ΠΑΟΚ - Καλλονή 20/3, 17:15 NS2 (Pregame)

Αποστολέας Θέμα: ΠΑΟΚ - Καλλονή 20/3, 17:15 NS2 (Pregame)  (Αναγνώστηκε 3671 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Απ: ΠΑΟΚ - Καλλονή 20/3, 17:15 NS2 (Pregame)
« Απάντηση #10 στις: Μαρτίου 17, 2016, 07:36:30 μμ »

Αποσυνδεδεμένος jim

• Platinum member
  • 13299
    • Προφίλ
Ωραια εφυγε η τιμωρια, παμε να γεμισουμε το γηπεδο για την νικη!  >:D
Το "φαγητό" του κάθε αμπαλου ΠΑΟΚτση, οι ΑΡΔ και τα ραδιοφωνα!

« Απάντηση #11 στις: Μαρτίου 17, 2016, 07:50:13 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (18.03) ξεκινάει η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ Καλλονής για την 27η αγωνιστική της Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (20.03 17:15) στο γήπεδο της Τούμπας.

Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής :

A.Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:

Παρασκευή 18.03.2016  από τις 09:00  μέχρι τις 17:00

Σάββατο 19.03.2016 από τις 09:00  μέχρι τις 15:00

Κυριακή 20.03.2016 μέχρι την έναρξη του αγώνα

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Β.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκοδτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Γ. Επίσημη ιστοσελίδα της Tickethour 

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω tickethour και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Δ.Καταστήματα Γερμανός

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :
Θύρα   Τιμή
1   €30
2, 3   €20
5, 6   €15
4, 4α   €10
7,8   €10
7Α   €15
VIP 3ου:   €70
VIP 4ου:   €70

Στον αγώνα θα λειτουργήσει και οικογενειακή κερκίδα. Με κόστος του ενός εισιτηρίου στη θύρα 7Α αξίας 15 ευρώ μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα στο γήπεδο της Τούμπας η μητέρα, ο πατέρας με τα παιδιά τους (ως 12 ετών) για να παρακολουθήσουν τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ.Η προμήθεια των εισιτηρίων της οικογενειακής κερκίδας είναι διαθέσιμη είτε μέσω των εκδοτηρίων είτε πλέον και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας  για την οικογενειακή κερκίδα και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας και προς αποφυγή συνωστισμού στα εκδοτηρία της Τούμπας,παρακαλούμε να προμηθευτείτε εισιτήρια το νωρίτερο δυνατό.Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που έρχονται να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απαραίτητο κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα (ή στρατιωτική ταυτότητα,ή διαβατήριο,ή δίπλωμα οδήγησης).

Κώδικας: You are not allowed to view links. Register or Login
http://www.paokfc.gr/nea/20160317-ta-eisitiria-tou-paok-ael-kallonis/
"Σας έχει "φάει" το... "ματι" και η... μ@λακια!"

« Απάντηση #12 στις: Μαρτίου 18, 2016, 03:27:38 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Στόχος η καθιέρωση»

Ήταν ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Δικεφάλου στην Super League κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Τάσος Δημητριάδης μίλησε στην κάμερα του Novasports για το πως έζησε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή στο Αγρίνιο, για την πορεία της έως τώρα καριέρας του αλλά και για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής την Κυριακή (20.03 17:15) στην Τούμπα.

Για το πως αισθάνεται ως μέλος της πρώτης ομάδας του Δικεφάλου: «Αισθάνομαι πάρα πολύ ωραία. Είναι σαν να πέτυχα τον στόχο μου και προσπαθώ για το καλύτερο» .

Για το πόσο δύσκολη ήταν η μετάβαση: «Σίγουρα είναι πιο δύσκολα εδώ. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο. Πρέπει ο στόχος κάθε παίκτη της Ακαδημίας να είναι η πρώτη ομάδα. Από κει και πέρα χρειάζεται δουλειά για να εξελιχθείς» . Για το πρότυπό του: «Είναι ο Ροναλντίνιο» .

Για το πρότυπό του εντός συνόρων: «Μόνο ο Πάμπλο Γκαρσία θα έλεγα» .

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος που αποφάσισε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο:  «Ξεκίνησα από την ηλικία των 6 χρόνων να αγωνίζομαι στην ομάδα της γειτονιάς μου και είχα μεγάλες βλέψεις. Προσπάθησα πολύ σκληρά για αυτό και κατάφερα να είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας της Ελλάδας. Αισθάνομαι δικαιωμένος και δεν μετανιώνω για τίποτα» .

Για τους ανθρώπους που τον βοήθησαν στις μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Οι γονείς μου» .

Για την πρώτη του συμμετοχή στην Super League: «Χαίρομαι πάρα πολύ γι αυτό και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να πάρω κι άλλο χρόνο συμμετοχής. Επίσης θα παλέψουμε όλοι μαζί σαν ομάδα για τον στόχο μας και να κάνουμε το απόλυτο από εδώ και πέρα» .

Για την στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο Αγρίνιο: «Χάρηκα πάρα πολύ, παρόλο που μπήκα για μόλις τέσσερα λεπτά. Μου έδωσε κίνητρο ο προπονητής καθώς με την κίνηση αυτή μου έδειξε ότι με πιστεύει. Πρέπει λοιπόν να αποδείξω κι εγώ με την σειρά ότι αξίζω να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα» .

Για την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΛ Καλλονής: «Παρά το ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η Καλλονή είναι καλή και σταθερή ομάδα. Θεωρώ όμως ότι είμαστε ανώτεροι. Από την στιγμή που ήρθε ο κ.Ίβιτς στα αποδυτήρια μας έχει δώσει δύναμη και θα πάμε για το καλύτερο»

http://www.paokfc.gr/nea/20160318-na-apodeixw-oti-axizw-na-vriskomai-edw/
Έχει πολύ μέλλον αυτό το παιδί.
Μακάρι να είναι καλά και θα το δούμε...

« Απάντηση #13 στις: Μαρτίου 18, 2016, 07:02:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
«Ακόμη γνωριζόμαστε...»

Καμία διάθεση αντιπαράθεσης με τον Ιγκόρ Τούντορ δεν έχει ο Βλάνταν Ίβιτς, παρά τις δηλώσεις που έκανε ο Κροάτης πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ περί θέλησης επιβολής του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας από την διοίκηση.

Μιλώντας στη Nova στο πλαίσιο του αγώνα με την Καλλονή στην Τούμπα, ο νέος προπονητής του δικεφάλου του βορρά, ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε:

«Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τα λεγόμενα του κυρίου Τούντορ. Στον ίδιο εύχομαι ότι καλύτερο στο μέλλον, καθώς και στο τιμ του. Είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία μέχρι την ημέρα που έφυγε. Ειλικρινά σας λέω εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει, να κάνει την δουλειά του όπως θέλει και να έχει επιτυχίες» .

Αναλυτικά, ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στη Nova, για:

-το τι κρατάει από τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος μετά την εμφάνιση που είχαμε στο τελευταίο παιχνίδι. Αυτά που κρατάω είναι η σοβαρότητα που είχαν οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, το πάθος τους και η πειθαρχία. Όλα αυτά μας οδήγησαν να προηγηθούμε με 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ είχαμε και πολλές άλλες φάσεις. Σημαντικό επίσης είναι και το ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα που δείχνει ότι η ομάδα ήταν σοβαρή» .

-το που επικεντρώνεται στο κομμάτι των βελτιώσεων:

«Υπάρχουν σίγουρα πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε και δουλεύουμε καθημερινά γι αυτό. Είναι η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα που προπονούμαστε όλοι μαζί και ακόμα γνωριζόμαστε. Ούτε οι παίκτες γνωρίζουν την δουλειά που θέλω να κάνω ενώ και εγώ από την μεριά μου σιγά σιγά μαθαίνω τις ικανότητες και τις δυνατότητες του κάθε παίκτη, τόσο στο φυσικό όσο και στο τεχνικό και τακτικό κομμάτι. Στο μυαλό μας έχουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι αλλά προσπαθώ να κάνω προπονήσεις που θα μας βοηθήσουν και στο μέλλον» .

-το αν έχει αρχίσει από τώρα να δουλεύει και για τα Play Offs:

«Τα Play Offs είναι μακριά. Γνωρίζετε ότι έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια μέχρι τότε. Αυτό που σκέφτομαι τώρα είναι μόνο η Καλλονή και αυτό προσπαθώ να περάσω και στους παίκτες μου. Θέλω να καταλάβουν την σοβαρότητα του αγώνα που έχουμε μπροστά μας. Κάθε επόμενο παιχνίδι για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Αυτό θέλω να καταλάβουν όλοι και αυτό πιστεύω ότι θα μας οδηγήσει στην κατάκτηση του στόχου μας» .

-το αν υπολογίζει σε επιστροφές τραυματιών για το παιχνίδι της Κυριακής:

«Περιμένω κάποιοι να είναι καλά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε θέση να παίξουνε. Σίγουρα δεν θα είναι έτοιμοι για την βασική 11άδα. Από την άλλη και η ομάδα που έπαιξε στο Αγρίνιο έκανε πολύ καλή δουλειά και θα ήταν άδικο να βγάλω κάποιον από αυτούς. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει πάντα και δεν θα αγωνίζεται πάντα η ομάδα που κέρδισε το προηγούμενο παιχνίδι. Εγώ θέλω όλοι οι παίκτες να νιώθουν κομμάτι της ομάδας και να προετοιμάζονται στις προπονήσεις για το επόμενο παιχνίδι. Θα δούμε την κατάσταση τόσο του Γκάρι Ροντρίγκες και του Γιάννη Σκόνδρα , που είναι αυτοί που επιστρέφουν, θα εκτιμήσουμε την κατάστασή τους και μέχρι την Κυριακή θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και ποιοι θα παίξουνε» .

-τους Γλύκο και Ζάιρο :

«Ο Γλύκος δεν θα είναι διαθέσιμος ακόμα και όσων αφορά τον Ζάιρο , είναι σε καλό δρόμο και συμμετέχει στις προπονήσεις. Θα τον δούμε τις επόμενες μέρες και θα αποφασίσουμε την τελευταία στιγμή» .

-την σημασία της παρουσίας του κόσμου στην πρώτη παρουσία στην Τούμπα ως προπονητής της ομάδας:

«Σίγουρα είναι καλό για την ομάδα να παίξει μπροστά στον κόσμο της. Εμείς θέλουμε να είναι γεμάτη πάντα η Τούμπα και να μας στηρίζει ο κόσμος. Αυτή την στιγμή, αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες το κυριότερο που χρειάζονται είναι η στήριξη του κόσμου. Ο κόσμος του Δικεφάλου καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και ξέρει πότε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα. Αυτό περιμένω και την Κυριακή. Πιστεύω ότι θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι» .

-την Καλλονή:

«Έχω παρακολουθήσει την ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής και έχουμε αρκετές πληροφορίες για αυτούς. Αυτά τα παιχνίδια είναι τα δυσκολότερα. Έχουμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει πέσει κατηγορία και δεν έχει τίποτα να χάσει. Θέλει πάρα πολύ προσοχή το παιχνίδι και πολύ δουλειά στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι οι παίκτες είναι έτοιμοι και θα δώσει ο καθένας αυτό που θα τους ζητήσω. Θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» .

Παράθεση
Ο κόσμος του Δικεφάλου καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο

Αυτό ειδικά ξαναπέστο... :))

« Απάντηση #14 στις: Μαρτίου 18, 2016, 08:11:07 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Billysm-4

• Platinum member
  • 8282
Τουλαχιστον θα παμε γηπεδο να δουμε λιγο ΠΑΟΚ!
ΠΑΟΚ- ΘΡΗΣΚΕΙΑ- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Γ@ΜΙΕΤΑΙ Η ΑΙΛΑΔΑ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ!

« Απάντηση #15 στις: Μαρτίου 18, 2016, 08:21:05 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Telis Stallone

• Platinum member
  • 5761
    • Προφίλ
[i]Στο μυαλό μας έχουμε πάντα το επόμενο παιχνίδι αλλά προσπαθώ να κάνω προπονήσεις που θα μας βοηθήσουν και στο μέλλον[/i]

Το  "μελλον" στον ΠΑΟΚ ξεκιναει τον Αυγουστο και τελειωνει τον Μαρτιο...Οποτε κρατα μικρο καλαθι....Μην ξανοιγεσαι....

Ο κόσμος του Δικεφάλου καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο και ξέρει πότε να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα.

Αποτελει το πιο συντομο ανεκδοτο στην ποδοσφαιρικη ιστορια της Ελλαδας....  8)

Γιατι δεν ρωταει τι του εσερνε ο "κοσμος του Δικεφαλου που καταλαβαινει απο ποδοσφαιρο" μεχρι να βαλει το γκολ ειτε στο 80' ειτε στο 90' και να παρει τους 3 βαθμους η αρμαδα του Σαντος ? 

Ασε μας ρε Ιβιτς...Κατσε εκει, κανε την δουλεια σου και να ευχεσαι και εσυ και εμεις να αλλαξει μυαλα - εστω και 10% - ο Ιβαν...

Αυτα τα "τωρα μαθαινω τους παικτες, γνωριζομαστε , δουλευουμε σε συστημα " και τα συναφη λιγη αξια εχουν....

Αν ξυπνησει ο Σαββιδης στραβωμενος επειδη εφερες "Χ" με την Καλλονη , εχεις ξαναγυρισει στην καλυτερη στην Κ-20....

Ο δε "κοσμος που ξερει απο ποδοσφαιρο" απλως θα γυρισει πλευρο και θα κοιταξει να σκεπαστει μην τυχον και πουντιασει το DNA του....

Οποτε μην τους χαιδευεις και πολυ.... 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 18, 2016, 08:22:48 μμ από Telis Stallone »
Ο κύριος " 25 εκατοστα". Πρωταγωνιστής αισθησιακών ελληνικών ταινιών

« Απάντηση #16 στις: Μαρτίου 19, 2016, 11:44:05 πμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
«Να συνεχίσουμε τις νίκες»

Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της NOVA ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στην Τούμπα:

Για τον τραυματισμό του και το αν είναι έτοιμος για το αυριανό παιχνίδι:

«Έχω ένα μικρό πρόβλημα από το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναιτωλικό, ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς και λόγο της βροχής. Έτσι, χρειάστηκε για 2-3 ημέρες να κάνω ένα διαφορετικό πρόγραμμα, αλλά πιστεύω θα είμαι έτοιμος».

Για το τι άλλαξε μέσα σε λίγες ημέρες και ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε διαφορετικός προς το καλύτερο στο Αγρίνιο:

«Όταν αλλάζει ο προπονητής, πάντα γίνεται ένα… κλικ στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Είχαμε πολύ καλή απόδοση, αλλά τώρα το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δουλέψαμε και άλλες ημέρες με τον νέο προπονητή, τώρα μας περνάει τις ιδέες του και τη φιλοσοφία του. Η μεγαλύτερη αλλαγή ήταν στο σύστημα, πλέον παίζουμε με τέσσερις στην άμυνα και όχι με τρεις. Τώρα προσαρμοζόμαστε σε αυτό και πρέπει να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτά που μας ζητάει, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Χρειαζόμαστε νίκες τώρα, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν νιώθουν οι ποδοσφαιριστές πως έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους και την ομάδα και το πήραν το μάθημα της περσινής χρονιάς, λόγω της οποίας ξεκίνησαν πολύ νωρίς τη φετινή περίοδο:

«Σίγουρα το παιχνίδι με τον Πανθρακικό ήταν το χειρότερο μας τη φετινή σεζόν. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας για αυτό, δεν ευθύνεται ο προπονητής. Είχαμε κακή απόδοση. Νομίζω πως καταλάβαμε πως πρέπει να δίνουμε περισσότερο σε ατομικό επίπεδο για να δώσουμε περισσότερα την ομάδα. Το περασμένο Σάββατο δείξαμε τι μπορούμε να καταφέρουμε, αλλά τώρα πρέπει να πάρουμε τις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για να μπούμε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ, γιατί αν μας αφαιρεθούν και βαθμοί τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Ξέρουμε πως τώρα είμαστε μακριά από την ΑΕΚ, αλλά στα πλέι οφ η βαθμολογική μας διαφορά θα είναι πιο μικρή. Θέλουμε να τελειώσουμε καλά, γιατί την περσινή σεζόν είχαμε μόνο 15 ημέρες ξεκούρασης και αυτές δεν ήταν αρκετές».

Για τις δύο ασίστ που έδωσε στον Αθανασιάδη στο Αγρίνιο:

«Δύο ασίστ σε ένα παιχνίδι δεν μου έχει ξανασυμβεί. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τις καλύτερες πάσες στους συμπαίκτες μου. Στο τελευταίο παιχνίδι ήταν καλύτερες σε σχέση με άλλα παιχνίδια, οι κινήσεις ήταν καλύτερες και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για το συμβόλαιό του και αν έχει γίνει συζήτηση με την ομάδα:

«Για να είμαι ειλικρινής, από τον περασμένο Οκτώβριο είχαμε συζητήσεις. Από τότε έως τώρα δεν έχουν υπάρξει άλλη προσφορά από τον ΠΑΟΚ, δεν ξέρω τι συμπέρασμα να βγάλω για το αν με θέλει η ομάδα ή όχι. Οπότε, αυτό που με απασχολεί τώρα είναι να τελειώσει η σεζόν όσο γίνεται καλύτερα και να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Για το αν επιθυμία του είναι να παραμείνει στον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να παραμείνω. Είμαι καλά στον ΠΑΟΚ και εδώ στη Θεσσαλονίκη. Όμως, δεν εξαρτάται μόνο από τη δική μου θέληση. Για κάτι τέτοιο χρειάζονται δύο πλευρές, δεν αρκεί μόνο μία».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή:

«Αν παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε, μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε πως η Καλλονή είσαι σε δύσκολη κατάσταση, χρειάζεται βαθμούς και οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα. Για να κερδίσουμε λοιπόν το παιχνίδι, πρέπει να έχουμε την θέληση που θα έχουν οι αντίπαλοι, τα τρεξίματα που θα έχουν οι αντίπαλοι, να έχουμε το ίδιο πάθος. Αν έχουμε αυτά, τότε θα βγει η ποιότητά μας στο γήπεδο και θα φτάσουμε στη νίκη».

Όλη η ΑΘΗΝΑ ενωμένη, από τον ΠΑΟΚ...Γ@ΜΗΜΕΝΗ!!

« Απάντηση #17 στις: Μαρτίου 19, 2016, 02:27:12 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Βοηθάμε τον μικρό Δημήτρη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν έναν συνάνθρωπό μας που το έχει πραγματικά ανάγκη, μέσω του PAOK Action. Μέρος των εσόδων από κάθε εντός έδρας αγώνα, διατίθεται για την ενίσχυση ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική περίθαλψη και υποστήριξη.

Στο ματς εναντίον της ΑΕΛ Καλλονής (20.03, 17:15) μέρος των εσόδων θα διατεθεί για τον 5 μηνών, Δημήτρη, από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος πάσχει από υδροκεφαλία καθώς και από κακοήθης όγκο στον νωτιαίο μυελό. Όλοι μαζί στεκόμαστε δίπλα σε αυτόν και την οικογένειά του!

http://www.paokfc.gr/nea/20160319-paok-action-voithame-ton-mikro-dimitri/

Με ενα εισητηριο βοηθαμε το παιδακι!

« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 19, 2016, 02:32:35 μμ »

Αποσυνδεδεμένος teododo

• "Russian" Big BOSS
  • Administrator
  • 35185
    • Προφίλ
Με αρκετές ελλείψεις στην Τούμπα η ΑΕΛ Καλλονής

Κορυφαίο εξ αυτών η απουσία του τιμωρημένου Ανέστη Αναστασιάδη, ενώ θα λείψουν επίσης και οι τραυματίες Βαλιός, Ελλακόπουλος, Νομπρέγκα και Χιντασέλι.

Αναλυτικά την 19μελή αποστολή συνθέτουν οι Δαύκος, Στρατηλάτης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Ούκα, Γκόλιας, Μίκιτς, Καλτσάς, Μπλάζιτς, Γιουκαρής, Χατζηδημητρίου, Φαβάλι, Γεωργίου, Γουερέ, Μανούσος, Ξύδας, Μάρκοβιτς, Μπουρούς και Γκαμάγκας.

Αρκει να μην κανουμε ηρωα παλι τον Δαυκο! ::)

« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 19, 2016, 03:42:25 μμ »

Αποσυνδεδεμένος m01can4

• Administrator
  • 33113
Η μετάδοση του ΠΑΟΚ–ΑΕΛ Καλλονής σε όλο τον κόσμο

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό μπορούν να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Βλάνταν Ίβιτς  στην αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Laola1.tv.Η αναμέτρηση στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Αλβανία μεταδίδεται από το Novasports1HD, στην Βουλγαρία από το Diema Sport, και πλέον οι εντός έδρας αναμετρήσεις του Δικεφάλου θα είναι διαθέσιμες και από το Sport5 στο Ισραήλ. 

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος διατηρεί τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του στις χώρες του εξωτερικού (πλην Κύπρου και Αλβανίας), έχει ετοιμάσει δική του παραγωγή προκειμένου η εικόνα από τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΕΛ Καλλονής να είναι διαθέσιμη και σε όλες τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη.

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ζουν εκτός Ελλάδας, Κύπρου, Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ισραήλ και που επιθυμούν να δουν την αναμέτρηση απ’ ευθείας είτε από την τηλεόρασή τους (για τις smart TV στις οποίες απαιτείται σύνδεση με το διαδίκτυο), είτε από κάποια «έξυπνη» συσκευή (tablet, smartphone) μπορούν να το κάνουν ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.laola1.tv/en-int/livestream/2016-03-20-paok-thessaloniki-fc-ael-kallonis-fc-len