:20 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
You are not allowed to view links. Register or Login
Στραβοπατησε και γυρισε ο αστραγαλος του? :(

Ναι, και λογικα θα παιξει ο Κοροβεσης στην θεση του.
Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #14 στις: Απριλίου 02, 2016, 11:33:44 πμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Μακάρι να τα καταφέρει απ την αρχή ο Κόρο!!!

Υ.Γ. Φυσιογνωμικά μόνο σε μένα θυμίζει έναν παλαιότερο παίχτη μας, τον...........Πάρη τον Ανδράλα;;;  :-\

Διπλό μέσα στη Σμύρνη......................................Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ!!!  smilepaok

Διπλό μέσα στη Σμύρνη Π.Α.Ο.Κ.λέ, ολέ!!!  smilepaok
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 02, 2016, 11:58:27 πμ από BW Dragon son »
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!

« Απάντηση #15 στις: Απριλίου 02, 2016, 03:28:36 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
"Ο ένας για τον άλλον..."

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 24χρονος αμυντικός στο Novasports

Για την πορεία της αποθεραπείας του: «Έχουμε κάνει μία καλή δουλειά με όλο το τιμ και προσπαθώ να μπω όσο πιο γρήγορα με την ομάδα. Δουλεύω όσο πιο καλά μπορώ και ακούω ότι μου λένε προκειμένου να επιστρέψω το συντομότερο» .

Για το πως είναι να αντιμετωπίζει για πρώτη φορά έναν τέτοιο τραυματισμό:
«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που τραυματίστηκα. Δεν είχα κάτι αντίστοιχο μέχρι τώρα. Άκουσα τους γιατρούς, τους προπονητές και τους φυσιοθεραπευτές και από κει και πέρα συνεχίζω» .

Για το πως τον επηρέασε όλο αυτό ψυχολογικά: «Είμαι καινούργιος στην ομάδα και θέλω να παίξω και να δείξω πράγματα που μπορώ να κάνω. Συνέβη αυτός ο τραυματισμός αλλά εγώ συνεχίζω και δουλεύω» .

Για το τι του έλειψε περισσότερο αυτό το διάστημα: «Το ότι δεν ήμουν με την ομάδα και έκανα ατομικά προγράμματα μόνο. Δεν κλότσησα μπάλα. Τώρα όμως όλα πήγαν καλά και συνεχίζω» .

Για τις αλλαγές που διαπίστωσε στην ομάδα μετά τον ερχομό του Ίβιτς: «Νομίζω πλέον παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Ο Ίβιτς είναι ένας πολύ καλός προπονητής, έχει παίξει στον ΠΑΟΚ και ξέρει την νοοτροπία της ομάδας. Μπορεί να βοηθήσει πολύ και το είδαμε και στα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν» .

Για το που βλέπει τις αλλαγές, στο γήπεδο ή και στην προπόνηση: «Πιστεύω ότι φαίνεται η αλλαγή και στην προπόνηση και στους αγώνες. Φαίνεται ότι όλοι οι παίκτες έχουμε περισσότερη διάθεση για να προπονηθούμε και μας αρέσει αυτό που κάνουμε. Είναι θέμα ψυχολογίας πιστεύω» .

Για το πως θα καταφέρει η ομάδα να πάρει την πρώτη θέση στα Play Offs: «Πιστεύω καταρχάς ότι η ομάδα θα μπει στα Play Offs παρότι έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Αν είμαστε σοβαροί, δουλέψουμε και ακούσουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας θα είμαστε μία χαρά» .

Για την εθνική ομάδα: «Είναι θεωρώ όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να φορέσει την φανέλα της εθνικής, όπως και δικό μου» .

Για την δουλειά που έγινε κατά την διακοπή: «Δουλέψαμε σκληρά, πήραμε και κάποιες ανάσες και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι την Κυριακή» .

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλό προπονητή. Πιστεύω θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν είμαστε σοβαροί και δώσουμε το 100% πιστεύω θα το πάρουμε το παιχνίδι»

« Απάντηση #16 στις: Απριλίου 02, 2016, 03:35:15 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η αποστολή με ΠΑΟΚ

Με προπόνηση που έγινε στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Τζανδάρη, καθώς και του τιμωρημένου Ρισβάνη (αποβλήθηκε στα Γιάννενα).

Αναλυτικά η αποστολή του Πανιωνίου:

Παπαδόπουλος, Διούδης, Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Πατσατζόγλου, Μπλέτσας, Κόρμπος, Σιώπης, Μπακασέτας, Καραμάνος, Μασούρας, Βιγιάλμπα, Ανσαριφάρντ, Καθάριος, Βαλ. Βλάχος, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης, Κ. Βλάχος, Ποζατζίδης.

Ο κόσμος του Πανιωνίου έχει συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα του αγώνα και όπως όλα δείχνουν την Κυριακή το γήπεδο θα θυμίζει το περσινό ματς με τον ΠΑΟΚ (βέβαια τότε κρινόταν η παραμονή). Οι φίλοι της ομάδας κάνουν φτερά τα εισιτήρια του αγώνα και για τον λόγο αυτό το Σάββατο είναι ανοικτό το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Πάντα με εμάς κάτι....κρίνεται!!
Πως τα καταφέρνουν έτσι... facepalm

« Απάντηση #17 στις: Απριλίου 02, 2016, 04:38:40 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.Στην αποστολή για πρώτη φορά έπειτα από σχεδόν τέσσερις μήνες ο Παναγιώτης Γλύκος.

Το πρόγραμμα ήταν και πάλι επικεντρωμένο στην τακτική και στην συνολική λειτουργία της ομάδας σε άμυνα κι επίθεση, ενώ υπήρχαν ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας και για τις στημένες φάσεις.Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Βλάνταν Ίβιτς επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης.

Σ’ αυτούς βρίσκεται για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο ματς του Europa League με την Ντόρτμουντ, ο Παναγιώτης Γλύκος
.Εκτός είναι οι Χατζηισαΐας , Τσίμιροτ που από Δευτέρα θα επιστρέψουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων μετά τους τραυματισμούς τους, οι επίσης τραυματίες Μπερμπάτοφ , Κωνσταντινίδης , Μυστακίδης , Ζάιρο κι ο τιμωρημένος Μακ .

Η 18άδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους:Βελλίδη , Γλύκο , Βίτορ , Τζαβέλλα , Μαλεζά , Λέοβατς , Κοροβέση , Σκόνδρα , Κίτσιου , Χαρίση , Κάτσε , Τζιόλη , Γκολάσα , Αντόνις , Πέλκα , Ροντρίγκες , Αθανασιάδη , Κούστα.

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/i-apostoli-gia-ton-agona-me-ton-panionio/

« Απάντηση #18 στις: Απριλίου 02, 2016, 05:25:34 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ζορικο παιχνιδι, πιστευω στο γκολ θα παει.
Ευχομαι να ειναι το δικο μας που θα κρινει τον αγωνα.
Απωλεια παντως του Ροντριγκες
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #19 στις: Απριλίου 02, 2016, 05:40:41 μμ »

Αποσυνδεδεμένος BW Dragon son

• Platinum member
  • 1053
  • Σήφη, "οπαδέ του Π.Α.Ο.Κ.", R.I.P. & δεν σε ξεχνώ!
    • Προφίλ
Σάμπο εκτός αποστολής...  :whistiling:

Μάλλον δεν μπορεί να συνεννοηθεί σωστά με τον Βλάντο, όπως και με πολλούς συμπαίκτες του!!!  :-[
Π. αλεύω ασταμάτητα
Α. ντιστέκομαι στην αδικία
Ο. νειρεύομαι με υπομονή
Κ. ατακτώ τίμια τα πάντα

Όποιος ελεύθερα-Π.Α.Ο.Κ. συλλογάται, συλλογάται σωστά!

Δεν φοβάμαι τίποτα, δεν ελπίζω τίποτα, είμαι ελεύθερος-Π.Α.Ο.Κ.!

Ένα το χελιδόνι κι η άνοιξη ακριβή, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή!